Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
postal
HV vaatleja
|
02.02.2012 21:18:12
|
|
|
Tegin windowsile reinstalli ja ei ole ikka korda saanud.
Telefonil on veel imelik see, kui panen shut down, siis 10 sekundi pärast ta käivitab ennast uuesti.
Kas on vigane telefon?
Proovisin ka factory default.
#edit
Viisin garantiisse, eks näis mis räägivad(telefon oli minu käes 46 tundi).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
05.02.2012 13:26:59
|
|
|
Mulle anti üks i9001 et ma sinna midagi vähe tempokamat peale paneksin, aga hetkel googlist ei jää nagu midagi eriliselt asjalikku silma, ehk keegi on midagi siin katsetanud ja oskab öelda mingit võrdlust stock rommiga.
Tänud
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
05.02.2012 13:32:50
|
|
|
Stock rom, aga mingi kiirem kernel. Speedmod või Tegrak näiteks. Ise kasutan Tegrak kernelit ja Tegrak OC profiili.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
05.02.2012 13:34:43
|
|
|
ok, kas mõnda lihki ka käepäerast on või pean googlit kasutama
Aga see ka, et kas see on selle telefoni puhul normaalne, et boot võtab 2 minutit aega, enda S2 läheb nagu sellega võrreldes hetkega tööle ja isegi vana ACE läks umbes 4 korda kiiremini käima.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
05.02.2012 13:47:40
|
|
|
Originaalis võtabki kaua aega.
Esimest korda hakkad rootima ja kernelit installima? Kui jah, siis on vaja üpris palju lugeda ja uurida. Just sai isegi sama tehtud. i9001 on vist teise protsessoriga, seega ma oma linkidega aidata ei saa.
Tegrak vist ei toeta kah i9001. Seega pead ilmselt googeldama ja otsima.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
05.02.2012 13:49:18
|
|
|
Selles nagu jama ongi, et S2-le on tavaari jube palju, aga see 9001 on mingi kahtlane vahepealne mudel
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
õllekas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
06.02.2012 07:12:54
|
|
|
Tänud ma lõpuks jõudsin sinna ka ise ja sain mingi custom asja peale, quadrandi skoor tõusis 1300 pealt 2300 peale ja telefon tundus nagu uus
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.02.2012 23:45:06
|
|
|
Keegi seda ka proovinud?
[MOD] Phone.apk with automatic call recording
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967297
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
15.02.2012 00:10:58
|
|
|
Mis ICS romme ja kerneleid rahvas kasutab siis? Ise lasin just Team ICSSGS RC4.2 peale. Sellega kaases jube lagg ja juba konto üles seadmisel tuli 3 crashi vähemalt. Siis üritasin kerneliga asja parandada ja lasin peale Semaphore ICS 0.8.1. Palju miskit paremaks ei läinud. Siis läks käiku Devil 1.1 kernel ja voila! Esialgu vähemalt jookseb nagu siid. Nüüd vaatan veel kuidas aku pidamisega lood on; kui sellega probleeme ei tule, siis vast paariks kuuks jälle mureta.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
postal
HV vaatleja
|
15.02.2012 18:51:40
|
|
|
Fa fa, ostsin 31. jaanuaril Tele2'st Samsung Galaxy S+, samal päeval avastasin, et telefon lülitab end peale shut downi ise sisse.
Telefon USB kaablit ära ei tunne ja arvutiga ühendust ei saa, öö sõi 30% akust-jõudsin interneti abil järeldusele, et telefonil on lühis.
(telefon seisis 2 päeva laual)
Viisin 2. veebruaril telefoni garantiisse.
Täna helistati, et telefonil on veekahjustus ja mina peaks 45€ paranduse eest maksma.
Kuna telefon oli Tele2 esinduses klaasi taga eksponaadiks, siis tundub, et sattusin reselli ohvriks.
Ehk siis keegi viis vett saanud telefoni poodi tagasi ja see müüdi mulle.
Kuna mina ei ole nõus selle eest maksma ja nõuan uut telefoni, siis tehti täna avaldus(telefoni teel).
Öeldi, et paari päeva jooksul öeldakse vastus(kuna 8 päeva jooksul minu e-mailile ei vastatud, siis kahtlen selles).
Eks näis, mis saab.
#UPDATE
Täna võeti ühendust ja öeldi, et ei tea, kuidas selline asi sai juhtuda ja pakuvad uut telefoni.
