Huvitav ma vist sain uuenduse Origin-i kaudu. Mingit teadet küll kuskil polnud, allalaadimist ei näinud aga mängu version on 1.1.5427.4 mis peaks olema patch 1?
Ühtlasi, kuna mul vene võtmega regatud, siis varem näitas Mass Effect 3™ RU Only. Nüüd on lihtsalt Mass Effect 3™
DrZ, Kuidas sul relvade kaaluga on? Hetkel ma vaatan powerite kasutajale väga mõistlik M-4 Shuriken X SMG millega on 200% cooldown bonus alles (nagu polekski relvi kaasas ). Videos kasutasid M-25 Hornet?
Kuidas selle damage/kaal on kui upgradetud?
Hetkel ma naudin Asari Adept+Stasis+Sniper (Headshots galore )
Kasutan Mantis X, kuna damage pole oluliselt kehvem (koos modidega ja level X) vs Widow aga kaal on kõigest 1/3 Widow omast ja saab veel alla vastava perkiga.
Ma jõudnud nüüd nii kaugele, et peale N7 on kõik asjad lvl X. Ostad 20 spectre packi, tuleb 20 gold characeri. Ostad veel 20 spectre packi tuleb jälle 20 gold characteri _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Kogusin endale üle 600k raha kui tänane Resurgence Pack tuleb. Aga enne ei kuku ostma kui uurin välja kuhu klassidesse uued asjad paigutatakse (Common-Uncommon-Rare-Ultra Rare)
Tahaks kindlasti Geth Infiltratori/Engineeri ja Krogan Battlemasteri ära proovida ja vaadata kui hea see Geth Plasma SMG on.
EDIT:
Kellel vene võtmega regatud sellel ei pruugi Origin mängu uuendada. Kui masseffect3.exe on ikka versioon 1.1..., siis kustutage mäng ja laadige uuesti alla. Siis saab patchitud versiooni.
DLC saab kui valida mängu menüüst Downloadable content. 210MB.
EDIT 2:
Lol ostsin 10 spectre pakki,2 veteran ja 2 recruit pakki. Sain Krogan Battlemasteri
Aga mängus on VÄGA palju kraami mida lahti lukustada. Mul on alla poole ja ma olen päris kaua mänginud:
täna üks 60k raha lendas jälle vastu taevast, aga muidu sain Black Widow, Geth Plasma SMG ja Asari Justicar. Carnifex HC võiks juba v10 olla. Widow on v10, Claymore v9, aga seda mida vaja on - ei saa. _________________ möhhh..
Tundub jah, et server (ikka) maas
Võin vast mainida, et ma olen väga väga väga positiivselt üllatunud ME3 MP's. Täna julgesin esimest korda proovida. Mulle meeldis. _________________ Winter is coming...
esialgu muud ei oska kommenteerida, aga heli on küll ülimalt pask. tundub, et helirezhissöör pole kunagi varem elusees mitte ühtegi helitehnilist vidinat näinud.
Tomorrow, masterdamist, miksimist jms. pean silmas. kogu kompoti oma.
e: kohati on ditkstioon väga halb, vahest pole dialoogi üldse kuulda. heli tundub olevat 8bitise sügavusega ja väga madala sample ratega 8kHz või madalam või on siis nii kehvalt masterdatud, et jätab sellise defekti. olen proovinud seda "kvaliteedi" sätet muuta, ehk siis dynamic range, aga muud vahet see ei teind, kui et valjemad ja vaiksemad helid on lähemale toodud, dünaamika suurem/väiksem vastavalt, kas on high või low. kvaliteet jääb samaks.
viimati muutis NATAS999 17.04.2012 18:31:23, muudetud 1 kord
Veidi mängisin, tegin mõned missionid ka ära, kuid eriti ei ole minu maitsele, liiga ulmeline n shit. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Tomorrow, muusika on täiesti temaatikaga sobiv, kuigi 1 ja 2 tundus parem olevat. ma ise sellist ei kuula üldse, aga ega see ei tähenda, põhiline on see, et sobitub olustiku ja teemaga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.