Sõltub inimesest. Ega usa keskmine ka midagi üüratut pole (afaik mediaan aasta sissetulek neil seal 25k ringi) ning siingi leidub küllaga rahvast kelle kuupalga sisse see ära mahub. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Jahutuse koha pealt on ikka mingi budget edition kaart: pool venti jahutab ühte gpu-d ja pool venti teist
Ma ei saa aru mis toimub dual gpu kaartide maailmas et pannakse üks vent kahte gpud jahutama oleks mingi 100-ja eurine kaart siis veel saaks aru.
Ak-s viimati maksid 120mm vendid mingi 5.50 tükist (tehase hind kordades madalam niikuinii), eeldaks et 1000-e eurisele kaardile raatsitaks ikka rohkem kui 1 vent panna. Jube koonrid ma vaatan
Tsitaat kommentaaridest:
tsitaat:
All that extra expense and hype for the stock cooler and it's still 42 dbA @ load. They need to learn from Arctic, their 6990 air cooler took the 6990 from the loudest card @ 53 dbA to around 33.4 dbA
Muidu hea kaardi mulje jättis, isegi kellub normilt
tsitaat:
the card delivers excellent performance per Watt. In 2560x1600 it is actually the most efficient graphics card we ever tested!
Ootan huviga termograafisi pilte kaardist koormuse all, gtx 590 toiteahel käis loadis 110c* kui mu mälu mind ei peta _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
GTX690 kiiruse ja ehituse poolt tundub ikka väga mõnus olema... tuleks veeplokk sellele juba siis võtaks ühe endalegi Ja nagu palju on räägitud siis inimene, kes selle kaardi ostab omale ostab ka vesijahutuse sellele. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Huvitav on see, et 690 ta on samade töötemperatuuride ja jahutuse valjuduse juures nagu iga teine single-CPU kaart. Tõsiselt õnnestunud inseneerlik lahendus. Perf per watt kah täiesti tipus _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
2xgtx680 stock kaarti tuleb odavam,mõlemad üle kiirendada tuleb kiirem.
Aga jah hind magus usas 1000 taala euroopas 1000+ euri
USA-s on hinnad ilma maksudeta, Euroopas maksudega. Ainuüksi käibemaks tekitab juba 20% vahe.
Ho Ho kirjutas:
Sõltub inimesest. Ega usa keskmine ka midagi üüratut pole (afaik mediaan aasta sissetulek neil seal 25k ringi) ning siingi leidub küllaga rahvast kelle kuupalga sisse see ära mahub.
Väga meeltud vahed pole jah, kuid siiski 2,5x parem kui meil. Siin on hea ülevaatlik tabel PURCHASING POWERIGA ja seda 72 riigi kokkuvõttes:
Ega väga mööda saagi olla. Aga see oleks küll koom kui asi ongi mõõtmetelt mingi HD 6770/ GTX 560ti suurune ja omab rohkem powerit kui GTX 580
Huvitav kas asi läheb nii kuumaks siis, et oli vaja lausa suurt radikat + venti selle jahutamiseks. Eeldaks, et selle korpuse all on suur radikas ja vent lihtsalt ei mahtunud kusagile ära ja pidi kaardile pikendusega külge panema. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
OK. Nende test on PCIe3 peal. Tahaks nüüd näha mõnda testi PCIe2 peal. Mul on tunne, et sellisele kaardile võib üksik 16x pcie2 juba kohati nõrgaks jääda.
pots4t4j4, yeap, mõnus pisike, loodetavasti jahe kaart ka Siis torman küll poodi kahe sellise järgi hell krt ühest juba piisaks
Kõik oleneb nüüd hinnast _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ja mul oli plaan AK-st esmaspäeval üks windforce 3 GTX680 võtta aga oh how things change :/
GTX 670 hakkab siis asendama pmst GTX570 kaardi ja 670Ti hakkab asendama 560ti kaarti, kui nii siis tundub et the wait is over =)
hetkel ei tundu nagu kusagil olevat custom cooleri ja pcp'ga gtx680'i. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
viimati muutis angel 05.05.2012 17:29:04, muudetud 1 kord
Enamus mängudes väga kiire püss jah. Kummaline ainult, et nende voolukulu tabeli järgi võtab ta näiteks rohkem voolu, kui reference HD7970.
