Kellelgil veel selline jama, et kui soovid serveriga joinida ning avab mängu, on must pilt ees ning kiri "Loading". Mõne aja pärast tuleb "Save" vms ning siis jookseb mäng kokku ja tuleb error "Game disconnected: could not join server". Täna hakkas selline jama ja iga serveriga see.
Tegin ruuterile restardi ning nüüd tundub kõik töötavat. Ainult see vist ei resettinud ruuteri algseadmeid, millega pidi parool pealt ära kaduma aga, noh, enam polegi see eriti oluline.
viimati muutis Siim159 26.03.2012 14:14:46, muudetud 1 kord
Ilmselt selle vastu rohtu polegi. Pead lihtsalt ootama, kuna see pisikene probleem kaob.
Mulle meeldivad mängus adminid. Kuna ta ei leidnud metros mind A lipu juurest üles, siis oli tal kergem mind välja visata. _________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂
Ma korra küll midagi viirusetõrjes seal sorkisin, kuid ei mäleta, kas peale seda ka ma BF3 mängisin veel.
Igatahes nüüd lasin selle viirusetõrje maha (manuaalselt), kuid see ei aidanud ikka.
Ma korra küll midagi viirusetõrjes seal sorkisin, kuid ei mäleta, kas peale seda ka ma BF3 mängisin veel.
Igatahes nüüd lasin selle viirusetõrje maha (manuaalselt), kuid see ei aidanud ikka.
Esiteks:
Use UPnP: No
Use Extended Security: No
Ruuterile RESTART
Teiseks:
Punkbuster maha -> Reboot -> PB käsitsi peale, update -> Reboot
Sain endal ükskord sellest probleemist vabaks. Kui ei olnud abiks, läheb uus Windows selga või hakka vana registrit läbi kammima.
Noo vastuseid sai mitmeid põhiliselt et medium/ minimal graafikaga... praegu aga proovin offline missioone teha (sain sõbralt prooviks plaadi enne kui ostmisele mõtlen tahtsin näha kas jookseb ja seal fps alla 22 pole langenud Frapsi alusel kõik high 16msaa-ga ilma antianalizinguta. Tõmbasin MSAA 0 ja shaderi mediumiks ning jookseb sedasi 30-40 fps mis minu jaoks piisav... igatahes siit küsimus kas MP-s on see fps drop siis nii suur? Sest MP pärast ostma küll ei hakkaks _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Alla 50-fps ei kannata minu arust MP mängida. Ja SP ongi sul parem jõudlus, MP sööb mõnusalt...
Osad serverid läägavad ise ka, nt kui seal sees on palju halva pingiga nägusid.
Esiteks:
Use UPnP: No
Use Extended Security: No
Ruuterile RESTART
Teiseks:
Punkbuster maha -> Reboot -> PB käsitsi peale, update -> Reboot
Sain endal ükskord sellest probleemist vabaks. Kui ei olnud abiks, läheb uus Windows selga või hakka vana registrit läbi kammima.
Mis sa nende all mõtlesid?: "Use UPnP: No Use Extended Security: No". Peab kuskilt neid muutma? Kus täpsemalt?
Noo vastuseid sai mitmeid põhiliselt et medium/ minimal graafikaga... praegu aga proovin offline missioone teha (sain sõbralt prooviks plaadi enne kui ostmisele mõtlen tahtsin näha kas jookseb ja seal fps alla 22 pole langenud Frapsi alusel kõik high 16msaa-ga ilma antianalizinguta. Tõmbasin MSAA 0 ja shaderi mediumiks ning jookseb sedasi 30-40 fps mis minu jaoks piisav... igatahes siit küsimus kas MP-s on see fps drop siis nii suur? Sest MP pärast ostma küll ei hakkaks
MP pärast ostma just nagu peakski
MP ruunab rohkem proset, ja Sinu konfi puhul ei tohiks prose palju pidurdada. Palu sõbral paar tundi BF3-st puhata, ja proovi ise järele. Kui sätetega tagasihoidlik oled, peaks 40fps norm olema... _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
Sisestasin selle aadressi, kuid küsib username ja passwordi... Passwordi ma küll kuskilt ei leia..
Arvatavasti on pw ära muudetud (leidsin, et defaultis ei peaks tegelikult passwordi olema, kuid ilma passwordita kui ka nagu nt pw "root" ja "admin" ei taha sisse logida)... Kas teenuspakkujalt peab pw-d küsima? Nemad näevad seda?
