Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2012 12:35:24 vasta tsitaadiga

matikl, suured tänud konkreetsete viidete ja tagasiside eest!

Üks küsimus veel targematele ning kogenumatele:
Olukord selline: Kodus istub starmani võrgus windows vista arvuti, mille küljes ID kaart. Galaxy Note istub suvalises kohas kaugel eemal wifi võrgus / andmeside otsas ning tahaks külastada kohti, kuhu saab ainult ID kaardiga (pole veel mobiil-ID igale poole jõundud).
Kas saaks kasutada miskit remote desktop laadset rakendust, et saada arvuti pilt ette ning seda siis juhtida? On keegi mingit konkreetset appi proovinud?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Netfish
Kreisi kasutaja

sõnum 15.02.2012 13:34:51 vasta tsitaadiga

Draqula, Teamviewerit paar korda kasutanud, saab asjad aetud küll. Tõenäoliselt on lahendusi veel, aga kuna arvutites põhiliselt seda nagunii kasutan, siis panin telefoni ka.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 15.02.2012 16:17:39 vasta tsitaadiga

Netfish kirjutas:
Draqula, Teamviewerit paar korda kasutanud, saab asjad aetud küll. Tõenäoliselt on lahendusi veel, aga kuna arvutites põhiliselt seda nagunii kasutan, siis panin telefoni ka.

Tänud katsetan. Hea teada, et keegi sama telefoniga on saanud normaalselt toimima, siis ei pea hakkama tühjast kohast katsetama.
tagasi üles
rlv
HV kasutaja
rlv

sõnum 17.02.2012 11:24:30 vasta tsitaadiga

Jagan ka värske omanikuna natuke muljeid.

Pettunud olen puutepliiatsi tundlikkuse osas. Lootsin, et pliiats lahendab selle probleemi, et pidev näppimine määrib ekraani. Sõrmed on ju enamasti ikka pisut higised. Arvasin, et tänu pliiatsile muutub veebi sirvimine ka lihtsamaks, kuna pliiatsi terava otsaga on palju kergem linkidele-nuppudele pihta saada. Tegelikult tuleb pliiatsit kasutades nii kõvasti vajutada-libistada, et see ei tundu enam mugav, vaid hoopis kuidagi loomuvastane. Jäin ikkagi näpukasutajaks. Aga see-eest on näpukasutus vägagi tundlik, vajadusel on suum päris kiire ja erilist probleemi seega pole.

Rahul olen suurusega. Telefoni kõrva ääres hoidmine ei tundu endale veider. Visuaalselt võib ju mõnele ootamatult mõjuda, aga see on juba vaataja "probleem". Tänaval ja autos kasutan niikuinii bt peakomplekti.

Küll pelgasin, et äkki mõjub suur telefon taskus liiga raskelt. See kartus osutus täiesti alusetuks. Olen juba aastaid telefoni eelkõige rinnataskus kandnud, selleks ka ainult taskuga särke ostnud, ja võin nüüd öelda, et standardne meeste päevasärgi tasku on Note'i jaoks nagu loodud. Eelmised telefonid (näiteks Nokia 5800XM, LG GT540) olid tegelikult ebamugavamad - paksud klimbid, mis kippusid vahel tasku põhja risti vajuma ja mille kätte saamisega oli mõnikord raskusi. Note täidab tasku ühtlaselt õhukese kihina. Mõnest taskust ulatub parajasti sentimeetri jagu välja - väga mugav haarata ja kätte võtta. Samuti on lihtne pihta saada heli valjemaks panemise nupule, kui telefoni välja võtta ei tahagi. Nii raske ta ka pole, et ebamugavust tunneks. Ühesõnaga - minu jaoks ideaalne suurus.

Veel on telefoni positiivne omadus kiirus, mille üks üllatav avaldumisvorm on WiFi võrku lülitamine. Millegipärast mõtlesid eelmised telefonid ikka tükk aega, enne kui oma IP aadressi lõpuks kätte said. Note'iga käib see enamasti praktiliselt hetkega. Ilmselt on seda mingil moel optimeeritud, sest vaid prose kiirusega sellist erinevust minu meelest seletada ei saa.

