Zspy käest key tellitud, nüüd jääb vaid üle launchi oodata:)
Sama siin, kellele veel puudu siis soovitan ka ära võtta ikka. Gamerstarsis on vist juba ammu välja müüdud.
Töölt võtsin puhkuse ka nädala. Let the games being....
Sai isegi lõpuks key soetatud zpsy käest.....liiga kaua mõtlesin ja gamestari tellimuste rongist jäin maha, kuid nüüd võib rahuliku südamega launchi oodata .
Mercury, 2001 teatas Bliz, et töö D3 on alanud. Wiki aitab...
Kas see asi mitte enamvähem nii ei olnud, et vahepeal saadeti dev team laiali ning hakati otsast peale. Laiali saadetud tüübid tegid Runic kompanii ning hakkasid Torchlight-i tegema (mis näeb nii Warcraft välja kui veel saab (isegi logo font on peaaegu sama ), Diablo gameplayga).
Mercury, 2001 teatas Bliz, et töö D3 on alanud. Wiki aitab...
Kas see asi mitte enamvähem nii ei olnud, et vahepeal saadeti dev team laiali ning hakati otsast peale. Laiali saadetud tüübid tegid Runic kompanii ning hakkasid Torchlight-i tegema (mis näeb nii Warcraft välja kui veel saab (isegi logo font on peaaegu sama ), Diablo gameplayga).
Parandage mind, kui olen valesti aru saanud.
Umbes nii jah. Blizzard North mis tegeles diablo seeriaga alustas Diablo 3ga aga 2005 suleti see osakond ja Blizzard Northi (endise nimega Condor) asutajad asutasid uue firma nimega Runic Games.
Eks Torchlight 2 hakkab Diablole korralikult kandadele astuma, kui sa just Diablo miljöös ja stooris kinni pole. Torchlight ühes oli juba palju asju väga õieti tehtud - aga mäng ise ilma mitmikmängija võimaluseta ja veidi liiga lineaarse koopasüsteemiga jäi ikkagi kohati nõrgaks. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Eks Torchlight 2 hakkab Diablole korralikult kandadele astuma, kui sa just Diablo miljöös ja stooris kinni pole. Torchlight ühes oli juba palju asju väga õieti tehtud - aga mäng ise ilma mitmikmängija võimaluseta ja veidi liiga lineaarse koopasüsteemiga jäi ikkagi kohati nõrgaks.
no ikka 2 erinevat mängu, kahtlemata on torchlight 2 tore aga diablo III võrrelda, seriously ?
No nö mängu liha on mõlemal mängul samas suunas. Action-slashemup-rpg või kuidas seda nüüd võikski öelda. Diablol muidugi juba tema stoori ja maailm annab tohutult juurde. Aga T2 videote järgi tundub D3 combatiga suht sarnane. Graafiline stiil on muidugi värviline ja lõbus - aga kui nad ikkagi tõstavad koosmängimise limiidi üle nelja, on päris suur tõonäosus, et just see meelitab kõvasti rahvast ka seda mängima. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
ma ootan ka ära selle torchlight 2-e, hind tundub suht mõistlik olevat võrreldes d3-ga.
Vaatame kui D3 välja tuleb siis kuidas esimesed muljed raffal on
Mu jutt sisaldas mõlemat mängu (võrdlus). Sama loogikaga võiks siis T2 teemas öelda, et kolige oma jutuga D3 teemasse. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Torchlight 2 tundub kuidagi väga "odav" diablo kõrvalt.. Diablo 3 on cartoon, aga see on juba midagi enamat, midagi 5-10 aastastele
Spoiler
paluks need D3 graafikaanalüütikutel seda pilti vaadata, minule tundmatu, ükski mu sõber ei tea sellest midagi head, niiet minu arvates ta diablo 3 kandadele ei astu.
ot:
minu arvates igasugused võrdlused ja vaidlused enne 15 maid on suht huvitav lugeda, peale seda võib liigne "jura" fanatitele üle mõistuse olla
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Jeez saage sellest graafika probleemist juba üle. Terraria zero graafika krt ikka üks parimaid mänge ja
võrrelge nüüd wowi mis ta siis oli kui release oli---- suht öö ja päev!
Vot ei saa! Tänapäeva mängude puhul on ilus graafika eeldatav.
