Oleneb ka sellest, kas loevad erinevaid platforme eraldi vms. PC peal mängib arvatavasti vähem mängijaid, eriti origini tõttu. _________________ TALUSILDID
Kui tüübid biowares nagu reaalselt sellise asja kirjutasid ja seda ka mõtlesid, siis müts maha nende ees _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
viimati muutis Velociraptor 19.03.2012 01:12:43, muudetud 3 korda
Hea...loodan, et asi on valmis ennem kui ma 3-anda lõppu jõuan.
Ei tea mis originaal lõpus halba on, kuid ei taha ka teada _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Hea...loodan, et asi on valmis ennem kui ma 3-anda lõppu jõuan.
Ei tea mis originaal lõpus halba on, kuid ei taha ka teada
Jõudsin ka täna õhtul mänguga ühele poole. Mis seal halba on? Kõik on halb. Olin juba ammu leppinud sellega, et lisaks kõigele muule negatiivsele on mängul ka kehva lõpp. Aga no, et see nii jabur ning ebaloogiline on (isegi kui jätta otsuste mõju olematus kõrvale), seda ma ei uskunud. Kogu kriitika mängu kulminatsiooni osas on igati õigustatud.
Spoiler
TMS oli enne viimast missiooni 7000 kopikatega, readiness 50% (MP-d ei mänginud, sest ma ei leian, et SP ja MP peaks olema 2 erinevat asja, mis ei tohiks teineteist mõjutada). Galaktika saatuseks valis minu Shepard süneesti.
Teistkorda läbi mängima ei hakka (erinevalt esimesest kahest osast), maailmaparanduse DLC-d ei oota ega ka ei mängi (juhul, kui see peaks tulema). Kokkuvõtteks arvan, et mäng lihtsalt ei olnud müükituleku hetkeks valmis ehk "Money Talks, Bullshit Walks".
whatever nagu... ausalt
Peale endingu.. mis tegelikult polegi "HULL CRAPPP" ei näinud mängus mitte midagi sitta. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
Inimesed mängivad lihtsalt eelarvamustega. Ootavad mängult midagi, mida IMO ta ei plaanigi pakkuda sulle. No shit, et dissapointment, lol.
Kui ma oleks ka ME3 mängima asudes oodanud mingit Crysise graafikat, animatsioone, fps gameplayd, Diablo itemivalikuid ja Skyrimi explorationi võimalusi siis oleksin vist sama vihane mängu üle, lol.
Mäng pakkus mulle seda mida ootasin. Sain mida tahtsin ja väga rahul. The End.
Tegelt oleks aeg, et lõpuks üks selline "...Crysise graafikat, animatsioone, fps gameplayd, Diablo itemivalikuid ja Skyrimi explorationi võimalusi..." mäng valmis tehtaks. Oleks rahu majas _________________
labidas, Ja siis tuleb suvaline eestlane ja leiab suvalise asja mille kallal vinguda ja mäng ikka maatasa teha. You have failed. Im nothing if not honest lol
Inimesed mängivad lihtsalt eelarvamustega. Ootavad mängult midagi, mida IMO ta ei plaanigi pakkuda sulle. No shit, et dissapointment, lol.
Kui ma oleks ka ME3 mängima asudes oodanud mingit Crysise graafikat, animatsioone, fps gameplayd, Diablo itemivalikuid ja Skyrimi explorationi võimalusi siis oleksin vist sama vihane mängu üle, lol.
Mäng pakkus mulle seda mida ootasin. Sain mida tahtsin ja väga rahul. The End.
Millegi pärast jätate kõige olulisema välja: sisu (story).
Veel täpsem/parem selgitus indoctrination endingu kohta. Mul tekib vaikselt tunne, et see võibki olla see, mida bioware writerid seda kirjutades mõtlesid. Kõik need väiksed detailid - täiesti loogiline. Mis on tõenäosus, et sellised detailid on sees niisama kogemata ? + teisest videost see, et illusive man ja anderson on ka tglt harbringer.
