Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mati
HV kasutaja

|
04.01.2004 01:20:46
kaks monitori, kaks kaarti |
|
|
nimelt on kaks monitori, kaks videokaarti ja yks arvuti, kui ma panen need kaardid arvutisse ja mõlemale monitorile juhtme taha kas ma saan windowsis desktopi mõlemale ühtemoodi ette või saan kasutada nagu dualina ja ühelt pildilt teisele hiirega rännata
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
04.01.2004 01:28:23
|
|
|
Osadel paljudel kaardidel saab ühest videokaardist ka kahte monitori pilti.Nii et milleks siis 2 kaarti külge panna.
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
mati
HV kasutaja

|
04.01.2004 01:36:36
|
|
|
no mul on voodoo banshee vaevalt et sellega saab, aga kas minu versioon on siis üldse võimalik ?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
04.01.2004 01:37:14
|
|
|
tsitaat: |
nimelt on kaks monitori, kaks videokaarti ja yks arvuti, kui ma panen need kaardid arvutisse ja mõlemale monitorile juhtme taha kas ma saan windowsis desktopi mõlemale ühtemoodi ette või saan kasutada nagu dualina ja ühelt pildilt teisele hiirega rännata
|
olen järgi proovinud ja asi on nii et
ühel molul teed ühte asja ja teises saad teha midagi muud
Päris pull asi kuid lõpuks saab kopp ette.
ja saad rännata hiirega ühest teise.
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
mati
HV kasutaja

|
04.01.2004 01:57:23
|
|
|
thx, homme teeme proovi, miks kopa ette viskab, ruumi on rohkem ju ?
huvitav kuidas sellega on et kas koormus kasvab, mul on päris aeglane kast
EDIT: teine asi oleks see ka linuxis tööle panna
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
05.01.2004 09:14:00
|
|
|
woozy kirjutas: |
olen järgi proovinud ja asi on nii et
ühel molul teed ühte asja ja teises saad teha midagi muud
Päris pull asi kuid lõpuks saab kopp ette.
ja saad rännata hiirega ühest teise. |
mismoodi saab kopp ette? jummalast kasulik asi ju kui oled harjunud et sul korraga palju aknaid lahti ja vaja koguaeg vahetada kahe akna vahel näiteks. eriti hea kui mingit softi õpid manuali abil mis on yhes monitoris ja soft ise teises. või kasutad erinevaid graafikatöötlemist progesi, kah hea kui kaks molu on. mõni vend teeb nii et yhes monitoris mängib teises mircu aken lahti
oleks mul ruumi teisele molule laua peal kodus oleks igal juhul mingi kasutatud 17" asi soetanud.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
05.01.2004 10:52:17
|
|
|
siin oli üks teema ka multimonitor süsteemide kohta ja www.riistvara.ee lausa artikkel selle kohta vist. saad lähemalt uurida, kuidas asi toimib. matroxi kaartidel näiteks see hea võimalus, et teises molus suurendad töödeltavat ala, kas see võimalus ka eraldi kaartide puhul olemas ei tea.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.01.2004 14:08:10
|
|
|
.. räägite siin teemaalgataja soovist tiba mööda, kahe kaardiga sellist efekti ei saavuta, nagu woozy kirjeldas ja hea kui masin üldse üles tuleb (ilmselt siiski tuleb ja pilti näitab selle kaardiga, mis BIOS'is määratud st. AGP või PCI). Küll on DualView (või kuidas iganes seda nimetada) juba pea kõigi uuemate kaartidega võimalik, kui kaart just mingi eriti nuditud ja low-end pole. Kõige tavalisem variant, kuidas mina nimet' funktsiooni kasutan on filmide vaatamine st. telekast vaadatakse filmi ja molliga saab teha midagi muud ...

viimati muutis DigeBeni 06.01.2004 14:26:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
06.01.2004 14:18:07
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
.. räägite siin teemaalgataja soovist tiba mööda, kahe kaardiga sellist efekti ei saavuta, nagu woozy kirjeldas ja hea kui masin üldse üles tuleb (ilmselt siiski tuleb ja pilti näitab selle kaardiga, mis BIOS'is määratud st. AGP või PCI). Küll on DualView (või kuidas iganes seda nimetada) juba pea kõigi uuemate kaartidega võimalik, kui kaart just mingi eriti nuditud ja low-end pole ... |
ee, miks ei saa. pealegi windowsil ju dual displey tugi olemas.
vaata seda:
http://www.riistvara.ee/index.php?go=opetused&kat=&id=43&link=1
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.01.2004 14:35:40
|
|
|
... omal kogemused, et mitte just iga kaardi/platega selline süsteem tööle ei hakka ja kui saabki tööle, siis pole kuigi töökindel, woodoo banshee ei anna just palju lootust, kuid proovida võib alati ja teada võiks kah ikka anda, kas ja kuidas töötab ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karel
HV kasutaja