Bluetooth ühendus on seni kogetud telefonidest parim, st stabiilseim. Omal ajal olin väga pettunud, kui selgus, et muidu kiidetud Nokia 5800 sinihammas on nii ebastabiilne, et on tegelikult lihtsalt kasutuskõlbmatu. LG GT540 oma oli parem, aga mõnikord ei ühendanud kohe kõike ära. Note'i bluetooth ühendub kiirelt ja kindlalt, mõnes üksikus kohas on ka korraks hakkinud (WiFI otsimine vist segab), aga enamasti ikka päris hea.

Üldiselt olen rahul!
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.02.2012 13:48:13 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Üks küsimus veel targematele ning kogenumatele:
Olukord selline: Kodus istub starmani võrgus windows vista arvuti, mille küljes ID kaart. Galaxy Note istub suvalises kohas kaugel eemal wifi võrgus / andmeside otsas ning tahaks külastada kohti, kuhu saab ainult ID kaardiga (pole veel mobiil-ID igale poole jõundud).
Kas saaks kasutada miskit remote desktop laadset rakendust, et saada arvuti pilt ette ning seda siis juhtida? On keegi mingit konkreetset appi proovinud?

Ise olen Androidide peal Wyse PocketCloudi kasutanud.
http://www.wyse.com/products/software/pocketcloud/index.asp
Tasuta versioone on veel, aga Wyse oma on seni parim olnud. Võimalik imiteerida hiire vasak- ja paremklikke, mida paljud Remote Desktopi appid (proovimise hetkel) ei osanud või oli see tasuline feature.
http://slodive.com/freebies/android-remote-desktop-apps/
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.02.2012 18:48:51 vasta tsitaadiga

Betamax, tänud soovituse eest, proovin järgi.

rlv, ühendasin täna naise Note'le järgi Logitechi BT hiire - voilaa, kus kasutusmugavus kasvas icon_smile.gif

EDIT: Viimaste kõlakate järgi on peale Barcelona üritust (või selle ajal) oodata Note 10.1 väljakuulutamist ehk siis tablet mis peaks pliiatsiga paremini hakkama saada kui teised tabletid.
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 22.02.2012 16:05:24 vasta tsitaadiga

Nii- teadmiseks kõigile - 2.3.6-le on uus värskendus olemas- laadisin selle just läbi õhu telefoni. Esimene tähelepanek, et telefon on veel vilkam, kui enne. Trükkimisklaviatuuril on tekkinud numbrite rida eraldi reana tähtede juurde, võibolla üht-teist on veel uuendatud. Lootsin juba, et jäätisevõileib, aga paraku peab seda veel ootama.
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 22.02.2012 16:41:21 vasta tsitaadiga

Sai ka samune uuendus paari nädala eest peale lastud läbi odini thumbs_up.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 02.03.2012 13:05:06 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd paar nädalat antud telefoni kasutanud, väga rahul olen ostuga. Kui ennem kibelesin veel tableti järgi siis nüüd on küll isu otsas, mulle piisab sellest.
Häid omadusi on sellel telefonil ikka väga palju ja igapäev avastan ikka midagi uut. Taskusse mahub ka täitsa normaalselt.

Mis mulle veel päris hästi ei istu on see pliiats, seda peab kalibreerima või midagi, sest mul on ta silmnähtavalt ebatäpne.
Teine asi, et kas kuidagi on võimalik sealt ülevalt näpuga tõmmates tulevat menüüd kuidagi seadistada? Nimelt tahaks mugavuse pärast 3G sisselülitamise panna sinna juurde, ei viitsi alati settinguid külastada kui vaja.

Millal siis ICS täpselt tuleb? On kõrvu jäänud märtsi algus aga täpselt ei tea icon_rolleyes.gif

Üks lisaeffekt sellel telefonil on see, et teised telefonid tunduvad sigaväikesed nüüd. iPhone uuesti kasutada on alguses päris imelik, vbl ainult minu viga icon_lol.gif

Soovitan kõigile seda telefoni, isegi suurusega harjub päris hästi ära icon_cool.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 02.03.2012 16:45:37 vasta tsitaadiga

Selline pull siis. Juhuslikult kontrollisin oma arvutil ip aadressi saidil http://whatismyipaddress.com/. Kõik on kena ja asukoht õige. Siis aga läksin Notega samale lehele opera mobile brauseriga ja näitab, et minu asukoha maa on hoopis kesk - rootsi. Kui moblaga läbi opera löön otsingusse mõne sõna, siis annab google mulle pidevalt rootsi termineid.
Kas keegi oskab öelda, millest selline probleem ja kuidas saab telefoni IP asuda rootsis, kui ise olen Tallinnas ja kuidas seda muuta õigeks ?

