praegune kellaaeg 17.06.2025 21:32:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
16.03.2012 19:14:28
|
|
|
Lennu55, U2711 omajaid siin foorumis lademetes. Eks proovime jõudumööda vastata kõikidele küsimustele. Mina tulin U2711e peale ühelt Samsungi 24" TN paneelilt, kus reageerimisaeg oli vist 3-4ms (täpselt ei mäleta). Ei saanud üleminekul aru, et input lag oleks tekkinud. Samas ma ei mängi competitive FPSi online, niiet minu subjektiivne arvamus ja nõudmised ei pruugi kattuda sinu omadega. CSi mehed pidid üldse CRTdega mängima... Filmide vaatamisel mingeid probleeme ei ole. Kui viitsid veel värviprofiili paika seada ja korraliku ripi või orika blu ray sappa siduda, siis on ikka täielik lust. Mingi input lag igatahes on, seda on näha siis, kui masin buudib. Mu kõrval seisev 2311h võtab kiiremini pildi ette ja vahetab pilti (boot protsessil) kiiremini, kui U2711.
Longero, Need ajad peaks möödas olema, kus kaardi tootjad oma drivereid haldavad. Vähemalt pole paar viimast tsüklit enam märganud. Ükskõik millise tootja kaardile sobivad siis vastavalt nVidia või AMD driverid. Küll aga võid leida kellegi kolmanda poole moditud drivereid, sest reeglina toovad uued driverid kaasa fookuse liikumise viimastele kaartidele. Niiet praegused AMD driverid ei fokuseeri enam 6xxx seeria perfi kruttimise peale, vaid pigem 7xxx seeria perfi peale.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
R.Adams
HV vaatleja
|
16.03.2012 22:52:50
|
|
|
Tänan omalt poolt ka vastajaid. Jõudsin vist ka lõpuks otsusele ja muretsen omalegi selle U2711.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
17.03.2012 07:55:49
|
|
|
Longero, sa saad täiesti rahus selle kaardiga seda ekraani kasutada ilma probleemideta. See kas AGP või PCI-e kaart siinkohal rolli ei mängi.
Samuti pole erilist mõtet kellama hakata seda kaarti, 2560x1440 resoga mängima ei hakka nii või naa. 2D pilti kuvades(loe: mitte mängides) pole praktiliselt mitte mingit erilist jõudlust vaja kaardilt.
Ehk siis ära näpi, pole mõtet ja pealegi arvestades kaardi ja masina vanust siis eeldatavasti on korpus ja jahuti tolmu ääreni täis, mis tõmbab jahuti efektiivsust veelgi maha.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|