Heads up ka teistele Vita omanikele-huvilistele. PS Vita Remote Play töötab AINULT samas võrgus, kus su PS3 on Ma mõtlesin, et oh lahe, saan töö juures PSOne mänge toksida ajaviiteks Remote Playga, kuid võta näpust! Täielik tobedus, reklaamitud omadus, aga ei tööta. Kodus töötab kõik ideaalselt, nii PS3 neti kaudu sisse lülitamine kui mängimine.
Heads up ka teistele Vita omanikele-huvilistele. PS Vita Remote Play töötab AINULT samas võrgus, kus su PS3 on Ma mõtlesin, et oh lahe, saan töö juures PSOne mänge toksida ajaviiteks Remote Playga, kuid võta näpust! Täielik tobedus, reklaamitud omadus, aga ei tööta. Kodus töötab kõik ideaalselt, nii PS3 neti kaudu sisse lülitamine kui mängimine.
Tsk tsk Sony -.-;;;;
See on rohkem NAT Type probleem. Isa sain kah LANis tööle kuid väljaspoolt mitte.
Eelmise PSPga sain ilusti ka üle suvalise internetipunkti Remote Playd teha.
Väidetavalt on PSVital mingi FW kala praegu NAT typedega, et millegipärast ei taha alla 3-e minna, isegi kui pordid avatud.
Endal kah kolm hetkel, aga mul see teise probleemi tõttu. Nimelt hiluti sain Elionil kiirema neti ehk siis veeti optiline kaabel sisse. Sellega kaasnes ka üks Huawei lisakarp, mis siis optilise kaabli tavalisele võrgujuhtmele ja ruuterile arusaadavaks muuda. Setup hetkel Thomson TG784 + Huawei EcoLife HG863 = 50mb internet. Jama selles, et kui Huawei lisakarp vahele tuli, siis PS3-e ühendus muutus paugupealt NAT type 3-eks isegi kui pordid olid avatud. Selle probleemi sai lahendada kui Huawei tagant otse kaabel PS3 ühendada, mis lõpuks andis hoopis parema tulemuse ehk siis NAT type 1, kuid Vitale kaablit taha toppida ei saa ja ainuke netiga ühendumise võimalus on üle wifi. Kuigi ruuterist olen pordid lahti teinud, on Vital (ja ka wifi ühendusel, PS3-el, NAT Type 3). Kas kellelgi on kogemusi sama setupiga?
Lihtsalt selle tõttu ei ole näiteks kodus kordagi õnnestunud veel Wipeout 2048t netis pelada. Kontrastiks võin öelda jällegi, et ühenduse puhul, kus Huawei karpi vahel pole ehk siis optilise kaablita tavalise Elioni 12MB netiühendusega, saan ilusti Wipeout onlinesse sisse logida! _________________ PSN: InQbus
ilmselt on see mingi lisa vidin vitale, mis parandab natuke selle seadme k2es hoidmist, kuna minule tundus poes vitat k2es hoides see ebamugav, mul on muidugi suured k2ed ka...
ilmselt on see mingi lisa vidin vitale, mis parandab natuke selle seadme k2es hoidmist, kuna minule tundus poes vitat k2es hoides see ebamugav, mul on muidugi suured k2ed ka...
Mul ka suured käed ja kui ma mõtlen sellepeale, et kuidas ma Vitat käes peaksin hoidma siis tundub imelik. Aga kui mängida siis nagu ei saa aru, et ebamugav oleks, muidugi väljaarvatud see,
et tagumisele touchpadile saab pidevalt kogemata pihta.
See ju jura, kui see aprillinali on. Minagi lootsin, et tuleb mingi jubin, millega seadme ergonoomikat parandatakse ja ma ei pea 20$ selle PS3-puldi-kujuga plastkesta peale kulutama...
Oot, Vital on siis kehvem ergonoomika kui PSP´l? Pole Vitat veel näppu saanud, kuid PSP küll ebamugav ei tundunud. Või on asi selles, et teine analoog stick mida taga nuteti keerab käeshoidmismugavuse tuksi?
Godhand kirjutas:
See ju jura, kui see aprillinali on. Minagi lootsin, et tuleb mingi jubin, millega seadme ergonoomikat parandatakse ja ma ei pea 20$ selle PS3-puldi-kujuga plastkesta peale kulutama...
Isegi kui see poleks aprillinali, suhteliselt otsene vihje Circle Pad Prole, miks sa arvad, et see asi vähem maksaks?
Kas Vita mänge tasub füüsilisel kujul osta või kergem(ja odavam) PS poest alla laadida?
Üldislet paistab, et Zavvis on füüsiliselt kas sama hinnaga või odavamalt kui PSN ja ei ole suurt mälukaarti tarvis.
Ma ise olen kõik füüsiliselt ostnud, kuna mälukaart ainult 4gb, poes suuremat ei olnud
Mul võimalus Vita USAst osta, seal palju odavama hinnaga saadaval.
Kas ainult pärast mingit probleemi ei teki kui eestis kasutada?
Et näiteks mängud ei sobi (regioon teine vms) või ei ühildu wifiga? Või on mingi muu "kala" mängus?
Kas on mingit vahet kas on ostetud Tallinnast-Londonist või New Yorgist?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.