Leidsin ise lahenduse- tellisin operaatorilt uuesti mobiilse neti seadistused- nüüd asi korras.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.03.2012 00:55:43 vasta tsitaadiga

Tele2 operaatoriks? Nende mobiilside käibki svenssonite kaudu.
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 07.03.2012 07:40:29 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Tele2 operaatoriks? Nende mobiilside käibki svenssonite kaudu.

Tele 2 jah, aga sellegipoolest imelik. Peale vana seadistuse kustutamist ja uute tellimist on IP aadressi asukoht eesti ja googeldades on ka nüüd otsingutulemused eesti omad.

Eile oli uudis, et marketi asemele tuleb google play. panin selle endale ära- hetkel siin mitmeid
soodukaid ka. Kellel huvi- laadige alla siit http://www.droid-life.com/2012/03/06/download-new-google-play-store-version-3-4-6/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DroidLife+%28droid+life%29
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 09.03.2012 13:40:38 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on silma jäänud värskemat ja täpsemat infot teemal ICS @ Note?

Vahepeal on räägitud jälle mingitest "Value pack" teemadest, et antakse miskit uuendust, kuid mitte täit jäätisevõileiba...
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 09.03.2012 15:20:35 vasta tsitaadiga

SamMobile Twitterist käis paar päeva tagasi läbi kuupäev 15. aprill. Eks me ootame siis icon_neutral.gif

Mis browserit Te Note'il kasutate? Olen proovinud seda originaali ja Operat. Opera kujundus mulle üldse ei istu, kuvab lehed kuidagi imelikult. Originaal jälle ei ava PDF'e, paneb lihtsalt errorit, ei paku isegi allalaadimise võimalust, samas lehti kuvab ilusti.
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 09.03.2012 15:23:56 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
SamMobile Twitterist käis paar päeva tagasi läbi kuupäev 15. aprill. Eks me ootame siis icon_neutral.gif

Mis browserit Te Note'il kasutate? Olen proovinud seda originaali ja Operat. Opera kujundus mulle üldse ei istu, kuvab lehed kuidagi imelikult. Originaal jälle ei ava PDF'e, paneb lihtsalt errorit, ei paku isegi allalaadimise võimalust, samas lehti kuvab ilusti.

mina olen jäänud opera peale- kuidagi nii ära harjunud. Ja just opera mobile mitte mini.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.03.2012 10:16:34 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:

See Note, mis aegajalt mulle näha on, kasutab Boat browserit, tundub kuidagi minimalistlik menüüde poolest ja konkreetse Exit nupuga. Kuivem ja puhtam tunne icon_smile.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.03.2012 13:39:08 vasta tsitaadiga

Operal on ka Exit nupp olemas. Pead selle kuvamise seadistustest sisse lülitama.
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2012 01:23:10 vasta tsitaadiga

Mõlgutan mõtteid vahetada TF201 Note vastu. Mida inimesed arvavad ning kas oleks ka huvilisi? (Hetkel kasutan telefonina Galaxy SII-te)

viimati muutis tonism 15.03.2012 17:11:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 15.03.2012 13:42:02 vasta tsitaadiga

tonism kirjutas:
Mõlgutan mõtteid vahetada TF201 Note vastu. Mida inimesed arvavad ning kas oleks ka huvilisi?

Kas mõtled praegu saadaolevat 5,3" ekraaniga Note või suvel müüki tulevat 10,1" Note'i?

Kui praegust mõtled, siis Note plussid:
- Mugavam kaasas kanda
- Kõrge pilditihedus
- Pliiatsiga joonistamise täpsus, mida ükski teine capacitive ekraan ei paku
- Teeb viisakat pilti ja videot (ei oska Transuga võrrelda)
- GPS tegelikult ka töötab
- Ekraani füüsilist väiksust tabletiga võrreldes kompenseerib BT hiire ühendamise võimalus (lihtsam ja täpsem klikkida)
- Telefonina vinge, suur aku, mis kannatab reaalselt 12h järjest rääkida