Mis storyl viga on ? Kolmas osa ju ikkagi - ajab armeed kokku, et reaperid hävitada. Ja võtab probleemid/tähtsad osad eelmistest mängudest ja annab neile lahendused
Ja kui nüüd aus olla , siis selle (isegi kolmanda) osa story oli 2x parem, kui enamus mänge mis tänapäeval välja lastakse _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
viimati muutis Velociraptor 19.03.2012 01:35:30, muudetud 1 kord
Ending on seetõttu jama, kuna lubati, et enamus küsimustele saab vastused. Kuid selle viimase 10 minutiga, tekkisid sellised jubeded plot holed. Lõpp oli kiirelt kokku tehtud, kus sinu valik mõjutab põhimõttelist ainult värvi ja mingit closuret mängust.Kuid see jha minu arvamus.
Hudson starts off by saying that Mass Effect 3 itself is a "series of endings." The various storylines of the trilogy are being wrapped up before the actual end sequence. The implication here is that they didn't tell you what happened to individual characters after ME3's conclusion because you already had some idea of their future based on prior events in the game.
Veel täpsem/parem selgitus indoctrination endingu kohta. Mul tekib vaikselt tunne, et see võibki olla see, mida bioware writerid seda kirjutades mõtlesid. Kõik need väiksed detailid - täiesti loogiline. Mis on tõenäosus, et sellised detailid on sees niisama kogemata ? + teisest videost see, et illusive man ja anderson on ka tglt harbringer.
Mis storyl viga on ? Kolmas osa ju ikkagi - ajab armeed kokku, et reaperid hävitada. Ja võtab probleemid/tähtsad osad eelmistest mängudest ja annab neile lahendused
Ja kui nüüd aus olla , siis selle (isegi kolmanda) osa story oli 2x parem, kui enamus mänge mis tänapäeval välja lastakse
Väga lahe. Makes perfect sense indeed.
Ise-asi, kas ükski Bioware rep seda kunagi tunnistab ka tulevaste DLC-de näol või jäetaksegi see lahtiseks. Kahe otsaga asi. Osadele meeldib, kui selline mysterious ending jäetakse. Teised aga ei saa enne rahulikult magada, kui "lived happily ever after või died trying for a fact", lol.
Üks on kindel.
Mingi aeg alustan täieliku Mass Effect maratoniga. Kõik mängud, kõik DLC-d, kõik raamatud, koomiksid etc. Kavatsen kõik jutti "omastada". Eks siis näis, kas ajutöö jääb alles või mitte.
krdi palju on ikka inimesi, kes viitsivad nii palju oma aega raisata mingi pagana arvutimängu lõpu üle juurdlemisele what da fuck is the difference, et milline see lõpp on? mängige ja olge õnnelikud...oluline on ikkagi see, kas saab tundide kaupa meelelahutust või mitte, ebasobiva lõpu peaks ikka suutma üle elada ja oma eluga edasi minna _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Lugesin mitu korda, aga ikka tekib selline Losti tunne, kus suur hulk inimesi analüüsib asja üle ning näeb seda mida pole või siis mis on, aga mida kirjutad pole mõelnud. aga samas ei saa kindel ka olla, minu enda teooria:
Lugu on ju ikka selles, et Reaperid on vaid tööriist. Nagu juba teise osa lõpu lahingus kus ilmselt see sama tegelane/super AI vms hääl mida me 3da mängu lõpus näeme teatab Shepardile et need tegelased mida nad reaperiteks kutsuvad on nende (orgaaniliste) nö lunastus. Ehk siis mingi rass kunagi kauges minevikus jõudis oma evolutsiooni tipule ja nägi väga vildakat lahendust orgaaniliste ja sünteetiliste konfliktile ja lõi reaperid, citadeli ja mass relayd ja selle tsükli. Lõpuks surid ise ka ilmselt välja vms, alles jäi neist see mingi super ai/vi arvuti mis citadelist asja edasi majandas.