Kui see number vähegi tõele vastab siis 150W TDP on küll
kahtlane ülevaade. driverid mida kasutavad on 290.53 ? kas see üldse gtx 670 ära tunneb korralikult? Sealse ülevaate järgi on GTX 670 pms sama võimas kui GTX 680. Vahe on väga väike. GTX 570 ja GTX 580 erinevus omal ajal oli ikka märgatavam .
Ootaks parem ära usaldusväärsemate lehtede ülevaated _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ega ametlik toetus seda kaarti enam nõrgemaks ei tee. Kaardi specci vaadates tundub üsna loogiline perf. Ainult loodetud perf per watt tulemust ei ole. Seda peaks natuke ehk saama draiveriga parandada. Iseenesest ei ole selle lehe ülevaated üldse halvad ega mööda. Ma usun, et päris tõesed graafikud.
angel, Vaatasid ikka kõiki teste? Paaris halvasti optimiseeritud mängus oli vahe väike, teistes oli selline märgatav vahe ikka kuid siiski üsna väike vahe tõesti 680-ga. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
vaatasin ja uurisin ning nende testide järgi, kui just hind pea sama ei ole, on GTX 680 täiesti mõttetu kaart sellisel juhul.
mingi "poole väiksem" jublakas teeb pms pea sama töö ära
Eks paistab siis kui anandtech, hardocp, techpowerup, legidreview etc oma ülevaated välja lasevad. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sellisel juhul jah on tegemist võrdlusega teemal GTX 560 vs GTX 560ti
aga miks see gtx 670 nii pisuke on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Vaatasin selle power consumption graafiku numbreid ja võrdlesin TPU peak numbritega. Ikka väga mööda.
Neil on väga kummaline meetod mõõtmiseks. Mõõdavad terve kasti voolutarvet ühes konkreetses 3dm06 kohas. TPU mõõdab kuidagi otseselt kaardi enda voolutarvet.
Huvitav on, et kasti voolutarve on Nvidia gt6 seeria kaartidega palju suurem, kui AMD kaartidega.
Nii GTX680, kui 670 kastid tarbivad TT kohaselt rohkem voolu, kui AMD 7970 kast. Muudest ülevaadetest teame, et GTX680 tarbib tegelikkuses paarkümmend watti vähem.
Huvitav oleks sellele saada mingit lisa võrdlust. Kas NV uued kaardid koormavad ülejäänud süsteemi siis nii palju ja AMD kaardid mitte? _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
angel, noo see seletab ilmselt, miks nVidia naeris AMD üle aasta alguses kui nood NII AEGLASE videokaardiga välja tulid _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
See oli pigem kadedus ja kibestumus, kui üleolev naer. Ligi 4 kuud polnud neil persetki vastu panna. Nvidioodid istusid foorumites ja imesid näppu. Suht naljakas oli lugeda igasugu kommentaare ja rusikavibutusi "küll me alles tuleme ja näitame" . Näitasid jah. Kärbitud kaardiga 10% üleolekut mängudes. Vingelt näitasid.
Kristoferr, mida sa ootasid? 7970-le (mis eelmise põlvega võrreldes tõstis latti üsna tublisti) veel 50% otsa? sa ei ole ju nii naiivne.
