Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD HD 6000 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76, 77  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 10.04.2012 17:34:17 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:

Endiselt ei taha HD6970 peale panna kuna see pidi mälu maha tapma

Mul oli masinas kaks Club3D HD6950 2GB kaarti. Mõlemal oli peal Asuse 6970 BIOS. Kaardid toimist täiesti probleemideta circa pool aastat (kaks kuud minu käes, enne seda tuttava käes) enne kui maha müüsin icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Klokkimata seades leidsin ühe 3Dmark skriini ka ühe kaardiga lastud:

http://www.upload.ee/image/2247248/Jamedam_6950_03.png

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 10.04.2012 18:11:16 vasta tsitaadiga

-cocain-, Sa tuled õhutama teisi flashige nüüd kaarte ..... Pool aastat väike aeg.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.04.2012 18:14:23 vasta tsitaadiga

Lingi mulle üks faktipõhine postitus või artikkel, et see fläsh põhjustas mälude surma. Ma väidan, et see on puhas müüt, millel puudub igasugune tõepõhi. Ma fläshisin oma kumbagi 6950´t üsna mitme erineva 6970 biose peale. Mitte ükski ei põhjustanud kaardi surma. Mõnega kaart lihtsalt ei töötanud või töötas halvasti. Tagasi fläshides oli kõik jälle korras. Sisuliselt võib seda võrrelda sellega, kui muudad DDR taimingud teiseks. Kas see põhjustab sul DDR surma? EI. Kui mälud ei kannata vastavat takti või taiminguid, siis nad lihtsalt ei tööta nii nagu peab. See ei tähenda, et nad maha surevad. Maha surevad asjad ikka liigpingest või füüsilisest vigastusest.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 10.04.2012 18:36:11 vasta tsitaadiga

Kristoferr,

Sinu test oli korraks vaid jutu järgi, koomake ikka 24/7 ja Aasta. Küll siis näed.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.04.2012 19:12:53 vasta tsitaadiga

Ja-jah. Praegu on 6 kuud jooksnud tal. Öeldakse koormake aasta - vaatame siis.
Poole aasta pärast on 1 aasta jooksnud. Öeldakse koormake 2 aastat vaatame siis.

icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 10.04.2012 19:17:09 vasta tsitaadiga

Tomorrow, 2 aastat ilmselgelt vähe.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2012 19:36:16 vasta tsitaadiga

braien334 kirjutas:
Tomorrow, 2 aastat ilmselgelt vähe.

kui vähemalt 2-ks aastaks kaart osta, siis tuleks kõige parem kaart osta, mitte lahjem ja siis seda clockima hakata (kui eesmärk mängud)
pealegi ei ole kõik nii head klokkarid kui Kristoferr icon_lol.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
johhu12
HV kasutaja
johhu12

sõnum 10.04.2012 19:37:00 vasta tsitaadiga

Nii palju kui mina välismaa foorumitest lugenud olen, siis nendel tainapeadel, kellel kaart on ära surnud BIOS'i flashiga on puhtalt olnud temperatuuri tõtu. Ning pole kah veel ühtki fakti näinud, mis tõestaks vastupidist.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 10.04.2012 20:17:29 vasta tsitaadiga

Üldujuhul ongi, et ega väike lisapinge pinge ei tapa elektroonikat vaid ikka kuumus. Tahes tahtmata kaasneb suurema pingega suurem vool ja sealt lisakuumus aga kui temperatuuri on kontrolli all, siis jääb suurem kahju tulemata.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.04.2012 20:28:30 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Kristoferr,

Sinu test oli korraks vaid jutu järgi, koomake ikka 24/7 ja Aasta. Küll siis näed.
nahui keegi peaks üldse kaarti koormama 24/7 mitmeid aastaid ning siis konstateerima, et andis saba
kõik ei ole sinusugused icon_idea.gif
päevas paar tundi pelamist ei tapa seda kaarti ära

sant
HV veteran

sõnum 10.04.2012 21:01:23 vasta tsitaadiga

Optimist kirjutas:
Üldujuhul ongi, et ega väike lisapinge pinge ei tapa elektroonikat vaid ikka kuumus. Tahes tahtmata kaasneb suurema pingega suurem vool ja sealt lisakuumus aga kui temperatuuri on kontrolli all, siis jääb suurem kahju tulemata.

