praegune kellaaeg 27.06.2025 00:01:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
16.04.2012 19:07:47
|
|
|
madedog kirjutas: |
Oot oot, rahune veidi maha nüüd SirAskAlot. Millepärast nüüd sõimlema tarvis hakata on? |
Seksuaalne frustratsioon on lihtsalt nii kange et kui isegi oleks võimalust kõrvalt panna siis ei julge, kuna impotsentsikoll hiilib ligi ja on vaja hakata endale vabandusi välja mõtlema et oioi kui väsinud ma olen ja ei viitsi.
*rämedalt pastakast välja imetud pseudopsühholoogia, ei kandideeri tõele*
Aga tore on kui enam argumente pole siis tuleb tüüpiline "nolk möla maha sa ei tea midagi". Huumoriklassika.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
17.04.2012 12:20:24
|
|
|
tsitaat: |
Seksuaalne frustratsioon on lihtsalt nii kange et kui isegi oleks võimalust kõrvalt panna siis ei julge, kuna impotsentsikoll hiilib ligi ja on vaja hakata endale vabandusi välja mõtlema et oioi kui väsinud ma olen ja ei viitsi. |
Zanzhu, su jutt on sama segane nagu uskliku ja ateisti vaidlus, kus usklik viimases hädas ajab mingi /castrandom juttu, et loogikat lõhkuda ja segadust tekitada:).
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
17.04.2012 12:22:33
|
|
|
Zanzhu kirjutas: |
Oot oot, rahune veidi maha nüüd SirAskAlot. Millepärast nüüd sõimlema tarvis hakata on? |
Seksuaalne frustratsioon on lihtsalt nii kange et kui isegi oleks võimalust kõrvalt panna siis ei julge, kuna impotsentsikoll hiilib ligi ja on vaja hakata endale vabandusi välja mõtlema et oioi kui väsinud ma olen ja ei viitsi.
*rämedalt pastakast välja imetud pseudopsühholoogia, ei kandideeri tõele*
Aga tore on kui enam argumente pole siis tuleb tüüpiline "nolk möla maha sa ei tea midagi". Huumoriklassika. |
Sa üritad mulle täiesti mõttetu ja argumendi vaba postitusega seletada , et mu post on argmendivaba ja mõttetu.
Sama oli madedogiga. Ta üritab kellelegi midagi seletada loogikaga mille kohta ta oli jsut eelmises lauses väitnud , et ta pole võimeline ise ka aru saama mida ta seletab. Ma loodan, et ta valel ajal ja vales kohas ei ürita koraani põhjal midagi seletada. Sellisel juhul ei huvitaks kedagi , et ta kavatsused olid tegelikult head.
Samuti võiksite omale selgeks teha mida sõna nolk ÕS-i järgi tähendab. Mul on piisavalt vanust , et seda 88-ndal aastal sündinud inimesele ütelda kui too oma ülbuses midagi lolli ütleb.
Zanzhu sinu puhul saan ma täiesti aru miks sulle enamasti sõimuga vastatakse. Kui sa just millegi üle ei vingu ei ole su jutul mingit mõtet. Isegi peale 5-ndat läbilugemist ei suuda ma kokku panna mida sa seal oma arust targutada üritasid. Vana hea käi p*** oleks palju arusaadavam olnud. Loodan , et sa said sellest aru.
Trollimise kohapealt. See oli vist esimene kord kui ma näen trollimiseks nimetatakse mängust positiivselt rääkimist. Ju siis ajad muutuvad. Pidev vingumine ja virisemine on varemgi mänge ja arusaamu mängudest muutnud.
Tagasi PVE ja PVP juurde. Tegelikult on neid suht raske võrrelda. Parim näide mis ma välja suutsin mõtelda on korvpalli põhjal.
Kui PvP on tavaline korvpall mida igapäev mängitakse, siis PVE on korvpall kus vastasel on piiratud liikumised kuid mängu kaotuseks piisab ühest veast. Ise küll ei julge ütelda kas raskem on vigu vältida või see kui sul igale olukorrale paar nupu vajutust ja võimalikku lahendust rohkem on.
