|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
25.04.2012 12:06:09
|
|
|
margus645, pikslil ja piksil on vahe. See on ainuke tõsi mida ma üritan siin selgitada, aga nähtavasti see ei mahu pähe mingitele inimestele...
Ma ei tea, tehke sama resoga skriinid D-st ning SC2-st, võtke mingi suvalise pildisirvijaga lahti ning zoomige sisse ning vaadake kumba pilti vaadates enne silm valutama hakkab, kui muud moodi ei oska hinnangut anda. Siin ei ole kunstiga või stiiliga midagi pistmist - küsimus on algmaterjalis. Nagu kokk teeb head toitu heast toorainest, nii ka ilus pilt sünnib headest tekstuuridest...
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
25.04.2012 12:18:26
|
|
|
Minuarvates ei saa jälle teie asjast üldse aru aga savi.igaühel oma arvamus.
Suutmata eristada mänge ja nende erinevaid olemusi siis ongi arvamus selline nagu teil on.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JoosepN
HV kasutaja

|
25.04.2012 13:18:43
|
|
|
D3 puhul tegu stiliseeritud graafikaga, selle puhul ei ole esmatähtis, et tekstuuride resolutsioon oleks maksimaalne. Tähtis on stiilipuhtus. Erinevalt teiste blizzardi mängudega on D3 veidi maalilisem ja süngem küll. Kuid sarnane mänguline graafika on kõigil blizzardi mängudel, midagi muud sealt oodata oleks vale.
Üldiselt mängu ei pea nii lähedalt vaatama, et tekstuurid kuidagi segama hakkaks(juba mõnda aega). Kui see on põhjus, miks mängu graafika on halb, lasub viga kuskil mujal.
Väide "aegumatu graafika" kohta käib tõesti puhtalt reklaami alla, sellel pole rohkem kaalu.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
25.04.2012 13:26:27
|
|
|
Sorry, "stiliseeritud graafika" on liiga valdkonnasisene žargoon, et ma sellest aru saaks... Kas see on nagu mingi võluvägi või midagi sellist - koledate kuubikutega saab teha mingeid imeilusaid asju?
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avila
HV vaatleja
|
25.04.2012 13:39:05
|
|
|
| Mis siin imestada, 3 aastat tagasi ei jäänud ju D3 poelettidele paiskamisest palju puudu. Gameplay ja graafika nägi välja juba siis selline nagu ta on praegu betas ( http://www.youtube.com/watch?v=bc-4Xl7XZBk ). Ju neil oli siis ikka hea põhjus, miks viimase dungeon siege sarnast poolfabrikaati välja ei käidud. Aga see graafikamootori ajaga võidujooks on vist kõigi developeride peavalu, kes väheke kauem toote sisule lihvi otsutavad anda.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
25.04.2012 13:40:08
|
|
|
| DrZ kirjutas: |
| Ak_47 kirjutas: |
Kas keegi oskab öelda,kas mõni Eesti kauplus kavatseb D3 CE tellida? Nii, et 15. selle ka kätte saaks?
Vabandust, kui selline küsimus juba esitatud on. |
I wish.. mu amazoni preorder tuleb 17-25 mai, nii et ma pean vist digitaalse koopia veel lisaks ostma
10 päeva peale release alles mängida ei ole normaalne. Teisel hell läbi juba selleks ajaks  |
amazonist saab ju iga kell canceldada , raha võtavad nad alles siis kui posti on pannud.
Cancelda ära ja telli mujalt
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
   |
4 :: |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
25.04.2012 13:43:04
|
|
|
| Selles ongi sinu suhtumise viga,et näed KUUBIKUID.Mina ega üldine enamus seda ei näe.Või tuled väitma,et enamus eksib ja sinul ainukesena on õigus?
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
25.04.2012 13:45:57
|
|
|
| lkits kirjutas: |
D3 beta pira on juba ammu väljas koos serveri emulaatoriga.
Arvake ära, kui kaua võtab aega täismängu "häkkimiseks"? Teeks küsitluse vms. |
Tekib ainult küsimus, miks peaks keegi tahtma kuskil poolpiduses privaatserveris mängida?
