No d1 oli ka nagu põllu moodi ikka, sa ei olnud sunnitud käima mingit kindlat koridori pidi. Valida sai paljude koridoride vahel
Jah. Selles suhtes, et koridoride vastu otseselt polegi midagi, seni kuni on väike vabadus ikka panna ajama sinna suunda või tänna suunda mõistuse piires. Selline kerge avastamisrõõm ning looti otsimine võiks ikka olla.
See jah vähe nüri, kui asi piirduks ainult mööda fikseeritud rada pidi kollide mõrvamise ja nö. möödaminnes kraami üleskorjamisega.
sai gamestar.ee kaudu ära tellitud , läks 41,60 ainult
Sama siin, ainult, et tellimuseks kollektsionääride variant. Ootasin päris pikka aega, et saaks CE-d Eestist tellida ning kartsin, et pean lõpuks ikkagi kuskilt amazonist vms kohast tellima hakkama. Nüüd võin vist amazon.co.uk ja game.co.uk tellimused tühistada. Kas keegi teab, kas nad saadavad mängu enne release-i teele?
Lisaks tuli hiljuti postkasti teade, et olen saanud beta-sse. Esialgu tundub üsna hea.
Odratolgus, kas CE pealt ka hinda alla saab? _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
sai gamestar.ee kaudu ära tellitud , läks 41,60 ainult
Sama siin, ainult, et tellimuseks kollektsionääride variant. Ootasin päris pikka aega, et saaks CE-d Eestist tellida ning kartsin, et pean lõpuks ikkagi kuskilt amazonist vms kohast tellima hakkama. Nüüd võin vist amazon.co.uk ja game.co.uk tellimused tühistada. Kas keegi teab, kas nad saadavad mängu enne release-i teele?
Lisaks tuli hiljuti postkasti teade, et olen saanud beta-sse. Esialgu tundub üsna hea.
mingi jutt oli siin teemas et gamestar saab 14ndal kätte ja viskab siis posti ja 15ndaks on tellijatel mängud käes
Mis seis selle betaga on, kui ma pre-purchasen? saan ka betasse? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.