Endal on juhus kus peale pingelist PVE õhtut oli vaja higist märg särk ära vahetada. Ei mäleta et PVP-s midagi sellist oleks juhutnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
17.04.2012 12:29:48
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Endal on juhus kus peale pingelist PVE õhtut oli vaja higist märg särk ära vahetada. Ei mäleta et PVP-s midagi sellist oleks juhutnud. |
Random battlegrounde tehes ei olegi erilist pinget. Või PvP puhul mõtled sa areenis 3v3 Rank 1 nimel pingutamist? Sel juhul not bad, kui täiesti tuima näoga omad.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2012 14:09:26
|
|
|
niih, aitab teile kah ainult omavahel vaidlemisest, vastan mõningaile asjadele mis eile lõunast alates siin räägitud
Nii, kas sa tead ka MIKS raidimehaanika nii palju keerulisem on tänapäeva kui scholo strati ajad?
Tead? Ei tea? Aga ma ütlen ikkagi. Bossmods. Encounterid on disainitud ideega, et mängijad kasutavad bossmodse. Vanillas disainiti nad mõttega, et selliseid mode ei ole. |
Kes olid nonde bossmodide autorid? Vihje, need polnud noobidest vingujad vaid kõige-kõigemad raidijad.
Samuti isegi nonde bossmodidega võttes on rõhuv enamus raide tbc'st kuni cata esimese tiernini oluliselt keerukamad kui vanilla kus lõviosa bosse oli lihtsalt tank&spank, kohati koos dispel spamiga.
Lisaks, miks ma ei mängi mõnda muud MMO'd kus on grindfest raskete bossidega? Kuna nad on iganenud. Communityd on viletsad. Kõik tuttavad keda ma WoWist tean, on ka WoWi jäänud. Controlid on ebamugavad. Interface on nonintuitive. Mode pole. |
Nats vasturääkiv ei ole, et ühest küljest teed bossmode maha, teisalt tahad UId modida ning muud nänni mängu lisada?
Samuti default UI koha pealt on rõhuv enamus MMO'sid mida proovinud vähemalt samaväärsed wow'iga. Jah, wowi modid aitavad asju parendada kuid catas polnud enam ka noid tarvis kuna default oli vägagi piisav.
Igaks juhuks, kui sa tahad praegu lagedale tulla argumendiga "aga wow oleks ka iganenud" - ei ole. Isegi kui raidid ja content oleks raskemaks jäänud, oleks engine ja muud asjad ikkagi update'i saanud |
Wait, sa tõsimeeli väidad, et wowi mootor on parem kui muud? Isegi lotro näeb generatsiooni jagu parem välja, rääkimata vähe uuemast kraamist
Sellest ma rääkisingi. Sina näed probleemi kui meeldiva asja asemel pead "igavat one button wonderit mängima". Reroll or live with it. |
Siin oleme endiselt eriarvamuste. Sa üritad väita, et peaeesmärk mängimisel on raidides iga hinnaga kaasa lüüa. Ma väidan, et seda peab saama teha selles specis ja tolle klassiga mis mängijale endale meeldib. Kui tuleb hakata kompromisse tegema kaob mängu juures lõbu ära. Ei, mulle ei meeldinud sugugi kui pidin ulduaris vahepeal disciks minema ning olin nõus seda tegema ainult paar korda kui uut healerit polnud veel jõutud leida.
Kui sa tahad shadowpriesti mängida, siis sul oli raidis roll - manabattery. |
Seda ainult TBCs ning tänu sellele, et SP'd olid tol hetkel röögatult OP'd (bruti peal healeri asendamine SP'ga polnud harv nähtus kui efektiivne heal oli spriestil kõrgem kui coh'i spammival holy priestil, rääkimata endless manast ning enam-vähem adekvaatsest DPS'ist)
Ja tänu neile, kellele see ei meeldinud, tehtigi mängu kvaliteedi ja raskusastmega üks-null. |
Mis pagana loogika järgi küll muutus kõigi specide raidikõlbulikuks tegemine mängu kvaliteedi ja raskusastme olematuks? Sellele väitele ootan küll põhjalikumat selgitust.
Sa ei tea seda tunnet. Ja sul ei olegi seda võimalik kunagi enam kogeda. |
Jah, ei ole. Küll aga olen kuulnud küllaga sellest kui vanilla hardcore raidijad vingusid kuivõrd saast vanilla oli isegi võrreldes wotlk'ga. Miks peaks ma siinse foorumi juttu võtma karvavõrdki tõsisemalt kui nende oma?