|
06.01.2004 15:50:08
|
|
|
Ju see oleneb jah sellest, mis firma kaardid mõlemad on. Minul Nvidia Geforce2 MX400 AGP ja Riva TNT2 M64 PCI käivad küll kenasti koos selle sama Nvidia universaalse draiveriga win2000 all ja SuSE linuxi (täpset versiooni peast ei mäleta) all kah. Viimase kaardi lisamisel ei tulnud isegi kirja, et "new hardware found", vaid lihtsalt hakkas tööle ja tuli tühi desktopi taust ette, vaja oli lihtsalt mõni ikoon ja aknakene sinna lohistada. Linuxis tekkis kaks sõltumatut välimuselt täpselt identset keskkonda, kus vahel sai hiirega liikuda, kuid kus ei andnud ühes ekraanis käivitatud asju teise üle lohistada. Mõni mäng huvitaval kombel vaikimisi just sinna teise kaardi ja monitori peale ronida vaikimisi suvatseski, kuigi esimene peaks vast pisut nobedam olema oma.
_________________ Minus vaidlevad sageli kaks häält ja mõlemad on võõrad. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
06.01.2004 16:01:03
|
|
|
See nali toimib siis suvaliste videokaartidega?Ostan näiteks kaks 2 mb ati kaarti ja jooksutan kahes monitoris p166,või algab see võimalus ikka mingist piirist kah?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
06.01.2004 16:02:54
|
|
|
minul jooksis see 64MB kaardi ja teine oli 4Mb
piiri ma ei tea täpselt
masin oli P3
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
sethtanel
HV veteran

|
10.01.2004 19:02:13
|
|
|
minul on epox 8k5a2+ hetkel ja 1700xp @ xxxx ja 2 graafika kaarti on alati olnud vahest ka kolm põhilisteks on master AGP Radeon siis pci Voodoo 3 2000 16 mb ja varemalt vahest ka mõni 2 Mb kaart ati või martox ka kahe megane näitas filme täiesti ilusti. selle asjaga hoiab ka lisaks veel hästi aega kokku. tegeled millegagi loed või otsid samas teises monitoris film jookseb.
kui mingeid raskusi tekib siis
tõmba pci video välja või lihtsalt disable
vali biosist first display või mis ta seal on AGP
buudi üles installi kõik ära agp kaarti tarkvara
ja siis alles lisa või enable järgmine kaart PCI ja siis installi selle draiverid
muidugi saab teisiti ka aga see on selline lihtne ja kindel värk
parim video player kahe moniroti kasutajatele, mis mängib subtiitreid on Light Alloy minu arvates.
muidu mängib ka uus winamp ilusti teises monitoris fulscreenis.
teab ehk keegi sellist playerit mis mängiks kahes monitoris korraga st pool filmi ühes monitoris teine teises monitoris virtual dub seda suudab aga see on natuke teine asi.
_________________ Rendi mõistlikult. www.realrent.ee |
|
Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
3 :: |
153 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
10.01.2004 21:35:11
|
|
|
overaly'ga kahele korraga ei saa minu meelest. mingid uuemad matrox'id vist saavad. virtual dub ei kasuta overlay'd.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karel
HV kasutaja

|
12.01.2004 00:34:49
|
|
|
Huvitav, kas kolme monitori variant ka nende NVidia draiveritega kuidagi võimalik on? Vanasti kui mul ainult too Nvidia Geforce2 MX400 oli, sai TV väljundisse põhiväljundi koopia tekitada, aga peale Riva TNT2 M64 lisamist saab korraga kasutada kas ainult põhimonitori või ainult TV väljundit, teine jääb sel ajal pimedaks (teise videokaardi pilt jääb alles mõlemal juhul).
_________________ Minus vaidlevad sageli kaks häält ja mõlemad on võõrad. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
12.01.2004 13:13:01
|
|
|
Sellisest asjast kuulen küll esimest korda, et üle ühe videokaardi saab korraga kasutada. Endale meeldib kahe video väljundiga videokaari variant rohkem. Tegelt peaks kaa seda varianti proovima kus üks kaart on nVidia ja teine voodoo pci. Lihtsalt pulli pärast tahaks proovida, sest mul olemas ka mänge mis jooksevad selle 3dfx süsteemiga. Kui see asi võimalik võiks ju proovida.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
13.01.2004 13:30:42
|
|
|
mul on masinas r9800 ja r7500. mõlemad siis nö "dualid". ehk siis põmst võimalik taha pana 4 monitori
kasutan küll konfis 3 molu + tv-out.
ja põmst saaks ma neid pci kaart niipalju peale visata, kuipalju mul neid vabu pci slotte on.
ja selline pisike inf - biosis peab olema esimeseks kaardiks "pci slot". muidu xp lihtsalt näitab rauakonflikti
ja pci kaarti ei enable.
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |