Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.04.2012 12:06:09 vasta tsitaadiga

margus645, pikslil ja piksil on vahe. See on ainuke tõsi mida ma üritan siin selgitada, aga nähtavasti see ei mahu pähe mingitele inimestele...
Ma ei tea, tehke sama resoga skriinid D-st ning SC2-st, võtke mingi suvalise pildisirvijaga lahti ning zoomige sisse ning vaadake kumba pilti vaadates enne silm valutama hakkab, kui muud moodi ei oska hinnangut anda. Siin ei ole kunstiga või stiiliga midagi pistmist - küsimus on algmaterjalis. Nagu kokk teeb head toitu heast toorainest, nii ka ilus pilt sünnib headest tekstuuridest...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
margus645
HV veteran

sõnum 25.04.2012 12:18:26 vasta tsitaadiga

Minuarvates ei saa jälle teie asjast üldse aru aga savi.igaühel oma arvamus.
Suutmata eristada mänge ja nende erinevaid olemusi siis ongi arvamus selline nagu teil on.
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.04.2012 13:18:43 vasta tsitaadiga

D3 puhul tegu stiliseeritud graafikaga, selle puhul ei ole esmatähtis, et tekstuuride resolutsioon oleks maksimaalne. Tähtis on stiilipuhtus. Erinevalt teiste blizzardi mängudega on D3 veidi maalilisem ja süngem küll. Kuid sarnane mänguline graafika on kõigil blizzardi mängudel, midagi muud sealt oodata oleks vale.

Üldiselt mängu ei pea nii lähedalt vaatama, et tekstuurid kuidagi segama hakkaks(juba mõnda aega). Kui see on põhjus, miks mängu graafika on halb, lasub viga kuskil mujal.

Väide "aegumatu graafika" kohta käib tõesti puhtalt reklaami alla, sellel pole rohkem kaalu.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.04.2012 13:26:27 vasta tsitaadiga

Sorry, "stiliseeritud graafika" on liiga valdkonnasisene žargoon, et ma sellest aru saaks... Kas see on nagu mingi võluvägi või midagi sellist - koledate kuubikutega saab teha mingeid imeilusaid asju?
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 13:27:07 vasta tsitaadiga

D3 beta pira on juba ammu väljas koos serveri emulaatoriga.
Arvake ära, kui kaua võtab aega täismängu "häkkimiseks"? Teeks küsitluse vms.

avila
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 13:39:05 vasta tsitaadiga

Mis siin imestada, 3 aastat tagasi ei jäänud ju D3 poelettidele paiskamisest palju puudu. Gameplay ja graafika nägi välja juba siis selline nagu ta on praegu betas ( http://www.youtube.com/watch?v=bc-4Xl7XZBk ). Ju neil oli siis ikka hea põhjus, miks viimase dungeon siege sarnast poolfabrikaati välja ei käidud. Aga see graafikamootori ajaga võidujooks on vist kõigi developeride peavalu, kes väheke kauem toote sisule lihvi otsutavad anda.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
un3v3n
HV Guru

sõnum 25.04.2012 13:40:08 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Ak_47 kirjutas:
Kas keegi oskab öelda,kas mõni Eesti kauplus kavatseb D3 CE tellida? Nii, et 15. selle ka kätte saaks?
Vabandust, kui selline küsimus juba esitatud on.

I wish.. mu amazoni preorder tuleb 17-25 mai, nii et ma pean vist digitaalse koopia veel lisaks ostma icon_rolleyes.gif
10 päeva peale release alles mängida ei ole normaalne. Teisel hell läbi juba selleks ajaks icon_lol.gif

amazonist saab ju iga kell canceldada , raha võtavad nad alles siis kui posti on pannud.
Cancelda ära ja telli mujalt icon_wink.gif
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 303
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 25.04.2012 13:43:04 vasta tsitaadiga

Selles ongi sinu suhtumise viga,et näed KUUBIKUID.Mina ega üldine enamus seda ei näe.Või tuled väitma,et enamus eksib ja sinul ainukesena on õigus?
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 25.04.2012 13:45:57 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:

Tekib ainult küsimus, miks peaks keegi tahtma kuskil poolpiduses privaatserveris mängida?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Odratolgus
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 13:48:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Heal juhul saab kokku võtta, kui väga tahta (mitte et sellel mingigi mõte oleks) selliselt, tekstuurid on crap ja on need keda see ei häiri ning need keda häirib.

