Huvitav ma vist sain uuenduse Origin-i kaudu. Mingit teadet küll kuskil polnud, allalaadimist ei näinud aga mängu version on 1.1.5427.4 mis peaks olema patch 1?
Ühtlasi, kuna mul vene võtmega regatud, siis varem näitas Mass Effect 3™ RU Only. Nüüd on lihtsalt Mass Effect 3™
DrZ, Kuidas sul relvade kaaluga on? Hetkel ma vaatan powerite kasutajale väga mõistlik M-4 Shuriken X SMG millega on 200% cooldown bonus alles (nagu polekski relvi kaasas ). Videos kasutasid M-25 Hornet?
Kuidas selle damage/kaal on kui upgradetud?
Ma jõudnud nüüd nii kaugele, et peale N7 on kõik asjad lvl X. Ostad 20 spectre packi, tuleb 20 gold characeri. Ostad veel 20 spectre packi tuleb jälle 20 gold characteri _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Kogusin endale üle 600k raha kui tänane Resurgence Pack tuleb. Aga enne ei kuku ostma kui uurin välja kuhu klassidesse uued asjad paigutatakse (Common-Uncommon-Rare-Ultra Rare)
Tahaks kindlasti Geth Infiltratori/Engineeri ja Krogan Battlemasteri ära proovida ja vaadata kui hea see Geth Plasma SMG on.
EDIT:
Kellel vene võtmega regatud sellel ei pruugi Origin mängu uuendada. Kui masseffect3.exe on ikka versioon 1.1..., siis kustutage mäng ja laadige uuesti alla. Siis saab patchitud versiooni.
DLC saab kui valida mängu menüüst Downloadable content. 210MB.
EDIT 2:
Lol ostsin 10 spectre pakki,2 veteran ja 2 recruit pakki. Sain Krogan Battlemasteri
Aga mängus on VÄGA palju kraami mida lahti lukustada. Mul on alla poole ja ma olen päris kaua mänginud:
täna üks 60k raha lendas jälle vastu taevast, aga muidu sain Black Widow, Geth Plasma SMG ja Asari Justicar. Carnifex HC võiks juba v10 olla. Widow on v10, Claymore v9, aga seda mida vaja on - ei saa. _________________ möhhh..
Tundub jah, et server (ikka) maas
Võin vast mainida, et ma olen väga väga väga positiivselt üllatunud ME3 MP's. Täna julgesin esimest korda proovida. Mulle meeldis. _________________ Winter is coming...
esialgu muud ei oska kommenteerida, aga heli on küll ülimalt pask. tundub, et helirezhissöör pole kunagi varem elusees mitte ühtegi helitehnilist vidinat näinud.
Tomorrow, masterdamist, miksimist jms. pean silmas. kogu kompoti oma.
e: kohati on ditkstioon väga halb, vahest pole dialoogi üldse kuulda. heli tundub olevat 8bitise sügavusega ja väga madala sample ratega 8kHz või madalam või on siis nii kehvalt masterdatud, et jätab sellise defekti. olen proovinud seda "kvaliteedi" sätet muuta, ehk siis dynamic range, aga muud vahet see ei teind, kui et valjemad ja vaiksemad helid on lähemale toodud, dünaamika suurem/väiksem vastavalt, kas on high või low. kvaliteet jääb samaks.
viimati muutis NATAS999 17.04.2012 18:31:23, muudetud 1 kord
Veidi mängisin, tegin mõned missionid ka ära, kuid eriti ei ole minu maitsele, liiga ulmeline n shit. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Tomorrow, muusika on täiesti temaatikaga sobiv, kuigi 1 ja 2 tundus parem olevat. ma ise sellist ei kuula üldse, aga ega see ei tähenda, põhiline on see, et sobitub olustiku ja teemaga.
18 tundi mängitud ja tuleb tunnistada, et olen üllatunud. lugedes kõike seda negatiivset, oleks oodanud hulga hullemat, kui see, mis ta siiani olnud on selle 18 tunni jooksul. space = jump, cover, jump cover to cover, sprint, hack/decrypt minimängu puudumine, planeetide uurimise puudumine, laisad sidequestid on siiani negatiivsest poolest silma jäänud, samuti ka see, et citadel on väga piiratud võrreldes ME1'ga ja omega'st tunnen ka puudust. stoori, dialoogid, tegelased on küll täitsa hästi õnnestunud ja tegelikult see ongi see, mis mass effectis oluline on. vähemalt selle 18 mängu tunni põhjal otsustades.
