Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
01.04.2012 00:47:41
|
|
|
nuh too tühi aken täitus ridadega, kuid pole õrna aimugi kui palju neid ridu seal olema peaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
01.04.2012 00:49:41
|
|
|
olavsu1, siis on korras. "pool" oli naljaks öeldud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
01.04.2012 18:25:38
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Küsimus:
Kuidas saaks panna "by default" peale läpakal "Fn+" ehk siis, et ei kasutaks F5, F9 või F11 vaid nupule vajutades töötaks juba siis kas ekraan heledamaks/tumedamaks või võrk välja/sisse, nö tagurpidi originaalile, vajutades Fn+F5 siis teeks refreshi. |
ehk saab bios-es midagi keerata? (mul saab, aga mul vastupidi täpselt defaultis).
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
04.04.2012 11:56:08
|
|
|
y Torrent-i uus versioon on win7-le kõlbmatu.Peale installi jookseb arvuti kinni ja deinstalli ka ei saa teha.Jõuga kaust prügikasti.Mälu võttis 3,2GB-st 95% ja CPU ressurssi 100%.XP all aga probleeme ei tähelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
04.04.2012 13:04:58
|
|
|
sama123, utorrent 3.1.2 või oled sa see mees, kes beta peale uuendab ? Kui 3.1.2, siis viga sinupoolses otsas ja mul nt. probleemi pole. Enne uninstalli sa conf failid proovisid ära kustutada? EDIT: leidma oleksid pidanud neid nähtavasti C>Users><username>>AppData>Roaming>uTorrent alt.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
04.04.2012 13:47:59
|
|
|
Eks ikka oma viga!Lõi ette uuendused ja lambist.....betale.Nüüd juba puhastatud ja asi jonksus,panin vanemale stable-le.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aR_
HV vaatleja
|
04.04.2012 23:10:41
|
|
|
Viimasel ajal on hakanud ui0detect.exe iga 5-10minuti tagant tegumiribal vilkuma(nagu korraks üritab töötada vms ja kohe kaob ära),ennem pole seda tähele pand, muidu see väga ei häirikski, aga kui fullscreenis mingit filmi, või midagi vaadata siis viskab full screenist välja. Milles võib viga olla ja kuidas seda parandada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.04.2012 02:40:15
|
|
|
aR_ kirjutas: |
Viimasel ajal on hakanud ui0detect.exe iga 5-10minuti tagant tegumiribal vilkuma(nagu korraks üritab töötada vms ja kohe kaob ära),ennem pole seda tähele pand, muidu see väga ei häirikski, aga kui fullscreenis mingit filmi, või midagi vaadata siis viskab full screenist välja. Milles võib viga olla ja kuidas seda parandada? |
tsitaat: |
Enables user notification of user input for interactive services, which enables access to dialogs created by interactive services when they appear. If this service is stopped, notifications of new interactive service dialogs will no longer function and there might not be access to interactive service dialogs. If this service is disabled, both notifications of and access to new interactive service dialogs will no longer function. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
06.04.2012 04:44:48
|
|
|
Win 7 x32 systeemis on kättesaadav mälu 3326MB,kui on palju programme kipub väheks jääma.Alles see oli kui 4GB mäluga soovitati x64 systeemi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.04.2012 08:10:53
|
|
|
sama123, kas sa ise oma postitust lugedes saad aru, mida sa öelda tahtsid?
captain obvious is obvious?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.04.2012 13:07:57
|
|
|
Spoiler 
Garantiisse? Arvuti hangub ja kõvaketta tuli jääb põlema. Asi töötab samas "safe mode" all ideaalselt. Event`i all jäi silma "superfetch" ja sellega seoses leidmata jäänud failid. Kui see service on disable, siis töötab ka normal modes ilusti. Ideid?
Ahjaa veel, Hd tune error scan (quick küll) ei tuvasta halbu sektoreid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.04.2012 13:47:13
|
|
|
olafsand, 1 sektori pärast mis varasti pahaks märgitakse veel garantiis välja ei vahetata. Selle teise hoiatuse suhtes pole kindel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
06.04.2012 16:29:07
|
|
|
Pending sektoritest saab lahti ketta ülekirjutamisega - siis need kas kaovad (sektor on kasutuskõlblik) või remapitakse (reallocated sector count kasvab).
Calibration Retry Count peaks tähendama probleeme ketta mehaanikas. Aga ka seal ei ole normaliseeritud väärtus langenud, nii et vähemalt smart süsteem loeb väärtust 71 tähtsusetuks nähtavasti.
