Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.02.2012 22:14:37 vasta tsitaadiga

Olen värske galaxy omanik ja ei jaga maad ega mütsi hetke kuumimatest rommidest ja laucnheritest.

Soovitage head cleani/puhast/väikest/kiiret rommi ja sinna kõrvale praktilist ja kiiret launcherit.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
postal
HV vaatleja

sõnum 29.02.2012 22:57:27 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Olen värske galaxy omanik ja ei jaga maad ega mütsi hetke kuumimatest rommidest ja laucnheritest.

Soovitage head cleani/puhast/väikest/kiiret rommi ja sinna kõrvale praktilist ja kiiret launcherit.

Kui inglise keelt oskad, siis http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=656 on väärt foorum.
tagasi üles
Anti

sõnum 29.02.2012 23:06:21 vasta tsitaadiga

jah, olen sellest foorumist teadlik, kuid null teadmistega ei taha eksperimenteerima ja aega raiskama hakata.

Küsimus on lihtne: puhas/väike/kiire/lihtne romm ja sinna juurde samadele tingimustele vastav launcher. Kindlasti oskavad asjaga rohkem kursis olevad midagi soovitada.
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 01.03.2012 00:35:49 vasta tsitaadiga

Launcheriks soovitaks seda https://market.android.com/details?id=com.nemustech.launcher&hl=en
ROM-e pole eriti näppinud viimasel ajal, aga kerneliks võiksid Midnight kerneli panna. See on edasiarendatud speedmod kernel. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1199140&highlight=midnight
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 01.03.2012 21:31:27 vasta tsitaadiga

cubedude kirjutas:
Olen uurinud mis ROM-i peale tahan lasta koos mis THEME-ga. Kuid küsimus on, et I9003XXKPQ kerner läheb koos sellega kokku ikka? Samuti see tahab AROMA installerit kuid mitte kusagil pole üeldud täpsete sammudega kuidas seda peale lastakse. Kas see läheb nagu ülejäänud asjad odiniga? Ja kui ma lasen hetkel endale uue kerneri, kas siis mu hetkene 2.2 android lakkab töötamast kuni ma 2.3.6 peale panen? ( hetkel on 2.2 android ja XXKB1 kerneriga). Kuna pole mitte kunagi isegi midagi selle sarnast teinud, siis ma tahan võimalikult head arusaamist mis ma teen, enne kui ma midagi metsa keeran. Hetkel olen alla tõmmanud siis XXKPE, XXKPQ, ROM (theme on romi sees ka juba), ODIN3 v1.83 ja ODIN Multi Downloader 4.43 (ei tea kumb parem või kumba kasutada, erinevad tutorialid kasutavad erinevaid asju) ja aroma 1.10. On veel midagi vaja? Samuti kas oleks võimalik rakendusi backupida nii, et mu üleminekuga 2.2-lt 2.3.6-le seadistused jms jäävad alles?

(ning minu puhul vastuseks lihtsalt link üldisesse foorumisse või selline video ei sobi kuna ma olen vähemalt enda arust põhjalikult uurinud neid kuid mu küsimused on nats täpsemad)

Peale selle tuli uue probleem
Nimelt lülitab telefon vahepeal ennast välja/teeb restardi. Tundis natuke kahtlane olevat kui mis seal ikka, pole häirinud mind. Täna aga ei tahtnud see enam tööle minna tagasi, võtsin tagant aku ära, ootasin paar minti ja panin tagasi ning siis hakkas tööle kuid ära ehmatas küll.. Milles võib olla probleem ning kuidas parandada? Ehk on hetkel süü tehase-ROM-is ning selle vahetamisega kaob ka see probleem?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 09.03.2012 12:20:23 vasta tsitaadiga

[MOD] YouTube APK with 720p HD playback (WiFi + 3G)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715

edit:
Mingid uued low-end junnid saavad omale ICS 4.0 ja SGS ei saa. Kus on nüüd Samsungi jutt ebapiisavast rauast? Puhtalt ariline otsus endise tippmudeli mittetoetamiseks.
tsitaat:
Laitteessa on 832 MHz:n suoritin ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmä (Android 4.0 päivitys tulossa).

http://www.samsung.com/fi/news/productnews/2012/ainoastaan-97-grammaa-samsung-galaxy-pocket-pieni-alypuhelin-suuri-sydan

edit2:
Keegi seda ICS ROM-i on proovinud? Jutu jargi tundub hea.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1488096

tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 16.03.2012 23:57:50 vasta tsitaadiga

JohnT kirjutas:
Mul on GT-i9001 mudel 2.3.3 Gingerbread.
Kies uuendust ei paku, kas meite maal polegi midagi uuemat ametlikult saadaval?

