Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Plumbum
HV vaatleja
|
17.04.2012 00:04:52
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Kuidas lahti saada En-US klaviatuurivalikust? |
Kas välja-sisse logimine või restart ei aita?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Plumbum
HV vaatleja
|
17.04.2012 00:20:25
|
|
|
Winbuilder?
|
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
17.04.2012 12:12:04
|
|
|
Kas kellelgi veel selline kala on, et installerid (.exe) ei käivitu? Laen alla cnet-ist vms. ja klikin peale, aga mitte midagi ei juhtu. Task manageris ka pole midagi. Hoian siis enterit all -- siis selle folderi aken, kus fail sees on, lihtsalt väriseb natuke. No järelikult käivitab 0.01 sekundiks ja siis kaob. Viimasel ajal on olnud paljude installeritega selline jama.
P.S.
Seda eelnevat permissioni jama ei saanudki korda, löön käega, on kõigile lihtsam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.04.2012 18:09:45
|
|
|
poroloon, Run as Administrator kah ei aita?
Või exe sätetest compability mode?
Mida Event Viewer ütleb?
Ja cnet jms parem väldi. Viimati kui ma kuulsin pakendasivad nad oma jama kaasa installeritega. Kasuta parem FileHippo või MajorGeeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.04.2012 18:40:22
|
|
|
Softpedia on üle prahi.
Kui sa paremklikkad exe faili peal, siis mis on seal paksult kirjas? Kõige ülemine rida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
17.04.2012 19:49:50
|
|
|
Seda sama häda on olnud täiesti eri kohtadest pärit eri failidega. Lihtsalt viimati oli cnet.
Parema kliki all on kenasti paksu musta kirjaga "Open"" olemas, aga ka "run as admin" ja "take ownership" on järgi proovitud. Hane selga vesi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
17.04.2012 20:18:26
|
|
|
Ma ei usu, et see on sama asi, sest mul ei käivitu mitte kui midagi. Iialgi pole käivitunud "different program" sedamoodi.
Enamus asju mul käivituvad, aga lihtsalt viimasel ajal on juba 5-6 installerit olnud sellised, mis ei tee mitte midagi. Mitte ükski process ei lisandu. Täpselt nagu klikiks tühja kohta.
See pole nüüd eluküsimus, kuna olen leidnud vajadusel alternatiivse tarkvara, mille installer hakkas käima, kuid ühe video converteri puhul ei aidanud alternatiivid ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.04.2012 20:54:10
|
|
|
poroloon, "different" võib tähendada ka seda, et pole mitte mingit seost.
Tee süsteemitaastepunkt ja proovi siiski läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
17.04.2012 21:38:12
|
|
|
Vabandan ette järgneva eest.
Nüüd viskas lõplikult üle. Lähen õige varsti XP peale tagasi, sest ma juba kogu südamest vihkan seda fucking Fuckdows 7.
Nüüd ei lase enam pmst iga teist-kolmandat faili C-kettal olevatest asukohtadest E- või F-kettale kopeerida. Olen KÕIK googlest leitud (ka siit saadud) juhised ja tarkvarad-värgid läbi katsetanud -- arvuti on ära neetud või see fuckdows 7 ongi selline läbi perrsse n****tud okse. XP peal polnud kunagi seda neetud õigustega n****mist, alati sain asjad korda nii nagu vaja.
Praeguseks juba sitt keeb ikka kohinal. Mitte ükski asi ei aita: take ownership, user management (ja kõik selle all), share with, registri näppimine jms.
Muidu lõin käega juba, aga nüüd see saast takistab töö tegemist, oluliste failide teisaldamist ja kopeerimist, see probleem on seega risti põiki ees.
Siin vist ei aitaks format C ja clean install ka -- see 7 leiutaks ikka mingi nipi, kuidas takistada ka edaspidi mu E ja F kettaga failide vahetamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.04.2012 21:53:09
|
|
|
Vabandan ka ette ära.
Hakka või uskuma, et sina sõimad Windowsit ja Windows paneb sulle sajaga vastu. Kõiksugused hädad on sul seveniga ilmunud.
Mul ei tule meelde, kas sa Windows 7 clean installi tegid, aga ma soovitan sul oma arvuti kellegi teise kätte anda ning nõua, et kõik failid jääksid alles kuskile. Las ta paneb windows 7 uuesti peale, asjad korda, failid õigesse kohta ja proovi alustada puhtalt lehelt.
