Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pwnage
HV kasutaja

|
24.03.2012 15:15:54
|
|
|
juuser, mitu € küsiti?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
robert!
HV kasutaja
|
24.03.2012 15:30:07
|
|
|
robert! kirjutas: |
Germo7 kirjutas: |
Nonii. Sain siis oma telefoni garantiist tagasi, saatsin ta sinna seoses selle roosa täpi probleemiga ja vastus on selline.
Tehtud tööd/varuosa kirjeldus: "mudeli omapära ja Samsungi poolt loetakse normiks, vigastus puudub" |
Täiesti klounid on ikka seal koos...Roosa lärakas keset pilti on 500eurose telefoni mudeli omapära??? |
Jeap. Saatsin põhimõtteliselt sama küsimusega meili ka samsungile, eks näis, mis nad vastavad.. kui vastavad üldse... |
Mu arupärimisele tuli vastus:
tsitaat: |
Tere.
Aitäh me saaime teie teavet, ja ja saadame edasi.
Lugupidamisega.
Samsung Electronics Baltics. |
Naljanumber, ütleks.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
24.03.2012 16:41:11
|
|
|
Germo7 kirjutas: |
Nonii. Sain siis oma telefoni garantiist tagasi, saatsin ta sinna seoses selle roosa täpi probleemiga ja vastus on selline.
Tehtud tööd/varuosa kirjeldus: "mudeli omapära ja Samsungi poolt loetakse normiks, vigastus puudub" |
Täiesti klounid on ikka seal koos...Roosa lärakas keset pilti on 500eurose telefoni mudeli omapära??? |
Jeap. Saatsin põhimõtteliselt sama küsimusega meili ka samsungile, eks näis, mis nad vastavad.. kui vastavad üldse... |
Mu arupärimisele tuli vastus:
tsitaat: |
Tere.
Aitäh me saaime teie teavet, ja ja saadame edasi.
Lugupidamisega.
Samsung Electronics Baltics. |
Naljanumber, ütleks. |
Mingid puhta venelased seal või? Miks nad kohe ei vastata ei võind:S
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
24.03.2012 18:20:41
|
|
|
Lätlased
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
25.03.2012 16:14:36
|
|
|
149.-
pwnage kirjutas: |
juuser, mitu € küsiti? |
|
|
tagasi üles |
|
 |
toniino
HV vaatleja
|
25.03.2012 16:36:39
|
|
|
tere
kuidas saaks ära lukustusekraani pealt seda teksti, et "Avamiseks libistage sõrme üle ekraani" ?
|
 |
Six
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bmw535
HV vaatleja

|
25.03.2012 16:52:13
|
|
|
Kust ma saaks näha wifi paroole kus olen sisenenud ja pidanud parooli panema/salvestama?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sleepy
HV vaatleja
|
26.03.2012 10:27:14
|
|
|
Minu kogemused ICS-ga
Kõigepealt positiivset:
Mail vidinal saab jooksvalt maile sirvida.
Näpulukku saab seada nii et muster ei joonistu välja - kasu ka sellest midagi.
Nupuga häält vaiksemaks seades on kõigepealt vibra ja siis juba täitsa hääletu, see oli asi millest tundsin varem puudust.
Telefon võimalik taaskäivitada - minujaoks on see oluline lisa just SIM-i vahetusel
Miinused:
Pidin tegema täieliku reseti ja kõik uuesti peale laadima, et vähegi normaalsemalt tööle saada, aku imes mõne tunniga alguses 40% ära. Ma ei ajagi taga, et aku mul üle ühe päeva vastu peaks, nagunii on ta mul õhtuks juhtmeotsas, kuid esimesel päeval, kui aku poole päeva pealt tühjaks sai, ei aidanud ka auto hoidik/laadija, sest laadimisel tuli peale vähem voolu kui telefon oleks käivitumiseks vajanud ja siis ta restartis mul seal terve aeg, mitte ei laadinud. Uuenduse tegemine kestis minujaoks nädal ja kestab eniselt, andmete taastamise ja telefoniraamatu korrastamise näol, sest varundusest taastamise järel taastusid ka anomaaliad.
Jõnkab endiselt, ei ole sellist sujuvat liikumist nagi iPhonel, naine küsis ka, et miks see niimoodi jõnksutab
Fotokas teeb koledat häält ja hääletuks enam panna ei saa, ainult telefoni hääletus olekus ei tee tobedat katiku häält ning video tegi veel kohutavamat häält. Kui varem seda roosat laiku polnud siis nüüd on.