See on aint üldjuhul nii icon_biggrin.gif minu kunagine kast mis suri, suri seetõttu et emaplaadi toiteahel oli nõrk (3 vrm-i) ja prose 125 wt tdp oli aastast aastasse 100% loadi all.
Plaat kärssas ootamatult läbi, killis prose ära ja tõmbas toitekas midagi lühisesse. Suitsu ei tuld, plaat siristas kõvasti enne surma lihtsalt thumbs_down.gif
Pärast seda ma hakkasin ikka vaatama mis rauda ostan icon_wink.gif

Margus kirjutas:
-cocain-, Sa tuled õhutama teisi flashige nüüd kaarte ..... Pool aastat väike aeg.

Margus, mis see sinu asi on mis teised teevad oma asjadega icon_lol.gif Fläshigu terviseks. Keskmiselt paar tundi päevas mängida või 24\7 100% load sünteetilist lasta on nagu öö ja päev. Need on 2 erinevat maailma. Meie tiimis kärssas ühel tüübil 2 nvidia kasti (korraga) mingi aeg tagasi, kuna uus nvidia driver lasi ventikate pöörded liiga alla, ja kõik kaardid said püsiva kuuma kahjustuse thumbs_down.gif Mingi aeg hiljem, kui tal oli üks kast suht akna all (lahtise akna all) et oleks kast paremini jahutatud, sadas õues paduvihma. Ise ta pold kodus sel ajal, oli vist külas, kui koju jõudis, siis avastas et see kast akna all on läbi vettind ja läbi kärsand thumbs_up.gif Ta oli piisavalt pissed off et mina teda küsimustega painama ei hakanud icon_biggrin.gif Pärast seda hoidis ta crunchimisest eemal, nüüd on vaikselt hakand tagasi tulema. Ahjaa kõik kastid olid tipp gpusi täis icon_biggrin.gif
Shit happens...

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 10.04.2012 21:46:29 vasta tsitaadiga

2011 alguses, kui 6950 oli üsna värske kraam ja endalegi sellise soetasin, siis sai googledades leitud mitu foorumit, kus tehti isegi statistikat flashitud kaartide kohta ja suurem osa viimaseid poste olid hoiatavad seoses sellega, et lihtsalt paljud reference kaardid (sest esimesel paaril kuul oli non-ref kaarte üsna vähe) hakkasid artifakte andma peale mõnenädalast kasutust, seejärel pandi kähku lihtsalt unlockitud shaderite bios peale ja kõik töötas veatult (muidugi paar entusiasti suutsid oma kaardid ka selle lühikese ajaga ära tappa, eks siin aitas lisaks 6970 biosile ka kõrge oc).
Mingeid linke ma küll otsida ei viitsi sest teile sellise asja tõestamine ei ole küll midagi sellist, mille pärast nüüd aastataguseid postitusi mammutteemades taga ajada.
Eks siin on igaühe iseenda asi, kas laseb 6970 biosi peale kartes/kartmata riske, mina lasin lihtsalt shader unlocki, sest see ongi 6970 biosi tähtsaim osa imo. Taktid saab ise ka paika panna muu softiga. Parem karta, kui kahetseda, oli minu arvamus selles olukorras. Ja reference kaardil, mille jahutus ongi ehk mitte nii hea kui nii mõnelgi aftermarket versioonil, ongi parem karta kui kahetseda, mitte võimalikult palju kuumatekitavat lahendust rakendada.
Lõpuks ju igaühe enda asi, mis kaardiga teha tahab. Mina tahtsin lisa perfi lihtsal moel seejuures võimalikult ohutult (sest garantii garantiiks, on see tüütu asjaajamine ikka). Tahad testida parima võimaliku biosiga - lase käia. Oluline oleks imo lihtsalt arvestada, et võivad kaasneda probleemid ja tasuks ettevaatlik olla.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 10.04.2012 22:07:35 vasta tsitaadiga

