Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 615, 616, 617 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mnator
HV Guru

sõnum 03.05.2012 08:27:10 vasta tsitaadiga

davidco kirjutas:
Mis krdi jama sellega on, et windows explorer jookseb koguaeg kokku - kohe algusest peale, kui arvuti sai pakendist välja võetud? mingi aeg saab kasutada, aga kui liiga palju erinevate kaustade vahele sõeluda, siis viskab kirja, et windows explorer has stopped working ja lööb kõik aknad kinni. kas on mingit rohtu sellele probleemile?
videodraiverite jama või videokaardi ülekuumenemine on tüüppõhjused
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WAV
HV veteran

sõnum 03.05.2012 08:48:58 vasta tsitaadiga

Mul jookseb Win7 Windows Explorer ka sageli kinni, kuid ilmselt mingil teisel põhjusel. Igatahes juhtub see alati näiteks siis, kui ma failikausta nime ümber nimetan ja samal ajal on kogemata jäänud mõni fail sellestsamast kaustast mingis programmis avatuks (kasvõi Notepad, pole vahet mis programmis). Siis on ümbernimetamise järel enterit andes kuulda erk helikõll ja edasi jääbki Explorer sinna seisu ripakile, ei reageeri millelegi. Muude programmidega saab siiski edasi toimetada samal ajal, kuid nende kogemata avatuna olnud asjade sulgemine enam seda hangunud Explorerit ei elusta. Task managerist aga Exploreri sulgemine võrdub siis alati kogu arvuti totaalse crash'iga. Seega ainus võimalus on jõuga masinale reboot teha.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2012 10:02:19 vasta tsitaadiga

alates mai algusest tekkis winniga esimene tõsine probleem, tegelikult suisa 2.
IE on hakanud crashima, lihtsalt muutub heledaks ja jääbki mõtlema, vaid forced sulgemine aitab ja peale seda uuesti avada, siis natuke aega töötab normaalselt.
veel hullem asi on, et desktop muutub lihtsalt lambist mitte aktiivseks. yhtegi asja ei saa avada, samas hiir liigub ja folderites surfata saab vabalt.
kui näiteks prygikasti peale klikkida või mõne pildi peale, siis midgi ei juhtu, ei muutu isegi aktiivseks. thumbs_down.gif
samas start nupp töötab ja kui sealt kaudu restart teha, siis nagu võluväel avanevad hetkega kõik asjad, millele klikkinud olin. kuid restart juba täies hoos.
yles bootides töötab samuti natuke aega normaalselt. ie ja desktopi jamad tulid sama aegselt, mingeid asju installinud pole ja yhtegi updatet pole ka saanud/ installinud.
milles asi, kas mu c300 hakkab otsasi andma icon_neutral.gif ?

tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 03.05.2012 10:13:43 vasta tsitaadiga

või video (tüüppõhjusena)
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.05.2012 10:20:59 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:

minu puhul?
no mängud töötavad, videosid näitab, drivereid pole ka viimased kuu aega uuendanud.
temp ka normaalne

tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 03.05.2012 10:28:23 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Mnator kirjutas:

minu puhul?
no mängud töötavad, videosid näitab, drivereid pole ka viimased kuu aega uuendanud.
temp ka normaalne
Võimalusi on palju. Kaasa arvatud su oma oletus C300 suhtes.
Aga ise olen korra mingit aega enam-vähem samu nähtusi ühes masinas kogenud ja need kadusid iseenesest peale videokaardi vahetust. Ja pole mingi aastakese jooksul enam kordunud.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.05.2012 10:35:30 vasta tsitaadiga