Miks sa vaidled selliste asjade üle? Ma ei saa enam aru kas sa üritad õiget juttu ajada või oled lihtsalt troll. |
Oma teada olen päris mitu korda öelnud, et vaidlen nende väidete vastu nagu oleks vanilla olnud miskit ülimat tänu mängumehaanikale või muule sarnasele. Väidan, et see on puhtalt roosade prillide ning "minu ajal oli rohi rohelisem" teema.
seeMees kirjutas: |
Kõik WoW'i 5manid kuni lvl 70'ni tegime ära kolmekesi, ka heroicud. Ei oskagi ütelda on see normaalne või mitte, vanillat pole maitsta saanud. |
Täiesti irrelevant kuna tegid seda peale mitmekordseid nerfe kõvasti võimsamaks tehtud klassidega ning väga tõenäoliselt ka level-paar üle ette nähtud levelite juures.
Muidu lotros olen ka solonud paar lowbie instat, pole ka see nii üüratult hardcore
seeMees kirjutas: |
Oskust vastavalt tekkinud olukorrale kiirelt tegutseda jah.
PvP's ei tee saa rutiinse rotatstiooniga midagi. Vastupidiselt raidile või instale, kus max dpsi väljapigistamiseks peabki rutiinselt samu klahve muljuma (või makrot kasutama).
Posistsioneerimine (puu/samba taha peitu pugemine, tule eest ära jooksmine jne) raidis/instas on vast igaühele õpitav. |
Rutiinselt oma rotatsiooni peksmine jätab su meetrite tagumisse otsa. Ette tahad saada tuleb langetada väga kiireid otsuseid ning nendega mööda pannes on garanteeritud üsna kiire tulemuste langus. Täpselt sama lugu ka positsioneerimisega, kui tahad oma rolli korralikult täita tuleb seda üsnagi perfektselt teha, julgen väita et ajastus selle koha pealt on olulisemgi kui pvp's.
Mul oli tarvis lihtsalt Ho Ho'le näidet millestki mida ta kindlalt ei oleks saanud kogeda. Lihtsalt rublaga võrdlemine ei olnud piisav. |
Muidu kui see sind huvitama peaks siis vene ajast on mul oluliselt enam kogemusi kui sul kuna olen jupikene vanem
Point ongi selles, et kui sul ei ole gildi kes tagant toetab, oli võimalus contenti skippida nullilähedane |
Ehk siis uuel mängijal kes liitub expansioni keskel on üsnagi mõttetu loota enne järgmist expansioni jõuda vähegi asisemale tasemele kuna peab miskite maha jäänud gildidega liituma ning nendega ringi venima. Imho on wotlk'st ja vähemal määral tbc'st pärit gear resetid igati õigustatud. Raidimine käib siiski lõbu pärast, mitte selleks et kõige kõvemat geari omada et sellega kusagil poosetamas käia. Gear on tööriist eesmärgi saavutamiseks ja ei midagi muud.
Pihv kirjutas: |
Tuleb ka veel meelde kui Uldamani ja Mauradoni (princess run) ei suutnud lõpuni joosta kuna lihtsalt ei saanud mobidest jagu. |
Kas mitte mara puhul polnud seal instas üüratult suure leveli erinevusega mobid? Häguselt meenub, et alguse ja lõpu vahel oli mobide leveli erinevus vist ~5 levelit?
Zanzhu kirjutas: |
Aga tore on kui enam argumente pole siis tuleb tüüpiline "nolk möla maha sa ei tea midagi". Huumoriklassika. |
Paraku olen pidanud täpselt sellise suhtumisega vastuseid siin pidevalt lugema. "sa polnud seal, sa ei tundnud sede feelingut, seda ei ole võimalik kirjeldada, usu mind ja mitte teisi kes ka vanillas olid ning kel on erinevad mälestused"
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
17.04.2012 14:20:50
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
Endal on juhus kus peale pingelist PVE õhtut oli vaja higist märg särk ära vahetada. Ei mäleta et PVP-s midagi sellist oleks juhutnud. |
Random battlegrounde tehes ei olegi erilist pinget. Või PvP puhul mõtled sa areenis 3v3 Rank 1 nimel pingutamist? Sel juhul not bad, kui täiesti tuima näoga omad.  |
Ownin ?