#UPDATE
Sain uue telefoni.
viimati muutis postal 22.02.2012 19:55:18, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
16.02.2012 12:29:20
|
|
|
Tahaks siis lõpuks enda i9003 2.1 peealt 2.3.6 peale (või 2.3.7) uuendada kuid KIES ei paku ise uuendust, ütleb et on viimane. No mõte siis lasta peale custom ROM kuid enne küsin paar lolli küsimust. Nimelt on mul telefon XXKB1 (pda on XWKB6). kas seda pean ka kuidagi uuendama kui tahan peale panna 2.3.6?(tean Odin värki, olen lugenud siit ja sealt, tean riske ja mooduseid. tahan lihtsalt teada mida ma pean peale laskma täpsemalt) Ning kas keegi oskab soovitada mingit head kiiret ROMI? Ei ole huvitatud ICS hetkel kuna tahan stabiilsust rohkem.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
19.02.2012 16:27:46
|
|
|
Kas keegi oskab aidata. Telefon ei taha ühendada kodu wifisse... ainult siis kui panen manuaalselt wifi paika ja sunnin static ip'd kasutama siis ühendab ära... mujal kohtades ühendab wifisse vabalt ära ilma static ip'ta
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
19.02.2012 17:42:25
|
|
|
Vaata oma koduse wifi võrgu seaded üle - Allow New Devices jne
Rain01 kirjutas: |
Kas keegi oskab aidata. Telefon ei taha ühendada kodu wifisse... ainult siis kui panen manuaalselt wifi paika ja sunnin static ip'd kasutama siis ühendab ära... mujal kohtades ühendab wifisse vabalt ära ilma static ip'ta |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
19.02.2012 18:20:29
|
|
|
Six kirjutas: |
Kas keegi oskab aidata. Telefon ei taha ühendada kodu wifisse... ainult siis kui panen manuaalselt wifi paika ja sunnin static ip'd kasutama siis ühendab ära... mujal kohtades ühendab wifisse vabalt ära ilma static ip'ta |
|
Sellist valikut pole aga teised seaded ja asjad saavad ka sinna ühendatud ilma probleemideta enamasti
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.02.2012 15:01:47
|
|
|
Six kirjutas: |
|
Sellist valikut pole aga teised seaded ja asjad saavad ka sinna ühendatud ilma probleemideta enamasti |
Mac filtrit pole pandud peale või näiteks maksimaalset üheaegselt ühendatud klientide arvu?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq12
HV veteran

|
24.02.2012 23:47:17
|
|
|
Sai soetatud kasutatult Galaxy S (i9000) ning kui telefoni kätte sain, selgus, et sellele on lastud peale custom kernel, vist ka custom rom ning clockworkmod recovery. Tahaks esialgu proovida telefoni nagu ta originaaltarkvaraga on (originaal rom ja kernel). Kahjuks pole aga varem süsteemi uuesti installimisega tegelenud ning sooviks abi.
Lugesin seda teemat ka, aga ei leidnud enda jaoks piisavalt julget vastust, seega vabandust, kui siiski on selliseid küsimusi eelnevalt palju esitatud.
Oskab keegi äkki seletada või mõnele heale õpetusele viidata, kuidas seda teha? Uurisin netist päris pikalt, aga kuna esimene kord, siis tahaks võimalikult selgeks asja teha, enne kui flashima hakkan.
Nagu aru olen saanud, siis vist uuesti tuleb flashida ODIN programmiga?
Oskate soovitada, mis android versioon oleks kõige parem ning kas tasub üldse originaal rom ja kernel peale lasta, või on midagi hoopis paremat saadaval?
Kerneli ja ROM'i info, mis telefonis hetkel installitud:
Firmware version: 2.2.1
Baseband version: I9000XXJPY
Kernel version: 2.6.32.9 hardcore@speedmod-k13e-500hz #36
Build number: FROYO.XXJPY
ClockworkMod Recovery 2.5.1 SpeedMod ULFK.