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Odratolgus
HV vaatleja
|
25.04.2012 13:48:51
|
|
|
| tsitaat: |
| Heal juhul saab kokku võtta, kui väga tahta (mitte et sellel mingigi mõte oleks) selliselt, tekstuurid on crap ja on need keda see ei häiri ning need keda häirib. |
Ei saa kokku võtta, et tekstuurid on crap.
http://www.oilportraits.com/features/Style.aspx
Äkki Aeron sa võrdled neid kahte pilti ja saad aru, et ühe puhul loeb ülim detailsus, teise puhul mitte. Mõlemad on aga kunstiteosed ja see, kas sulle meeldib Blizzardi poolt valitud stiil on sinu isiklik probleem. Milleks teistele oma arvamust niimoodi peale suruda?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
25.04.2012 13:53:05
|
|
|
| Jah seda üritasin ka mina tõestada Odratolgus:).Antud stiil välistab ülima detailsuse kuna vastaseljuhul ei esindaks ta enam oma stiili.
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
25.04.2012 13:54:39
|
|
|
| Killer85 kirjutas: |
Tekib ainult küsimus, miks peaks keegi tahtma kuskil poolpiduses privaatserveris mängida? |
Täpselt sama jutt käis wowi kohta. Praegu on WoWi originaalservudes ca 11 miljonit mängijat ja vigastes privades ehk kokku paarsada tuhat, kui sedagi. Ei jäägi neile pirajatele muud öelda, kui palju õnne soovida.
|
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
25.04.2012 13:55:49
|
|
|
Tekib ainult küsimus, miks peaks keegi tahtma kuskil poolpiduses privaatserveris mängida? |
Kas siis kõik on 100% online? Kõik itemid, spawnid, karakterite liikumised jms?
Kindlasti ei takista see piraatlust täies mahus.
Lisaks veel - kuna mäng on nii hästi kaitstud, siis on häkkimine veel magusam, mis tähendab, et tulevad online-häkid, millega saab mängija reageerimiskiirust muuta, spelle automaatselt castida jms.
Aga see selleks...
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
25.04.2012 14:02:17
|
|
|
Küllap tulevad ka häkid, aga neid saab siiski ülivähe olema kuna karistuseks ei ole pelgalt serverist bännimine nagu BF3s juhtuda võib vaid terve battleneti konto bänn. 6 aastat wowis pole ma veel ühtki häkkerit oma silmaga näinud. Ma usun, et nii saab ka D3s olema.
BF3s võiks sama teema olla. Saaks idiootidest lahti.
|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
25.04.2012 14:03:20
|
|
|
Optimistid, aga ok. Jääme siis selle teadmise peale, et 2009 valmis olnud mängu muutmata visuaalid on artistlik valik ja suund, mitte tootja abitus dekaadipikkuseks veninud tootmistsükli kulusid kuidagi veel optimeerida...
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JoosepN
HV kasutaja

|
25.04.2012 14:04:16
|
|
|
Aeron, üldpildis tähendab see kõik seda, et olenemata kui pikaks Diablo 3 väljalaskmine venis, otsustati graafiliselt minna lihtsamat teed. Luues pigem omapärast stiiliga mängu, mis ei anna neile nõudmist käia kaasas viimase aasta kõige uuema graafikaga, vaid eeldab nendelt pigem tugevaid külgi mujalt.
Ei pea lihtsalt maha tegema mängu kui läheneda nii pedantlike väidetega antud mängu kõige tühisema külje pealt. Mängu sisse elamine ja mängitavus on siiski ju tasemel, mängu tugi kõigi eelduste kohaselt saab olema ka tasemel ning mängu jätkub ka aastateks sellest tulenevalt. See, kas üks või teine mäng on parem on subjektiivne juba, tugi vaevalt enamusel parem on.
Ei ole ma lugenud blizzardi oma juttu selle graafika kohta, lugesin seda alles nüüd, ja näen paralleele, minu jutt on tuletatud puhtalt mängugraafikast ja kogemusest graafilise disaini vallas.