Ma ei owni kuskil, ei PvP-s ei PvE-s. See pole minu otsustada kui hea ma milleski olen.
See ownimise jutt on suht mõttetu ja viib järjekordse väiteni, et mis sa seletad kui sul kogemust ei ole ja sa ei suuda aru saada millest sa ise kogenud ei ole. (youtube, raamatud , videod , video streamid korralike kommentaatorite tutvustustega ei lähe mõne mehe arvates kogemuse omandamisel arvesse) Ma arvan et selleks ei pea asja tipptasemel mängima, et mängumehaanika kohapealt oma arvamust avaldada. Kui veel korra korvpalli näitena kasutada , siis ownimise seisukohast tohiks eestis oma arvamust avaldada ainult 2-3 võistkonna mängijad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
17.04.2012 14:58:03
|
|
|
Kui ikka mingi 1500 reitingu peal oleva random-jöller healeri OOMi burnid, võtab ju alt märjaks küll
Nali naljaks, "mann gegen mann" kui vastased ja tingimused on võrdväärsed, on täiesti nauditav. Otsi endale mingid metsavennad punti ja lase areeni..ehk ühel päeval on ka särg taas märg:)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
17.04.2012 15:19:34
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Ei olnud vanillas kuid kui mõni mu väide on vale siis eeldan, et seda suudetakse ka mõistlikult ümber lükata. "Sa polnud seal, sa ei tea" ei ole mõistlik kui sellega ei kaasne selgitus mida ma täpselt ei tea. |
Oleme ausad, sinu väited on tasandil: "Ma ei usu" ja need on ammu mõistlikult ümber lükatud. Mille peale sa ütled, et sa ei mõista või sa ei usu.
"Sa polnud seal, sa ei tea" on täiesti mõistlik, kui kirjeldatakse feelingut. See ongi asi, mida ei saa kirjeldada ja mida peab tundma. Tegelikult, enam paremini seda ei
saagi põhjendada.
Ja tegelikult on ka kõik teised asjad ära räägitud, mille peale arvad sina, et "ma ei usu et nii oli, sest siis kui mina mängisin, oli minu arust paremini, aga ikka mulle ei meeldinud või oli jama vms".
Tundub, et unustad ära, et wow on ikkagi mäng ja selle põhiline eesmärk on meelelahutus!. Ja sellega kaasnev feeling.
Ja see feeling oli parim vanillas. Mille pärast, on siin juba paljudes postitutes mainitud. Sellepärast oligi wow vanilla ajal parim.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2012 15:38:24
|
|
|
630, sa vist ei märganud et paljud mu väited baseeruvad endiste gildikaaslaste jutul kes tol vanillas olid suht-koht kõvad raidijad?
630 kirjutas: |
Mille pärast, on siin juba paljudes postitutes mainitud. |
Ehk viitaksid täpsemalt sellele?
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
17.04.2012 16:07:11
|
|
|
Ma ei näe põhjust miks peaks seinaga edasi vaidlema. Eks leidub ka neid kes leiavad, et praegused mahatehtud mängumehaanikad ja talendipuud ja kõik muud asjad on paremad, Ho Ho, seda siis selle peale, et "vanillamängijatest gildikaaslased ütlesid nii". Jutt ei ole käinud mängumootorist, vaid õhkkonnast ja tunnetusest. Palju meil Vanilla mängijaid siin on? Selle lehe järgi (100 posti kaupa) otsustades on siiamaani 100% neist arvamusel, et vanilla feeling oli parem.
... ja SirAskAlot... mul on sust kahju. Ma ei tea palju sul vanust on, ja ausalt ei huvita ka, aga kui sa ei suuda ülbusel ja argumenteerimisel vahet teha, siis järelikul on sul olnud väga raske noorus ja sa väärid sügavat kaastunnet. Ma ei nori ega ürita solvata, mul on lihtsalt tõsiselt kahju, et inimene, kes tahab näida 30-40 aastasena (ja võib-olla vanemanagi), võib sellist udu suust välja paisata.
