No d1 oli ka nagu põllu moodi ikka, sa ei olnud sunnitud käima mingit kindlat koridori pidi. Valida sai paljude koridoride vahel
Jah. Selles suhtes, et koridoride vastu otseselt polegi midagi, seni kuni on väike vabadus ikka panna ajama sinna suunda või tänna suunda mõistuse piires. Selline kerge avastamisrõõm ning looti otsimine võiks ikka olla.
See jah vähe nüri, kui asi piirduks ainult mööda fikseeritud rada pidi kollide mõrvamise ja nö. möödaminnes kraami üleskorjamisega.
sai gamestar.ee kaudu ära tellitud , läks 41,60 ainult
Sama siin, ainult, et tellimuseks kollektsionääride variant. Ootasin päris pikka aega, et saaks CE-d Eestist tellida ning kartsin, et pean lõpuks ikkagi kuskilt amazonist vms kohast tellima hakkama. Nüüd võin vist amazon.co.uk ja game.co.uk tellimused tühistada. Kas keegi teab, kas nad saadavad mängu enne release-i teele?
Lisaks tuli hiljuti postkasti teade, et olen saanud beta-sse. Esialgu tundub üsna hea.
Odratolgus, kas CE pealt ka hinda alla saab? _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
sai gamestar.ee kaudu ära tellitud , läks 41,60 ainult
Sama siin, ainult, et tellimuseks kollektsionääride variant. Ootasin päris pikka aega, et saaks CE-d Eestist tellida ning kartsin, et pean lõpuks ikkagi kuskilt amazonist vms kohast tellima hakkama. Nüüd võin vist amazon.co.uk ja game.co.uk tellimused tühistada. Kas keegi teab, kas nad saadavad mängu enne release-i teele?
Lisaks tuli hiljuti postkasti teade, et olen saanud beta-sse. Esialgu tundub üsna hea.
mingi jutt oli siin teemas et gamestar saab 14ndal kätte ja viskab siis posti ja 15ndaks on tellijatel mängud käes
Mis seis selle betaga on, kui ma pre-purchasen? saan ka betasse? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Ei ole vahet, kas MMO või mitte. Nad on kindlasti arvestanud sellega, kui palju liiklust korraga läbi peaks mahtuma. Selle järgi on ka serverite hulk välja arvutatud. Täpselt samamoodi tehakse ka WoWi puhul. Lihtsalt kõik asjad ei toimi nii nagu peab, kui mitu miljonit kasutajat ühe hooga sisse logivad. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Ma ennustan, et esimese 5 minutiga on serverid nii umbes, et enne hommikut üldse normaalselt mängida ei saagi. WoWi expansionite käimaminekutest head näited võtta.
Nii wotlk kui cata läksid vägagi rahulikult ning mulle ei meenu, et oleks launchi õhtul peale esimest poolt tundi erilisi probleeme näinud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Tõesti või? Me gild ei saanud 4-5h raidima. Ma loobusin peale paari h proovimist. Paar korda õnnestus sisse logida, aga erilist tolku polnud. Viskas välja või läägis nii kõvasti, et normaalselt olla ei õnnestunud.
Nuh, see selleks. Ehk mu ennustus tõeks ei saa ja saab mängu nautida kohe esimesel tunnil _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Wow'i puhul sõltus see tõenäoliselt suuresti ka servust. Kui ikka oli popp koht siis seal oli ka rohkem probleeme. D3 kus säärast tsentraalset serverit sisuliselt ei ole peaks olema kõvasti lihtsam eri serveritesse laiali lüüa. Linnavahel erilist actionit ei toimu ning kui juba kusagil instance's olla siis pole enam vahet kellega ja kus sa seal oled. Wow'is ikka sada matsi oma spelle lahmivad pisikeses ruumis siis see võtab iga servu võhmale. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ühes suurimas EU serveris Outland ei kohanud ma samuti probleeme Cata launchi ajal. Mängisin sellest hetkest, kui asi laivi läks, ning lõpetasin varahommikul. Pärastlõunal jätkasin. Kõik toimis kenasti.
Samas ei saa selle põhjal eeldusi teha, nagu:
1) kõik toimib ilusti
2) kõik ei toimi ilusti.
Alati võib midagi juhtuda. Või ka mitte.
Olgu ta maas, katki, puruks või pooleks, välja võiks ta tulla juba igatahes. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Ma ennustan, et esimese 5 minutiga on serverid nii umbes, et enne hommikut üldse normaalselt mängida ei saagi. WoWi expansionite käimaminekutest head näited võtta.
Diablo 3 tuleb igal pool samal ajal välja, kesköösel, 12.01 am PDT, gmt -7, eestis on suveaeg gmt+3, seega kui usa idarannikul on kesköö ja mäng tuleb välja, on meil juba kell 10 hommikul
Diablo 3 tuleb igal pool samal ajal välja, kesköösel, 12.01 am PDT, gmt -7, eestis on suveaeg gmt+3, seega kui usa idarannikul on kesköö ja mäng tuleb välja, on meil juba kell 10 hommikul
See pole tõsi. D3 tuleb igal pool välja keskööl kohaliku aja järgi. Hea uudis on, et Euroopa pääseb USA-st seega mitu tundi varem ligi.
jah, minu viga, lugesin ameerika serverite kohta
siiski euroopa serveris alustavad 00.01 cest (gmt+2) ja meil eestis, suveaeg gmt+3, tuleb 1 tund otsa ehk 1 öösel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.