Mul võimalus Vita USAst osta, seal palju odavama hinnaga saadaval.
Kas ainult pärast mingit probleemi ei teki kui eestis kasutada?
Et näiteks mängud ei sobi (regioon teine vms) või ei ühildu wifiga? Või on mingi muu "kala" mängus?
Kas on mingit vahet kas on ostetud Tallinnast-Londonist või New Yorgist?
Kui väljaspoolt EU-d tellid, siis arvesta ka maksudega, mis kaasnevad tollis... Seetõttu võid pärast avastada, et Eestist oleks saanud vb isegi sama hinnaga, kui USA-st tellides, kuigi pole ka välistatud, et võib isegi kallimaks minna kõige nende maksude tõttu.
Või sa lased kellelgi tuua siia?
Mul võimalus Vita USAst osta, seal palju odavama hinnaga saadaval.
Kas ainult pärast mingit probleemi ei teki kui eestis kasutada?
Et näiteks mängud ei sobi (regioon teine vms) või ei ühildu wifiga? Või on mingi muu "kala" mängus?
Kas on mingit vahet kas on ostetud Tallinnast-Londonist või New Yorgist?
Arvesta kindlasti ka võimalike garantiiprobleemidega - sony rahvusvaheline garantii minu teada erinevate regioonide vahel ei kehti.
Arvesta kindlasti ka võimalike garantiiprobleemidega - sony rahvusvaheline garantii minu teada erinevate regioonide vahel ei kehti.
Sony garantii on jah regiooniline, ehk euroopas kehtib ainult EU-st ostetud konsooldele garantii ja seegi läheb üle kivide ja kändude. Tihtipeale ei tahtea eestis UK-st ostetud konsooli remonti võtta _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Vb. tuleb uus Souls mäng vitale _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Võib-olla kunagi miskise 10 € eest ostan, PS3 peal "suure ekraani versioon" olemas. Aga kõige odavam olekski vast nii kuu oodata selle ostuga, siis peaks paarikümne euriga juba kätte saama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.