Aga see on vanilla koha pealt minu poolt kõik, pole mõtet seinaga vaielda ega ilmselt mitte üldsegi isegi jutuks võtta. Nagunii seda aega tagasi ei tule ja MoP viib minema ka selle natukese mis veel olemas oli. Mitte et ma kurdaks, MoP oleks väga hästi sobinud BC jätkuks. Ehk on nüüd muude asjade asemel võimalik Blizzardil contentile pühenduda, vaatamata sellele, et nad on lubanud Ulduari sarnast raidi uuesti mitte saadavaks teha (mis on osaliselt arusaadav, arvestades asjaolu, et neil oli aastake aega seda teha). Aga loodame parimat, kuna praegune beetal põhinev tanki experience on siiamaani 'vanadest aegadest' parim. Kuigi threat on ikka nonissue, võib uuesti skilled ja nonskilled tangi vahel cooldowni ja ressursside kasutamisega vahet teha. Täiesti positiivne.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2012 16:12:42
|
|
|
Suht naljakas on vaadata kuidas siin on välja toodud n+1 eri põhjust mispärast vanilla parem oli ning peale mõningast arutelu on neist alles jäänud ainult müstiline "feeling" mida pole kuidagi võimalik ära selgitada. Meenutab kahtlaselt religiooniteemat
Aga siis noile täiesti lambiväidetele, et kõigi specide adekvaatseks tegemise tõttu mäng alla käis ei olegi lootust mingit põhjendust saada? Nukker.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
17.04.2012 18:09:57
|
|
|
Ma ei näe põhjust miks peaks seinaga edasi vaidlema. Eks leidub ka neid kes leiavad, et praegused mahatehtud mängumehaanikad ja talendipuud ja kõik muud asjad on paremad, Ho Ho, seda siis selle peale, et "vanillamängijatest gildikaaslased ütlesid nii". Jutt ei ole käinud mängumootorist, vaid õhkkonnast ja tunnetusest. Palju meil Vanilla mängijaid siin on? Selle lehe järgi (100 posti kaupa) otsustades on siiamaani 100% neist arvamusel, et vanilla feeling oli parem. |
Su lugemine on tasemel. Kuidas sa selle 100% said kui vähemalt 1 vanilla mängija väidab , et praegune WoW on parem kui vanilla aegne WoW.
... ja SirAskAlot... mul on sust kahju. Ma ei tea palju sul vanust on, ja ausalt ei huvita ka, aga kui sa ei suuda ülbusel ja argumenteerimisel vahet teha, siis järelikul on sul olnud väga raske noorus ja sa väärid sügavat kaastunnet. Ma ei nori ega ürita solvata, mul on lihtsalt tõsiselt kahju, et inimene, kes tahab näida 30-40 aastasena (ja võib-olla vanemanagi), võib sellist udu suust välja paisata. |
Ülbus on eestimaal suvalises vaidluses argumendina kasutada küüditamist.
Ülbus on teisele seletada midagi näitega kui sa just väitsid et sa ei saa oma näidet mingil juhul ka ise mõista.
Ülbus on väita , et ma ei tee ülbusel ja argumenteerimisel vahet kui sa just ütlesid , et sa pole mu poste lugenud. (vaata üles väite poole , et kõik vanilla mängijad arvavad , et praegune WoW on viletsam ).
Üritage oma postitus vähemalt nii kokku panna, et te posti lõpus ise ümber ei lükka väidet millega te alustasite. Võibolla võtavad inimesed teie juttu siis ka tõsisemalt.
Oma haletsuse võid sa neile hoida kes emotsioonidest lugu peavad. Nagu sa juba märkasid siis olen ma suht feelingu vaba kui ei suuda isegi kadunud vanilla pärast pirsarat valada.
Tundub, et unustad ära, et wow on ikkagi mäng ja selle põhiline eesmärk on meelelahutus!. Ja sellega kaasnev feeling.
Ja see feeling oli parim vanillas. Mille pärast, on siin juba paljudes postitutes mainitud. Sellepärast oligi wow vanilla ajal parim. |
Sellele on väga seletatav põhjus mida on siin juba mitu korda selgitatud. Millegi esimest korda tegemine annab tunduvalt rohkem emotsioone kui millegi 500-s kord tegemine. Kuna sellel pole midagi ühist muudateustega mängus (ütlesid seda ju ka ise) , siis võiks mängu tegijate vastu austust näidata. Pole vaja ütelda , et mäng on vilets kui põhjuseks on korduvast tegevusest tulenev huvi puudus ja tüdimus.
