praegune kellaaeg 19.06.2025 01:44:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArgoA
HV veteran

|
28.04.2012 11:17:20
|
|
|
_marek kirjutas: |
ArgoA, kas punkt 1 kehtib ka nende arvutite kohta, mis on US päritolu? (Country: United States) |
jah, võib-olla nõutakse mõnes aktiivsemas riigis originaalomanike andmeid (kelle nimel arvuti on), kui neid ei tea, siis peaksid tegema tag transferi enda nimele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.04.2012 23:42:35
|
|
|
ArgoA: Olen täiesti näinud sellist USA-st ostetud XPS-i, millel oli siis:
1. 1-aastane Delli garantii
2. ja et see aastane garantii kehtis ainult USA-s.
- konkreetsel isendil oli emaplaat kutu ja ainus remondi-versioon: uue emaplaadi ostmine.
Mis aga puutub n-ö Ülemaailmsesse garantiisse, siis seda annab Dell ikkagi ainult teatud seeriatele, ülejäänutele mitte.
------------------------------------
Mina olen oma tuttavatele alati sõnad peale lugenud, et ostku Dell sellise müüja käest, kelle käest saab hiljem Eestis tehtavad garantii. Mitte, et Dell pärineb kusagilt välismaalt ja siis Eestis ei tehta mingit garantiid.
Selles suhtes on ka hea hiljutine näide olemas: Inglismaalt ostetud Dellil läks laadija läbi ja ainus võimalik variant oli uue laadija ostmine. Ei mingit garantiilist uut laadijat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raconteur
HV vaatleja

|
01.05.2012 19:38:49
|
|
|
Ülemaailmne garantii on ikka väga vähestel. Täpsustaks veel, Et NBD tähendab Next Business Day, mitte World Wide Warranty. Ja NBD on mujalt kontinendilt pärit masina puhul üldjuhul ametlikus esinduses Parts Only. Tag Transfer võib olla vajalik, kuid ka see ei pruugi vabastada käitlustasudest - see tegevus annab lihtsalt eelduse, et arvutit saab "parts only" remontida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|