Kui tahad enda vana graafikaga mänge mängida, siis võta mõni vanem mäng ette.
Ega naljata ole BluRay, FullHD telekad jms fancy väljanägemisega värk turule tulnud. Inimesed tahavad silmailu (ära loe: paljad naised).
kui graafikat tahate minge mängige crysist mitte ärge vinguge siin diablo III teemas,betas oli juba sound/story/gameplay väärt enam kui mistahes graafika
kui graafikat tahate minge mängige crysist mitte ärge vinguge siin diablo III teemas,betas oli juba sound/story/gameplay väärt enam kui mistahes graafika
margus645 kirjutas:
Eeldage edasi siis.graafika POLE oluline kui sisu hea.
ot:
Kui sisu tahad, siis loe raamatut - videomäng peab olema graafiliselt tänapäevane.
PS: Minu jaoks "Graafika = Metro 2033"
EDIT: Vähe veider, et arutelu on nii paljude jaoks vingumine...
Kui tahad enda vana graafikaga mänge mängida, siis võta mõni vanem mäng ette.
tsitaat:
Kui sisu tahad, siis loe raamatut - videomäng peab olema graafiliselt tänapäevane.
Ja lihtsalt selline mees, vaata et nüüd ei tohigi Diablo 3 ette võtta, sest ma olen graafikaga rahul, pean hoopis raamatuid lugema.
Minu arust peag hoopis kogu see vinguviil siin, raamatud ette võtma niikaua kui nende graafikaideaal lõpuks lettidele jõuab, või siis õues ringi vaatama, sest irl on graafika ju super. Ja üldse ei saa aru mis probleem on, keegi ei sunni diablo 3 mängima ja veel vähem sunnib keegi seda fullhd teleri taga tegema.
Kui tahate hea graafikaga MMO-d (kas diablot saab üldse MMOks kutsuda on vaieldav) siis vaadakse Tera poole .
Ise ei näe mõtet sellega tegelema hakata, kuna D3 tuleb välja kohe.. aga muidu on Tera täitsa 5 Eriti graafiline pool ja combat.
Ja üldse see mõttetu vaidlus siin teemas..ärge mängige kui ei meeldi. Siin trollimine ei muuda mitte midagi
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Nuh, kohapeal seistes on see Tera ilus, aga videos, kui ta keerab või lendab, siis on mingi mega hägune kõik. Huvitav kas ta FPS on väga madal või on see mingi nõme mängu iseloom.? Ainult juba videot vaadates hakkasid silmad sellest blurrist ja ghostingust valutama . _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Nuh, kohapeal seistes on see Tera ilus, aga videos, kui ta keerab või lendab, siis on mingi mega hägune kõik. Huvitav kas ta FPS on väga madal või on see mingi nõme mängu iseloom.? Ainult juba videot vaadates hakkasid silmad sellest blurrist ja ghostingust valutama .
Vale teema? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Nuh, kohapeal seistes on see Tera ilus, aga videos, kui ta keerab või lendab, siis on mingi mega hägune kõik. Huvitav kas ta FPS on väga madal või on see mingi nõme mängu iseloom.? Ainult juba videot vaadates hakkasid silmad sellest blurrist ja ghostingust valutama .
mängi seda 600hz plasma teleri peal ja sellist asja lihtsalt ei eksisteeri:)
Torchlight 2 tundub kuidagi väga "odav" diablo kõrvalt..
Herp derp durr... huvitav, mis on d3 eelarve ja mis on tb 2 eelarve? durrrrrrrrrr
Ma vastasin rohkem eelmisele postitusele, kus öeldi et torchlight hakkab diablo 3-le kandadele astuma. Seega ma arvan, et pigem TL unustatakse kohe peale release-i, sest seda lihtsalt ei anna võrrelda Diablo suguse "masterpiece"-ga, ERITI kui ta üritab olla pm täpselt sama asi 5-10 a. lastele. Sest sorri, ükski täiskasvanu ei suuda seda mängu tõsiselt võtta kaine peaga,..
Ja keda see eelarve üldse huvitab, ma valin mänge selle järgi kui head nad on, mitte kui palju pappi sinna alla taotud on. Neid indie pärleid nähtud küll, millel pea polegi mingit eelarvet.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.