Telefoniraamatu kärpimine tegi kasutuse pisut ebamugavamaks. Kui mul on telefoniraamatus number ilma +372 alguseta, ning olles roamingus panen selle käsitsi ette, ning nüüd kui võtan viimati valitud numbri ja üritan uuesti helistada sellele siis võtab ta automaatselt selle ilma +372 alguseta numbri ja helistamine jääb ära, seega pean iga kord kui ma soovin roamingus olles helistada, valima numbri käsitsi. Täheldasin, et seda võib ka omamoodi plussiks lugeda, sest jätan pigem vastamata kõnele tagasi helistamata sellisel juhul ja seega tulevad ka telefoniarved väiksemad:)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
26.03.2012 10:32:57
|
|
|
s2 on muidu äge telefon aga kui sa päevas 6 tundi räägid siis ma s2 eriti ei soovitaks, telefon hea aga kõne funktsioon kuidagi vilets
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.03.2012 10:44:56
|
|
|
mother of god... polnud peale tarkvarauuendust pilte teinudki ja nüüd hakkasin seda laiku kontrollima, teen ilusast beezist tapeedist pilti ja roosa lärakas on keset pilti. 3xgarantiisse ja raha tagasi kui sellest lahti ei saa.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
26.03.2012 10:54:54
|
|
|
Raha tagasisaamiseks ei pea 3x garantiisse viima.
Kui nad ei suuda seda remontida, küsi uus telefon.
Kui uuel telefonil sama viga, siis on õigus raha tagasi küsida.
Aga arvata on, et garantiiremondis öeldakse sulle sama vastus, nagu eelpool toodud postides juttu on - mudeli eripära
indrekp kirjutas: |
mother of god... polnud peale tarkvarauuendust pilte teinudki ja nüüd hakkasin seda laiku kontrollima, teen ilusast beezist tapeedist pilti ja roosa lärakas on keset pilti. 3xgarantiisse ja raha tagasi kui sellest lahti ei saa. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
26.03.2012 11:03:18
|
|
|
Proovisin ja endal telefonil ka see ringike, aga seda ainult automaatse valgustasakaaluga, kui midagi muud valin, siis seda enam ei ole
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
taff911
HV kasutaja

|
26.03.2012 13:06:10
|
|
|
Mul samamoodi see roosa ilutseb kaamerat kasutades. Kui siin mainiti, et peale ICS peale uuendamist see tekkis, siis võiks järeldada et see tarkvaras kinni. Loodetavasti mingi updatega asi parandatakse.
Ma olen märkanud üht asja veel. Kui keegi viitsib siis võiks korraks proovida enda telefoni peal. Sest ma ei tea kas see on viga või siis teistel mudelitel ka nii.
Pimedas toas on seda väga hästi näha, muidu mitte. Telefoni üles äratamise hetkel, kui vajutada power nuppu, siis ennem kui tekib ette pilt, siis vilksavad korra ekraanilt läbi valged triibud, hästi korraks. Võiks proovida mitu korda klõpsutada taustvalgus põlema ja siis jälle kustu. Taustvalguse käivitamise hetkel just seda asja näha ja pimedas ruumis.
Lihtsalt häirib see efekt veidi, tahakski teada kas ongi nii neil või midagi viga minu omal.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.03.2012 13:33:12
|
|
|
taff911 kirjutas: |
Mul samamoodi see roosa ilutseb kaamerat kasutades. Kui siin mainiti, et peale ICS peale uuendamist see tekkis, siis võiks järeldada et see tarkvaras kinni. Loodetavasti mingi updatega asi parandatakse.
Ma olen märkanud üht asja veel. Kui keegi viitsib siis võiks korraks proovida enda telefoni peal. Sest ma ei tea kas see on viga või siis teistel mudelitel ka nii.
Pimedas toas on seda väga hästi näha, muidu mitte. Telefoni üles äratamise hetkel, kui vajutada power nuppu, siis ennem kui tekib ette pilt, siis vilksavad korra ekraanilt läbi valged triibud, hästi korraks. Võiks proovida mitu korda klõpsutada taustvalgus põlema ja siis jälle kustu. Taustvalguse käivitamise hetkel just seda asja näha ja pimedas ruumis.
Lihtsalt häirib see efekt veidi, tahakski teada kas ongi nii neil või midagi viga minu omal. |
Minul selline viga puudub.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
26.03.2012 17:40:02
|
|
|
taff911 kirjutas: |
Mul samamoodi see roosa ilutseb kaamerat kasutades. Kui siin mainiti, et peale ICS peale uuendamist see tekkis, siis võiks järeldada et see tarkvaras kinni. Loodetavasti mingi updatega asi parandatakse. |
See lootus on väike ,sest paljudel oli see enne Ics-i ja sellest on laigust on xda kasutajad saatnud samsungile kirju ,et kuna probleem on tarkvaraline siis äkki kirjutaks uue ja parema firmware aga vastused on sealt seni sellised olnud ,et nemad ei tea midagi ja kirjutage Fujitsu-le jne!