videokaart suht uus, 6970. pole nagu plaanis ka 7000 seeri peale minna.
ei tahaks kuidagi seda syydiatada.
millega ssd tervislikku seisundit kontrollida?
kas win repairi võib proovida, või see kaotab mul pooled asjad arvutist ära?
ootan vist paar päeva, äkki läheb iseenesest yle icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 03.05.2012 10:42:51 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
videokaart suht uus, 6970. pole nagu plaanis ka 7000 seeri peale minna.
ei tahaks kuidagi seda syydiatada.
millega ssd tervislikku seisundit kontrollida?
kas win repairi võib proovida, või see kaotab mul pooled asjad arvutist ära?
ootan vist paar päeva, äkki läheb iseenesest yle icon_rolleyes.gif
Pole veel tahtnud ssd peale raha loopida, seega vaata mis kettafoorumis ses suhtes on jutte.
Aga win repair - mida sellega mõtled täpsemalt? Kui paned ta süsteemseid faile üle kontrollima ja automaatselt parandama, siis muid asju naljalt ei puuduta. Selles suhtes nagu riski ei näe.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.05.2012 10:47:39 vasta tsitaadiga

tänud info eest, yritan asjasse selgust saada
tagasi üles
ollev
HV kasutaja

sõnum 03.05.2012 10:50:43 vasta tsitaadiga

Kas siit ei saa abi kui windows explorer jookseb kokku.
http://www.ghacks.net/2010/04/27/windows-explorer-has-stopped-working-fix/
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 03.05.2012 18:02:28 vasta tsitaadiga

Mina vaevlesin ka väga pikalt Windows 7 exploreri kokkujooksmise kallal. Eelmise aasta jaanuaris ostsin SSD, kuid probleem tekkis paari kuu pärast.

Explorer lakkas töötamast selliselt, kui tegin ükskõik mille peale paremkliki. Natuke aega viivitas ja siis tuli teade, et explorer lakkas töötamast. Õnneks küll oli probleem väike, kuna lasin exploreri sulgeda ja see käivitus ise automaatselt, ainult avatud kaustad olid sulgunud. Asja teeb huvitavaks see, et seda ei esinenud alati. Üks moment sain kontekstmenüü kenasti lahti, teine kord täpselt samas olukorras ei tulnud. Samuti mitte mingeid muutusi ma ei teinud arvutis (plaat vms) ning probleem oli igapäevane (mitu korda päevas).

Lahendus jäi leidmata ning probleem kadus iseenesest mingi 2-3 kuud tagasi. Nüüd äsja tegin Windowsi puhta installi ning loodan selle probleemiga enam mitte vastamisi sattuda. icon_confused.gif

PS! Proovitud sai sfc /scannow ja disk check. Mitte mingeid probleeme arvutis ei esinenud. Alati võib süüdistada loomulikult hästi ära peitunud viirust. icon_razz.gif

Jeesus188 - smart info midagi ei ütle? Hard Disk Sentinel selgitab viga natuke maakeeli, kui vigasid esineb.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.05.2012 20:06:49 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:

Jeesus188 - smart info midagi ei ütle? Hard Disk Sentinel selgitab viga natuke maakeeli, kui vigasid esineb.

mitte kui midagi pole kettal viga
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2012 10:38:20 vasta tsitaadiga

Bssldr kirjutas:
Windows 7 SP2 release date kohta ei liigu jutte? Päris tüütu on pärast clean installi 70+ update'i installida.

Viimastel aastatel on SP2 tulnud siis kui järgmine OS ilmavalgust näeb, seega loogiline oleks oletada, et kuskil aasta lõpupoole kui Win8 väljastatakse tuleb ka SP2. Kuigi tavaliselt algavad SP betatestid juba vähemalt pool aastat varem ja hetkel veel SP2 beetat ma näinud pole, seega võib ka alles 2013 tulla.
LiivaneLord kirjutas:
Hetkel ei oskagi eriti nimetada asju, mis võiks Win 7 all teistmoodi olla, mille pärast peaks sellest loobuma. Kas teie oskate öelda, mis võiks olla sevenis teistmoodi või paremini (tahvli kõikvõimalikud omadused ja nende puudumine välja jättes)? Ühesõnaga klaviatuuri ja hiirega toimetava kasutaja jaoks mis on hetkel halvasti ja võiks olla paremini?