Iseasi on muidugi see, kuidas tootja testutiliit neid väärtusi tõlgendab - kõige õigem on sellega testida ja vaadata, kas soovitatakse vahetust või mitte. Samsa puhul on see smart testist palju kriitilisem ketta seisundi suhtes.
Samsa puhul vajad siis DOS-is töötavat ESTOOL utiliiti. Kusagilt peaks veel kättesaadav olema ja kui pole, võin pakkuda.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
07.04.2012 17:08:00
|
|
|
Keegi oskab mulle öelda kuidas ma saaksin windowsi nimodi teisele kettale ,et ma ei peaks formattima ja puhast windowsi installi tegema?
Nimelt hetkel on mul 2 SSD Raid0 peal windows aga nüüd sain omale 1 suure SSD ja tahaks selle süsteemikaks panna.
Lihtsalt Raid0 ketaste sisu copy-paste uuele SSD kettale vist ei toimi?
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.04.2012 17:11:32
|
|
|
-FoX-, Acronis TrueImage
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
08.04.2012 18:22:41
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Pending sektoritest saab lahti ketta ülekirjutamisega - siis need kas kaovad (sektor on kasutuskõlblik) või remapitakse (reallocated sector count kasvab).
Calibration Retry Count peaks tähendama probleeme ketta mehaanikas. Aga ka seal ei ole normaliseeritud väärtus langenud, nii et vähemalt smart süsteem loeb väärtust 71 tähtsusetuks nähtavasti.
Iseasi on muidugi see, kuidas tootja testutiliit neid väärtusi tõlgendab - kõige õigem on sellega testida ja vaadata, kas soovitatakse vahetust või mitte. Samsa puhul on see smart testist palju kriitilisem ketta seisundi suhtes.
Samsa puhul vajad siis DOS-is töötavat ESTOOL utiliiti. Kusagilt peaks veel kättesaadav olema ja kui pole, võin pakkuda. |
Äkki jagad palun seda Samsa proget palun. Kõige kindlam, et õige asjaga hakkan asja uurima
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.04.2012 16:44:12
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Spoiler 
Dogbert kirjutas: |
Samsa puhul vajad siis DOS-is töötavat ESTOOL utiliiti. Kusagilt peaks veel kättesaadav olema ja kui pole, võin pakkuda. |
Äkki jagad palun seda Samsa proget palun. Kõige kindlam, et õige asjaga hakkan asja uurima  |
Tundub et seakisa kaotas selle utiliidi ülevõtmise käigus ära jah, igasugu muu nodi on leitav, aga see mitte.
Tahad ISO varianti plaadile kirjutamiseks või ainult exe-t? Viimane läheb DOS-i bootivale mälupulgale (viimase valmistamise juhendi ja vahendi leiad siit)
Äh, mis seal vahet - need nii pisikesed. Pakkisin mõlemad 7-zipiga kokku ühte arhiivi.
Mul ESTOOLv301 on kõige värskem versioon, võib-olla jõuti vahepeal veel mõni uuem teha, aga mul uuemat pole.
Mul endal oli mingi jama selle uuema versiooni käimasaamisega veidi vanemal masinal - kui probleeme tekib sellega, siis mul on v300 ka alles. See vanem aga jälle ei taha SATA CD/DVD pealt bootida Mälupulgaga vist töötas uuemate masinate peal ka.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.04.2012 19:26:37
|
|
|
Dogbert, suured tänud Sulle! Annan tulemustest siin ka teada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.04.2012 20:14:42
|
|
|
Dogbert, ESTOOL peaks ka UBCD peal olema. See plaat võiks küll igal vähegi tõsisemal sellil olemas olla- erinevaid utiliite on ju pea iga asja jaoks olemas
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
13.04.2012 16:31:46
|
|
|
Tänud, katsetasin ja töötas ilusti. Ainult ,et demo versioonis ennem kui windowsi bootib viskab kirja korraks ,et kasutatud on seda proge:P
Muud funkstioonid kõik töötasid nagu.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
14.04.2012 14:08:01
|
|
|
Selline küsimus, et kuidas ma saan win7 (home premium) all luua piiratud kasutaja õigustega konto ning kuidas ma saan ära määrata selle, konto kasutaja pääseks ligi ainult ühele kasutale.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
tagasi üles |
|
 |
maazik
HV vaatleja
|
15.04.2012 15:13:16
|
|
|
microsoft.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
16.04.2012 23:59:13
|
|
|
Kuidas lahti saada En-US klaviatuurivalikust?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|