Note miinus:
- Veebi vahtida saab järjest umbes 3,5 tundi, kuna ekraan on telefoni kohta suur, resolutsioon samuti ja neelab seega hästi
- Ühe käega telefonina eriti ei kasuta
tagasi üles
kulutaja
HV vaatleja

sõnum 25.03.2012 11:32:20 vasta tsitaadiga

kõik suuremad padid võiks maha kanda, sisulislt ei paku nad midagi enamat kui 5.5 note.
juba 2005 sai archos 700 ostetud, ekraani reso oli vist 400x200 midagi.
idee järgi soovisin, seda, mida note täna pakub.
2008 sai ostetud archos 5 250gb.
2010 ipad.Pole uuendanud, kuna sisulist võitu poleks.
2010 samsungi pad 7
2011 transformer ja galaxy 10.1, kõik androidi padid olen ära müünud paar kuud peale soetamist.
pad 7 oli isegi päris hea väike aga tulekul olid 2 tuumased, seega polnud mõtet hoida.
No tõesti ei kipu enam 700g ipadi kolakat kätte võtma.

3 päeva tagasi ostsin Galaxy Nexuse ja päev hiljem Note, kuna see on sellise suurusega, et telefon teda ei asenda ja tema asendab tabi iga kell.

nexus tundub nii hea, eimene telefon, mille pärast võiks iphonist lausa loobuda.
et note telefoni asendaks... see on pigem sunnitud kompromiss kui mõistlik otsus.
note kõne saab vabalt oma teisele numbrile suunata, mis oleks tavamõõdus telefonis.
tagasi üles
matikl
HV vaatleja

sõnum 13.04.2012 16:59:06 vasta tsitaadiga

Kas on keegi mõnda ICS-i custom ROM-i proovinud? Laadisin oma telefoni eile ka ühe, mis enamjagu kiitust saanud. Täitsa tore, Face Unlock ja muid vidinaid...
Tagasi DarkyRom-i lasin selle pärast peale, et Sygic miskipärast ei jooksnud selle ICS sees kohe mitte. Ja viimased custom GB-d on ka nii kiireks ja sujuvaks tehtud, et ega see ICS mingit väga woow-d ei teinud. Praegu siis DarkyRom V3.4. Siiani proovitutest parim.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 14.04.2012 18:53:11 vasta tsitaadiga

Kas Te olete ka märganud, et 3G levi ei leia telefon eriti üldse? Mitmes kohas, kus mul vana iPhone 4 oli koguaeg 3G's, on Note ainult edges. Paketti ega midagi vahetanud pole. Mingid seaded paigast ära?
tagasi üles
miq12
HV veteran
miq12

sõnum 18.04.2012 19:02:49 vasta tsitaadiga

Väikemees, mul päris nii palju pole, aga kui näiteks sama kohapeale kõrvuti Note ja Xperia Ray olid, siis Note levi oli nõrgem küll... (mõlemad täpselt sama paketiga ja sama operaatoriga)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vril
HV veteran

sõnum 20.04.2012 00:51:47 vasta tsitaadiga

Tundub, et 3G on tiba lahja jah ning kohtades, kus nt Dell Streak'il seda jagus, seal Note ei võta vedu. teiseks tundub, et olen ilma kileta ekraanil solitaire'i tagudes ühele konkreetsele kohale mingi veidra pleki tekitanud. Aga muidu on küll vaid kiitvaid sõnu öelda.

Soetasin S-Peni jaoks spets Samsungi ümbrise, mis muudab selle täiesti tavalise kirjutusvahendi taoliseks ja õpin nüüd käsitsi kirjutamist. Soovitan soojalt. Probleem on aga kohapealt korraliku kaitseümbrise ostmine ja muu lisavarustus. Ise ootan, millal Otterbox Note'i jaoks Defenderit hakkab valmistama.

ICS on aga edasi lükatud teise kvartalisse, mis lõpeb 21. Juunil. Lohutuseks pakub Samsung sellega kaasa mingit Premium suite'i. Mina igatahes olen põnevil ja kannatamatu.

tagasi üles
goga
HV kasutaja

sõnum 21.04.2012 07:42:10 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
. Ise ootan, millal Otterbox Note'i jaoks Defenderit hakkab valmistama.

ICS on aga edasi lükatud teise kvartalisse, mis lõpeb 21. Juunil. Lohutuseks pakub Samsung sellega kaasa mingit Premium suite'i. Mina igatahes olen põnevil ja kannatamatu.

kas ootad seda http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-Defender-Series-Case/SAM2-N7000-20-E4OTR_A,default,pd.html

ja olen aru saanud, et see premium suit keskendub S pen-le http://gigaom.com/mobile/android-this-week-galaxy-note-updates-android-4-0-on-at-new-acer-tablet/
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.