Üks põhjus miks 6xxx seeriaga vähe probleeme (crunchimisel) on, on see et need kes istusid 5850\5870 peal oodates 6-st seeriast edasiminekut terafloppides, ei saand seda edasiminekut icon_biggrin.gif
Ja need kes istusid 4-nda seeria peal oodates 6-st seeriast odavat terafloppi pidid pettuma, kuna seda ei tuld. Maailmas osteti pärast 69xx seeria launchi vahepeal massiliselt 5850 kaarte kokku. Usa-s olid hinnad 100-120 taala 5850-del, enne kui nad kadusid. Oleks 6950 3+ terafloppi kaart old, oleks pilt hoopis teine praegu icon_biggrin.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2012 23:58:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja need kes istusid 4-nda seeria peal oodates 6-st seeriast odavat terafloppi pidid pettuma, kuna seda ei tuld.

mida ei tulnud, eesti keeles palun?
graafika jõudlust tuli sitax, muu nagu ei huvita icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 11.04.2012 00:27:36 vasta tsitaadiga

Odavat terafloppi ei tulnud, nagu jutust välja võib lugeda.
http://searchcio-midmarket.techtarget.com/definition/teraflop
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 11.04.2012 02:42:59 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Ja need kes istusid 4-nda seeria peal oodates 6-st seeriast odavat terafloppi pidid pettuma, kuna seda ei tuld.

mida ei tulnud, eesti keeles palun?
graafika jõudlust tuli sitax, muu nagu ei huvita icon_rolleyes.gif

Jah graafika jõudu tuli kenasti juurde.

4850\4870 seeria peal istujad:
tsitaat:

4850= 1000 gflops dp= yes
4870= 1200 gflops dp= yes

Tulid sellised kaardid:
tsitaat:

6850= 1488 gflops dp= no
6870= 2016 gflops dp= no

Dp tuge pole enam, seega osasi projecte ei saa jooksutada enam ja see oli paljudele suur pettumus. Asemele sobis hästi 5850.

5850\5870 seeria peal istujad:
tsitaat:

5850= 2088 gflpos dp= yes - 417,6 gflops
5870= 2720 gflops dp= yes - 544,0 gflops

Asemele tulid sama klassi kaardid, upgradel pold mõtet:
tsitaat:

6950= 2253 gflops dp= yes - 563 gflops
6970= 2703 gflops dp= yes - 675 glops

Jutt käib siis mitte mängimisest, vaid rehkendamisest. Loeb toores jõud (gfloppides) ja app-i efektiivsus.

tagasi üles
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 11.04.2012 09:47:31 vasta tsitaadiga

ot:
sant kirjutas:
... minu kunagine kast mis suri, suri seetõttu et emaplaadi toiteahel oli nõrk (3 vrm-i) ja prose 125 wt tdp oli aastast aastasse 100% loadi all.
Plaat kärssas ootamatult läbi, killis prose ära ja tõmbas toitekas midagi lühisesse. Suitsu ei tuld, plaat siristas kõvasti enne surma lihtsalt thumbs_down.gif

Liiga suure koormuse all olevad vooluahelad kuumenevadki üle. See on normaalne käitumine. Kuumus hakkab VRMi seest vaikselt lõhkuma. Temperatuure kontrolli all hoides saab sissepõlemist ära hoida. Tasub hoida emaplaadi temperatuuridel silma peal.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 11.04.2012 15:22:32 vasta tsitaadiga

Ot:
Optimist kirjutas:
ot:
sant kirjutas:
... minu kunagine kast mis suri, suri seetõttu et emaplaadi toiteahel oli nõrk (3 vrm-i) ja prose 125 wt tdp oli aastast aastasse 100% loadi all.