Ei ole ma ei D3 fanboy, ei ole veel ka plaanis D3'e osta, ei ole ka blizzardi fanboy, kui see on kuidagi aluseks, miks minusse oma jutuga vaenulikult peab suhtuma. Vabandan kui minu jutt seda kuidagi õhutas.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
25.04.2012 14:06:46
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
Küllap tulevad ka häkid, aga neid saab siiski ülivähe olema kuna karistuseks ei ole pelgalt serverist bännimine nagu BF3s juhtuda võib vaid terve battleneti konto bänn. 6 aastat wowis pole ma veel ühtki häkkerit oma silmaga näinud. Ma usun, et nii saab ka D3s olema.
BF3s võiks sama teema olla. Saaks idiootidest lahti. |
| ot: |
Siinkohal tuleks siis mainida, et äkki häkkisid nii hästi, et sa ei saanudki aru? Aga see selleks.
Ise mäletan WoWi häki kohapealt seda, et kunagi tegin automaatse suuna pööramise häki rogue'le. Lihtne: liigub automaatselt vastase selja taha ja pöörab näoga nii palju, et saaks hittida ja vastane sind mitte.
Hoidsin lihtsalt nuppu all ja vennike hakkas targeti selja taha liikuma - spelle vajutasin ma ise, loomulikult. |
viimati muutis LKits 25.04.2012 14:07:27, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
25.04.2012 14:08:35
|
|
|
| Graafika paistab inimestele väga hinge minevat, 15 tollise molu peal 1080p. silmi peast ei kraabi.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
25.04.2012 14:11:02
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
Odratolgus, JoosepN, mis kokkuvõtted need on? Sai ju just räägitud... Heal juhul saab kokku võtta, kui väga tahta (mitte et sellel mingigi mõte oleks) selliselt, tekstuurid on crap ja on need keda see ei häiri ning need keda häirib.
Seda kui madala rauaga masinatel see asi jooksma saab sõltub ka muudest asjaoludest ning seda näeme siis kui full on käes, kuna see side ei ole nii lineaarne, et saaks sellise seisukoha võtta.
Kogu see jutt "ajatu graafika kohta" on üks bs...
Ah jaa, keegi siin mainis, et progamerid keeravad heebleid maha... jah, aga seal on pigem proosalisemad põhjused, nt puude lehed kaovad ära madalama detailsusega, mis võimaldab sul vastast paremini näha või muru seest on vastast paremini näha vms...
Also ei ole SC2 "stiilil või suunal" midagi ühist DIII omaga, see on puhas ja ilus ning nõuab ka vastavat masinat.
Tore on see, et D analooge on siiski võtta, nii et tõesti, kui ei peaks sobima, siis on alternatiive võtta kohe. |
Starcraft 2 nüüd küll eriti kõva masinat ei vaja et maxi peal pelada, jääb sinna DIII samale tasemele.
graafika on ok , oluliselt parem ta DIII-st küll ei ole kuigi mäng on muidu 2a vana ka juba.
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
makaak
HV kasutaja
|
25.04.2012 14:12:17
|
|
|
| avila kirjutas: |
| Mis siin imestada, 3 aastat tagasi ei jäänud ju D3 poelettidele paiskamisest palju puudu. Gameplay ja graafika nägi välja juba siis selline nagu ta on praegu betas ( http://www.youtube.com/watch?v=bc-4Xl7XZBk ). Ju neil oli siis ikka hea põhjus, miks viimase dungeon siege sarnast poolfabrikaati välja ei käidud. Aga see graafikamootori ajaga võidujooks on vist kõigi developeride peavalu, kes väheke kauem toote sisule lihvi otsutavad anda. |
3 aastat tagasi jäi poelettidele paiskamisest puudu Demon Hunter ja Wizard - nimelt need klassid polnud veel valmis.