Vot jah otseselt midagi väga halba ei oskagi öelda. Allpool kasutaja WAV väljatoodub probleem, et folderi sisu tuvastatakse automaatselt ja vaade seatakse vastavalt sellele. Minul ka see, et thumbnail cache puhastatakse liiga agressiivselt (keelasin süsteemil kustutamise seal ära). WU pakub kohati asju mis midagi katki teevad. Muud hetkel ei meenugi.
WAV kirjutas:
Mõnes kohas liiga palju kipub ta ise mõtlema ja sinu eest ära tegema, ka siis kui ei soovi seda. Vastavate funktsioonide väljalülitamine pole alati ka just lihtne. Näiteks File Exploreri osas olen mina kõige kurjem, ta kipub pidevalt failide nimekirja standard-view template'i omapead asendama muusika/video/fotode template'iga - seda saab küll jupphaaval ära muuta, kuid korraga kogu failisüsteemi ulatuses kahjuks mitte ning lisaks iga muutmine tekitab sel juhul failikataloogidesse reostavaid peidetud-system faile desktop.ini, mis edasi failide pakettide edasisaatmisel/backuppide võrdlemisel/jne failide koguarvu ja baidimahu numbreid võrreldes suurt segadust tekitavad (numbrid ei taha kunagi klappida siis). Windows support/foorumid sellele rahuldavat lahendust välja ei paku ja põiklevad lihtsalt konkreetsest vastusest kõrvale.

Mul on üks proge mis peaks sellise Exploreri käitumise keelama. See on nüüd küll ametlikult lehelt maas juba aga installer on mul ikka alles veel. Kui huvi testida, siis PS. Desktop.ini tekitatakse minuteada ainult siis, kui antud kaustale määratakse mingi ikoon. Vähemalt tavakaustades ma seda näinud pole.
Bssldr kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:
Ei tea jah, Windows 7 on nii hästi välja kukkunud, et sellele pole teist teenusepaketti tarviski. icon_biggrin.gif Kuna juba tuleb Win 8 peale, siis vist seda ei tule kah.

Uue OS pealetulek ei mõjuta seda, kas eelmised OS'id saavad service packe või mitte (selles võib veenduda, kui vaadata Windows'i versioonide ja service packide kronoloogiat). Kuigi kõik enamvähem töötab, saab midagi ikka fixida. Samuti ei saa lasta update'del nii kuhjuda, et lõpuks on vaja neid 200+ pärast clean installi installida.

Tegelikult just SP-s ongi sadu uuendusi koos. Pole ju mõtet 50-70 uuenduse jaoks SP-d vorpima hakata, sest see pole sama lihtne, et lappad kõik hotfixid kokku ja asi ants. Asi peab läbima ka üsna karmi kvaliteedikontrolli ja olema installitav-eemaldatav. Põhjus miks pärast clean installi ainult 70 uuendusi kandis hetkel näitab on esiteks see, et WU paljusid uuendusi ei pakugi. Neid uuendusi saab ainult requesti peale ja tegelik uuenduste hulk on hetkel juba ületanud 350 piiri nii 32bit, kui ka 64bit jaoks. Vaata Win7 tweaking teemat icon_wink.gif
Dogbert kirjutas:
Vanasti sai BIOS-is käsitsi IRQ-sid muuta, aga enam paraku mitte, nüüd peab kaarte füüsiliselt ringi sebima. thumbs_down.gif

Häguselt mäletan, et peaksin ka oma praeguses UEFI BIOS-s saama midagi sellega seoses muuta. Hiljem hangin screenshoti.
sukelduja kirjutas:
See 500W nõue on enam vähem sellepärast, et kõige kollasem noname toide ka masina ikka ära toidaks. 500w võimsuse saavutamine ühe videokaardiga on üsna ulmeline ülesanne isegi mõistliku pingete tõstmise korral.