Punane ja sinine masin seal lõpus on ilmselt vaid disaini valik mis on mõeldud lihtsalt mägu sisese valiku tegemiseks.
Mängus pole ju ka öeldud kaua Shepard teadvusetu oli kui ta selle kiirega pihta sai, Joker ja ta sõbrad ilmselt eeldasid et ta sai surma ja üritasid lahkuda sest lahing oli nii ehk naa kaotatud. Anderson lihtsalt jõudis esimesena sisse ja Illusive man oli ilmselt juba siis citadelis kui see Maa juurde toimetati.
viimati muutis MatchMaker 19.03.2012 04:06:07, muudetud 2 korda
DrZ poolt antud lingist võetust tükk teksti. Võimalik, et Bioware kirjutajad suutsid teha läbi aegade kõige parema video-game story lõpu mida võimalik välja mõelda. Kui kogu see teoretiseerimine tõsi on, ning tõendeid on tegelikult tõesti sittakanti - siis jah. Kõik, kes lõpu maha tegid on võib-olla lihtsalt liiga dumbod (eks ma ka siis mingis mõttes ), et märgata pisikesi viiteid "tõele".
tsitaat:
With the assistance of countless others' highly important observations in this thread, I sumbit to you that possibility the endings of ME3 represent the highest form of the metagaming experience. The highest form of BioWare's "giving the player choice that matters, from ME1 to ME3". The highest form of player interaction that we have yet seen from a video game. This has never before been attempted by a company, and it represents the ballsiest dedication to story and lore that may exist.
Spoiler
I believe that the endings may be indicative of BioWare attempting to allow the player the real-time experience of what indoctrination would be like. This theory explains (in a highly weird, impossible, and completely insane way) all of the missing pieces in the hallucination sequence, and also explains BioWare's real-world actions (such as complete silence since the fan sh*tstorm broke in response to the endings).
Minu jaoks paar vaieldamatult kõige suuremat tõendit:
Spoiler
-*Eeldus* -The endgame scenario is Indoctrination/Manipulation from the Reapers (Harbinger) trying to force you into choosing to let the Reapers live.
Shepard is not awake during the final scenes.
-During Shepard's final dream with the child, chatter can be heard over the radio about nobody making it to the beam. Shepard is still in London.
-Shepard wakes up after Destroy, because the Reaper's hold is diminished. Shepard does not awake in the other 2 "endings" because you are fully indoctrinated by the choices you made to allow the Reapers to win. "Assuming Control!" *Märkus* Tegelt vist synthesis lõpuga jäid ka ellu, aga ainult siis, kui EMS oli suht põhjas. Ehk võimalik, et suutad nagu Reaperite indoctrinationist üle olla, aga sured kuna polnud piisavalt aega antud vms
-When Shepard wakes up at the end of Destroy, he/she is waking up in London, after being hit with the laser.
Ma arvan, et tuleb kas pisem DLC või siis suurem DLC-Expansion, mis võtab sinu kogetud ME3 lõpu ja siis jätkab sealt.
tsitaat:
Michael Gamble @GambleMike
"Hardest. Day. Ever. Seriously, if you people knew all the stuff we are planning...you'd, we'll - hold onto your copy of me3 forever. "
Ja muidugi siis see pilt. "The Truth"
Spoiler
Mis mulle veel isiklikult rämedalt silma hakkasid, mida ma ever ei usu, et Bioware lihtsalt "kogemata" unustab või rushib. (Ning DA2-te pole IMO mõtet siin näiteks tuua kuna seal oli minu arust ka Story suht võrreldav ME2 omaga. Nagu triloogia keskmine osa. Less epic, aga siiski sisukas ja avardas maailma, lõi settingu tulevikus jaoks. + DA2 storyline viited tuleviku jaoks jätsid ka piisavalt "haiglaselt" mysterious maigu suhu, et esimese osa Warden on "missing") :
Spoiler
Kogu team jookseb beam'i poole aga peale laserit oled üksi. Kedagi pole. Ja raadiost see, et nobody made it. Ehk su Team otsustas taganeda, kui nägid sind ja teisi pihta saamas. Ning Joker tuleb ja korjab nad kiiresti peale ja põgeneb kuna Mission Failed nende arust. Retreat and fight another day jne. Põhjus miks nad ka mass-relay's endingus parasjagu kõik koos on. Kui kõik toimub Shepardi peas, siis on see loogiline mingis mõttes.