Liiga suure koormuse all olevad vooluahelad kuumenevadki üle. See on normaalne käitumine. Kuumus hakkab VRMi seest vaikselt lõhkuma. Temperatuure kontrolli all hoides saab sissepõlemist ära hoida. Tasub hoida emaplaadi temperatuuridel silma peal.

Su jutt on õige, aga millest sa aru ei taha saada on see et plate max prose oli tdp125 wt supported, ja selline istus seal peal ja oli 100% koormuse all. Kellatud pold seda proset kunagi. See plate oli varane rev oma 3-e vrmiga, hilisemal revil oli neid 4 icon_wink.gif see oli puhas gigabytti ämber mis läks mulle maksma 6400 krooni. Temperatuur ei puutund üldse asjasse kahjuks, sõltumata tempist põlevad vrmid ülekoormuse all läbi niikuinii.
140wt max tdp suppordiga platetel on minimaalselt 5 vrmi. 95wt max tdp suppordiga platedel on min 3 vrmi.

tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 12.04.2012 16:03:14 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
Üks põhjus miks 6xxx seeriaga vähe probleeme (crunchimisel) on, on see et need kes istusid 5850\5870 peal oodates 6-st seeriast edasiminekut terafloppides, ei saand seda edasiminekut icon_biggrin.gif
Ja need kes istusid 4-nda seeria peal oodates 6-st seeriast odavat terafloppi pidid pettuma, kuna seda ei tuld. Maailmas osteti pärast 69xx seeria launchi vahepeal massiliselt 5850 kaarte kokku. Usa-s olid hinnad 100-120 taala 5850-del, enne kui nad kadusid. Oleks 6950 3+ terafloppi kaart old, oleks pilt hoopis teine praegu icon_biggrin.gif

Üks põhjus miks ma uue kaardi ostsin oli see ,et ordi ei suvatsenud kaarti RMA saata kuna garantii oli läbi ja tootja väitis RMA aeg kehtib veel. Ma keeraks ordi peapeale 8k eekune kaart pani ordi lolli seisu nad oleks lõdvalt RMAst uue kaardi saanud vastu kuna see 2-3 nädalat peale garantii lõppu.
Nüüd hoian ennast ennas tebiilsestest firmadest eemale ja mõtlen 10 korda mida teen. Garantii aega oli 4 päeva kui kaardi viisin. Euroopas pole üheaastast garantiid. Pretensooni aeg kerigu auku. Panen järminekord kõvasti käkki.

Nüüd on hea kaart kõik toimib.

viimati muutis XeStAiSy 12.04.2012 16:10:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 12.04.2012 16:06:32 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Üks põhjus miks ma uue kaardi ostsin oli see ,et ordi ei suvatsenud kaarti RMA saata kuna garantii oli läbi ja tootja väitis RMA aeg kehtib veel. Ma keeraks ordi peapeale 8k eekune kaart pani ordi lolli seisu nad oleks lõdvalt RMAst uue kaardi saanud vastu kuna see 2-3 nädalat peale garantii lõppu.
Nüüd hoian ennast ennas tebiilsestest firmadest eemale ja mõtlen 10 korda mida teen.

Ma olin kunagi ordi klient, minu ringkonnast osteti sealt palju, ka mina ostsin sealt palju. 2 korda puutusin garantii osakonnaga kokku ja pärast seda otsustasin mitte olla enam ordi klient icon_biggrin.gif seda otsust pole ma pidand senini kahetsema. Pood oli normaalne, aga garantii osakond oli seal sel ajal hullumeelne icon_lol.gif

tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 12.04.2012 16:15:49 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
sant kirjutas:

Nüüd hoian ennast ennas tebiilsestest firmadest eemale ja mõtlen 10 korda mida teen. Garanti aega oli 4 päeva kui kaardi viisin.