4 kuud hiljem või mitte, kiireim kaart nii 1 kui 2 gpu-ga on hetkel nvidia poolt ja amd pole avaldanud, kas ja mida nad selles põlvkonnas selle vastu ette kavatsevad võtta.
nvidia naeru osas, pigem nimetanuks ma seda kergendusohkeks.
nad teadsid ja teavad väga hästi, et nende müütiline full-kepler kivi ei olnud ega ole valmis. ja kui algselt allapoole eeldatud kiviga hakkama said, siis on neil ju elu lill.
palju hullem on seis midrangega. amd midrange on imelik, 78x0 on liiga kallid (ja ka üsna 79x0 kannul performance poolest) ja 77x0 on, well, liiga aeglased ja ka suts kallid. nvidia pole selles osas veel üldse midagi öelnud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kui asi 400€ tuleb siis jabur. 350-370€ oleks asja reaalsem hind.
btw siiski ei saa aru miks fännata mingit elutut, hingetut firmat? amd või nvidia who gives a fly'ing fuck. Peamine et oleks oma kopika eest parim igast otsast, vahet sellel mis firma. Ühes pasa vabrikus nagunii neid vorbitakse olematu kopika eest _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Mina ootasin vähe varem väljatulekut ja loomulikult ootasin ka paremat perfi. Nvidiaga seotud tüüpide suured sõnad ei lasknudki vähemat oodata. Sellegipoolest polnud GTX680 pettumus. Lihtsalt hiljaks jäid. Ma oleks vastasel juhul oma 7970 ehk 100 eurtsi parema hinnaga saanud .
Nvidia on alati üritanud high endis veidi peal olla. Seekord nad lihtsalt ei tõstsid GTX680 kellasid ja seetõttu ka "piisav" vahe reference kelladel HD7970ga. Ma ootasin pigem võimsamat kaarti, kui lihtsalt punnitatud kellasid.
Ideaalis tahaks näha samade põlvkondade maksimum kuu ajalise vahega väljatulekut. Teoorias võiks see võrdsete võistluses nii olla, aga kahjuks pole. Nii rohelistele, kui punastele oleks selline olukord soodsam kuna kaardid tuleks ehk odavamalt kätte.
Keskklassis toimub hetkel täpselt samasugune koore võtmine, nagu 4 kuud toimus highendis. NV peab lõpuks oma tootjatega asjad klaariks saama. Enne me hinnalangust ei näe.
Ma eriti nendesse vandenõuteooriatesse ei usu, et AMD ja NV kokkuleppeliselt nii teevad. Muidugi võimatuks ka ei pea.
Vahe puudub siiski vaid üksiku kaardi puhul. (4xGTX680GPU)SLI puhul on vahe väga suur. Isegi vist 3x GTX680 puhul oli vahe korralik.
3x korral eelnevad plaadid kukutavad PCI-E 8x peale,mingid plaadid olid vist X58 2xGF kiibiga,seega sai suisa 4x 16x siini lasta,siis pole sellist vahet kindlasti kohe X58 peaks kõik olema vähemalt 2x16 siinidega. Vahepealsed tulid vist 2x8x kõik.
Nu ja siis? Kas i7-2 on sinumeelest kesklass või? Ma saaks veel aru, kui 2500K lugeda keskklassiks, sest ta on i5, aga i7-2 ja veel vähem i7-3 ei ole kuskilt otsast keskklass.
Inteli puhul on väga lihtne. i7 (4 ja 6 tuuma) on kõrgklass, i5 on keskklass ja i3 on low-mid to low. Pentiumid on low.
Kas high end ja mid ei ole mitte socketitega eraldatud 2011 vs 1155. Hinnas tõimub ühelt teisele üle minnes küll järsk tõus.
Ei tahaks uskuda et i7 automaatselt high endi tähendab ... milleks high endile mingi integreeritud grafa ja selline crapp.
Kas high end ja mid ei ole mitte socketitega eraldatud 2011 vs 1155. Hinnas tõimub ühelt teisele üle minnes küll järsk tõus.
Ei tahaks uskuda et i7 automaatselt high endi tähendab ... milleks high endile mingi integreeritud grafa ja selline crapp.
Mängurile on 1155 kordi parem valik kui 2011. Prosed on siiski ära lahterdatud kasutuse järgi. Millest tuleb ka mitu erinevat high end kiipi. Sama on ka graafika kaartidega. Kui ikka tõsist töölooma vaja, siis võtan quattro seeria kaardi mitte gtx'i.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.