Ei saa kokku võtta, et tekstuurid on crap.

http://www.oilportraits.com/features/Style.aspx

Äkki Aeron sa võrdled neid kahte pilti ja saad aru, et ühe puhul loeb ülim detailsus, teise puhul mitte. Mõlemad on aga kunstiteosed ja see, kas sulle meeldib Blizzardi poolt valitud stiil on sinu isiklik probleem. Milleks teistele oma arvamust niimoodi peale suruda?
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 25.04.2012 13:53:05 vasta tsitaadiga

Jah seda üritasin ka mina tõestada Odratolgus:).Antud stiil välistab ülima detailsuse kuna vastaseljuhul ei esindaks ta enam oma stiili.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 25.04.2012 13:54:39 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
lkits kirjutas:

Tekib ainult küsimus, miks peaks keegi tahtma kuskil poolpiduses privaatserveris mängida?

Täpselt sama jutt käis wowi kohta. Praegu on WoWi originaalservudes ca 11 miljonit mängijat ja vigastes privades ehk kokku paarsada tuhat, kui sedagi. Ei jäägi neile pirajatele muud öelda, kui palju õnne soovida.
Kommentaarid: 267 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 218
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 13:55:49 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
lkits kirjutas:

Kas siis kõik on 100% online? Kõik itemid, spawnid, karakterite liikumised jms?

Kindlasti ei takista see piraatlust täies mahus.
Lisaks veel - kuna mäng on nii hästi kaitstud, siis on häkkimine veel magusam, mis tähendab, et tulevad online-häkid, millega saab mängija reageerimiskiirust muuta, spelle automaatselt castida jms.
Aga see selleks...

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 25.04.2012 14:02:17 vasta tsitaadiga

Küllap tulevad ka häkid, aga neid saab siiski ülivähe olema kuna karistuseks ei ole pelgalt serverist bännimine nagu BF3s juhtuda võib vaid terve battleneti konto bänn. 6 aastat wowis pole ma veel ühtki häkkerit oma silmaga näinud. Ma usun, et nii saab ka D3s olema.
BF3s võiks sama teema olla. Saaks idiootidest lahti.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.04.2012 14:03:20 vasta tsitaadiga

Optimistid, aga ok. Jääme siis selle teadmise peale, et 2009 valmis olnud mängu muutmata visuaalid on artistlik valik ja suund, mitte tootja abitus dekaadipikkuseks veninud tootmistsükli kulusid kuidagi veel optimeerida...
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 25.04.2012 14:04:16 vasta tsitaadiga

Aeron, üldpildis tähendab see kõik seda, et olenemata kui pikaks Diablo 3 väljalaskmine venis, otsustati graafiliselt minna lihtsamat teed. Luues pigem omapärast stiiliga mängu, mis ei anna neile nõudmist käia kaasas viimase aasta kõige uuema graafikaga, vaid eeldab nendelt pigem tugevaid külgi mujalt.

Ei pea lihtsalt maha tegema mängu kui läheneda nii pedantlike väidetega antud mängu kõige tühisema külje pealt. Mängu sisse elamine ja mängitavus on siiski ju tasemel, mängu tugi kõigi eelduste kohaselt saab olema ka tasemel ning mängu jätkub ka aastateks sellest tulenevalt. See, kas üks või teine mäng on parem on subjektiivne juba, tugi vaevalt enamusel parem on.

Ei ole ma lugenud blizzardi oma juttu selle graafika kohta, lugesin seda alles nüüd, ja näen paralleele, minu jutt on tuletatud puhtalt mängugraafikast ja kogemusest graafilise disaini vallas.

Ei ole ma ei D3 fanboy, ei ole veel ka plaanis D3'e osta, ei ole ka blizzardi fanboy, kui see on kuidagi aluseks, miks minusse oma jutuga vaenulikult peab suhtuma. Vabandan kui minu jutt seda kuidagi õhutas.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 14:06:46 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Küllap tulevad ka häkid, aga neid saab siiski ülivähe olema kuna karistuseks ei ole pelgalt serverist bännimine nagu BF3s juhtuda võib vaid terve battleneti konto bänn. 6 aastat wowis pole ma veel ühtki häkkerit oma silmaga näinud. Ma usun, et nii saab ka D3s olema.
BF3s võiks sama teema olla. Saaks idiootidest lahti.
ot:
Siinkohal tuleks siis mainida, et äkki häkkisid nii hästi, et sa ei saanudki aru? Aga see selleks.
Ise mäletan WoWi häki kohapealt seda, et kunagi tegin automaatse suuna pööramise häki rogue'le. Lihtne: liigub automaatselt vastase selja taha ja pöörab näoga nii palju, et saaks hittida ja vastane sind mitte.
Hoidsin lihtsalt nuppu all ja vennike hakkas targeti selja taha liikuma - spelle vajutasin ma ise, loomulikult.

