Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nah
HV veteran

|
19.03.2012 13:36:38
|
|
|
Lõpu kohta siis:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
19.03.2012 15:01:07
|
|
|
Spoiler 
Minule ka mäng meeldis, natuke häiris et liikumisvabadust oli eelnevate mängudega võrreldes piiratud (näiteks Citadel läks ikka iga osaga aina väiksemaks), aga üldjoontes oli tegu igati viisaka ajaröövliga. Lõpp on muidugi omamoodi. Ma valisin alguses sünteesimise lõpu, ning esimese korraga tundus see küll enamvähem (Normandy põgenemisekaader tundus küll natuke veider, aga elame üle). Kui ma aga ülejäänud lõppe vaatasin, ning need erinesid ainult plahvatuste värvi poolest, siis oli küll WTF. Ning eks WTF momente oli seal tõesti veel, kui mõtlema hakata.
Ahjaa, minujaoks on see, et reaperid notivad orgaanilisi nende päästmiseks täiesti loogiline, see minus WTF momenti ei tekitanud. Kuna ei notita kõiki vaid ainult arenenumaid tsivilisatsioone, siis tagatakse sellega orgaanilise elu jätkusuutlikus (protheanide nottimise ajal näiteks jäeti ellu ju kõik ME seeriast tuntud tsivilisatsioonid). Loogika on see, et kui lasta tsivilisatsioonil liiga kaugele areneda, siis lõppkokkuvõttes luuakse AI, ning sünteetiliste/orgaaniliste sõjas (mis selle nö god child'i, või kesiganes ta ka oli, vaatenurgast lõppkokkuvõttes vältimatu on) hävitaks sünteetilised lõpuks KÕIK orgaanilised.
Kas see konkreetne Tsükli lahendus selle vältimiseks on just kõige optimaalsem, on teine küsimus (samas tundub tegu olema külma kalkuleerimisega, nagu galaktiline metsa hooldusraie, konkreetsetele isikutele/tsivilisatsioonidele mõtlemata, mis justkui klapib selle plaani AI'st looja külma loogikaga). Lisaks võimaldab see uutel rassidel esile kerkida (oleks protheanid hävitamata jäänud, siis oleks universum ikka hoopis teist nägu, ning vaevalt inim/turiani/asaride jms kultuurid üldse kuhugi jõudnud oleks)
Seda Shepardi indoktrinatsiooni-teooriat ei usu, spekuleerida ja kujutlusvõimel käia lasta on alati tore, aga pole ühtki reaalset põhjust seda uskuda. Pigem lõhnab asi selle järgi, et lõppu külvati hunnik lampi sümboleid, puhtalt selleks, et fännidel lasta spekuleerida, ning igaüks leiab sealt midagi, mida uskuda (mida Casey Hudson kuskil ütles et nende eesmärk ongi, et lõpu üle arutletaks).
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
19.03.2012 15:20:36
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Ma mängisin muidu ilma selle prothean DLCta. Jäin millestki huvitavast/infost kah ilma ?
Nagunii plaanis insanity jms peal uuesti läbi pelada. |
Kui uuesti plaanid mängu läbi teha ja oled nõus lisaraha selle eest välja käima, siis soovitan see DLC juurde tõmmata. Iseenesest lisamissioon pole suurem asi, kuid mängujooksul uue tegelasega pidevalt vesteldes saab uut ja valgustavat informatsiooni päris palju (mis isegi võib mõne teise tegelase maailmavaadet veidi mõjutada).
Ilmselgelt oleks pidanud mainitud DLC kohe mänguga kaasas olema, kuid see on juba teine teema.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
19.03.2012 16:43:32
|
|
|
Nõus. day 1 DLC missioon ise oli küll üks tubli mission aga $10 see väärt nüüd küll ei olnud. Samas vähemalt minu jaoks oli päris suur lisaväärtus teda mängus kaasa vedada. Peaaegu alati kommenteeris ta oma nurga alt toimuvat. Päris kindlasti andis ta stoorile värvi juurde. Ehk siis teisisõnu ma ei kahetse, et selle DLC soetasin.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
19.03.2012 17:04:57
|
|
|
Lõpetasin eile öösel selle mängu. Heas mõttes tüüpiline Mass Effect, lõpp oli nagu oli, aga muidu igati tiptop meelelahutus. Ei kahetse ostmist ja mängimist ning tulevikus lammutaks selles universumis hea meelega veelgi.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
19.03.2012 19:39:22
|
|
|
nah kirjutas: |
Lõpu kohta siis:
Spoiler 
|
Haha.. 5 punkti
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
19.03.2012 20:52:14
|
|
|
Parim mäng mida siiai mänginud , ehk teisisõnu korralik trioloogia oli
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
19.03.2012 21:53:48
|
|
|
rEApers :
Spoiler 
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.03.2012 23:05:13
|
|
|
Mafia, 10 punkti
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.03.2012 03:16:21
|
|
|
Hmm, kui sama tegelasega uuesti läbi pelada, siis paragon/renegade on fikseeritud ? Ei mäleta küll, et eelmistes osades oleks nii olnud, aga võin ka eksida(palju palju kordi mängitud)
Irw, ma avastasin vist mingit sorti buggi. Seal Marsi lõpus, kui see EVA sind ründab ja sa pead teda aegluubis laskma, siis mul algab see moment millegipärast ainult 2 kuuliga salves ja tee mis tahad ei jõua ära laadida ja alati tapab mu ära
Peab vist missiooni restarti proovima
Isegi kui ma widow peale switchin ja 1 laksuga lasen, siis elud ikka alla 1 pulga ei lähe Olen proovinud igatpidi lasta, et erinevad hp % alles oleks, aga ei saa edasi
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Need4Weed
HV kasutaja
|
20.03.2012 14:45:26
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Mingi brutes killed counter võiks olla  |
Üks mill tundub liiga ulme number olema ikka. Isegi 3 päeva kohta. Eriti arvestades kui vähe mänge brauser leiab tihtipeale ja sellest järeldan, et MP-d nii palju inimesi ikka ei mängi. |
3 000 000 võeti maha neid.
Ma pole veel SP kusagile jõundud. MP on liiga hea
Origin ID: eZmod3
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
20.03.2012 15:04:55
|
|
|
Need4Weed kirjutas: |
Tomorrow kirjutas: |
Mingi brutes killed counter võiks olla  |
Üks mill tundub liiga ulme number olema ikka. Isegi 3 päeva kohta. Eriti arvestades kui vähe mänge brauser leiab tihtipeale ja sellest järeldan, et MP-d nii palju inimesi ikka ei mängi. |
3 000 000 võeti maha neid.
Ma pole veel SP kusagile jõundud. MP on liiga hea
Origin ID: eZmod3 |
Jepp v6eti maha 3 korda rohkem kui vaja oli
Nii et j2rgmine challenge paluks
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
21.03.2012 18:53:21
|
|
|
Jutt tundus üsna positiivne, aga arvamus Biowarest langeks kohe kõvasti kui nad debiilikutest fännide nõudmisele ja kisale järele annaksid ja lõppu "mängu siseselt" muutma hakkaksid.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
21.03.2012 18:53:30
|
|
|
Vaevalt, et täiesti midagi ära muudavad. Vb lihtsalt epilogue / selgitavad paremini / lisavad erinevaid võimalusi juurde vms.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.03.2012 19:04:20
|
|
|
ja loomulikult on see epilogue only for 9.99€
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
21.03.2012 19:11:39
|
|
|
Ma oleks lõpuga rahul, kui ma teaks mis edasi juhtus teistega jne ala DA: O stiilis kus oli slaidid vastavalt sinu otsustele ning kaaslastele.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
21.03.2012 19:12:51
|
|
|
MatchMaker kirjutas: |
Jutt tundus üsna positiivne, aga arvamus Biowarest langeks kohe kõvasti kui nad debiilikutest fännide nõudmisele ja kisale järele annaksid ja lõppu "mängu siseselt" muutma hakkaksid. |
Asi on väga lihtne. Kellele Bioware teeb mänge? - Gameritele, on nii? Kui Gamerid enam nende mängu ei osta on nad omadega k_ses, sest nad on tootmisele hunnik raha kulutanud ja mitte keegi ei kavatse nende toodet tarbida, mis võib viia ka pankrotini. Gameindustry on nii karm business, et seal tavaliselt teist võimalust sulle ei anta, sest kui sa sellise käki valmis teed nagu juhtus Homefrontiga siis oled paari kuu pärast pankrotis. Biowarel ju teisi suuri mänge ei ole ning praegu on võimalus neil veel ennast päästa, et parem võtku fänne kuulda
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
21.03.2012 19:21:21
|
|
|
ME3-ga on jah lood natuke kurvad, sest Origins ning Amazon refundivad ME3 kui nad sellega rahul pole. Samuti on AAA tiitli hind juba 10+- dollarit alla kuu ajaga langenud.
Mind võib kutsuda debiilseks fänniks, kuid mul tekitas küll see ending wtf momendi. Samuti sai sõbradega räägitud ning nad ytlesid sama. Mäng oli väga hea, kuni viimased 10 minutit.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
21.03.2012 19:32:17
|
|
|
tsitaat: |
Mind võib kutsuda debiilseks fänniks, kuid mul tekitas küll see ending wtf momendi. Samuti sai sõbradega räägitud ning nad ytlesid sama. Mäng oli väga hea, kuni viimased 10 minutit.
|
Tutvusringkonnas ma ei tea ühtegi inimest, kes oleks öelnud : "normaalne lõpp oli" vms.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
21.03.2012 19:36:40
|
|
|
lõpp oli küll meh
lonka teokiirusel pikka aega et mingit jama näha. mõttel polnud vb isegi viga aga teostus oli küll jama
viimati muutis rastaman 21.03.2012 19:38:31, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
|