_________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8 |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.03.2012 17:44:18
|
|
|
Kui suur latakas see siis seal keskel on?
Paneks jäätise peale, aga kui pilti ei saa teha, siis suht mõttetu laks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 26.03.2012 20:16:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.03.2012 18:03:32
|
|
|
Mul ei olnud ennem seda latakat ja ei ole ka nüüd jäätisega.
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
 |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
conx
HV kasutaja
|
26.03.2012 21:56:06
|
|
|
Telefoni nr valides töötab nüüd lõpuks see nn kiirvalimine - et kui hakkan valima osa nimest, siis hakkab pakkuma neid kontakte milledes see osa esineb. Nagu vanas heas Htc-s ja SE-s paar aastat tagasi. Tubli samsung
Minul ei tööta aga wifi hotspot - et siis ei saa jagada netti üle wifi. Usb-d ei ole proovinud. Ühendab ära aga data ei liigu...
Hmm lihtsalt hotspoti sisselülimisel muudab apn-i wap-i peale. Kui see tagasi interneti peale panna, hakkas ka hotspot tööle.
viimati muutis conx 26.03.2012 22:08:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
26.03.2012 21:58:04
|
|
|
Keegi võiks mõne näidis pildi panna milline see laik on
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
robert!
HV kasutaja
|
26.03.2012 22:56:57
|
|
|
erkin kirjutas: |
Keegi võiks mõne näidis pildi panna milline see laik on  |
Üks pilt, mis kohe käepärast võtta:
http://www.upload.ee/files/2200486/20120304_191234__1_.jpg.html
juuser kirjutas: |
149.-
pwnage kirjutas: |
juuser, mitu € küsiti? |
|
Aasta tagasi küsis HTC garantii teostaja mul HTC Legendi ekraani vahetuse eest 3600 krooni, 149€ on isegi talutav summa, peaks mainime.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
26.03.2012 23:44:00
|
|
|
Ai, päris jube latakas jah. Enda omal keskosas pisike pisut roosakam laiguke. Ei häiri, sest ilmneb vaid valget/väha heledat pinda pildistades. Tavakasutuses ette ei jää.
Oli ka gingerbreadiga olemas.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
27.03.2012 01:35:52
|
|
|
conx kirjutas: |
Telefoni nr valides töötab nüüd lõpuks see nn kiirvalimine - et kui hakkan valima osa nimest, siis hakkab pakkuma neid kontakte milledes see osa esineb. Nagu vanas heas Htc-s ja SE-s paar aastat tagasi. Tubli samsung |
Minu arust on see kogu aeg olnud!
_________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8 |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
27.03.2012 09:27:35
|
|
|
Läksin S2-e pealt iphone 4S peale.
Natuke tähelepanekuid ca aastasest S2 kasutamisest.
+Aku kestab normaalse kasutamise puhul tööpäeva ilusti ära,
+Ekraan oli minu jaoks piiripealne, suurem on selgelt juba mobiilsust pärssiv,
+Pildi kvaliteet oli super,
+Kaamera oma pildi ja 1080p võimekusega top notch (roosat latakat ei tuvastanud, mitte et see väga seganud ka oleks, ei tee nimelt palju valgest linast pilte ),
-Soft oli mulle kui HTC pealt tulnule veidike toores ja lapsemeelne (TWlauncheri appide loendi segadusest ma ei saanudki lõpuni aru, pidin mingit sortimis appi omama, et seda korras hoida)
-Koostekvaliteet ning plastmassi rohkus (endal küll ei esinenud ekraaninurga tõusmist, aga ekraani ümbritsev riba ei ole enam esimeses nooruses)
-Kõne kvaliteet ei olnud kõige parem,
++ Androidile on kõvasti tasuta appe (tõesti tasuta, mitte need lite versioonid), eriti Galaxy seeriale, millele Samsung igasugu diile välja kaupleb.
Ülemineku põhjust väga ei olnudki, kaks aastat on oldud androidiga eks vaatan natuke seda õunamaailma kah
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
27.03.2012 09:57:04
|
|
|
Mulle just saadeti ükspäev paar sony-ericsson U10i-ga tehtud fotot, millel samamoodi see roosa laik keskel ilutses. Seega ei ole probleem ainult samsungis...
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|