Nii ta on jah. Minu profiilikonfiga nt 380W max, kui puhtalt arvuti. Koos lisaseadmetega kuni 490W
tumbuser kirjutas:
Mis arvutil viga võiks olla? Kas videokaart jamab? Mitu korda on sinise ekraani ette visanud ja annab umbes sellist teksti (lõpposa varieerub)

A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature
Problem Event Name: LiveKernelEvent
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1061

Extra information about the problem
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA8009758010
BCP2: FFFFF88002C769E0
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Bucket ID: X64_0x117_Tdr:2_IMAGE_atikmpag.sys
Server information: 40207a29-5010-4470-97be-8165402b9cfc

AMD Videokaardi driverid kalavad sul.
tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 07.05.2012 14:10:16 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
WAV kirjutas:
Mõnes kohas liiga palju kipub ta ise mõtlema ja sinu eest ära tegema, ka siis kui ei soovi seda. Vastavate funktsioonide väljalülitamine pole alati ka just lihtne. Näiteks File Exploreri osas olen mina kõige kurjem, ta kipub pidevalt failide nimekirja standard-view template'i omapead asendama muusika/video/fotode template'iga - seda saab küll jupphaaval ära muuta, kuid korraga kogu failisüsteemi ulatuses kahjuks mitte ning lisaks iga muutmine tekitab sel juhul failikataloogidesse reostavaid peidetud-system faile desktop.ini, mis edasi failide pakettide edasisaatmisel/backuppide võrdlemisel/jne failide koguarvu ja baidimahu numbreid võrreldes suurt segadust tekitavad (numbrid ei taha kunagi klappida siis). Windows support/foorumid sellele rahuldavat lahendust välja ei paku ja põiklevad lihtsalt konkreetsest vastusest kõrvale.

Mul on üks proge mis peaks sellise Exploreri käitumise keelama. See on nüüd küll ametlikult lehelt maas juba aga installer on mul ikka alles veel. Kui huvi testida, siis PS. Desktop.ini tekitatakse minuteada ainult siis, kui antud kaustale määratakse mingi ikoon. Vähemalt tavakaustades ma seda näinud pole.

Mul tekivad kaustadesse näiteks sellise sisuga süsteemseteks peidetud desktop.ini failid (juhul kui ma olen sellele kaustale vaikimisi tekkiva näiteks "music" template jõuga asendanud "generic" templatega):
[ViewState]
Mode=
Vid=
FolderType=Generic

Vaikimisi template puhul seda desktop.ini faili ei esine, kuid niipea kui ma oma soovi järgi template ära muudan, saan sundkorras kaasavaraks kohe ka selle tobeda peidetud lisafaili. Kui siis näiteks failide kopeerimisel seda nähtamatut lisafaili kaasa haarata ei taipa, on uues asukohas taas jälle vaikimisi template tagasi.
tagasi üles
noxton
HV Guru
noxton

sõnum 07.05.2012 15:10:33 Probleem Telnet shortcut-iga windows 7 64bit!!! vasta tsitaadiga

Tere, kas keegi oskab aidata? Ei saaa telneti teha nii chrome-is, IE ega firefoxiga, registris käidud, kõik ok. muidu telnet lahti ja töötab. Just shortcut ei tööta.