Sellisest põhjusest arusaamiseks pole vaja vanillat mängida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
17.04.2012 18:25:54
|
|
|
Ho Ho, et kui mõned guildkaaslased räägivad, et seks oma parema käega on parem kui seks naisega, siis sa ka pasundad seda foorumis, et seks naisega ei saa parem olla kui parema käega?
Sa ei suuda ikka aru saada, et seda tunnet, mida inimesed vanillas tundsid ei saa mõista, kui sa ise seda kogenud pole?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
17.04.2012 18:29:19
|
|
|
Ownin ?
Ma ei owni kuskil, ei PvP-s ei PvE-s. See pole minu otsustada kui hea ma milleski olen.
See ownimise jutt on suht mõttetu ja viib järjekordse väiteni, et mis sa seletad kui sul kogemust ei ole ja sa ei suuda aru saada millest sa ise kogenud ei ole. (youtube, raamatud , videod , video streamid korralike kommentaatorite tutvustustega ei lähe mõne mehe arvates kogemuse omandamisel arvesse) Ma arvan et selleks ei pea asja tipptasemel mängima, et mängumehaanika kohapealt oma arvamust avaldada. Kui veel korra korvpalli näitena kasutada , siis ownimise seisukohast tohiks eestis oma arvamust avaldada ainult 2-3 võistkonna mängijad. |
Väga huvitav vastus. Kõigepealt noppisid sa ühe sõna välja, mis sulle ei meeldi. Sellest sõnast aretasid teooria kogemuse omandamisest. Siis teed olematule väitele vastuväite ning lõpuks teed kokkuvõtte oma täiesti kõrvalisest jutust.
Ühesõnaga palju OT'd ning vähe asjakohasust.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2012 18:31:21
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Ho Ho, et kui mõned guildkaaslased räägivad, et seks oma parema käega on parem kui seks naisega, siis sa ka pasundad seda foorumis, et seks naisega ei saa parem olla kui parema käega? |
Selgita mulle ära mille poolest on siin teemas vanillast rääkivate inimeste arvamus karvavõrdki parem mu gildikaaslastest et peaksin vaieldamatult üht teisele eelistama?
eShelobik kirjutas: |
Sa ei suuda ikka aru saada, et seda tunnet, mida inimesed vanillas tundsid ei saa mõista, kui sa ise seda kogenud pole? |
Tunnete tekkimiseks on konkreetsed põhjused ning neid on võimalik selgitada-analüüsida. On ka minul kõiksugu mängudega 15a+ tagasi helgeid mälestusi ning tean üsnagi täpselt miks. Asi millest aru ei saa on, et miks inimesed nii kiivalt üritavad vanillat kaitsta ning keelduvad asja veidikenegi analüüsimast.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
17.04.2012 19:09:27
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
Ownin ?
See ownimise jutt on suht mõttetu ja viib järjekordse väiteni, et mis sa seletad kui sul kogemust ei ole ja sa ei suuda aru saada millest sa ise kogenud ei ole. (youtube, raamatud , videod , video streamid korralike kommentaatorite tutvustustega ei lähe mõne mehe arvates kogemuse omandamisel arvesse) Ma arvan et selleks ei pea asja tipptasemel mängima, et mängumehaanika kohapealt oma arvamust avaldada. Kui veel korra korvpalli näitena kasutada , siis ownimise seisukohast tohiks eestis oma arvamust avaldada ainult 2-3 võistkonna mängijad. |
Väga huvitav vastus. Kõigepealt noppisid sa ühe sõna välja, mis sulle ei meeldi. Sellest sõnast aretasid teooria kogemuse omandamisest. Siis teed olematule väitele vastuväite ning lõpuks teed kokkuvõtte oma täiesti kõrvalisest jutust.
Ühesõnaga palju OT'd ning vähe asjakohasust. |
Vabandan kui mu vastus ei meeldinud. See oli pigem mõeldud ennetavaks vastuseks tarkpeadele kes arvavad, et kõike peab ise kogema. Arvetades mu vähest huvi PvP vastu oleks keegi kindlasti käskinud mul suu pidada kui mul mõnda kõrgema taseme PvP märki pole ette näidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
17.04.2012 19:26:21
|
|
|
Vanilla oli tore, TBC oli tore, sealt edasi läks minu arvates asi väga allamäge.