Mina seetõttu endale alla 3 aastase garantiiga asju ei ostagi, kuna teinekord võib 2,5 aasta peal hakata jukerdama. Üks klient sai ka kunagi garantiist 8800 Ultra kaardi asemele HD4870 x2 icon_razz1.gif Secondary masina HD4850 käis peale 2,5 aastast tööd tolmu puhastamisel ja pasta vahetamisel ja uhab siiani.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 12.04.2012 16:30:29 vasta tsitaadiga

HDD vahetatakse ordis ruttu välja isegi siis kui tootja garanti kehtib. Kuid mind saadeti perse kuna garantii seal nende aktivsusest läbi saanud tootja väitis vii ordisse ja vahetavad välja kuna 2 aastat EU ja eestis olema garantii. RMA aeg kehtib veel tükk aega. Ma viisin õigel ajal ja ikka leiti võimalus kuidas tillist tõmmata.

Tootja väitis ühte ja ordi teist. Lobi töö ainult ja puhas lollitamine.

6970 kaarti ma ei lase üle 72c ja def 91c kindel overkill, sama saatus tuleks ruttu. Pole ei veel driveri jamasid ei pangestumiseid ei artifacte ei täppe.

Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 15.04.2012 19:59:40 vasta tsitaadiga

Poes 6870 @ 129.- kui keegi huvitet beer_yum.gif
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 15.04.2012 20:09:53 vasta tsitaadiga

Algne hind on muidugi icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif . Said eriti suure ale % sildi külge riputada. Nüüd siis hind lähemal optimaalsele, aga peaks ehk 110 kanti kukkuma, et heaks muutuks.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 15.04.2012 20:18:02 vasta tsitaadiga

Sealt koos postimaksuga tuleb ju kokku kallim kui ak-st osta? icon_rolleyes.gif
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 16.04.2012 08:28:55 vasta tsitaadiga

Siiski peaks natuke odavam tulema, sest AK-s odavaim alles 153.- Samas jah, Pixmanial on postikulu muidugi suurem kui tavakohtades.
sant
HV veteran

sõnum 16.04.2012 13:19:51 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:

Polegi nii odavalt näinud neid kaarte thumbs_up.gif

tagasi üles
Helseth
HV kasutaja

sõnum 25.04.2012 22:48:41 vasta tsitaadiga

Tervist

Tekkis probleem crossfires oleva HD 6850'ga. Nimelt "slave" graafikakaart töötab koguaeg täis võimsusel, isegi kui ühtegi ressurssi nõudvat programmi lahti pole.
Ülemisel kaardil on idle seisundis gpu 100mhz / mälu 150mhz, temp ~40C ja teisel kaardil(slave) on koguaeg tamp taga 775mhz/1000mhz, peale käivitamist on temp algul 40C ning peale "töötamist" on varsti juba 60C taga.
Üleeile sai format tehtud ja uusimad draiverid AMD lehelt alla tõmmatud. Eila märkasin seda probleemi siis, kui everest näitas, et emaplaadi temperatuur kõrgem "idles" oleku kohta.
Enne formattimist näitas teisel kaardil 100mhz/150mhz idles oleku ajal. Nüüd arvuti käivitamisel näitab 0mhz/0mhz ja mingi minuti pärast viskab puud alla 775/1000 peale ning selliseks ta jääbki.

Vahetasin kaardid omavahel ära - ikka viskas alumine kaart võimsuse põhja.
Proovisin mõlemat kaarti eraldi, mõlemas siinis - töötasid korralikult
Proovisin erinevat 6-pin toidet - ei midagi, ikka sama.
Proovisin uue CF bridge'ga - ikka sama.
Lõpuks tegin formati ja driverid uuesti peale - ikka ei aidanud.