Jõuad Citadeli siis Anderson on juba seal. Ütleb sulle, et tuli teisest kohast välja. Kuigi hiljem kõndides pole küll näha, et muid valikuvariante oleks olnud, kust ta oleks sinna control roomi saanud. Mass relay peaks samuti ikka väga otse liikuma, mitte hargnema lampi. Seega sai kas Surma enne beam'ini jõudmist, või siis haavata ja ei jõudnud lihtsalt kohale.
Kui ärkad peale laseriga pihtasaamist üles siis oled kui kõndiv laip, samas saad vabalt veel paar huski maha kütta ja kuule vabalt sisse saada. Ja millegi pärast enam järsku Laseriga sind ei tulistata.
Kui jõuad citadeli siis need visionid mis sul on. Täiesti ilusti on kuulda Ashley, Liara, Wrex'i ja teiste hääli. Võimalik, et su tiimikaaslased üritavad sind üles äratada. Lahinguväljalt eemale toimetada peale seda, kui olid vigastada saanud. Kuid indoctrination liiga tugev.
Ning see, et jah - Destroy the Reapers oli "renegade" valik. Asi mida mängu algusest peale oled üritanud teha. Mille suhtes Illusive Man'ga vaidlesid, et see on ainus viis. Ja nüüd on see järsku nö. "Evil valik"?
Et siis võimalik, et:
Control ending - full indoctrination, you die, end of game. Galaxy fucked.
Destroy ending + good enough EMS - resist indoctrination, you live, fight continues. /Low EMS, resist indoctrination, but die. Galaxy fucked.
Synthesis ending + near-max EMS - modify indoctrination to evolve, learn, slightly control reapers vms. You live, Fight continues, perfect choice. (Tundub osati loogiline, et kõige suurem military might on vajalik, et anda sulle kõige enam aega indoctrinationiga võidelda ja enda heaks ära kasutada + ellu jääda kuni Harbringer on veel rünnakute all.) / Low EMS, win indoctrination battle, but die. Galaxy most likely fucked.
Ehk siis military assets otsustavad, kas sa elad või mitte. Kas on vägesid piisavalt palju, et Reapereid niikaua tule all hoida kuni sa uuesti üles ärkad... kui õige endingu valid. Nagu ME2 selles suhtes. Lased lampi kohe mängu lõppu siis ei saagi ever EMS kätte, et ellu jääda. Nagu ME2-s said ideaalse lõpu vaid enamuse contenti ära tehes.
Kui Bioware suutis midagi taolist valmis kirjutada siis on aeg küll suur osa negatiivsust tagasi võtta ning enda idiootsust kiruda.
We are aware that there are concerns about a recent post from this account regarding the ending of the game. In this post it was stated that at this time we do not have plans to change the ending.
We would like to clarify that we are actively and seriously taking all player feedback into consideration and have ruled nothing out. At this time we are still collecting and considering your feedback and have not made a decision regarding requests to change the ending.
Your feedback and opinions are of the utmost importance to us. We apologize for any confusion this has caused. Our top priority regarding this discussion is to keep communication with you, our loyal fans, open and productive.
Mulle see mäng meeldis. Kasti taga passijatele - vali mingi biootiliste võimetega loom, barrier peale, lenda kõige keskele ja küta kõigile molli. Või siis passige edasi kastide taga ja hädaldage. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
viimati muutis dex 19.03.2012 13:37:49, muudetud 1 kord
Ma mängisin muidu ilma selle prothean DLCta. Jäin millestki huvitavast/infost kah ilma ?
Nagunii plaanis insanity jms peal uuesti läbi pelada. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.