viimati muutis LKits 25.04.2012 14:07:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
jancool
HV kasutaja
jancool

sõnum 25.04.2012 14:08:35 vasta tsitaadiga

Graafika paistab inimestele väga hinge minevat, 15 tollise molu peal 1080p. silmi peast ei kraabi.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
un3v3n
HV Guru

sõnum 25.04.2012 14:11:02 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Odratolgus, JoosepN, mis kokkuvõtted need on? Sai ju just räägitud... Heal juhul saab kokku võtta, kui väga tahta (mitte et sellel mingigi mõte oleks) selliselt, tekstuurid on crap ja on need keda see ei häiri ning need keda häirib.
Seda kui madala rauaga masinatel see asi jooksma saab sõltub ka muudest asjaoludest ning seda näeme siis kui full on käes, kuna see side ei ole nii lineaarne, et saaks sellise seisukoha võtta.

Kogu see jutt "ajatu graafika kohta" on üks bs...
Ah jaa, keegi siin mainis, et progamerid keeravad heebleid maha... jah, aga seal on pigem proosalisemad põhjused, nt puude lehed kaovad ära madalama detailsusega, mis võimaldab sul vastast paremini näha või muru seest on vastast paremini näha vms...

Also ei ole SC2 "stiilil või suunal" midagi ühist DIII omaga, see on puhas ja ilus ning nõuab ka vastavat masinat.

Tore on see, et D analooge on siiski võtta, nii et tõesti, kui ei peaks sobima, siis on alternatiive võtta kohe.

Starcraft 2 nüüd küll eriti kõva masinat ei vaja et maxi peal pelada, jääb sinna DIII samale tasemele.
graafika on ok , oluliselt parem ta DIII-st küll ei ole kuigi mäng on muidu 2a vana ka juba.
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 303
tagasi üles
makaak
HV kasutaja

sõnum 25.04.2012 14:12:17 vasta tsitaadiga

avila kirjutas:
Mis siin imestada, 3 aastat tagasi ei jäänud ju D3 poelettidele paiskamisest palju puudu. Gameplay ja graafika nägi välja juba siis selline nagu ta on praegu betas ( http://www.youtube.com/watch?v=bc-4Xl7XZBk ). Ju neil oli siis ikka hea põhjus, miks viimase dungeon siege sarnast poolfabrikaati välja ei käidud. Aga see graafikamootori ajaga võidujooks on vist kõigi developeride peavalu, kes väheke kauem toote sisule lihvi otsutavad anda.

3 aastat tagasi jäi poelettidele paiskamisest puudu Demon Hunter ja Wizard - nimelt need klassid polnud veel valmis.

Graafika on muidu vähemalt 4 aastat vana:

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 25.04.2012 14:15:17 vasta tsitaadiga

ot:
lkits, ole hea ja viska mulle see häkk kuhugi üles. Ma enne seda häkiks ei nimetaks, kui pilgu peale visanud olen.

Mõne teemalise käest küsiks, kas graafika materdamisest juba küllal ei saa? icon_lol.gif
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 25.04.2012 14:18:54 vasta tsitaadiga

Minuarust on teema end ammendanud ja ootan pigem uudiseid mängu enda kohta. Peale mängu väljalaskmist tuleb seda materdamist iga külje pealt nii ehk naa.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 14:24:10 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
ot:
lkits, ole hea ja viska mulle see häkk kuhugi üles. Ma enne seda häkiks ei nimetaks, kui pilgu peale visanud olen.

Mõne teemalise käest küsiks, kas graafika materdamisest juba küllal ei saa? icon_lol.gif
ot:
Ei viska, sest vaevalt see enam töötab.
Ja häki alla kvalifitseerub see juba ainult selle tõttu, et programm luges WoWi mälu aadresse ja vastavalt sellele siis liigutas hiirt ja vajutas klahve.

avila
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 14:24:44 vasta tsitaadiga

makaak kirjutas:
avila kirjutas:

3 aastat tagasi jäi poelettidele paiskamisest puudu Demon Hunter ja Wizard - nimelt need klassid polnud veel valmis.