Eesti jaoks tõesti pole. Muud regioonid on 2.3.6 peale jõudnud. Keegi äkki viitsib kommenteerida, mis firmwaresid võiks XDA juurest piiluda. Eelduseks oleks toimiv m-ID kit.
Kommentaarid: 269 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 212
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 17.03.2012 00:10:06 vasta tsitaadiga

avax kirjutas:
JohnT kirjutas:
Mul on GT-i9001 mudel 2.3.3 Gingerbread.
Kies uuendust ei paku, kas meite maal polegi midagi uuemat ametlikult saadaval?

Eesti jaoks tõesti pole. Muud regioonid on 2.3.6 peale jõudnud. Keegi äkki viitsib kommenteerida, mis firmwaresid võiks XDA juurest piiluda. Eelduseks oleks toimiv m-ID kit.

Kuidas te ametlikult 2.3.3 peale saite? Mul kies ütleb et 2.2.1 on kõige parim -.- ehk saaks regiooni kuidagi muuta?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 17.03.2012 00:19:29 vasta tsitaadiga

Siin on tegemist Galaxy S Plus-iga, ehk siis GT-9001 mudeliga.
tagasi üles
rtfm99
HV kasutaja

sõnum 17.03.2012 21:19:40 vasta tsitaadiga

kindlasti on sellest juba juttu olnud aga kuidas menüüs saaks kõige kiiremini ja mugavamalt täita tühje kohti deinstallitud appide asemel?
Miiro
HV kasutaja
Miiro

sõnum 18.03.2012 18:51:16 vasta tsitaadiga

Aga kas keegi on miskit kuulnud või lugenud, et millal ametlikult 2.3.6 võib meie regiooni tulla?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 19.03.2012 11:25:11 vasta tsitaadiga

Miiro kirjutas:
Aga kas keegi on miskit kuulnud või lugenud, et millal ametlikult 2.3.6 võib meie regiooni tulla?

Kuu lõpus olla oodata ICS asemel seda lubatud "valuepack" uuendust.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553395
Lihtsam on ilmselt mõni arendatavam rom võtta, sinna peale sim toolkit ja eesti swype klaviatuur konfata. See scandinavian keyboard ei toimi enam miskipärast.
tagasi üles
ErXz
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 13:00:10 vasta tsitaadiga

avax kirjutas:
Lihtsam on ilmselt mõni arendatavam rom võtta, sinna peale sim toolkit ja eesti swype klaviatuur konfata. See scandinavian keyboard ei toimi enam miskipärast.

Multiling keyboard koos eesti keele pluginaga töötab väga hästi...
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 19.03.2012 16:22:34 vasta tsitaadiga

ErXz kirjutas:
avax kirjutas:

Multiling keyboard koos eesti keele pluginaga töötab väga hästi...

Swype Beta (koos väikese regamisega) saab kenasti hakkama. Vana Swype jäänused tuleks enne maha korjata.

Keegi toimivat stk.apk-d suudaks BroodROM RC3 (I9001XXKQ1 (KPI) (Android 2.3.6)) peale pakkuda? Nii tavalist kui deodexed versiooni miskipärast ei saa käima. RC4 tuleb kohe-kohe välja, arendaja lubas sellele lisapaki maha kooritud rakendustest üles panna.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 26.03.2012 18:30:38 vasta tsitaadiga

Tere, tahtsin küsida kas keegi oskaks pakkuda mingeid usaldusväärseid internetipoode vms kust leiaks Galaxy SL'i? Ei leidnud konkreetselt SL'le kuuluvat teemat niiet arvasin, et see oleks close enough. icon_razz.gif Igatahes kui keegi oskaks pakkuda midagi siis tänaks ette juba ära. Sõber soovib osta kuid Tele 2's on need välja müüdud ja enam juurde ka ei tule.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 27.03.2012 18:26:19 vasta tsitaadiga

HEAD UUDISED! icon_smile.gif

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1521974

Sellel ICS pordil töötab Mobiil-ID! ROM ise on veel natuke toores, mingid protsessid jooksevad kokku vahepeal, aga ta töötab! icon_smile.gif
Tasub silma peal hoida sellel threadil.
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 27.03.2012 21:58:21 vasta tsitaadiga

Ahjaa, BroodROM 4.0 RC peal stk.apk toimetab. XDA teemas on howto ka olemas. Sellist kernelite ja modide tulevärki pole tükk aega kohanud. Ondemand 245mhz->1.9ghz ja vurtsu jätkub nagu ka aku eluaega.
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 27.03.2012 22:07:53 vasta tsitaadiga

avax kirjutas:
Ahjaa, BroodROM 4.0 RC peal stk.apk toimetab. XDA teemas on howto ka olemas. Sellist kernelite ja modide tulevärki pole tükk aega kohanud. Ondemand 245mhz->1.9ghz ja vurtsu jätkub nagu ka aku eluaega.