Graafika on muidu vähemalt 4 aastat vana:
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
25.04.2012 14:15:17
|
|
|
| lkits, ole hea ja viska mulle see häkk kuhugi üles. Ma enne seda häkiks ei nimetaks, kui pilgu peale visanud olen. |
Mõne teemalise käest küsiks, kas graafika materdamisest juba küllal ei saa?
|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JoosepN
HV kasutaja

|
25.04.2012 14:18:54
|
|
|
| Minuarust on teema end ammendanud ja ootan pigem uudiseid mängu enda kohta. Peale mängu väljalaskmist tuleb seda materdamist iga külje pealt nii ehk naa.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avila
HV vaatleja
|
25.04.2012 14:24:44
|
|
|
| makaak kirjutas: |
| avila kirjutas: |
| Mis siin imestada, 3 aastat tagasi ei jäänud ju D3 poelettidele paiskamisest palju puudu. Gameplay ja graafika nägi välja juba siis selline nagu ta on praegu betas ( http://www.youtube.com/watch?v=bc-4Xl7XZBk ). Ju neil oli siis ikka hea põhjus, miks viimase dungeon siege sarnast poolfabrikaati välja ei käidud. Aga see graafikamootori ajaga võidujooks on vist kõigi developeride peavalu, kes väheke kauem toote sisule lihvi otsutavad anda. |
3 aastat tagasi jäi poelettidele paiskamisest puudu Demon Hunter ja Wizard - nimelt need klassid polnud veel valmis.
Graafika on muidu vähemalt 4 aastat vana:
Spoiler 
|
Kas äkki oli pigem nii, et Demon Hunter ja Wizard olid küll valmis, aga ei tahetud päris kõiki klasse korraga avalikkuse ette tuua. Sest kuskilt nagu mäletan et pvp ja suur hunnik featuure, mis betast välja võeti, polnud valmis ja otsutati kärpima hakata.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
25.04.2012 14:44:19
|
|
|
Spoiler 
| lkits, ole hea ja viska mulle see häkk kuhugi üles. Ma enne seda häkiks ei nimetaks, kui pilgu peale visanud olen. |
Mõne teemalise käest küsiks, kas graafika materdamisest juba küllal ei saa?  |
Ei viska, sest vaevalt see enam töötab.
Ja häki alla kvalifitseerub see juba ainult selle tõttu, et programm luges WoWi mälu aadresse ja vastavalt sellele siis liigutas hiirt ja vajutas klahve. |
|
Spoiler 
See on siiski bot, mitte häkk. Eks neid on WoWis kõvasti. Kahju nad otseselt ei tee, kuna lihtsalt farmivad BG, dungeone või matse. Bottidega sadu kordi PvPs kohtunud. Inimese poolt kontrollimatult ringi joostes on nad nii nagu robotid ikka. Ajutud. Kontrollitult ei pruugi jah aru saadagi, et bot sul kõrval jookseb.
Sellest 2008 videost tundub, et dungeoni väljanägemine on küll samaks jäänud. Lihtsalt nüüdseks rohkem blurritud. Characterid, spell efektid, mobid jms on uuenduse saanud.
|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kattron
HV vaatleja
|
25.04.2012 14:48:31
|
|
|
| Ma ei mäleta, et ma oleks kuskil foorumis käinud nutmas mingi mängu halva graafika pärast v mis iganes. Kui mäng ei meeldi, siis liigun edasi, lihtne. Kusjuures, eeldan sellist graafikat iga kell näiteks Titan Questile, Crysisele või mis iganes muule mängule. Mängu atmosfäär on see mis hoiab tõsised mängurid mängus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
25.04.2012 15:45:57
|
|
|
Täpselt sama jutt käis wowi kohta. Praegu on WoWi originaalservudes ca 11 miljonit mängijat ja vigastes privades ehk kokku paarsada tuhat, kui sedagi. Ei jäägi neile pirajatele muud öelda, kui palju õnne soovida. |
Probleem on siin selles, et vaid Blizzard teab serverite konfiguratsioone. Neid ei tea keegi teine ja sellepärast on mitteametlikes serverites mäng üsna balansist väljas. Jah, võib neid seadeid seal katsetada ja pidevalt parandada, aga need jäävad üldpildis kauegele aastate pikkusest Blizzardi töö tulemustest. Sestap ei ole eriti põnev pira servudes ka mängida.