Graafika on muidu vähemalt 4 aastat vana:

Spoiler Spoiler Spoiler

Kas äkki oli pigem nii, et Demon Hunter ja Wizard olid küll valmis, aga ei tahetud päris kõiki klasse korraga avalikkuse ette tuua. Sest kuskilt nagu mäletan et pvp ja suur hunnik featuure, mis betast välja võeti, polnud valmis ja otsutati kärpima hakata.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 25.04.2012 14:41:16 vasta tsitaadiga

Lootsin midagi asjalikku siit lugeda aga ei, mitu lehekülge mõttetut graafika vingumist. On jah kole ja selleks ta ka jääb.

jancool kirjutas:
Graafika paistab inimestele väga hinge minevat, 15 tollise molu peal 1080p. silmi peast ei kraabi.

Häbi pole sellist avatari endale toppida?

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 25.04.2012 14:44:19 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellest 2008 videost tundub, et dungeoni väljanägemine on küll samaks jäänud. Lihtsalt nüüdseks rohkem blurritud. Characterid, spell efektid, mobid jms on uuenduse saanud.
tagasi üles
Kattron
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 14:48:31 vasta tsitaadiga

Ma ei mäleta, et ma oleks kuskil foorumis käinud nutmas mingi mängu halva graafika pärast v mis iganes. Kui mäng ei meeldi, siis liigun edasi, lihtne. Kusjuures, eeldan sellist graafikat iga kell näiteks Titan Questile, Crysisele või mis iganes muule mängule. Mängu atmosfäär on see mis hoiab tõsised mängurid mängus.
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 25.04.2012 15:45:57 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Killer85 kirjutas:
lkits kirjutas:

Täpselt sama jutt käis wowi kohta. Praegu on WoWi originaalservudes ca 11 miljonit mängijat ja vigastes privades ehk kokku paarsada tuhat, kui sedagi. Ei jäägi neile pirajatele muud öelda, kui palju õnne soovida.

Probleem on siin selles, et vaid Blizzard teab serverite konfiguratsioone. Neid ei tea keegi teine ja sellepärast on mitteametlikes serverites mäng üsna balansist väljas. Jah, võib neid seadeid seal katsetada ja pidevalt parandada, aga need jäävad üldpildis kauegele aastate pikkusest Blizzardi töö tulemustest. Sestap ei ole eriti põnev pira servudes ka mängida.

Seega ma ei saa aru inimestest, kellele D3 meeldib, aga mäng veel tellimata.

Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 25.04.2012 15:52:49 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
Seega ma ei saa aru inimestest, kellele D3 meeldib, aga mäng veel tellimata.

Ootan palgapäeva...
Samas ega pirasse ka ei tiku, ootan kenasti release day ära ja katsun normali nädalaga läbi saada.

tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 15:55:10 vasta tsitaadiga

Kas D3 on siis 100% serveri-poolne? Et siis kõik kollid, asjad, spawnimised, liikumised jms on serveri poolt juhitud? Isegi singleplayeris? Tahaks näha, kuidas nad selle ilma subscriptionita tööle saavad...
Villemk2
HV veteran
Villemk2

sõnum 25.04.2012 15:56:21 vasta tsitaadiga

Ma ostan mängu siis kui ajateenistusest tagasi jõuan, ehk 2013a suvi alles. thumbs_up.gif
Loodan, et sellel ajal saab mängu juba 20€-ga kätte. Kui ei saa, jääb ostmata.
(Minu silmis pole D3 üle 20€ väärt)
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 25.04.2012 15:59:14 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Kas D3 on siis 100% serveri-poolne? Et siis kõik kollid, asjad, spawnimised, liikumised jms on serveri poolt juhitud? Isegi singleplayeris? Tahaks näha, kuidas nad selle ilma subscriptionita tööle saavad...

Betas töötas väga kenasti... milles probleem?
Blizz saab müügist niikuinii nii ulmelise tulu, et halduskulud on kenasti kümneteks aastateks kaetud.

tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 25.04.2012 16:10:11 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

Betas töötas väga kenasti... milles probleem?
Blizz saab müügist niikuinii nii ulmelise tulu, et halduskulud on kenasti kümneteks aastateks kaetud.

Halduskulude katteks on AH vaheltkasu. Nemad saavad AH vaheltkasuga kenasti pappi, et viitsiksid D3 uuenduste ja parandustega pidevalt tegeleda. Meie ei pea maksma igakuist tasu ja mängu arendusega kogu aeg siiski tegeletakse. Kes on mängus aktiivsaem ja rohkem kraami müüb, see Blizardile rohkem ka maksab. Kes on väheaktiivne pühapäeva mängija, see AH ei kasuta ja ka ei maksa. Geniaalne.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 16:13:47 vasta tsitaadiga

Müüb, müüb, müüb... kes ostab?
Usute ka, et ostjaid tuleb nüüd hordides nii, et kõik see vaheltkasu katab halduskulud?

EDIT: player-to-player päris rahas äritsemine ei tööta nii lihtsalt. Mängija on kade ja ei taha teisele mängijale raha niisama lihtsalt anda vaid proovib ikka ise asja kätte saada. See töötaks, kui oleks otsene item-shop ning ostad asja mängu tootjalt.

viimati muutis LKits 25.04.2012 16:15:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 25.04.2012 16:15:14 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Usute ka, et ostjaid tuleb nüüd hordides nii, et kõik see vaheltkasu katab halduskulud?

See äri käib pidevalt igas mängus. Blizzard lihtsalt legaliseerib selle ja teeb safeks. Ja rahad on seal väga suured.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 16:16:04 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
lkits kirjutas:

See äri käib pidevalt igas mängus. Blizzard lihtsalt legaliseerib selle ja teeb safeks. Ja rahad on seal väga suured.
Ja kuna Blizzard teeb selle safe'iks ja lihtsaks, siis saabki igaüks väga lihtsalt müüa. Kes siis enam osta tahab...
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 25.04.2012 16:16:41 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Killhoven kirjutas:
lkits kirjutas:

Ja kuna Blizzard teeb selle safe'iks ja lihtsaks, siis saabki igaüks väga lihtsalt müüa. Kes siis enam osta tahab...

oh ära räägi asjadest, millest sa midagi ei tea.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 16:20:32 vasta tsitaadiga

Oh, räägin küll. Praegu on asjade ja kõige muu ostmine (leti alt) väga riskantne, sest ei tea kunagi kas sind lastakse üle või mitte.
Kui Blizzard selle "legaalseks" ja väga lihtsaks teeb, siis kaob ära riskantsus ja rolli mängib ainult hind. Kvaliteet on nagunii võrdne samade asjade puhul, riskantsust ka pole...
Iga asja hind oleks nii madal, et vaevalt Blizzard sellega piisavalt teenib, sest ostjaid ei ole, kes ostaksid nii suurte summade eest.

Kattron
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 16:25:19 vasta tsitaadiga

Mõtleme nüüd loogiliselt. Kas on ebatõenäoline, et Blizzardi D3 tiim pole seda kõike mis nad seal teinud on läbi arutanud? Arvata on, et kõik pro´d ja con´id on eelnevalt üle kammitud.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 25.04.2012 16:25:27 vasta tsitaadiga

Olen võrdlemisi kindel, et rariteetsemaid endgame itemeid küll "kommiraha" eest ei saa. Pealegi, iirc kasseerib Blizzard tasu listingu pealt - seega on neil tõenäoliselt savi, kas mingi kübar maksab 10$ või 100$.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
irneH
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 16:26:13 vasta tsitaadiga

Loll jutt suhu tagasi, mis sa arvad, et seal hakatakse müüma mingeid itemeid, mille saad normali lõpus kätte või? Itemeid müüakse, mida on võimalik saada ainult inferno raskusastmelt, kuhu suur protsent mängijatest üldse ei küündigi. Ja see, et sina ei ole selline, kes soovib olla parim, tagudes rämedalt klotsi heade itemite alla, ei tähenda, et maailmas selliseid ei ole. Mina ausalt öeldes ei kujuta ette, missuguste hindadega hakatakse ostma high-end legendary itemeid.
tagasi üles
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 25.04.2012 16:32:52 vasta tsitaadiga

