Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Probleem kõvakettaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M@rten
HV kasutaja

sõnum 09.03.2012 06:54:47 Probleem kõvakettaga vasta tsitaadiga

Panin laitmatult töötava WD3200AAKS ketta uude arvutisse (pisike Dell SSF kast) ning kuu aega hiljem ketas järsku hangus ning muutus jube aeglaseks. Ma kahtlustan ülekuumenemist, kuna ma avastasin, et kastist oli kettajahutus välja võetud, seega oli ketas pisikeses kastis ilma jahutuseta.

Paar pilti ka:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Failide kirjutamisel kettale ei esine mingeid anomaaliaid - kiirus on konstantselt maksimumi lähedane - 100 MB/s, Kuid andmete kopeerimine tagasi teisele kettale on jube aeglane - keskmiselt 1-3 MB/s

On selle kettaga veel mõtet jamada või lendab prügikasti?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
innu18
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.03.2012 09:16:44 vasta tsitaadiga

Pole ise sellise asjaga kokku kunagi küll puutunud, kuid tekkis kerge mõte, et proovida teise SATA kaabliga, vahest see vigane? icon_rolleyes.gif Kui loll pakkumine, siis ärge näkku lööge icon_biggrin.gif

Kui see ei aita, siis uus ketas ning vana kellelegi maha müüa, kes sellist kraami hindab thumbs_up.gif Saab paari pudeli õlu rahagi tagasi icon_wink.gif
Kommentaarid: 332 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 285
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.03.2012 12:57:34 vasta tsitaadiga

Rohkem tekitab muret "Current Pending Sector", mille väärtus on 4. Need on 4 võimalikku badi. Juhul, kui SMART hindabki need badideks, tekib ka kirje sinna "Reallocated Sector Count" reale. Aga võib ka aidata zero fill, kui tegemist on softbadidega.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
M@rten
HV kasutaja

sõnum 09.03.2012 13:18:56 vasta tsitaadiga

Olen proovinud Zero Filli, kuid see ei aidanud. Samuti full format ei aidanud. HDD Regeneratorit proovisin ka kuid panin tunni pärast kinni, kuna sellise tempoga edasi minnes oleks HDD Regenerator oma tegevusega valmis saanud umbes 35 päeva pärast icon_biggrin.gif Kaablis ei tohiks viga olla, kuna võtsin töötava ketta tagant kaablid ning panin selle ketta taha. Aga mis siis ikka, mul uued kettad niikunii olemas, tegu mu kõige vanema kettaga.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 09.03.2012 13:40:20 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Rohkem tekitab muret "Current Pending Sector", mille väärtus on 4. Need on 4 võimalikku badi. Juhul, kui SMART hindabki need badideks, tekib ka kirje sinna "Reallocated Sector Count" reale. Aga võib ka aidata zero fill, kui tegemist on softbadidega.
Offline uncorrectable 20 tähendab samuti 20-t badi.
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.03.2012 14:43:36 vasta tsitaadiga

toivos, mis põhjusel siis SMART selle "OK" väidab olema, aga "Current .." on lausa "warning"?
Lihtsalt soov targemaks saada. icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 09.03.2012 15:08:07 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
toivos, mis põhjusel siis SMART selle "OK" väidab olema, aga "Current .." on lausa "warning"?
Lihtsalt soov targemaks saada. icon_smile.gif
Mina ei vaata kunagi Staatust(Ok või Warning või failed), mind huvitab data veerg. Ja kui smardi järgi kas või ükski sector on vigane siis ketas läheb vahetusse.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Probleem kõvakettaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.