http://www.sevenforums.com/browsers-mail/79814-how-enable-telnet-links-ie8.html

ei aidanud. ehk keegi oskab? icon_biggrin.gif
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 08.05.2012 20:00:50 vasta tsitaadiga

mul ei taha Microsoft Security Essentials arvutis tööle hakata... tegemist WIN 7 HOME PREMIUMiga... olen muud laksud maha võtnud.... kui proge esamkortselt tööle panin oli korra aken ees ja peale seda kadus ära,isegi all olev ikoon kadus ära kui hiirega sealt korra üle k'isin... restart ja re install ei aidanud midagi
HV Guru

sõnum 09.05.2012 08:27:29 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
mul ei taha Microsoft Security Essentials arvutis tööle hakata... tegemist WIN 7 HOME PREMIUMiga... olen muud laksud maha võtnud.... kui proge esamkortselt tööle panin oli korra aken ees ja peale seda kadus ära,isegi all olev ikoon kadus ära kui hiirega sealt korra üle k'isin... restart ja re install ei aidanud midagi
Kui win on originaal ja ise ka ära pole solkinud, siis taoline tõrge on vihje mõne pahalase suhtes. Ja peaksid sel juhul turvafoorumi teemasid lugema.
Kui liiga ülejõukäivaks ei osutu, siis tee arvuti tühjaks, pane win uuesti otsast peale peale ja esimese lisana kohe MSE ja siis oma tavalised asjad. Kui sedasi ei lähe tööle, siis on su win installplaat vigane.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 09.05.2012 08:35:40 vasta tsitaadiga

Soovitan malwarebytesi full skänni. Samuti arvuti kontrolli mingi muu viirusetõrjega. Seda siis selleks, kui on mingi viiruse tõttu probleem.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.05.2012 17:01:00 vasta tsitaadiga

Kas seitsmel mitte Defender pole , MSE väidetavalt asendatakse sellega.
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 09.05.2012 18:53:38 vasta tsitaadiga

Küsimus Win 8/ 7 kõvaketaste vallast. Nimelt selline mure, et omal on MediaPC, kus on 2 ketast RAID 1 (copy) aga kuna ruum hakkab otsa saama, siis kas oleks võimalik asi sedasi lahti ühedada, et andmed jääksid ühele alles ja tuleks teine ketas lisaks juurde. Ei raatsi ka uut ketast osta need ikka sigakallid hetkel veel. RAID 1 tegemisel kasutasin kui mälu ei peta todasamust windowsi oma miskit asja (kuna täpselt ei mäleta selle asja nime jne siis seepärast küsingi nõu)
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.05.2012 18:57:57 vasta tsitaadiga

dynamic disk? jah, seda peaks põhimõtteliselt lammutada saama.
mõistlik oleks vast siiski ajutiselt data ära kopeerida ja partitsioonidest format üle lasta.

karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 09.05.2012 19:01:34 vasta tsitaadiga

Kui mälu ei peta sai windowsi oma soft raidiga tehtud asi. Selle ruumi copymisega on see jama , et mul pole lihtsalt seda 1Tb kuhugi panna.

Ahja niipalju lisaks, et win istub ise kenasti SSD peal. Maybe see loeb midagi.

londiste kirjutas:
dynamic disk? jah, seda peaks põhimõtteliselt lammutada saama.
mõistlik oleks vast siiski ajutiselt data ära kopeerida ja partitsioonidest format üle lasta.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.05.2012 09:53:19 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

probleem tuli äkki ja kadus sama äkki icon_rolleyes.gif
pole enam kordagi probleemi tekkinud. ei tea mis sel winil hakkas icon_smile.gif

edit:
win seitse on vist üks suur turvaauk icon_lol.gif
täna tuli yle 100MB turvauuenduste update, järjest suuremaks need lähevad . ei olnud aega syveneda nende sisusse hommikul

tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 11.05.2012 12:33:12 vasta tsitaadiga

olen juba kõike proovinud, aga MSE ei hakka mu 64x peal tööle... 32x polnud mure... mõistus täiega otsas icon_evil.gif
HV Guru
Etz

sõnum 11.05.2012 12:34:12 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
olen juba kõike proovinud, aga MSE ei hakka mu 64x peal tööle... 32x polnud mure... mõistus täiega otsas icon_evil.gif

Installid ikka x64 versiooni?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 615, 616, 617 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.