NATAS999, No põhiline mis kiruti on mängu lõpp. Et lubati et tõmbab mänguseeria otsad kokku ja saad kõik teada. Mina ütleks lõpu järgi et kõik saavad surma ja r.i.p
Ongi otsad kokku tõmmatud. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
NATAS999, mul oli sama case. Alustasin mängu, oodates suurt pettumust selle negatiivse laviini juures mis netis vallandunud oli. Kuid ei tea, kas asi minus või mis, igal juhul jõudsin paar päeva tagasi selle paljukirutud lõpuni ja ausalt, minul oli täielik "WTF" tunne. Ja seda mitte halva lõpu pärast, vaid vastupidi - "WTF nad netis pasundavad, et halb lõpp" Minu jaoks oli tegemist igati loogilise ja nauditava lõpuga.
Juhul kui keegi Garrus vs Joker naljadest ilma jäi ^^ _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Tegin eile siis teist korda läbi, nüüd rahulikult jne. Peab ütlema, et mäng ise on hea ja tegelikult on lõpp lausa suurepärane, kui nad teevad seda mida ma arvan, et nad teevad.
Spoiler
Ma usun, et netis leviv indoctrination teooria peab paika ja Shepard'i viibimine Citaatellis on ainult hallukad, sest liiga palju nn reaalseid möödalaskmisi oleks seal muidu. Tundub, et need on lausa sinna meelega sisse kirjutatud. Samas on need piisavad, et enamus ei jaga matsu, et see nn final boss oled sa ise, iseenda vastu või siis noh , kas sa jääd endale lõpuni truuks ja võitled indoctrinationi vastu. See selleks, minumeelest on palju huvitavam aga küsimus, millal ja kus Shepard indoctrinationi sai. Ahja soovitan seda videot vaadata
Ise arvan, et tuleb DLC (ai krt kui nad peaks raha küsima), kui valisid õiged lõpud tõused seal rusude vahelt ja algul on WTF aga siis Finish The Fight.
Tähele pannud ( ), et teinekord viskab multiplayer'is keset pooleliolevat sessiooni viimasel ajal. Harva küll, aga siiski. Poole vaevaga saadud papp _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
When it comes to retrieving classified data, Cerberus has been beating the allied forces to the punch. New intelligence has tipped us off to one of their offensives, and it is time to give the N7 teams the payback they want.
Allied Goal: Kill 1,000,000 Cerberus Phantoms
Squad Goal: Survive until extraction on any map and any enemy on Gold difficulty.
Successful completion of the Allied Goal will grant all players a Victory Pack.
Successful completion of the squad goal awards a Commendation Pack to all squadmates.
Operation Exorcist will run from 6:00PM PST, Friday April 27th until 5:00AM PST, Monday April 30th. Exorcist will be available on PC and Xbox 360 only. Please remember to set “Upload Gameplay Feedback” to “on” in the online options to be able to participate in Operation Exorcist.
Samas täitsa pull oli 4 asari adepti enne tööleminekut, fantoome lendas laias kaares . _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
sai ka nüüd lõpuni ära tehtud ja minu arvates oli lõpp küll täitsa normis. tõmbas kõik otsad kokku ja seletas ära kõik asjad, mis moodi kogu see tsüklite teema töötab. ei näe põhjust nurisemiseks.
selles mõttes küll jah, et võrreldes esimese ja teise osaga on dumbed down, aga ju ta siis nii peab olema. põhirõhk tundub olevat rohkem selles, et saaks reaperitele kiire ots peale tehtud, et asi väga käest ära ei jõuaks minna ja muud moodi seda feelingut vist ilmselt ei olegi kahjuks võimalik saavutada.
sai ka nüüd lõpuni ära tehtud ja minu arvates oli lõpp küll täitsa normis. tõmbas kõik otsad kokku ja seletas ära kõik asjad, mis moodi kogu see tsüklite teema töötab. ei näe põhjust nurisemiseks.
Then we agree to disagree. Mul tekkis just lõpuga seal tunduvalt rohkem küsimusi, kui ära vastati.
Ma ei tea, mis mängu sa mängisid, kuid ME3 see küll ei olnud.
LightsabeR, ilmselt olid meil erinevad lõpud, aga üldjoontes peaksid lõpud samad kõik olema jutujärgi. Mis küsimused seal lõpus siis tekkida veel said?
LightsabeR, ilmselt olid meil erinevad lõpud, aga üldjoontes peaksid lõpud samad kõik olema jutujärgi. Mis küsimused seal lõpus siis tekkida veel said?
E: parandatud telefoni tekitatud typod
Miks Normandy ära lendas? Miks jäid ellu need, kes Maal kaasas olid? Mis edasi saab? (Maale jääb nüüd miljoneid dextro-dna vendasid, kes paari nädala pärast nälga surevad näiteks)
Lõpuga on see lugu, et igatpidi vaadates on päris mitu auku sees. Isegi kui aktsepteerida seda ghost childi teemat, siis jääb minule küll veidi segaseks kuidas
Spoiler
Joker oma laevaga sinna kosmosesse sai ja näiteks mis saab Maast peale seda kui kõik flotillad sinna maha jäid.
Pluss loomulikult täiesti idiootne Deus Ex green/blue/red asi. _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.