Mobo
CPU
PSU
2x HD6850

Googeldasin selle teema kohta, jäi silma selline teema.

Spoiler Spoiler Spoiler

Tundub, et driveri kala, kuigi enne formati kasutasin sama versiooni driverit.

Kellelgi on ideid?

Edit: Leidsin välimsaa foorumist täpselt sama probleemiga kasutaja.
Spoiler Spoiler Spoiler

Kaart käitub täpselt samamoodi - idles läheb 3D sätetele. Alles siis kui ise midagi käima paned ja väljud, läheb kaart tagasi normaalseks mingiks ajaks.

E2: Sai teise driveri vastu vahetatud, nüüd korras. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 26.04.2012 23:51:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tekkis probleem crossfires oleva HD 6850'ga. Nimelt "slave" graafikakaart töötab koguaeg täis võimsusel, isegi kui ühtegi ressurssi nõudvat programmi lahti pole.

Mul oli sama asi vahepeal 6870 cf-ga, aga see oli siis kui järjest proovisin erinevaid drivereid, seega ei mäleta mis draiveriga nii oli. Kõige uuematesse driveritesse suhtun ati puhul alati skeptiliselt icon_wink.gif testi, testi ja veelkord testi (tõenäoliselt ainult cf puhul on nii, vähe usutav et ühe kaardiga nii palju jamasi võib olla). Praegu on 11.8, see mu lemmik, 11.3 oli kah ok.

tagasi üles
durdae
HV kasutaja
durdae

sõnum 28.04.2012 13:51:21 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
Killhoven kirjutas:

Polegi nii odavalt näinud neid kaarte thumbs_up.gif

seal on mingi noname isegi ~115€

K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 28.04.2012 13:58:16 vasta tsitaadiga

Arvestage sellega, et Pixmanias post ju 10 €.

durdae, see noname kaart on AMD oma toodang.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 28.04.2012 14:06:05 vasta tsitaadiga

Mis siis, et post 7-10? 122-125 tutika poegrantiiga 6870 eest on ju väga hea hind. icon_smile.gif
durdae
HV kasutaja
durdae

sõnum 28.04.2012 14:16:57 vasta tsitaadiga

129€ kaardil on odavaim shipping 7,99€
114,9€ maksval kaardil aga 10,9€

veider värk

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 07.05.2012 16:45:54 vasta tsitaadiga

palju 6870 ka idles võtab voolu? icon_rolleyes.gif
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 07.05.2012 19:31:02 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
palju 6870 ka idles võtab voolu? icon_rolleyes.gif

Reference kaardid ~17W
Custom PCB-ga reeglina tiba vähem
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 28.08.2012 23:26:22 vasta tsitaadiga

paar lolli küsimust, millele ei leidnud googeldades õiget vastust
Mis asjad need GPU temp#1. GPU temp#2 GPU temp#3 on täpsemalt`? kas 1 on core 2 vrm ja kolmas ram?
Kaartiks siis hd6950 2gb ja kas tembid on liiga suured?
Ja mis asi on VReg temperature 1 ja VReg temperature 2 on?

viimati muutis busta 28.08.2012 23:35:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 28.08.2012 23:29:01 vasta tsitaadiga

Täpselt ei tea, kus need andurid asetsevad, aga eeldan, et temp1 on core, temp 3 on vrm. temp2 ilmselt ei ole ram. ei usu, et too 80C läheb.
Muidu ei ole temperatuuridel häda midagi. vrm nähtud ka üle 100C.

tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 14.09.2012 10:54:00 vasta tsitaadiga

Mis värk võiks olla, gpu load on idles 88-90% kandis ja jookseb täiskelladel.

Overdrivei ei kasuta ja hittisin seal default, ei miskit. Sapphire TRIXXga on alati kellad 900/1100 peale pandud automaatselt startupiga ja see pole kunagi probleeme valmistanud.
Ise kahtlustan uusimaid drivereid (12.9 beta oli vist), aga ehk kellelgi veel ideid?

anubis
HV Guru
anubis

sõnum 14.09.2012 13:25:47 vasta tsitaadiga

Bitcoin trojan?
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 14.09.2012 18:27:18 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Bitcoin trojan?