Ilmselt olete selle põhjalikult läbi vaidlenud juba, aga hetke WoW on nii dumbed down kui üldse olla saab. Ise liigutama sisuliselt ei pea, teleportid instasse ja tagasi jne.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
17.04.2012 19:42:52
|
|
|
wow on lihtsalt vanaks jäänud, igat pidi liiga laiali venitatud. Ideaalne oleks olnud ilmselt kui WotLK oleks jäänud viimaseks, seejärel oleks tulnud Warcraft 4 ja peale seda WoW2. Praegune süsteem pole mitte "dumbed down" vaid juba vana ja kulunud, kõik on nähtud ja tehtud. Uute mängijate jaoks vb liialt segane. Enda lemmik osa on alati olnud world pvp, aga Cata suretas selle täiesti välja, selles võiks süüdistada ka lendavaid mounte Azerothis, mis rikkusid ära selle illusiooni suurest maailmast, ning serverid on tõesti liiga tühjad et mängust mingit erilist mõnu tunda enam.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2012 19:45:08
|
|
|
Munapea kirjutas: |
Ise liigutama sisuliselt ei pea, teleportid instasse ja tagasi jne. |
Et siis mööda maailma ringi liikumine on fun ja raske? Võibolla mõne jaoks tõesti. Minu jaoks isiklikult on see lihtsalt mõttetu ajaraisk kui seda aega saaks kulutada instade-raidide tegemisele.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
17.04.2012 19:56:32
|
|
|
Munapea kirjutas: |
Ise liigutama sisuliselt ei pea, teleportid instasse ja tagasi jne. |
Et siis mööda maailma ringi liikumine on fun ja raske? Võibolla mõne jaoks tõesti. Minu jaoks isiklikult on see lihtsalt mõttetu ajaraisk kui seda aega saaks kulutada instade-raidide tegemisele. |
Siis on juba instas ise liikumine ka "ajaraisk" ju, parem võiks lihtsalt olla selline guitar hero sarnane mäng, kus pead õigel ajal õiget nuppu vajutama...
Koos teleportimisega kaob kogu selle massiivse maailma mõte, mis blizzard loonud on. Sisuliselt võiks ju hetkel olla ainult capital + dungeonid/raidid/BGd, sest enamus nagunii mööda erinevaid tsoone ringi rännata ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
17.04.2012 20:12:05
|
|
|
Suht naljakas on vaadata kuidas siin on välja toodud n+1 eri põhjust mispärast vanilla parem oli ning peale mõningast arutelu on neist alles jäänud ainult müstiline "feeling" mida pole kuidagi võimalik ära selgitada. Meenutab kahtlaselt religiooniteemat
Aga siis noile täiesti lambiväidetele, et kõigi specide adekvaatseks tegemise tõttu mäng alla käis ei olegi lootust mingit põhjendust saada? Nukker. |
Mida sa analüüsida tahad? või mis asja sa üritad tõestada üldse ma ei saa aru. Tood jälle TÄIESTI oma suva järgi välja sinu arust 100% tõese väite, et sa oled siin absoluutselt KÕIK n+1 ma ei tea mis väidet
ümber lükanud ja nüüd rõhutakse mingile "feelingule"? Päris ausalt, meenutad sa küll jah kedagi usuteemalist, kes üritab selgeks teha, kuidas ainult tema tõde on tõene.
Saa aru, kõik väited siin on subjektiivsed!, neid ei lükata ümber, sest need on inimeste arvamused mängust. Proovisin paar lehte tagasi selgitada, mis MINU jaoks mängu vanillas heaks tegi ja mängima pani. See on minu arvamus ja nii on. Mingite sinu guildikaaslaste meenutused ei muuda minu arvamusi ja mõlemal on õigus. Sest need on subjektiivsed.
Ma ei saa aru mis väidetest ja ümberlükkamistest sa jahud. Inimesed lihtsalt üritavad seletada, mis tegi mängu neile meeldivamaks aga selle asemel, et sellega arvestada( tuled sa iga väite järel lagedale - ei see ei saanud nii olla, sest mina arvan, et nii ei saa olla. Mõnele meeldis vanilla rohkem, mõnele TBC ja kolmandale üldse Cata. Las see olla nii? on siis sul nii raske leppida, et kõigile ei meeldi samad asjad, mis sulle ja su guildikaaslastele?