Seega ma ei saa aru inimestest, kellele D3 meeldib, aga mäng veel tellimata.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
25.04.2012 15:52:49
|
|
|
| Killhoven kirjutas: |
| Seega ma ei saa aru inimestest, kellele D3 meeldib, aga mäng veel tellimata. |
Ootan palgapäeva...
Samas ega pirasse ka ei tiku, ootan kenasti release day ära ja katsun normali nädalaga läbi saada.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
25.04.2012 15:56:21
|
|
|
Ma ostan mängu siis kui ajateenistusest tagasi jõuan, ehk 2013a suvi alles.
Loodan, et sellel ajal saab mängu juba 20€-ga kätte. Kui ei saa, jääb ostmata.
(Minu silmis pole D3 üle 20€ väärt)
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
25.04.2012 15:59:14
|
|
|
| Kas D3 on siis 100% serveri-poolne? Et siis kõik kollid, asjad, spawnimised, liikumised jms on serveri poolt juhitud? Isegi singleplayeris? Tahaks näha, kuidas nad selle ilma subscriptionita tööle saavad... |
Betas töötas väga kenasti... milles probleem?
Blizz saab müügist niikuinii nii ulmelise tulu, et halduskulud on kenasti kümneteks aastateks kaetud.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
25.04.2012 16:10:11
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
Betas töötas väga kenasti... milles probleem?
Blizz saab müügist niikuinii nii ulmelise tulu, et halduskulud on kenasti kümneteks aastateks kaetud. |
Halduskulude katteks on AH vaheltkasu. Nemad saavad AH vaheltkasuga kenasti pappi, et viitsiksid D3 uuenduste ja parandustega pidevalt tegeleda. Meie ei pea maksma igakuist tasu ja mängu arendusega kogu aeg siiski tegeletakse. Kes on mängus aktiivsaem ja rohkem kraami müüb, see Blizardile rohkem ka maksab. Kes on väheaktiivne pühapäeva mängija, see AH ei kasuta ja ka ei maksa. Geniaalne.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
25.04.2012 16:15:14
|
|
|
Müüb, müüb, müüb... kes ostab?
Usute ka, et ostjaid tuleb nüüd hordides nii, et kõik see vaheltkasu katab halduskulud? |
See äri käib pidevalt igas mängus. Blizzard lihtsalt legaliseerib selle ja teeb safeks. Ja rahad on seal väga suured.
|
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
25.04.2012 16:16:41
|
|
|
| Killhoven kirjutas: |
Müüb, müüb, müüb... kes ostab?
Usute ka, et ostjaid tuleb nüüd hordides nii, et kõik see vaheltkasu katab halduskulud? |
See äri käib pidevalt igas mängus. Blizzard lihtsalt legaliseerib selle ja teeb safeks. Ja rahad on seal väga suured. |
Ja kuna Blizzard teeb selle safe'iks ja lihtsaks, siis saabki igaüks väga lihtsalt müüa. Kes siis enam osta tahab... |
oh ära räägi asjadest, millest sa midagi ei tea.
|
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kattron
HV vaatleja
|
25.04.2012 16:25:19
|
|
|
| Mõtleme nüüd loogiliselt. Kas on ebatõenäoline, et Blizzardi D3 tiim pole seda kõike mis nad seal teinud on läbi arutanud? Arvata on, et kõik pro´d ja con´id on eelnevalt üle kammitud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
25.04.2012 16:25:27
|
|
|
| Olen võrdlemisi kindel, et rariteetsemaid endgame itemeid küll "kommiraha" eest ei saa. Pealegi, iirc kasseerib Blizzard tasu listingu pealt - seega on neil tõenäoliselt savi, kas mingi kübar maksab 10$ või 100$.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
irneH
HV vaatleja
|
25.04.2012 16:26:13
|
|
|
| Loll jutt suhu tagasi, mis sa arvad, et seal hakatakse müüma mingeid itemeid, mille saad normali lõpus kätte või? Itemeid müüakse, mida on võimalik saada ainult inferno raskusastmelt, kuhu suur protsent mängijatest üldse ei küündigi. Ja see, et sina ei ole selline, kes soovib olla parim, tagudes rämedalt klotsi heade itemite alla, ei tähenda, et maailmas selliseid ei ole. Mina ausalt öeldes ei kujuta ette, missuguste hindadega hakatakse ostma high-end legendary itemeid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
25.04.2012 16:32:52
|
|
|
Siin tulebki kahte sorti inimesi.Inimesed kes mängivad aeg ajalt ja käivad päevast päeva tööl ja tekib lisaraha,et neid end game asju osta mida nad muidu ei saaks.Ja on inimesed kellel on aega tundide kaupa mängida ja neid asju müüa.Sina võibolla ei osta neid end-game asju aga usu mind.Väga paljud lõpuks ostavad neid.
