Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M@rten
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
innu18
HV Guru
|
09.03.2012 09:16:44
|
|
|
Pole ise sellise asjaga kokku kunagi küll puutunud, kuid tekkis kerge mõte, et proovida teise SATA kaabliga, vahest see vigane? Kui loll pakkumine, siis ärge näkku lööge
Kui see ei aita, siis uus ketas ning vana kellelegi maha müüa, kes sellist kraami hindab Saab paari pudeli õlu rahagi tagasi
|
|
Kommentaarid: 332 loe/lisa |
   |
1 :: |
285 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.03.2012 12:57:34
|
|
|
Rohkem tekitab muret "Current Pending Sector", mille väärtus on 4. Need on 4 võimalikku badi. Juhul, kui SMART hindabki need badideks, tekib ka kirje sinna "Reallocated Sector Count" reale. Aga võib ka aidata zero fill, kui tegemist on softbadidega.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
M@rten
HV kasutaja
|
09.03.2012 13:18:56
|
|
|
Olen proovinud Zero Filli, kuid see ei aidanud. Samuti full format ei aidanud. HDD Regeneratorit proovisin ka kuid panin tunni pärast kinni, kuna sellise tempoga edasi minnes oleks HDD Regenerator oma tegevusega valmis saanud umbes 35 päeva pärast Kaablis ei tohiks viga olla, kuna võtsin töötava ketta tagant kaablid ning panin selle ketta taha. Aga mis siis ikka, mul uued kettad niikunii olemas, tegu mu kõige vanema kettaga.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
09.03.2012 13:40:20
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Rohkem tekitab muret "Current Pending Sector", mille väärtus on 4. Need on 4 võimalikku badi. Juhul, kui SMART hindabki need badideks, tekib ka kirje sinna "Reallocated Sector Count" reale. Aga võib ka aidata zero fill, kui tegemist on softbadidega. |
Offline uncorrectable 20 tähendab samuti 20-t badi.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.03.2012 14:43:36
|
|
|
toivos, mis põhjusel siis SMART selle "OK" väidab olema, aga "Current .." on lausa "warning"?
Lihtsalt soov targemaks saada.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
09.03.2012 15:08:07
|
|
|
Märt. kirjutas: |
toivos, mis põhjusel siis SMART selle "OK" väidab olema, aga "Current .." on lausa "warning"?
Lihtsalt soov targemaks saada.  |
Mina ei vaata kunagi Staatust(Ok või Warning või failed), mind huvitab data veerg. Ja kui smardi järgi kas või ükski sector on vigane siis ketas läheb vahetusse.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|