....
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2012 20:19:28
|
|
|
Aga selgita mulle lähemalt mis eepilised tunded sind valdavad/valdasid kui vanillas/TBC's pealinnast või farmimiskohast liikusid näiteks Uldaman'i või Mana Tombs'i jalutasid.
Muidu Vindictus sisuliselt ongi ainult capitol + instad. Omas nišis vägagi korralik IMHO.
[edit]
Mida sa analüüsida tahad? või mis asja sa üritad tõestada üldse ma ei saa aru. |
Seda, et miks täpselt peetakse vanillat niivõrd heaks.
Tood jälle TÄIESTI oma suva järgi välja sinu arust 100% tõese väite, et sa oled siin absoluutselt KÕIK n+1 ma ei tea mis väidet ümber lükanud ja nüüd rõhutakse mingile "feelingule"? |
Oskad välja tuua milline mu väide on vale olnud?
neid ei lükata ümber, sest need on inimeste arvamused mängust. |
Igal arvamusel on põhjendus ning seda põhjendust saab lahti kirjutada.
on siis sul nii raske leppida, et kõigile ei meeldi samad asjad, mis sulle ja su guildikaaslastele? |
Ainus asi millega on raske leppida on näha kuidas siin üsna selgelt minevikku läbi roosade prillide vaadatakse. Küll ja küll on näha olnud kus mõne teise mmo teemas on noidsamu vanilla juures kiidetud omadusi maha tehtud, tihtipeale samade tegelaste poolt kes siin sõna võtnud on.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
17.04.2012 20:38:14
|
|
|
Mõnel mehel on küll rasked kompleksid, et peab ajama mingit müstilist arvamusepõhist tõde taga. Mida sa kaotad sellega, kui kellegi teise jaoks oli vanilla parem ja mõnusam? Seks naisega on ju hoolimata sellest väitest sul hea, või on õhtuti probleeme ja keskendud kellegi posti "nullimisele". Umbes sama, et mulle riis ja sulle meeldib kartul. Nüüd loetle sada viis põhjust miks kartul on parem ja miks see mulle meeldima peaks, aga reaalsest maitsest ära räägi midagi - sest faktid paberil on ju see mida mu tastebuds ja lõhnaretseptorid tunnevad
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
18.04.2012 08:24:35
|
|
|
Ma olen alati öelnud et WoW's (ja kõikides MMO'des) peaks olema selline server kus liitudes on sul max lvl char kes seisab treeneri ja portali kõrval ja saab 5 ruutmeetri ( mängumaa) peal kogu oma mängu aetud.
Paljude jaoks tähendab MMO kiiresti kiiresti max levelini jõudmist, siis vingumist et contenti pole ja siis lamedat instade jooksmist. Aga palun las nad siis mängivad nii. Minu jaoks kaotab MMO oma võlu kui sa saad 2sek teise maailma otsa.
Teiste jaoks on üles leveldamine , maailma avastamine ja muu taoline enamus MMO mänguelamusest.
Ho Ho, nüüd palun võta iga minu lause eraldi ja tsiteeri seda, et me kõik saaks su järjekordset "Wall of text"'i lugeda.
Tegelikult on suht arulage arutelu siin, sest vaidlevate meest arusaamad heast mänguelamusest on totaalselt erinevad. Ühed raiuvad ühte ja teised teist. Ho Ho on selgelt selline mängur kes võimalkult kiiresti tõmbab max lvl ja siis meeldib instaisd joosta. Mina olen jällegi teistsugune.
Ei tule meelde kes see mees oli HV's kes AoC's paari päevaga 80 tõmbas ja siis ulgus, et contenti pole, no tule taevas appi.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
18.04.2012 09:05:44
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Tegelikult on suht arulage arutelu siin, sest vaidlevate meest arusaamad heast mänguelamusest on totaalselt erinevad. Ühed raiuvad ühte ja teised teist. Ho Ho on selgelt selline mängur kes võimalkult kiiresti tõmbab max lvl ja siis meeldib instaisd joosta. Mina olen jällegi teistsugune. |
+1
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|