Tänud kõigile ette!
|
|
Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
26.02.2012 14:22:27
|
|
|
Olen uurinud mis ROM-i peale tahan lasta koos mis THEME-ga. Kuid küsimus on, et I9003XXKPQ kerner läheb koos sellega kokku ikka? Samuti see tahab AROMA installerit kuid mitte kusagil pole üeldud täpsete sammudega kuidas seda peale lastakse. Kas see läheb nagu ülejäänud asjad odiniga? Ja kui ma lasen hetkel endale uue kerneri, kas siis mu hetkene 2.2 android lakkab töötamast kuni ma 2.3.6 peale panen? ( hetkel on 2.2 android ja XXKB1 kerneriga). Kuna pole mitte kunagi isegi midagi selle sarnast teinud, siis ma tahan võimalikult head arusaamist mis ma teen, enne kui ma midagi metsa keeran. Hetkel olen alla tõmmanud siis XXKPE, XXKPQ, ROM (theme on romi sees ka juba), ODIN3 v1.83 ja ODIN Multi Downloader 4.43 (ei tea kumb parem või kumba kasutada, erinevad tutorialid kasutavad erinevaid asju) ja aroma 1.10. On veel midagi vaja? Samuti kas oleks võimalik rakendusi backupida nii, et mu üleminekuga 2.2-lt 2.3.6-le seadistused jms jäävad alles?
(ning minu puhul vastuseks lihtsalt link üldisesse foorumisse või selline video ei sobi kuna ma olen vähemalt enda arust põhjalikult uurinud neid kuid mu küsimused on nats täpsemad)
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronn
HV kasutaja
|
28.02.2012 09:23:36
|
|
|
Mingi jama, telefonil lakkas töötamast menüü nupp (see füüsiline) ja kadusid ära all sõnumi ja kontakti ikoonid jäi ainult rakenduste ikoon. On ideid. Telefon ei ole rootitud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
28.02.2012 14:57:14
|
|
|
Suht võhiku küsimus - Mis otsast võiks probleemi lahata kui ei saa läpakaga üle telefoni netti. Telefonil endal on nett olemas nii wifiga kui üle mobiilivõrgu. Teen Mobile AP aktiivseks ja läpakaga saab ka üle wifi ühenduse. Paraku on ühendusel peal kollane hüümärk ja "no internet access". Proovitud kahe erineva Win 7 läpakaga ühes otsas ja teisel pool mudimata 2.3.3 GT-I9001 EMT võrgus.
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
28.02.2012 15:31:21
|
|
|
ronn kirjutas: |
Mingi jama, telefonil lakkas töötamast menüü nupp (see füüsiline) ja kadusid ära all sõnumi ja kontakti ikoonid jäi ainult rakenduste ikoon. On ideid. Telefon ei ole rootitud. |
Kahtlane anomaalia. Telefonile restardi tegemine ei aita?
aksel kirjutas: |
Suht võhiku küsimus - Mis otsast võiks probleemi lahata kui ei saa läpakaga üle telefoni netti. Telefonil endal on nett olemas nii wifiga kui üle mobiilivõrgu. Teen Mobile AP aktiivseks ja läpakaga saab ka üle wifi ühenduse. Paraku on ühendusel peal kollane hüümärk ja "no internet access". Proovitud kahe erineva Win 7 läpakaga ühes otsas ja teisel pool mudimata 2.3.3 GT-I9001 EMT võrgus. |
Mul on sama probleem I9003-ga 2.2.1 Androidi peal. Mis ma aga avastasin, et kui ma esimest korda wifi AP teen, töötab hästi. Panen asjad kinni ja teen uuesti mobiiliga AP ja siis enam ei connecti ükski arvuti ära. Korra aga töötas mul nii, et tegin telefonile restardi ning siis uuesti töötas kuid ainult esimest korda (mul on vaja läinud seda vaid 1 kord, pole korduvalt katsetanud aga nii mul töötas). Proovi ehk on samamoodi telefonile resa tegemisest kasu.
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronn
HV kasutaja
|
28.02.2012 15:40:53
|
|
|
[quote="cubedude"]
ronn kirjutas: |
Mingi jama, telefonil lakkas töötamast menüü nupp (see füüsiline) ja kadusid ära all sõnumi ja kontakti ikoonid jäi ainult rakenduste ikoon. On ideid. Telefon ei ole rootitud. |
Kahtlane anomaalia. Telefonile restardi tegemine ei aita?
Tegin hard reseti, ikoonid sain tagasi kuid menüü nupp ikka ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
28.02.2012 17:38:17
|
|
|
Restarte on korduvalt tehtud ja ühel teisel põhjusel ka tehaseseadmete taastamine - ei muutnud see kahjuks midagi. Ei aitanud ka tulemüüri mudimine läpakal
EDIT: Leidsin lahenduse - pääsupunkti autentimistüübi muutsin PAP või CHAP peale ning APN tüübi internet +dun ja hakkas toimima
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|