Siin tulebki kahte sorti inimesi.Inimesed kes mängivad aeg ajalt ja käivad päevast päeva tööl ja tekib lisaraha,et neid end game asju osta mida nad muidu ei saaks.Ja on inimesed kellel on aega tundide kaupa mängida ja neid asju müüa.Sina võibolla ei osta neid end-game asju aga usu mind.Väga paljud lõpuks ostavad neid.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 16:34:50 vasta tsitaadiga

Mis siin ikka - eks aeg näitab. Võib-olla tuleb sama teema jutuks aasta või kahe pärast.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 25.04.2012 16:40:48 vasta tsitaadiga

Ma kipun arvama, et real money AHs ei saa 100$ hinnad küll väga haruldased olema. Neid hulle leidub piisavalt, kes endale kõige kõige geari selle raha eest ostavad.
tagasi üles
Kattron
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 16:53:12 vasta tsitaadiga

Oi, neid kes endgame legendary kraami hakkavad ostma saab piisavalt olema.
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 25.04.2012 16:53:24 vasta tsitaadiga

lkits, kus sa elanud oled? Iga item saab erinev olema nagunii, tänu randomed süsteemile. D2 itemid müüsid kohati 500-1000$ tükk. Ja ma olen 100% kindel et Diablo 3's hakkavad top tier perfect statsidega itemid ja lvl 14 gemmid väga kallid olema.

Ja seoses su kräkkimise jutuga. Oled sa up-to date ühtegi 100% bugfree/scripted wowi servut näinud? Pea 10 aastat on käkkerid tööd teinud ja ikka ei ole veel sihtmärgini jõudnud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 25.04.2012 17:00:02 vasta tsitaadiga

Miks sa tood WoWi paralleeliks, kui ilmselgelt pole Diablo 3 MMORPG.
MMORPG põhimõte on lihtne. Kõikidele mängijatele (või lähistel olevatele) saadetakse sama informatsioon, mis puudutab NPCde liikumise jms kohta.
Kui Diablo 3 on mängitav singleplayer, siis tahaks näha serverit, mis saadab igale mängijale eraldi kõik selle sama info. Igal mängijal liiguvad NPCd erinevalt, surevad erinevalt.
Ma olen võib-olla millestki valesti aru saanud, aga kas Diablo 3 on samuti 100% serveripoolne nagu WoWgi?

EDIT: Kui D3 on tõesti serveripoolne, siis peaks põhimõtteliselt iga mängija jaoks (singleplayer) jooksutama oma süsteemi, sest mängustiil, väljanägemine on ju individuaalne. Üks mängija tapab SP-s kolli ära, siis teisel on ta ju elus.
Kui, aga mängumehaanika (NPC liikumised, item spawnid jms) on kliendipoolne, siis on häkkimine eeldatav.

viimati muutis LKits 25.04.2012 17:08:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 25.04.2012 17:07:05 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Miks sa tood WoWi paralleeliks, kui ilmselgelt pole Diablo 3 MMORPG.
MMORPG põhimõte on lihtne. Kõikidele mängijatele (või lähistel olevatele) saadetakse sama informatsioon, mis puudutab NPCde liikumise jms kohta.
Kui Diablo 3 on mängitav singleplayer, siis tahaks näha serverit, mis saadab igale mängijale eraldi kõik selle sama info. Igal mängijal liiguvad NPCd erinevalt, surevad erinevalt.
Ma olen võib-olla millestki valesti aru saanud, aga kas Diablo 3 on samuti 100% serveripoolne nagu WoWgi?

Diablo 3 on 100% serveripoolne jah. Ja sellist asja nagu singleplayer seal õieti polegi, kõik mängud on "multiplayer", lihtsalt üksinda mängimiseks võtad sa linnukese "Public" eest ära.

edit: D2-ga võrdluseks oli seal singleplayer/TCP/IP tegelane (vist open battle.net-i sai ka samadega) ja siis closed battle.net tegelane eraldi. D3-s on nüüd põhimõtteliselt kogu mäng ainult closed battle.netis, oma asi kas eelistad üksinda seal ringi joosta või sõprade/suvalistega.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.04.2012 17:28:48 vasta tsitaadiga

kupi_kloon, kas publicu äravõtmine takistab ka sõpradel joinimast? icon_smile.gif
tagasi üles
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 25.04.2012 17:47:04 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kupi_kloon, kas publicu äravõtmine takistab ka sõpradel joinimast? icon_smile.gif

Ei, saavad ikka joinida.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.