Ja ära ole Windowsi peale nii kuri
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
17.04.2012 21:59:54
|
|
|
Alati on süüdi keegi teine: arvuti, uus windows, kõik teised inimesed, naabri maali ja küla kass. Aga endas süüd ma ei näe. Asi on ikka oskustes kinni mitte windowsis. Kui ise ei oska vii kellegi targema kätte lihtne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
18.04.2012 09:15:35
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Alati on süüdi keegi teine: arvuti, uus windows, kõik teised inimesed, naabri maali ja küla kass. Aga endas süüd ma ei näe. Asi on ikka oskustes kinni mitte windowsis. Kui ise ei oska vii kellegi targema kätte lihtne. |
Kahes arvutis win7,1-el x64 pro,teises x86 ultimate.Töötavad,aga ausalt XP on millegipärast töökindlam,on naise arvutis kärbitud variant ~256MB ja töötab,win7-el on ikka mingisuguseid jamasid mis vahel uuendustega koos käivad.XP-l uuendused välja lülitatud SP3 peal.Huvitav on see,et "pira" on osutunud töökindlamaks kui "genuine",viimasega ikka nu....sssi,ju sellepärast,et prooviks olen lasknud kõik uuendused peale.Alates clean install-ist....uuendusi ainult 2-3-e kaupa lastes OK,lased aga paketiga peale,siis JOKK,arvuti kinni ja miskit ei aita.Arvatavasti sellest,et DVD-l puudub SP1.Ka hiljem tulnud 1a. jookusul küll restoreda,küll imagost taastada.Igaks juhuks on tehtud image 3-4 progega ja erinevatel aegadel nii,et valik on lai.3TB kettal ruumi küll ja võib jamada.x64 pro on oma turvapoliitikaga liig mis liig,parem viirus ja opsysteem peetis kui liigturvaline käkk.Muidugi arvamusi on seinast seina aga win8-t vist niipea ei hakka proovima,seal pidada veel "turvalisem olema"
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.04.2012 09:43:31
|
|
|
kõik su hädad on tihendis.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2012 10:11:28
|
|
|
londiste kirjutas: |
kõik su hädad on tihendis. |
+2
peale ssd ostmist (juhtus see väga ammu), pole kordagi pidanud win7 uuesti installima. suht kõik updated peale lasknud ja no ei lähe asi hapuks kuidagi
xp-d sai ikka tihti peale lastud. win 7 ikka ylistabiilne op systeem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
18.04.2012 11:49:14
|
|
|
XP puhul ei oskagi muud ette heita kui seda, et ta nagu sai "täis" mingi aastaga alati (ja pidi uuesti installima), 7 on juba üle aasta olnud ja muid probleeme üldse ei ole, ainult 3 asja, millest see õiguste möga on kõige hullem, siis see osade installerite mittekäivitumine ja kolmandaks see, et IE9 ei saagi installida, kõik supportid ka läbi käidud ja targad mehed sügavad kukalt.
Hakkasin veel mõtlema, et äkki ei lase see tohman kopeerida selliseid faile, mis on kõvakettale tekitatud mingi programmi kaudu (Firefox, Photoshop, Winrar) ja neile tekib mingi fantoom-õigus, mis ei lubagi midagi teha? Lihtsalt ei oska enam midagi arvata. Mu arvutil pole rohkem kasutajaid, mina olen ainuke, muidugi ühtlasi olen ka admin.
Ega vist muud ei jää üle, korra ehk veel prooviks 7 clean installi; ja kui sama asi jätkub, siis ikka XP, mis sest, et kiviaeg, vähemalt teeb seda, mida vaja ja laseb mul ENDA faile/kaustu kopeerida.
Win 8 ei taha nähagi, proovisin seda VMware 8 peal, absoluutselt ei meeldi, üle automatiseeritud ja "mugavaks" tehtud.
Ma pole mingi suur spetsialist, aga mitte ka dummy, mu kogemused windowsiga ulatuvad 1996.a. algusesse, sellepärast ajabki see 7 n*ss ikka väga tigedaks, kuna mitte keegi teine ka ei tea, miks ta mul nii teeb. Support on ka dummy.
Unustasin vist mainida, et mul on x64 professional, build 7601 (sp1), CPU: i5 760, 8GB RAM (1333), 4 Tb 3xHDD.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.04.2012 12:34:06
|
|
|
poroloon, Uitmõte aga võid proovida sisseehitatud nö superadministraatorit. Löö käsureale sisse:
net user administrator /active:yes |
Sellel on rohkem õigusi kui tavalisel adminil.
Sisselogimisakraanilt leiad uue Administrator kasutaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
18.04.2012 19:07:11
|
|
|
Olen otsinud tükk aega ja pole lahendust leidnud: kuidas saada kasutada allkirjastamata draivereid?
Peaks olema nii, et bootimise ajal vajutad F8't ja sealt valid "Enable Enforcement Unsigned drivers", aga mul sellist võimalust ei tule.
Siis prooviisn mingit programmi, dseo13b, ka see ei tööta.
Run'i kaudu on ka mingi kood mis peaks aitama, aga see mõeldud ainult ultimate kasutajatele.
Kellelgi on mingeid ideid? Eriti ma ei saa aru sellest, et F8 vajutades ta ei paku mulle seda võimalust, ainult saan valida, mis device'i ma kasutan bootimiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
18.04.2012 21:25:32
|
|
|
Lihtne asi aga meelest läinud:kuskohalt saab reguleerida tähe klahvide reageerimise kiirust kiirust? Kiiiresti kirjutades vahel jõuad suurtähe klahvi liig vähe aega all hoida ja tuleb väiketäht,samuti muude kombinatsioonidega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.04.2012 21:28:06
|
|
|
sama123, control panel - keyboard.
|
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
19.04.2012 12:25:19
|
|
|
Kuidas saaks teha 64-bit Windows 7 mälupulgalt buutivaks 32-bit Windowsi 7`me all? Internetis uurides selgus, et see polegi võimalik, kas tõesti pole, või ei osanud ma õiget asja leida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Bssldr
HV kasutaja
|
19.04.2012 16:40:47
|
|
|
Windows 7 SP2 release date kohta ei liigu jutte? Päris tüütu on pärast clean installi 70+ update'i installida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|