Tänks! thumbs_up.gif

Oligi mingi sitanikerdis mu arvutisse tee leidnud.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 14.09.2012 21:15:17 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
anubis kirjutas:
Bitcoin trojan?

Tänks! thumbs_up.gif

Oligi mingi sitanikerdis mu arvutisse tee leidnud.

see ple trojan, see on moneymaking machine icon_razz1.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 16.09.2012 10:01:22 vasta tsitaadiga

Tere. Tekis mõte oma MSI HD6950 2GB GDDR5 TWINFROZR III PEOC MS flashida (on vist õige sõna) 6970-ks. On kellelgi kogemusi antud kaardiga? Kas tasub, võidan ma sellega palju? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 16.09.2012 10:18:10 vasta tsitaadiga

eesti energia kindlasti võidab thumbs_up.gif
su kaart juba oc-ud variant, ta on 3-5% aeglasem kui hd6970, kui veel annab mitu mhz juurde lisada siis proovi.
flashimise pärast ei märka sa need lisa %.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 16.09.2012 10:23:37 vasta tsitaadiga

trip, Selge. Eks mu soov oligi viimast võta vanast kaargist või mõelda uuema variandi peale (aga see variant tahab palju dengi saada).
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 16.09.2012 12:35:18 vasta tsitaadiga

Kõik 2GB mudelid, millel BIOS switch küljes on, on flashitavad. Soovitaks googledada shader unlock bios-t, sest see ei muuda muud peale gpu unlocki. Sealt saad mõned protsendid otsa, ning selle kaardiga ei tohiks probleem olla ka veel ülekiirendada. Endal reference kaart jookseb 900/1400MHz klokkidel, mis on ka üksjagu võimsam kui stock 6970. Lahja jahuti tõttu üle selle pole mul endal mõtet suruda, lisavolt lükkab temperatuurid kõrgeks. Klokke sättida siis nt. MSI Afterburneriga, saab ilusad profiilid teha.
Väike võrdlus kah, eks see erinevus väike ole, aga asi seegi.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 17.09.2012 03:38:49 vasta tsitaadiga

Helseth, Metsjeesus,
Mul on ka idle kelladega jama 6950 12,8 draiveritega. Muidu peale draiveri peale laskmist töötab asi nagu vaja, kuni esimene kord owercklock feilib, pärast enam ise kellasid idles alla ei lase. Alguses oli kaarti load pidevalt 88%-90% siis leidsin arvutist mingisuguse pahalase vms, mis elutses kuskil Java failides(kuigi värske win). Comodo kõrvaldas selle edukalt....., peale seda langesid idle kellad gpu'l 500/1250 peale minimum ja alla selle ei lähe nagu aga samas gpu load on nüüd 0% kui midagi ei tee.... olen suht kindel vigases(mitte sobivas) draiveris, sest elu on näidanud, et osade versioonidega 2D,3D kellad ei toimi normaalselt või kaart on kuumem hoopis jne....
Vahest harva kui Trixx'st reset teha siis saab kellad paika..

Pmst ei viitsi hakata Msi afterbunerisse süvenema kuna Trixx toimib üldiselt väga edukalt ja milleks on vaja teada midagi 2D ja 3D kellade profiilide ise loomisest, antud juhul jne jurast... Lihtsalt Draiverite versioonide kaupa käib just kui loterii, et kas ja mis toimib nagu peab...
Tegin paar formatit ka vahepeal ja kõik korrad sama jama seega on need draiverid minu jaoks (fucked up/my ass/nõmedad) Ja Kokkuvõtteks on mul sellest Catalysty draiveri jurast juba ammu kopp ees!

