Ma olen varem mänginud küll siin serveris, aga nüüd tuli ka isu miskit ehitada jälle. Võib mind ka lisada, karlutikas ikka kasutajanimi, aga lisaks et vb lähima kahe nädala jooksul ei jõua nii aktiivselt ehitamisel osaleda, et ärge mind sellepärast maha kandke.
Ma olen varem mänginud küll siin serveris, aga nüüd tuli ka isu miskit ehitada jälle. Võib mind ka lisada, karlutikas ikka kasutajanimi, aga lisaks et vb lähima kahe nädala jooksul ei jõua nii aktiivselt ehitamisel osaleda, et ärge mind sellepärast maha kandke.
Serveris pole whitelisti.
Ainult kes soovib ehitada HV Linna saab ennast kirja panna. Rohkem infot ircus või siin http://bit.ly/hvlinn
Vabu krunte tekib lähipäevil juurde. Kõik kes avaldavad ehitamissoovi enne linnamüüri lõplikku mahamärkimist saavad endale koha. Pärast seda läheb ehk kitsamaks, aga küll me midagi välja mõtleme. Ükski linn ei jää ju sellepärast kasvamata et müürid ette tulevad
Ehitustiiliks on peale mõningast ebakindlust jäänud keskaeg. Ilmselgelt tänapäevaste või muidu keskajast kaugele jäävate ehituslisade juures tulen ja virisen ma niikaua, kuni sa need eemaldad
Hetkel on mul kerge mure vaba ajaga, aga katsun valmis teha linna üldplaani ja siis linnaelanikele välja pakkuda arvustamiseks. Tahaks järgmistele kruntidele samuti huvitava ümbruse tekitada, niisama majaringid lähevad ehk igavaks.
Olin tõsiselt hämmastunud et HVMC nii aktiivne seltskond on ja nädalavahetusega tühja koha peale linna suutis rajada. Kui selline entusiasm jätkub, siis julgeks välja pakkuda et lisame linna ka mõne korraliku kindluse moodi rajatise(?)
(1, MALWARE, trojan, Domain reported and verified as serving malware. HTTP request directly to an IP address., BLOCK-MALWARE, 0x0187d75c, 1332828949.487, QAAAAQAAAAAAAAAAJP8ACP8AAAD/AAAAAAAAAAAAAAE=, http://206.217.207.1/files/TechnicLauncher.exe)
Kasutusel:
OpenDNS
MSSE
--
See on ilmselt mingi jura aga noh igaks juhuks infoks panen. _________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.