Mäletan, et cod4-s oli selline asi, et ilma vastava perkita olid kaugele oma katelokikolinaga kuulda.. BO-st ma ei mäleta ja muidu MW versioone mänginud pole.
Kui päriselus on hästi pakitud varustus vaikne varustus, seda enam, et kõrvatropid on koguaeg peas, siis sa ei peagi kuulma vastase samme. BF3-e puhul on proovitud kogu seda väljanägemist-kuulmis reaalsemaks ajada.. Kusjuures helid ongi reaalsed, lindistatud lasketiirudes, erinevate nurkade alt..
see kõik on väga tore aga kui ma olen harjunud heli järgi mängima siis esimesed korrad on väga imelikud. Lisaks tundub väga probleemne osa mängust claymore detectimine, baddied teamis ja see, et on võimalik üksteist samal ajal ära tappa + mängu netcode tundub veidi bugine olevat
See oli tõesti väga detailne ja hea video.Sain kah päris mitu uut asja teada. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Mingi community challenge on, et Twitteris ja Facebookis nõuda patchi.
Eks nad peavad andma ka millalgil. Nende twitter on paksult täis neid nõudeid juba. www.twitter.com/battlefield
Hea näide, kui OP on hetkel lahingukopterid vs maavägi ja lennukid. Täis upgraded kopter, koos pro juhiga teeb sisuliselt seda mis tahab. Täna olin korraks ühe pro kaaspiloot Caspian Border´s. Tulemuseks temal 55/3 ja minul 9ne killing streak. Mingi 90% meie suunas lastud rakette lihtsalt läksid mööda. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
juhtub. kahvad piloodid vastastel.
lennukiga ei hakka ju rakettidega vaeva nägema kopteri vastu. kuulipildujaga võtab palju kergemini. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Hea näide, kui OP on hetkel lahingukopterid vs maavägi ja lennukid. Täis upgraded kopter, koos pro juhiga teeb sisuliselt seda mis tahab. Täna olin korraks ühe pro kaaspiloot Caspian Border´s. Tulemuseks temal 55/3 ja minul 9ne killing streak. Mingi 90% meie suunas lastud rakette lihtsalt läksid mööda.
Sellepärast ongi patchi vaja... ja ka ilma patchita tegelt. Üks vähegi kannatlik T90'ne juht ootab ära momendi kus tankiga kopterile tina anda või võtab engi ja hakkab stingeriga kummitama, või võtab lennuki ja üritab sellega ning kui ükski eelnevatest ei aita, siis läheb rconiks ja laseb kopterijuhi ajud lihtsalt klaasile. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kas oleks väga palju palutud,et järgmise 4gb patchi sees võiks olla "Soldier of Fortune" damage model sõduritel!
Uhmerdad ikka browningust karja sisse siis ikka tükke ja kaltsu lendaks....tanki alt läbi lödiks jne. _________________ Tapa sionist!
Nuh palju asju häirib, mis võiks teisiti olla.
1. Lennukiga puudesse maanduda 2. Tank vajab 3-4 laksu smawist, et sipelgad sealt välja roomaks. suht samapalju dämmi teeb kopteri unguided missle, mis ei ole üleüldse sellist armorit läbivaks mõeldud. Tank peaks selle peale vaid kergelt köhima. 3. Kuulid ja mürsud kukuvad nii kiirelt nagu mõjuks neile mitmekordne gravitatsioon. 4. Autosniper vs sniper balanss on paigast ära. 5. Inimene elab üle 3+ kuuli lennuki või tanki kuulipildujast. Juba 1st-2st peaks piisama, et too enam ei liigutaks. 6. Helid on mängus tihtipeale hilinemisega. A´la saad raketitabamuse ja alles peale seda kuuled, kuidas see lendu läks.
Need vaid üksikud tähelepanekud. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Möh, kopteri rocket podsidest on vaja sisuliselt kõik 14 pihta lasta, et asja pilpaks v kriitilise piirini viia. See 3-4 rocket podi raketti ei tee mitte sittagi, kui just taha otsa ei pauguta. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Möh, kopteri rocket podsidest on vaja sisuliselt kõik 14 pihta lasta, et asja pilpaks v kriitilise piirini viia. See 3-4 rocket podi raketti ei tee mitte sittagi, kui just taha otsa ei pauguta.
OK võtame siis asja niimoodi. Need rocked podid põrutad sa tühjaks 2 sekundiga. Smawist 3 laksu võtab 15 sekundit + . Lisaks saad sa kopteriga neid lasta nii kaugelt, et AA sinu peale lukustama pole võimeline. Nad võiks AA lukustus kaugust veidi pikendada, et kopter päris oma baasist ei saaks häirimatult teise mapi otsa paugutada. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
viimati muutis Kristoferr 20.03.2012 02:43:24, muudetud 1 kord
Jah tõsi, aga inseneri elu on maasikas. Väike target, kes vilistab tanki main guni peale (kui just direct hit pole), peidab end igast kaljunuki v rusu taga. Ja enamjaolt on sul neid insenere ümber 3+... vähemalt minu puhul on. Sõidad kuhugi, kaart hakkab sirama punastest kuuskedest ja smawe lendab nagu põrnikaid mais. Samas kopterit on üks, tema peab muuseas tegelema vastase kopteriga, jetidega, maapealsete AA dega (IFV/tunguska, stingerid, soflamid, stationary AA). Lihtne on tanke purustada ainult siis, kui vastastiim on algajaid täis. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
olen nüüd pisut pelanud
hiiretäpsus on mul olematu, esimene kogemus üldse see mäng võrgus
samas mingeid disconnecte ei ole ja lagi ka ei taju, muidugi enamasti olen mingites <30ms serverites _________________ ☠
Lagi otseselt polegi (seda nö rubberbandingut). Just siin tõdesin, et hoolimata massiliselt andmevahetusest mis tänu mängu olemusele toimub, liiguvad inimesed ja sõidukid väga sujuvalt.