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kattron
HV vaatleja
|
25.04.2012 16:53:12
|
|
|
| Oi, neid kes endgame legendary kraami hakkavad ostma saab piisavalt olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
25.04.2012 16:53:24
|
|
|
lkits, kus sa elanud oled? Iga item saab erinev olema nagunii, tänu randomed süsteemile. D2 itemid müüsid kohati 500-1000$ tükk. Ja ma olen 100% kindel et Diablo 3's hakkavad top tier perfect statsidega itemid ja lvl 14 gemmid väga kallid olema.
Ja seoses su kräkkimise jutuga. Oled sa up-to date ühtegi 100% bugfree/scripted wowi servut näinud? Pea 10 aastat on käkkerid tööd teinud ja ikka ei ole veel sihtmärgini jõudnud.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
25.04.2012 17:00:02
|
|
|
Miks sa tood WoWi paralleeliks, kui ilmselgelt pole Diablo 3 MMORPG.
MMORPG põhimõte on lihtne. Kõikidele mängijatele (või lähistel olevatele) saadetakse sama informatsioon, mis puudutab NPCde liikumise jms kohta.
Kui Diablo 3 on mängitav singleplayer, siis tahaks näha serverit, mis saadab igale mängijale eraldi kõik selle sama info. Igal mängijal liiguvad NPCd erinevalt, surevad erinevalt.
Ma olen võib-olla millestki valesti aru saanud, aga kas Diablo 3 on samuti 100% serveripoolne nagu WoWgi?
EDIT: Kui D3 on tõesti serveripoolne, siis peaks põhimõtteliselt iga mängija jaoks (singleplayer) jooksutama oma süsteemi, sest mängustiil, väljanägemine on ju individuaalne. Üks mängija tapab SP-s kolli ära, siis teisel on ta ju elus.
Kui, aga mängumehaanika (NPC liikumised, item spawnid jms) on kliendipoolne, siis on häkkimine eeldatav.
viimati muutis LKits 25.04.2012 17:08:21, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
25.04.2012 17:07:05
|
|
|
Miks sa tood WoWi paralleeliks, kui ilmselgelt pole Diablo 3 MMORPG.
MMORPG põhimõte on lihtne. Kõikidele mängijatele (või lähistel olevatele) saadetakse sama informatsioon, mis puudutab NPCde liikumise jms kohta.
Kui Diablo 3 on mängitav singleplayer, siis tahaks näha serverit, mis saadab igale mängijale eraldi kõik selle sama info. Igal mängijal liiguvad NPCd erinevalt, surevad erinevalt.
Ma olen võib-olla millestki valesti aru saanud, aga kas Diablo 3 on samuti 100% serveripoolne nagu WoWgi? |
Diablo 3 on 100% serveripoolne jah. Ja sellist asja nagu singleplayer seal õieti polegi, kõik mängud on "multiplayer", lihtsalt üksinda mängimiseks võtad sa linnukese "Public" eest ära.
edit: D2-ga võrdluseks oli seal singleplayer/TCP/IP tegelane (vist open battle.net-i sai ka samadega) ja siis closed battle.net tegelane eraldi. D3-s on nüüd põhimõtteliselt kogu mäng ainult closed battle.netis, oma asi kas eelistad üksinda seal ringi joosta või sõprade/suvalistega.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.04.2012 17:28:48
|
|
|
kupi_kloon, kas publicu äravõtmine takistab ka sõpradel joinimast?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |