Mäletan, et cod4-s oli selline asi, et ilma vastava perkita olid kaugele oma katelokikolinaga kuulda.. BO-st ma ei mäleta ja muidu MW versioone mänginud pole.
Kui päriselus on hästi pakitud varustus vaikne varustus, seda enam, et kõrvatropid on koguaeg peas, siis sa ei peagi kuulma vastase samme. BF3-e puhul on proovitud kogu seda väljanägemist-kuulmis reaalsemaks ajada.. Kusjuures helid ongi reaalsed, lindistatud lasketiirudes, erinevate nurkade alt..
see kõik on väga tore aga kui ma olen harjunud heli järgi mängima siis esimesed korrad on väga imelikud. Lisaks tundub väga probleemne osa mängust claymore detectimine, baddied teamis ja see, et on võimalik üksteist samal ajal ära tappa + mängu netcode tundub veidi bugine olevat
See oli tõesti väga detailne ja hea video.Sain kah päris mitu uut asja teada. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Mingi community challenge on, et Twitteris ja Facebookis nõuda patchi.
Eks nad peavad andma ka millalgil. Nende twitter on paksult täis neid nõudeid juba. www.twitter.com/battlefield
Hea näide, kui OP on hetkel lahingukopterid vs maavägi ja lennukid. Täis upgraded kopter, koos pro juhiga teeb sisuliselt seda mis tahab. Täna olin korraks ühe pro kaaspiloot Caspian Border´s. Tulemuseks temal 55/3 ja minul 9ne killing streak. Mingi 90% meie suunas lastud rakette lihtsalt läksid mööda. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
juhtub. kahvad piloodid vastastel.
lennukiga ei hakka ju rakettidega vaeva nägema kopteri vastu. kuulipildujaga võtab palju kergemini. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Hea näide, kui OP on hetkel lahingukopterid vs maavägi ja lennukid. Täis upgraded kopter, koos pro juhiga teeb sisuliselt seda mis tahab. Täna olin korraks ühe pro kaaspiloot Caspian Border´s. Tulemuseks temal 55/3 ja minul 9ne killing streak. Mingi 90% meie suunas lastud rakette lihtsalt läksid mööda.
Sellepärast ongi patchi vaja... ja ka ilma patchita tegelt. Üks vähegi kannatlik T90'ne juht ootab ära momendi kus tankiga kopterile tina anda või võtab engi ja hakkab stingeriga kummitama, või võtab lennuki ja üritab sellega ning kui ükski eelnevatest ei aita, siis läheb rconiks ja laseb kopterijuhi ajud lihtsalt klaasile. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.