Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WAV
HV veteran
|
25.04.2012 04:47:47
|
|
|
Ma siiski veel kiusan klappidega kuulamise fänne selle vastamata põhimõttelise küsimusega, et kuidas te saate enda pea liigutamisel kaasnevast esinejate ja instrumentide ruumis soovimatu ringiliikumise efektist üle ja ümber?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
25.04.2012 09:30:02
|
|
|
WAV kirjutas: |
Ma siiski veel kiusan klappidega kuulamise fänne selle vastamata põhimõttelise küsimusega, et kuidas te saate enda pea liigutamisel kaasnevast esinejate ja instrumentide ruumis soovimatu ringiliikumise efektist üle ja ümber? |
Sellest efektist saab üle ja ümber pea paigal hoidmisega.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.04.2012 10:10:31
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Ma siiski veel kiusan klappidega kuulamise fänne selle vastamata põhimõttelise küsimusega, et kuidas te saate enda pea liigutamisel kaasnevast esinejate ja instrumentide ruumis soovimatu ringiliikumise efektist üle ja ümber? |
Sellest efektist saab üle ja ümber pea paigal hoidmisega. |
novot
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
27.04.2012 14:19:39
|
|
|
Ega siis muud üle jäägi, kui suvel kõlaritega õue kolida ja aasta norm ära nautida. |
Sellega on nii ja naa... Kui toas on mööbel püsivalt paigas, siis loodus ja maastik mängib soundile oi kuidas kaasa! Seda nii heas kui halvas mõttes. Rohkem ikka heas.... Tähendab, kui muidu on hea, siis vahel on ülihea. See on vaimustav, mida õhurõhk, -niiskus, kellaaeg, muru kõrgus ja tuhat muud pisiasja heliga teevad.
Aga mätas juba kuiv, mis siin ikka targutada...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
HrElmo
HV vaatleja
|
02.05.2012 07:33:06
|
|
|
2x Lomo tehase kinokõlari kastid, seest 4A32 valjukas ja 1A20 tviiter ja neid toidab hetkel vanem Aiwa muusikakeskus, varem oli mõndaaega Radiotehnika Y-101 taga. Igatahes väga mõnusa heliga on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran

|
10.05.2012 16:23:55
|
|
|
Ei tea kas tri-wiring kõlarite ühendamiseks miski standardne pistik on ka välja kujunenud? Mul ei taha 12 (+4 varukanalite jaoks) banana-plug pesa hästi võimendi paneelile ära mahtuda
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
10.05.2012 17:38:06
|
|
|
degreal kirjutas: |
Ei tea kas tri-wiring kõlarite ühendamiseks miski standardne pistik on ka välja kujunenud? Mul ei taha 12 (+4 varukanalite jaoks) banana-plug pesa hästi võimendi paneelile ära mahtuda  |
Tri-wiring on sügavalt mõttetu. Veel mõttetum kui bi-wiring, kuna üks mõttetu kaabel on veel lisaks. Tri-amping ja bi-amping ilma aktiivse filtrita on sutsu mõttekam, aga enam-vähem sama mõttetu.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran

|
11.05.2012 10:34:26
|
|
|
Ei tea kas tri-wiring kõlarite ühendamiseks miski standardne pistik on ka välja kujunenud? Mul ei taha 12 (+4 varukanalite jaoks) banana-plug pesa hästi võimendi paneelile ära mahtuda  |
Tri-wiring on sügavalt mõttetu. Veel mõttetum kui bi-wiring, kuna üks mõttetu kaabel on veel lisaks. Tri-amping ja bi-amping ilma aktiivse filtrita on sutsu mõttekam, aga enam-vähem sama mõttetu. |
Ajasin ise segast, tri-ampingut ikka mõtlesin , tri-wiringusse pole mul ka absoluutselt mingisugust usku. Igatahes paistab, et banaanühendus on ainuke standard. Lõpuks tuli ikka kotitäis banaane ära tellida.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
13.05.2012 21:18:55
|
|
|
degreal, Räägid äkki lähemalt süsteemist, kaablist ja banaanidest ka mis tellitud sai (või läksid loosi kotitäis täiesti suvalisi)?
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran

|
14.05.2012 11:54:50
|
|
|
Ma pole siiamaani banaane kasutanudki, alati olen otsteta kaablit terminali vahele kruvinud. Läksid kõige odavamad kuldamata oomipoe banaanid. Vaatasin ka ebay hiina kaupa, need ka paremad ei paista olema. On kirjas küll, et gold plated aga kurat neid teab. Uhked Nakamichi pesad paistsid olema metallist korpusega, aga mina ei julge selliseid isoleerimata jublakaid üksteise kõrvale tihedalt paigutada.
Juhe läheb ilmselt pehme 8-sooneline kaabel (0.5mm2 sooned), madalale kõlarile 4 soont, teistele 2 soont. Valjukad on 8-oomised.
Üks probleem on veel, ma ei leia kuskilt kõlaripoolset tri-amping terminali.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
14.05.2012 15:06:41
|
|
|
Läksid kõige odavamad kuldamata oomipoe banaanid. Vaatasin ka ebay hiina kaupa, need ka paremad ei paista olema. On kirjas küll, et gold plated aga kurat neid teab. Uhked Nakamichi pesad paistsid olema metallist korpusega, aga mina ei julge selliseid isoleerimata jublakaid üksteise kõrvale tihedalt paigutada. |
Sõber ostis ka vist Oomipoest mingid odavad banaanid ja need olid küll paras pask.
Liiga peenikesed ja ressiiveri väljundites jäid tobedalt loksuma.
Endal on Profigoldi omad ja need istuvad küll väga stabiilselt.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
30.05.2012 21:32:44
|
|
|
cd plaati pole juba ammu käes hoidnud jah. heli oma vähemalt mitte.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
30.05.2012 21:44:19
|
|
|
Kodus saaks FLAC-iga hakkama aga autosse olen küll CD-sid soetanud vahel. Siis kodus ka hea kuulata.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
30.05.2012 22:06:55
|
|
|
carlking, näärivanad olid sellised tüübid kes niisuguse tarkusega hiilgasid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
31.05.2012 04:05:58
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
krt mis see cd plaat veel on, kes seda veel kasutab ? |
Muusika CD plaate antakse endiselt suures valikus välja ning paraku paljusid neist (eriti just väikeste ja nišimuusika väljaandjate rariteetsemad asjad) pole võimalik kusagilt mujalt alternatiivina faili kujul osta või tõmmata. Ikka tuleb füüsiline plaat tellida.
Lisaks ka siinsamas meil Eestiski on näiteks pärast bändi live-kontserti just füüsilise plaadi käest-kätte müümine täiesti arvestatav äri. Plaadi ümbrisele saab siis anda veel bändiliikmete autogrammid peale ja nii see lähebki... Virtuaalkujul sellele paraku head alternatiivi pole. Vahetult peale kontserti veel muusika mõju all olles on ostjad psühholoogiliselt paremini valmis ostma ka, heldemalt raha välja käima.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
31.05.2012 09:46:04
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
krt mis see cd plaat veel on, kes seda veel kasutab ? |
Muusika CD plaate antakse endiselt suures valikus välja ning paraku paljusid neist (eriti just väikeste ja nišimuusika väljaandjate rariteetsemad asjad) pole võimalik kusagilt mujalt alternatiivina faili kujul osta või tõmmata. Ikka tuleb füüsiline plaat tellida.
Lisaks ka siinsamas meil Eestiski on näiteks pärast bändi live-kontserti just füüsilise plaadi käest-kätte müümine täiesti arvestatav äri. Plaadi ümbrisele saab siis anda veel bändiliikmete autogrammid peale ja nii see lähebki... Virtuaalkujul sellele paraku head alternatiivi pole. Vahetult peale kontserti veel muusika mõju all olles on ostjad psühholoogiliselt paremini valmis ostma ka, heldemalt raha välja käima. |
Andku siis mingi korralik autogrammidega plakat või postkaart näiteks hoopis selle raha eest, kus on aadress ja kood peal, millega saad oma plaadi alla tõmmata. Problem solved.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.05.2012 09:47:31
|
|
|
Miks teete niisuure probleemi. Osta plaat ja pärast torrentshopist koopia, siis ei hakka südametunnistus ka pitsitama.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
31.05.2012 10:09:42
|
|
|
Ilmselt ~5aasta jooksul asi edeneb ning hetkel, ainult füüsilisel kujul olevad asjad, kolivad ka "netipank+download" formaati. Hetkel tõesti ilma CD plaadita ei saa - panin näiteks suvalise artisti (Jäääär) otsingusse.
CD asendamine digiformaadiga elutoas ... tundub, et mõned toredad tootjad on juba selle peale mõelnud ning ka tarbijaga arvestanud:
näiteks NAD C565BEE, Cambridge Audio 851C ... (tänapäeval) mõttetule digital out liidesele on lisatud ka digital in. Ehk enamus asju, mille eest oled maksnud - korpus, toide, dac, võimendus - neid saad rahulikult edasi kasutada kui lähed meediakeskusele üle.
(Teemat ressi DAC+eelvõim vs. eraldi kastid ei hakkaks (taas)arendama.)
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
31.05.2012 14:09:25
|
|
|
Ma olen vist piisavalt vanakooli mees, et ma naudin seda plaadiriiulist õige plaadi otsimist, plaadi karbist välja võtmist ja mängijasse asetamist ja siis kuulama asumist.
Ainult virtuaalse muusikakogu peale üleminekut küll veel ei kaalu, pigem ostan plaate juurde hoopis.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.05.2012 14:49:39
|
|
|
Anti112 kirjutas: |
Ma olen vist piisavalt vanakooli mees, et ma naudin seda plaadiriiulist õige plaadi otsimist, plaadi karbist välja võtmist ja mängijasse asetamist ja siis kuulama asumist.
Ainult virtuaalse muusikakogu peale üleminekut küll veel ei kaalu, pigem ostan plaate juurde hoopis. |
Ilmselt asi millest uuem generatsioon üldse aru ei saa...
Spoiler 
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.06.2012 10:33:59
|
|
|
Miks ei saa, saab ikka. Ise ei viitsi lihtsalt
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |