Suht müstika kuidas low lvl pässid oma lmg ja g18 niidavad. Ma ei oska üldse enam lmg dega lasta, ja g18 tundub ka nii võõras käes. Ump+m1911 choice of weapon. Sai algul nendega sõditud, siis tuli suur vahe sisse (kõike muud proovitud) ja nüüd tagasi . Kui lapiga remonditakse m1911 kinnikiilumine ka ära siis on puhta maasikas. Muidugi ei saa ma aru, et miks ultra-noob toru VAL ile antakse ext mag, aga umpile mitte. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Suht müstika kuidas low lvl pässid oma lmg ja g18 niidavad. Ma ei oska üldse enam lmg dega lasta, ja g18 tundub ka nii võõras käes. Ump+m1911 choice of weapon. Sai algul nendega sõditud, siis tuli suur vahe sisse (kõike muud proovitud) ja nüüd tagasi . Kui lapiga remonditakse m1911 kinnikiilumine ka ära siis on puhta maasikas. Muidugi ei saa ma aru, et miks ultra-noob toru VAL ile antakse ext mag, aga umpile mitte.
VAL on üldse vähe selline...No toome näiteks MW2 Ump Teistmoodi ei oska seletada seda.
Tootja koduleht, olenevalt moonast on 30'ne salv lagi, boxe ei ole (siin mängus on .45 UMP ja sellel ongi 25 padrunit salves, 30'st banaanikujulist salve pole sellele).
ma ei tea... ainuke asi, mis ulle ei meeldi on release date... võiks aprillis olla nt. saaks ilusti ivy peal ketrama hakata...(EHK? )
tuleb close quarters, millele tuleb otsa armored kill, mis tähendab, et väikevõitlus ja siis kohe otsa suurvõitlus.. mida veel tahta?
janoh, nad võiks ühe dlc'na ka olla.. maksaks vähem
See on tänapäeval siis Battlefield (Tuletaevasappi!). Sellist jama on raske kommenteerida praegusel hetkel.
Ise olen põline klassikalise BF2/1942 fänn, aga see uus DLC tuleb päris hea vaheldus. Ja järgnevaks DLC'ks lubati kõige suurimad mapid ever.. kahju ainult et juunini ootama peab. Praegu vanu mappe ja b2k juba ei viitsi mängida..
palun, PALUN! FANBOYD. ärge whinege.. see on lisapakk, kui ei meeldi, ära katsu... muarust on väga lahe, et ERINEVAID DLC'sid ka tuleb ja eriti lahe, et frostbite2 peale ehitatakse VÄGA erinevaid mänge... command & conquer'i seeriast peaks 2013 välja tulema nt.
ma ei saa aru, miks on vaja whineda mingi LISAosa üle. ARMORED KILL, mis on selle vastand, tuleb varsti ka ju välja.. lisaks siis veel ilmselt...
ma ei tea... ainuke asi, mis ulle ei meeldi on release date... võiks aprillis olla nt. saaks ilusti ivy peal ketrama hakata...(EHK? )
tuleb close quarters, millele tuleb otsa armored kill, mis tähendab, et väikevõitlus ja siis kohe otsa suurvõitlus.. mida veel tahta?
janoh, nad võiks ühe dlc'na ka olla.. maksaks vähem
Mulle meeldib. Vahel tahaks küll kuskil püssidega madistada - ei pea selleks mängu vahetama vaid saan uues mapis close quartersis mängida. _________________ >50$ pokkeri bankroll
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.