This fall will also bring the expansion pack Battlefield 3: Armored Kill. Featuring all-out vehicle warfare with new tanks, ATV’s, and mobile artillery, it also includes the biggest map in Battlefield history. Come winter, it is time for the fourth expansion pack Battlefield 3: End Game.
it also includes the biggest map in Battlefield history => 1942 El Alamein? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Close Quarters (yay COD....)
Armored Kill (väga suured kaardid)
End Game.
Igatahes kurb, et nad otsustasid hakata CODi kloonima.
Tore teada, et mängurahvas saab jälle veidi kukrut kergendades seda jama jätkata täies mahus. Nagu arvata oligi, ei ühtegi uut lennuaparaati, teeme parem mingi ATV! Ja juba järgmiseks kevadeks planeeritakse veel ägedamat paketti (Zatar, Kubra, Fushe) kõik TÄIESTI uues kuues. See oleks loomulik järg asjadele. Tead DICE, toodke parem uus Battlefield ja kõik fännid on teile tänulikud.
1 CQC DLC ja kohe kloon jah... ise olen väga rahul ,et see DLC tuleb esimesena , pmst COD MW3 võiks olla vabalt BF3 minimäng nagu seda BlackOpsis zork , ja veel mingi oli.
Härrasele realismiihajale ütleks niipaljut, et rpg granaat väljubki rauast seal 180m/s kiiruse juures. Kiirus langeb märgatavalt lennukauguse suurenedes ( tegemist on siiski granaadi, mitte rakettiga). Ehk siis 200m kaugusel oleva masinani tabamiseni kulub natuke üle sekundi. Võrdluseks : täiskiirusel risti eest läbiliikuv tank on selle ajaga läbinud ca 20m. Lennukiiruse kompenseerimiseks valitakse ettesihtimisnurk, mis sõltub laskekaugusest, sihtmärgi kiirusest ja suunast ning nurgast laskja suhtes.
Su teooria on kõik ilus ja tore,aga see ei muuda fakti,et bf3-s lendavad nad ikka LIIGA aeglaselt.
Olen ka mõned lasud erinevatest TT-raudadest oma eluajal teha saanud _________________ Tapa sionist!
Oh ära muretse küll see ka välja tulistatakse, kasvõi ülejärgmise lumega, koos kõigi ülejäänud CODlt kopeeritud kaartidega. Mmmm, see ju eriti magus pirukas, mis?
Su teooria on kõik ilus ja tore,aga see ei muuda fakti,et bf3-s lendavad nad ikka LIIGA aeglaselt.
Olen ka mõned lasud erinevatest TT-raudadest oma eluajal teha saanud
ei. Balanss on BF3-s relvade hulka arvestades üllatavalt paigas. Kiiremini lennates oleks instagib-mäng, kus ainult rakettidega möllatakski.
Eluilmas ei puutuks mingit project reality taolist mod-i.
Ja pole KUNAGI aru saanud, miks mingi relva olemasolu või puudumine mingil vennal märjaks ajab. Oh, oleks see, oleks too. Täiesti SUVA ju mis nimega relv mängus on?? Olgu kasvõi ragulka või plastiliinipüstol - kui hästi niidab, siis kasutan. _________________ The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world glossy widescreen is the way to go.
Arvestades BF3 peppus spawn systemit- siis näiteks khargI TDM minu jaoks täiesti mängitamatu. Kui sama piixus spawn edasi siis see Single playerist venkude basseinimaja level suht pointless!
Ja pole KUNAGI aru saanud, miks mingi relva olemasolu või puudumine mingil vennal märjaks ajab. Oh, oleks see, oleks too. Täiesti SUVA ju mis nimega relv mängus on?? Olgu kasvõi ragulka või plastiliinipüstol - kui hästi niidab, siis kasutan.
pole kunagi selle mehe statsi näinud, aga jutt kõlab sedamoodi, et niidan lmg-ga kaselatvu - äkki saan isegi kellelegi pihta - ja tagataskust on mul võtta midagi g18 sarnast - minu aeglaste näppude jaoks see on parim!
spawnidest nii palju, et see polegi nii halb hetkel. Sest mingil imelikul põhjusel tahavad inimesed seal snaipritega kämpida, siis on hea selja taha spawnida ja neile nuga näidata.
pole kunagi selle mehe statsi näinud, aga jutt kõlab sedamoodi, et niidan lmg-ga kaselatvu - äkki saan isegi kellelegi pihta - ja tagataskust on mul võtta midagi g18 sarnast - minu aeglaste näppude jaoks see on parim!
kuidas sa sellele järeldusele jõudsid is beyond me. mu meelest need PKP PECHENEGI (ei saa sellest nimest lihtsalt üle) kasutajad on just sellised, kes on SBK läbi teinud ja nüüd jõle sillas, et ohooohooo saab MG-d lasta ja anda kattetuld. Ning siis kasutavad oma reaalsest (lol) elust õpitud taktikaid mängus. Ja kui juhtumisi see ei tööta nende kasuks, siis on need samad vennad, kes lähevad foorumitesse halama, et AGA PÄRISELUS JU EI OLE NII!
Põhivennad seega, kelle hala ja kogemustepagasi ("teenisin USMC marine-corpsis ja olin seal SuperSgt ning tean seega, kuidas asjad TEGELIKULT käivad") jõul ja pushimisel DICE nerfe teeb. _________________ The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world glossy widescreen is the way to go.
Suht müstika kuidas low lvl pässid oma lmg ja g18 niidavad. Ma ei oska üldse enam lmg dega lasta, ja g18 tundub ka nii võõras käes. Ump+m1911 choice of weapon. Sai algul nendega sõditud, siis tuli suur vahe sisse (kõike muud proovitud) ja nüüd tagasi . Kui lapiga remonditakse m1911 kinnikiilumine ka ära siis on puhta maasikas. Muidugi ei saa ma aru, et miks ultra-noob toru VAL ile antakse ext mag, aga umpile mitte. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Suht müstika kuidas low lvl pässid oma lmg ja g18 niidavad. Ma ei oska üldse enam lmg dega lasta, ja g18 tundub ka nii võõras käes. Ump+m1911 choice of weapon. Sai algul nendega sõditud, siis tuli suur vahe sisse (kõike muud proovitud) ja nüüd tagasi . Kui lapiga remonditakse m1911 kinnikiilumine ka ära siis on puhta maasikas. Muidugi ei saa ma aru, et miks ultra-noob toru VAL ile antakse ext mag, aga umpile mitte.
VAL on üldse vähe selline...No toome näiteks MW2 Ump Teistmoodi ei oska seletada seda.
Tootja koduleht, olenevalt moonast on 30'ne salv lagi, boxe ei ole (siin mängus on .45 UMP ja sellel ongi 25 padrunit salves, 30'st banaanikujulist salve pole sellele).
ma ei tea... ainuke asi, mis ulle ei meeldi on release date... võiks aprillis olla nt. saaks ilusti ivy peal ketrama hakata...(EHK? )
tuleb close quarters, millele tuleb otsa armored kill, mis tähendab, et väikevõitlus ja siis kohe otsa suurvõitlus.. mida veel tahta?
janoh, nad võiks ühe dlc'na ka olla.. maksaks vähem
See on tänapäeval siis Battlefield (Tuletaevasappi!). Sellist jama on raske kommenteerida praegusel hetkel.
Ise olen põline klassikalise BF2/1942 fänn, aga see uus DLC tuleb päris hea vaheldus. Ja järgnevaks DLC'ks lubati kõige suurimad mapid ever.. kahju ainult et juunini ootama peab. Praegu vanu mappe ja b2k juba ei viitsi mängida..
palun, PALUN! FANBOYD. ärge whinege.. see on lisapakk, kui ei meeldi, ära katsu... muarust on väga lahe, et ERINEVAID DLC'sid ka tuleb ja eriti lahe, et frostbite2 peale ehitatakse VÄGA erinevaid mänge... command & conquer'i seeriast peaks 2013 välja tulema nt.
ma ei saa aru, miks on vaja whineda mingi LISAosa üle. ARMORED KILL, mis on selle vastand, tuleb varsti ka ju välja.. lisaks siis veel ilmselt...
ma ei tea... ainuke asi, mis ulle ei meeldi on release date... võiks aprillis olla nt. saaks ilusti ivy peal ketrama hakata...(EHK? )
tuleb close quarters, millele tuleb otsa armored kill, mis tähendab, et väikevõitlus ja siis kohe otsa suurvõitlus.. mida veel tahta?
janoh, nad võiks ühe dlc'na ka olla.. maksaks vähem
Mulle meeldib. Vahel tahaks küll kuskil püssidega madistada - ei pea selleks mängu vahetama vaid saan uues mapis close quartersis mängida. _________________ >50$ pokkeri bankroll
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.