Samas on tohutult kordi, kus nt viskad kiviseina taha pikali vastast nähes, aga pikali olles saad ikka mingi 3-4 korda pihta, kuna teises otsas tüüp on seesama eelmainitud "ei mu 1/1 nett on täitsa sobiv mängu jaoks!" ja laggab end võiduni. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Lagi otseselt polegi (seda nö rubberbandingut). Just siin tõdesin, et hoolimata massiliselt andmevahetusest mis tänu mängu olemusele toimub, liiguvad inimesed ja sõidukid väga sujuvalt.
Samas on tohutult kordi, kus nt viskad kiviseina taha pikali vastast nähes, aga pikali olles saad ikka mingi 3-4 korda pihta, kuna teises otsas tüüp on seesama eelmainitud "ei mu 1/1 nett on täitsa sobiv mängu jaoks!" ja laggab end võiduni.
Mida sa selle "massilise admevahetuse" all silmas pead? Tegelikult toimub vaid infovahetus sõdurite / sõidukite / väljatulistatud laskemoona jms postisioonide kohta, aga andmemaht sellel tsirkusel on üsna väike. Kõik graafika ja eriefektid jooksevad ainult mängija enda arvutis. Minul isiklikult peale viimast "parandust" esineb ohtralt "rubberbullet" värki.
EDIT:
NOTICE We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP. Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time.
Lagi teemal- ma mängisin kord snaipriga ja üks tüüp hakkas läägama, kohapeal jooksma. Lasin talle kuuli pähe, kuni ta kohapeal glitchis ja sain killi :/
Kas oleks väga palju palutud,et järgmise 4gb patchi sees võiks olla "Soldier of Fortune" damage model sõduritel!
Uhmerdad ikka browningust karja sisse siis ikka tükke ja kaltsu lendaks....tanki alt läbi lödiks jne.
taipohh, Miks sa juba pikemat aega püüad teha sellest mingit teist mängu? Kas sa ise ka kujutad ette kui kõik need ragdollid ja muu jama mis sa enne juba kirjutanud oled, mängu panna palju see täpselt resursse nõudma hakkab?
BATTLELOG: NOTICE We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP. Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time.
Esimesed sammud PATCHI suunas PIDU PIDU PIDU
taipohh kirjutas:
taipohh kirjutas:
Uhmerdad ikka browningust karja sisse siis ikka tükke ja kaltsu lendaks....tanki alt läbi lödiks jne.
Issand kuidas ma armastasin SOFis käsi ja jalgu otsast lasta. Ilgelt kõva oleks braunast ikka korralikult ribadeks lasta või headshotist kapsas lillkapsaks Kui see video BF3-ga kokku panna siis jumaldaksin seda mängu üle kõige ning ei vinguks enam elusees mängu bugide ning disconnectide üle. _________________ Battlelog: Aivar1988
Tervist oskab keegi konkreetselt öelda millised failid on vaja kopida Origini Games kausta.Mäng installitud ,updeat tehtud .Saaks kurjam sellest vene keelest lahti _________________ Special boy
viimati muutis Mr Jason 20.03.2012 14:44:41, muudetud 1 kord
Tervist oskab keegi konkreetselt öelda millised failid on vaja kopida Origini kausta.Mäng installitud ,updeat tehtud .Saaks kurjam sellest vene keelest lahti
Tervist oskab keegi konkreetselt öelda millised failid on vaja kopida Origini kausta.Mäng installitud ,updeat tehtud .Saaks kurjam sellest vene keelest lahti
Tegelikult on tõsiselt sellest ``saaks venekeelest lahti`` postitustest kõrini.Krt 2 võimalust kas loed vanemaid postitusi või ostad ing. keelse mängu!
Vaikselt hakkab juba see ``keele`` teema üle viskama
Krt enam ei viitsita guuglit ka kasutada.
Tegelikult on tõsiselt sellest ``saaks venekeelest lahti`` postitustest kõrini.Krt 2 võimalust kas loed vanemaid postitusi või ostad ing. keelse mängu!
ÄRA TARGUTA ,,UMNIK,, KASUTAN KASUTAN GOOGLIT. _________________ Special boy
ÄRA TARGUTA ,,UMNIK,, KASUTAN KASUTAN GOOGLIT.
Vaata asjalood on nii, et kui sulle midagi ei meeldi on see sinu traagika. Kõikse lihtsam on muidugi kohe, et andke ja mul on vaja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.