No see ei ole uudis, et GB peal Mobiil-ID töötab :p
tagasi üles
Anti

sõnum 27.03.2012 22:13:14 vasta tsitaadiga

avax kirjutas:
pakud äkki linki, see xda alamfoorumite virrvarr ajab silme eest kirjuks.
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 27.03.2012 23:01:49 vasta tsitaadiga

õllekas kirjutas:
avax kirjutas:

No see ei ole uudis, et GB peal Mobiil-ID töötab :p

Enamus seltsimehi peab seal m-id'd tulevikutehnoloogiaks ja kraabib maha pakist. Pärast tagasi istutada on äärmine ikaldus, asi peab dedoxed ja mida kõike olema, e-riik on ju elementaarne eestlasele ja ilma elada ei saa kuidagi.

Jamast lähemalt:

Steps:
1. copy into /system/apps
2. set permissions to 644
3. reboot
4. not visible in menu ;(
5. try install stk.apk from /system/apps (failed of course)
6. reboot
7. now it's working and I can receive messages from bank

Fail on teema lõpus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466371
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 28.03.2012 09:57:12 vasta tsitaadiga

õllekas kirjutas:

Sellel ICS pordil töötab Mobiil-ID! ROM ise on veel natuke toores, mingid protsessid jooksevad kokku vahepeal, aga ta töötab! icon_smile.gif

Holy crap, pidin ma seda nüüd nägema... õnneks aku tühjavõitu flashimiseks, kuid homsest tööpäevast läheb osa vist küll omatarbeks

EDIT: kontrollitud - töötab icon_smile.gif tip-top. Videot küll ei salvesta aga tänu m-id'le kannatab nüüd vähe pikemalt siis ICSi katsetada

avax kirjutas:

Enamus seltsimehi peab seal m-id'd tulevikutehnoloogiaks ja kraabib maha pakist. Pärast tagasi istutada on äärmine ikaldus, asi peab dedoxed ja mida kõike olema, e-riik on ju elementaarne eestlasele ja ilma elada ei saa kuidagi.

Jamast lähemalt:

Steps:
1. copy into /system/apps
2. set permissions to 644
3. reboot
4. not visible in menu ;(
5. try install stk.apk from /system/apps (failed of course)
6. reboot
7. now it's working and I can receive messages from bank

Fail on teema lõpus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466371

Teemat otseselt vaatamata võin öelda, et tegelikult on selliste sammudega jõutud sama tulemuseni ka CM7 ja CM9'ga. Hädaks on paraku jäänud, et telefonist saadetud vastus peale PIN sisestamist ei paista kuhugi jõudvat. Sellest olen siin ka põgusalt rääkinud.
Samas kui tõepoolest seal teemas olev asi töötab, siis muidugi on ju lahe.

wertexe
HV kasutaja
wertexe

sõnum 28.03.2012 17:12:26 vasta tsitaadiga

õllekas kirjutas:

Mina olen asjast nii aru saanud, et Mobiil-ID töötab sellel rommil sellepärast, et see on Samsungi enda Galaxy SII romi port. Need mis Samsungi enda rommidel ei põhine, nendel ei saadagi seda tööle. Google enda telefonidel ei pidavat mobiil-id ka töötama.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 29.03.2012 08:24:06 vasta tsitaadiga

Galaxy S peale olla Lõuna-Koreas välja lastud Valuepack. Facetime jms pudinad... Galaxy S Plus jaoks lubati ka märtsi lõpus head ja paremat, paraku selle kohta on vaikus.
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 29.03.2012 12:09:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

EDIT: kontrollitud - töötab tip-top. Videot küll ei salvesta aga tänu m-id'le kannatab nüüd vähe pikemalt siis ICSi katsetada

Ikka hirmus uimane võrreldes JW1'ga. Eks peab ootama, millal mingi asjalikum port välja tuleb.

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 29.03.2012 13:58:22 vasta tsitaadiga

I9000XXJW4 (2.3.6)
Firmware: I9000XXJW4
Modem: I9000XXJW4
CSC: I9000OXAJW4
Build Date: 19.03 2012
Change List: 1043937

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1570488

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.