Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Chromedome
HV vaatleja

sõnum 14.03.2012 00:49:09 vasta tsitaadiga

Hoia kauem nuppe all
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Germo7
HV vaatleja

sõnum 14.03.2012 00:58:22 vasta tsitaadiga

robert! kirjutas:
conx kirjutas:
robert! kirjutas:
Märkasin päevad tagasi jooksmas käies ja vahepeal maastikust ühte klõpsu tehes, et pildi keskosa on imelik, mõtlesin, et küllap udust, mis too hommik maad kattis. Nüüd seda teemaarendust lugedes tegin kohe testpildi ja tulebki välja - roosatäpi viga telefonil küljes. Loodetavasti ICS update mure lahendab, sest kuradima kahju oleks telefoni garantiisse saata.
Kas custom romi peale laskmine ei lahendaks muret?

Kas selline probleem on garantii poolt lahendatav? Kui pooltel on viga küljes. Ise viiks siis küll garantiisse...

ICS peale pandud ja mure jätkub. Aplaus, Samsung, aplaus. Homme viin siis aparaadi garantiisse.

Sama plaan aga ootan ära kuni sa oled oma kätte saanud..siis selgub mis lahenduse nad pakuvad! icon_smile.gif

Ja kas kellelgi veel nii on ,et selle ICS-ga vähe uimab vahest..nt: whatsapp-is telefoni pöörates vahest jääb nagu korra mõtlema ja siis keerab nii ,et ainult tühi tasustapilt keerab ja siis ilmub tekst tagant järgi kui ta pööramisega hakkama on saanud.. ja seda on mujal ka esinenud..!

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 14.03.2012 08:17:01 vasta tsitaadiga

Kas teil ICS tarkvarauuendust laseb teha?
Mul on see krdi ikoon seal üleval ja panen kinnita ja viskab ette, et tarkvara värskendus ebaõnnestus ja see krdi ikoon jääb üles statusbari peale alles.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 14.03.2012 09:56:21 vasta tsitaadiga

Tre,

Leidsin memod ka üles lõpuks. Üsna ebaloogiliselt tehtud, programm ise suure T-tähe ikooniga (küll jah nimi memo all) aga ei paista ega oska kohe otsida teiste programmide nimekirjast, sealt ikoonide vahelt. Aga vähemalt olemas icon_smile.gif Akukulu hetkel 13h ja 65% alles. Seega tuleb kuskil 1.5päeva tundub ära. Üks imelik restardi järgne sündmus ka oli, kus peale restarti telefon bootis üles ja siis kadus täielikult touchi ja füüsiliste nuppude tugi icon_lol.gif Aitas vaid aku tagant võtmine, järgmise restardiga kõik ok jälle. Muid probleeme pole õnneks rohkem täheldanud.

Equ

viimati muutis Equinox 14.03.2012 12:39:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Six
HV veteran
Six

sõnum 14.03.2012 10:40:32 vasta tsitaadiga

Oleks tänulik viidete eest, kust leida ICS jaoks cifs.ko moodulit.
XDA-st esimese hooga ei leidnud...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 14.03.2012 11:04:57 vasta tsitaadiga

eeromees kirjutas:
Six kirjutas:
Kui tahad Kiesiga uuendada 4.0.3 (XXLPQ) peale, siis pead enne panema Odiniga viimase ametliku 2.3.4 (XWKI4) peale ja siis seda uuendama.

eeromees kirjutas:
Mida krdit ma valesti teen kogu aeg? I9100OXXLPD Odiniga peale, kenasti boodib üles aga SIM kaarti ei tunnista. Ei ühtegi võrku ega midagi... Kas midagi on vaja veel lisada? Kiesiga ei anna võimalust updeitida. Ehk annab keegi nõu, mis valesti icon_sad.gif

Ega ma selle Kiesi pärast nii väga ei põegi. Kõik nagu juhendite järgi kenasti peale lastud ja kõik toimib...peale helistamise icon_smile.gif Kas ehk vale softi versiooni olen peale pannud? Valisin omaarust nagu Baltic versiooni. Telefon oli muidugi algselt Poola softiga kui ma õieti mäletan... Ehk siin see kala, et peaks Poland versiooni hoopis sisse keevitama?

Ilmselt oled ka üks nendest, kes on suutnud IMEI koodi ära rikkuda. Vaata mida näitab *#06# ja kas see klapib sellega, mida sa telefoni korpusel näed.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 14.03.2012 11:30:39 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
eeromees kirjutas:
Six kirjutas:
Kui tahad Kiesiga uuendada 4.0.3 (XXLPQ) peale, siis pead enne panema Odiniga viimase ametliku 2.3.4 (XWKI4) peale ja siis seda uuendama.

eeromees kirjutas:
Mida krdit ma valesti teen kogu aeg? I9100OXXLPD Odiniga peale, kenasti boodib üles aga SIM kaarti ei tunnista. Ei ühtegi võrku ega midagi... Kas midagi on vaja veel lisada? Kiesiga ei anna võimalust updeitida. Ehk annab keegi nõu, mis valesti icon_sad.gif

Ega ma selle Kiesi pärast nii väga ei põegi. Kõik nagu juhendite järgi kenasti peale lastud ja kõik toimib...peale helistamise icon_smile.gif Kas ehk vale softi versiooni olen peale pannud? Valisin omaarust nagu Baltic versiooni. Telefon oli muidugi algselt Poola softiga kui ma õieti mäletan... Ehk siin see kala, et peaks Poland versiooni hoopis sisse keevitama?

Ilmselt oled ka üks nendest, kes on suutnud IMEI koodi ära rikkuda. Vaata mida näitab *#06# ja kas see klapib sellega, mida sa telefoni korpusel näed.

Njah, need on tõesti ikka täiesti erinevad! Aga samas praegu panin tagasi vana softi ja sellega levi täiesti olemas kuigi IMEId on erinevad...? Mida küll ette võtta icon_sad.gif

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 14.03.2012 11:48:56 vasta tsitaadiga

siin oli mingi õpetus: http://goangeek.wordpress.com/2011/10/11/how-to-change-sgs2-product-code/

EDIT: sry, see oli product code muutmiseks...
siin õige: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264021
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 14.03.2012 12:35:22 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
siin oli mingi õpetus: http://goangeek.wordpress.com/2011/10/11/how-to-change-sgs2-product-code/

EDIT: sry, see oli product code muutmiseks...
siin õige: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264021

Tänud, õhtul läheb siis taas häkkimiseks. Eks annan teada, kas õnnestus.

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 14.03.2012 12:38:45 vasta tsitaadiga

Tre,

Paistab, et see akumeeter näitab küll seal aiateibaid. Kogemata viskasin pilgu peale nüüd telefonile ja seis 64% akut alles ja käinud 15h 12m kokku, nüüd siis järsku nagu oleks 2 tunniga vaid 1% kukkunud akust. Ehk vist tundub, et aku tegelt ise peab küll ja kasutamis aeg tuleb üsna ok aga protsendinäidik elab mingi oma müstilist elu icon_lol.gif

Equ

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
juuser
Aeg Maha 2a

sõnum 14.03.2012 12:56:34 vasta tsitaadiga

Tundub aku kalibreerimise/värskelt peale lastud ROM-i probleem olevat. Ise kümneid ROM-e flashinud ja minu kogemus ütleb, et aku tegelik kestvus tuleb ilmsiks pärast kalibreerimist ja ca 5-10 laadimistsüklit.

Equinox kirjutas:
Tre,

Paistab, et see akumeeter näitab küll seal aiateibaid. Kogemata viskasin pilgu peale nüüd telefonile ja seis 64% akut alles ja käinud 15h 12m kokku, nüüd siis järsku nagu oleks 2 tunniga vaid 1% kukkunud akust. Ehk vist tundub, et aku tegelt ise peab küll ja kasutamis aeg tuleb üsna ok aga protsendinäidik elab mingi oma müstilist elu icon_lol.gif

Equ
tagasi üles
isiklik
HV kasutaja

sõnum 14.03.2012 17:55:48 vasta tsitaadiga

Tahan originaal rom-i tagasi, kuidas saan? See jäätise võileib on veel liiga toores, osad asjad ei tööta, jne jne.
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2012 18:15:02 vasta tsitaadiga

isiklik kirjutas:
Tahan originaal rom-i tagasi, kuidas saan? See jäätise võileib on veel liiga toores, osad asjad ei tööta, jne jne.

Mind pigem huvitab see, et mis asjad ei tööta?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
v3lts
HV vaatleja
v3lts

sõnum 14.03.2012 18:27:46 vasta tsitaadiga

Suure hädaga sain lõpuks GTA 3-e ka jälle tööle nüüd official ICS-i peal.
tagasi üles
isiklik
HV kasutaja

sõnum 14.03.2012 23:30:45 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
isiklik kirjutas:

Mind pigem huvitab see, et mis asjad ei tööta?

Sygic, .... midagi oli veel....
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 15.03.2012 00:10:35 vasta tsitaadiga

Ma pole veel ühtegi programmi leidnud mis ei töötaks selle 4.0.3 ICS-ga (installitud täielikult tühjaks tehtud telefoni). Proovisin järgi, ka Sygic toimib. Kuid olgem ausad, siis see programm on ise üks ebastabiilsuse etalon ja ma ei imesta kui see päris elus ikkagi mingil hetkel pange peaks panema.
Muideks avastasin ka juba midagi sellist, mis vana pipargoogiga ei töötanud - bluetooth ühendus on võimalik tekitada arvuti ja telefoni vahel icon_smile.gif
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2012 01:38:32 vasta tsitaadiga

Panin peale ja 15 minutit proovisin peaasjalikult mõnda mägu:

1) Plants vs Zombies hangub mingil suvaliselt hetkel. Taustamuusika mängib edasi, aga pilt hangub ja näppimisele ei reageeri.
2) Minecraftis on tekkinud ca 1-sekundiline input lag.
3) Russians eggs hangus peale game-overit

4) Jewel Star töötab.
5) Fruit Ninja töötab.
6) World of Goo töötab.

7) Extended Controls töötab.
8) Team Viewer töötab.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 15.03.2012 02:02:43 vasta tsitaadiga

mina läksin ka piparkoogi peale ammu tagasi kuna jäätis on veel toores.... navigon ei tööta on minu jaoks suurim asi. maksta hunnik raha ja siis see ei tööta on ikka üsna jama.... ei tööta ka tegrak. programme on sitaks mis jäätise peal ei toimi. Väga mõttetu on see jäätis hetkel.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Germo7
HV vaatleja

sõnum 15.03.2012 02:18:18 vasta tsitaadiga

*Call recorder pro - app justkui töötaks aga salvestamist ei toimu...
*Caller name pro - nime ja asjade ütlemine toimib aga app-i ennast avades jookseb kokku koos launcheriga..

Need on muidugi lihtsalt app-ide arendajate poolsed nö ajast maha jäämised.. Mõlema appi arendajaga on kirjavahetust peetud ja mõlemad lubavad lähemal ajal oma app-id ICS jaoks ringi kohandada.. icon_smile.gif

Aga see ajab küll marru ,et sada aastat sai seda ICS oodatud ja pettumus on suur..eriti häirib see ,et aeg ajalt jääb mõtlema mõnda asja avades..nö tuleb korra selline must leht ja siis alles avab programmi.. GB ei täheldanud kunagi sellist asja... Ja muidugi ma ei saa aru kas oleks olnud võimalik veel koledamat valikute akent teha mis avaneb "menüü" nuppu vajutades.. icon_biggrin.gif

Aku paneb ka nahka maru kiirelt!

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 15.03.2012 02:42:20 vasta tsitaadiga

Wave-ga oli sama teema, et kole kaua sai oodatud bada2-te ja siis lõpuks tuli mingi hirmus poolik käkk (isegi AppStore-s ei saa miskit teha, kontod hapnevad, lubatakse ehk märtsi lõpuks saab korda, yeah right...). tundub nagu Samsungi tavapraktika olevat.
ise olen igatahes tõsiselt hakanud kaaluma margivahetust, Sony tundub näiteks üha ahvatlevam.

indrpo
HV Guru

sõnum 15.03.2012 10:10:42 vasta tsitaadiga

Ei tasu samsa peale kuri olla, ammu teada tõde on see, tahad 100% töötavat asja või iKäkk, kui tahad ise midagi mudida, võta android.
Mina olen uue softiga rahul va. selle uuendusprotsessiga, kõik deskid sassis ja vpn apn puudu ning märkmed tühjad. Kõik mulle vajalikud softid õnneks töötavad.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
ailux
HV vaatleja

sõnum 15.03.2012 11:00:58 vasta tsitaadiga

Tere. Mure seoses uue samsa ametliku android 4.0.3 ga S2-le, nimelt sööb akut kui loom ja söödikuks on swype klaver aga samsa enda kalveriga pole täpitähti icon_sad.gif, on kellelgi veel selliseid probleeme.
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 15.03.2012 11:08:40 vasta tsitaadiga

Modifitseeritud scandinavian keyboard programm, millele on lisatud eesti keel lahendaks selle probleemi. http://www.upload.ee/files/1209802/ScandinavianKeyboard_1.4.6.with.Estonian.apk.html

viimati muutis ivar80 15.03.2012 11:13:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 15.03.2012 11:10:52 vasta tsitaadiga

ma kah kolin vana peale tagasi, sest kaks tähtsat asja on puudu.

1. Kontaktide leht on nüüd eraldi, ei saa kontaktide, logide ja telefoni valiku vahel korraga liikuda, see oli hea kiire lahendus. Klahvid - Logid - Lemmikud on kõrvuti ja kontaktid vahelt puudu.
2. Varem oli nii, et kui Logi lehel kellegi peale "klikkasid", siis nägis kogu selle inimesega räägitud ajalugu reas, seda enam pole.

Otsin ka võimalust kuidas saada vana 2.3 tagasi. Mingeid vajalikke uuendusi pole ICS puhul ühtegi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 15.03.2012 11:17:37 vasta tsitaadiga

Sammalhabe kirjutas:

2. Varem oli nii, et kui Logi lehel kellegi peale "klikkasid", siis nägis kogu selle inimesega räägitud ajalugu reas, seda enam pole.

Vaata uuesti. Logi leht on minu arust palju parem nüüd, kuna sama isikuga peetud vestlused ei kajastu erinevate ridadena. Klikid nimel ja siis on eraldi kuupöevade ja kellaaegadega logi olemas.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.