Noo vastuseid sai mitmeid põhiliselt et medium/ minimal graafikaga... praegu aga proovin offline missioone teha (sain sõbralt prooviks plaadi enne kui ostmisele mõtlen tahtsin näha kas jookseb ja seal fps alla 22 pole langenud Frapsi alusel kõik high 16msaa-ga ilma antianalizinguta. Tõmbasin MSAA 0 ja shaderi mediumiks ning jookseb sedasi 30-40 fps mis minu jaoks piisav... igatahes siit küsimus kas MP-s on see fps drop siis nii suur? Sest MP pärast ostma küll ei hakkaks
MP pärast ostma just nagu peakski
MP ruunab rohkem proset, ja Sinu konfi puhul ei tohiks prose palju pidurdada. Palu sõbral paar tundi BF3-st puhata, ja proovi ise järele. Kui sätetega tagasihoidlik oled, peaks 40fps norm olema...
Põhiline pidur siis ikka 6850M? _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Sisestasin selle aadressi, kuid küsib username ja passwordi... Passwordi ma küll kuskilt ei leia..
Arvatavasti on pw ära muudetud (leidsin, et defaultis ei peaks tegelikult passwordi olema, kuid ilma passwordita kui ka nagu nt pw "root" ja "admin" ei taha sisse logida)... Kas teenuspakkujalt peab pw-d küsima? Nemad näevad seda?
mis ruuter sul on? kes on teenusepakkuja?
mis sul seal näha on...
juhe peab ka ruuteris esimeses pesas olema tavliselt
pmst sul on kolm varianti
1 on teha liht reset ja uurida netist def pass, mis tavaliselt on admin kasutaja ja Administrator pass(aga siis kotad omad muud setingud, mis vbla on keegi määranud)
2 leida pass, see võib ka täitsa vabalt ruuteri all olla kirjas, kui sa kunagi muutnud pole ise,
3 või helista oma teenusepakkujale ja las ta seadistab sulle ära selle või ütleb passi, et saaksid ise vajadusel asju näppida....
midagi keeruslist seal pole
Pole endal selle GPU ja CPU-ga kogemusi, aga kui SP-s mäng jookseb talutavalt, siis MP-s peaks asi graafikakaardi poolt sama hästi jooksma. 2,5GHz-ne i5 peaks ka MP-s hakkama saama. _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
The clock rate of 675/800 MHz (core/memory) is in the AMD specification ranges from 575-675 MHz (core) and 800 MHz (memory). Alike the predecessor, HD 5850, the small 128bit memory bus could turn out to be a bottleneck with the 1024MB GDDR3 RAM in the test device. The 6850M also supports GDDR5, which is too expensive for mass production installation.
Kust kohast ma oma fps näen?
Muidu arvuti on:
i7 2600k @ 4.2Ghz
GTX 560 ti
8GB 1600 ram
Mängu settingud on pandud auto peale ja see pani ise kõik
Ultra peale. Muidu mäng on väga sujuv ja ei lagga, mainiks
ära, et mängin max resoga 24" ekraanil ja pilt on lihtsalt nii
mõnus ja ilus, et lihtsalt kutsub mängima
Ja, et eelmise teemaga kokku minna siis enda longest headshot on 1940m
Muidu arvuti on:
i7 2600k @ 4.2Ghz
GTX 560 ti
8GB 1600 ram
ma sikutasin tasuta versiooni frapsist lased selle alla ja mängu jooksma. Fraps laseb valida millisesse nurka jooksma ka paned _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Muidu arvuti on:
i7 2600k @ 4.2Ghz
GTX 560 ti
8GB 1600 ram
Ava mängus konsool (klahviga ˇ), kirjuta Render.DrawFps 1
Kui sa soovid, et sinu Frame per Second oleks koguaeg nähtav , loo arvutis fail nimega user.cfg , kirjuta selle sisse Render.DrawFps 1 , salvesta , liiguta see Origin Games\Battlefield 3 kataloogi ja naudi.
The clock rate of 675/800 MHz (core/memory) is in the AMD specification ranges from 575-675 MHz (core) and 800 MHz (memory). Alike the predecessor, HD 5850, the small 128bit memory bus could turn out to be a bottleneck with the 1024MB GDDR3 RAM in the test device. The 6850M also supports GDDR5, which is too expensive for mass production installation.
Kui ddr3 siis vbl tõesti.
DDR3 jep :/ Need peaks vist integreeritud ka nii et vahetada ei saa? _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.