Milline see õige Draiveri eemaldamise viis on ennem uue peale laskmist? Olen kuulnud, et Driver sweeper ei ole ka väga hea kuna kustutab midagi ülearu....
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 17.09.2012 23:06:33 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Milline see õige Draiveri eemaldamise viis on ennem uue peale laskmist? Olen kuulnud, et Driver sweeper ei ole ka väga hea kuna kustutab midagi ülearu....

Vanadele driveritele uninstall, restart, uued driverid peale, restart ja olemas.
Endal "shader unlock" ASUS HD6950 DC2 ja 12.8 Catalyst driveritega kaart töötab, nii default kelladega kui ka klokitud peast (890/1350)
Idle kellad on 250/150, Fan 10% ja temp 39C°
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 18.09.2012 15:03:25 vasta tsitaadiga

Draco, Endal ka shaderid lahti icon_smile.gif Tegin reinstalli ja nüüd on kellad korras, tõsi küll klokkida pole veel jõudnud....
Mis voldiga sa (890/1350) kellasid jooksutad? Mul kannatab (1000/1500) peal jooksutada, stabiilseks töötamiseks 1,2v umb ja temp ei ole hull. Tõsi küll üle 90C loadis ei läinud need kolm andurit, mis gpuz näitab aga nende draiveritega on asi keerulisem kui nad kalavad....
Plaanis ühe vana 7k seeria passiv(toruga) nvidia radikas ümber ehitada, vrm'i jahutuseks.... treialil tuleb üks aluminiumist plokk lasta teha ja asi korras... Sellisel juhul puhub CPU vent otse VRM jahutuse peale. icon_rolleyes.gif Õnneks neid radikaid oli sellel nvidia kaardil 2tk.
Eelmine 6950 kaart läks 1,2v pealt ilma pikema jututa kotti, temperatuur oli küll saja ligi ja selle põhjustasid imelikud beta draiverid... Garantiist sain suhteliselt hea isendi vastu... Ja ega esimene lammas läheb nuubil ikka aia taha icon_biggrin.gif
Pigem on ebastabiilsem vahemik hetkel seal 950 juures.... 930 ja alla on stabiilne 980-1000 stabiilne, need siis core kellad. Ei tea miks nii on. Ei näe põhjust 6970 biosesid proovida väga.....
heff, Biosesid saab väga edukalt vahetada ka ilma bioslülitata kaartidel.... Siis on lihtsalt kaks varianti, kas timmingud hakkavad tööle või ei või töötab vigadega või on ebastabiilne.... Kui ei võta pilti enam ette siis teise videokaartiga saab biose tagasi flashida. Ainus põhjus, milleks reaalselt fläshida on mõttekas lihtsalt shaderid lahti modida ja juurde keerata ning kasutada sama bioset selleks.
Teil ei tasu oma kaarte vägistama hakata, kui ei soovi tuksi keerata!
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 18.09.2012 15:39:31 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Mis voldiga sa (890/1350) kellasid jooksutad?

Ma olen üks väheseid "õnnelikke" kellel on lukus BIOS`iga kaart millel ei saa volte muuta. Proovinud nii MSI AB, Sapphire Trixxx, Radeon Bios Editor ja ASUS mingi GPU TWEAK mis kaasa tuli aga ei midagi.
Ainuke variant lisa volti anda on panna kaardile 6970 BIOS peale aga seda ei soovitata kuna see pidi pikas perspektiivis mälud metsa keerama ilma eelneva hoiatuseta. Pildi võttis küll ette HD6970 BIOS´iga aga selles jama ongi, et niikaua on pilt ees kuni seda ei ole enam.
Seega kellad 890/1350 on default voldiga (PowerTuner on mudugi +20%)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Diesel157
HV Guru

sõnum 18.09.2012 21:08:22 vasta tsitaadiga

Palju x16@x8 ka crossfires pidurdab?
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 146
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD HD 6000 teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76, 77  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.