Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 15.02.2012 10:56:35 vasta tsitaadiga

Wave 1 ei ole raua poolest nõrk telefon.
Lihtsalt Bada on nats toores veel.
Mina hoian ekraanid puhtana widgetidest, võibolla sellepärast tundubki minule et ta ei ole väga aeglane.
Mõne tuttava telefoni näppides millel peal on android tundub mu telefon ülekiirendatuna.
Ja ärme unustame et wave seeria ei ole smartphone vaid smartphone võimalustega mobilltelefon.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vootele
HV vaatleja

sõnum 15.02.2012 19:36:04 vasta tsitaadiga

irw, mis nende kahe võiks küll olla?
tagasi üles
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 17.02.2012 15:36:46 vasta tsitaadiga

Ei tea kas aitas flashimine bada 2.0 pealt 1.2 peale ja siis tagasi 2.0 peale või mängis mõni muu näputav imevigur nüüd rolli kuid ma sain oma bada 2.0 versiooni peaaegu sama libedalt jooksma nagu 1.2 oli, vahest harva võtab nagu veel murdosa sekundiks hinge kinni aga see on juba tühine. isegi nn desktop ei lääga enam vaid nii kui sõrmega puutun nii see ka avaneb. Kusjuures ma olen tähendanud nagu 1.2 oli tundlikum kui 2.0 puudutuste suhtes vb on see mu enda ettekujutus kuid vahel on küll tunne, et 2.0 vajab siiski kerget survet puudutamisel mitte nagu oli 1.2 mis udusule puudutuse peale juba reageeris. Üks häriv asi on küll, et ma arvan tegu võib olla 2.0 buggiga või siis peabki nii olema aga teatud kohtades ei pööra ekraan kaasa st. hoides telfi otse käes ja keerate seda kuskil kus saab kirjutada siis ta ei pööra ennast ära ja nii debiilne on kirjutada kui klaviatuur on mega pisike.
Kas keegi teab kuidas ja kas saab sõnumeid vaadata nii et need ei oleks neis tobedas msni laadses mullis? 1.2 peal on võimalus olemas kus saab ise valida kuid 2.0 peal pole ma avastanud seda.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.02.2012 00:15:33 vasta tsitaadiga

BADA on juba sellepärast natuke crap OS kuna see ei toeta mitmetuumalisi CPU-sid. Ma ei tea kas see on BADA 2.0 BUG või lihtsalt nõrga riistvara süü aga näiteks peale Angry Birds-i mängimist on kõik Widgetid (2tk BADA enda originaalid, mis kaasas olid - kell ja ilmateade) ekraanilt kadunud, et siis pean nad ise käsitsi uuesti ekraanile lohistama. Angry Birds ei tohiks olla kohe mitte riistvara suhtes nii nõudlik mäng, et telefon peab ressursside kokkuhoiuks widgeteid sulgema. Tahes tahtmata on tunne, et oleks pidanud valima mõne Android-ga telefoni kuid Super AMOLED ekraan oli liiga suur ahvatlus pluss hind oli kah sobilik. Kui rahakott lubaks siis Samsung Galaxy S2 oleks kindel valik, mida peetakse praegusel hetkel maailma parimaks nutifoniks. icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 18.02.2012 09:13:28 vasta tsitaadiga

huvitav, üks mu post vahepealt kadunud eusa_think.gif nimelt see kus Galaxy S Advance oma S8500 järglaseks valisin, kui bada 2.0 lähikuudel küpseks ei saa.
samuti mainisin ses postis, et bada surnud niikuinii, Samsungi tähelepanu kolis Tizen-ile icon_rolleyes.gif

igatahes minu päevad Samsungi eksperimenteerimisel lõppevad - proovitud nende oma soft, Symbian S60 3rd ja Bada, ning Tizen-it enam ei viitsi. Android ja GS A on igati sobiv - mitte kuigi palju suurem, samas ICS garanteeritud ja jõudlust minu vajadustele enam kui piisavalt! ning loomulikult SAMOLED icon_cool.gif

Galaxy S2 ei taha, sisuliselt kõigi labidate ema icon_biggrin.gif GS A on kui selle mini versioon, ainult igast aktiivse mürasummutus jmt kaladeta thumbs_up.gif 5MP (HD) vs 8MP (FHD) ka ei morjenda.

edit: t-tähega üra küll, selle bada 2.0 oleks võinud reliisimata jätta! kõigele muule lisaks on ka muusikapleier mannetum kui mu kunagisel D500-l! pannes misiganes loo käima (ses mõttes, et kas listi algusest, lõpust või keskelt), ning siis tagasi listi minnes alustab alati listi algusest, mitte sealt kus pooleli jäi icon_evil.gif bada 1.2 suutis vägagi kenasti meeles pidada kus kerimine pooleli jäi...
see bada 2.0 on kui mingi beeta, lõpp-produktist asi ikka väga kaugel ja sinna ilmselt ei jõuagi icon_mad.gif

M@rten
HV kasutaja

sõnum 18.02.2012 13:26:19 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
edit: t-tähega üra küll, selle bada 2.0 oleks võinud reliisimata jätta! kõigele muule lisaks on ka muusikapleier mannetum kui mu kunagisel D500-l! pannes misiganes loo käima (ses mõttes, et kas listi algusest, lõpust või keskelt), ning siis tagasi listi minnes alustab alati listi algusest, mitte sealt kus pooleli jäi icon_evil.gif bada 1.2 suutis vägagi kenasti meeles pidada kus kerimine pooleli jäi...
see bada 2.0 on kui mingi beeta, lõpp-produktist asi ikka väga kaugel ja sinna ilmselt ei jõuagi icon_mad.gif

arm2004, anna andeks, aga mis jura sa ajad!? Mul küll neid probleeme ei esine. Muusikapleieris on üleval vasakul nurgas üks nupp, millele vajutades saab listi tagasi minna, nii ei hakka list uuesti algusest mängima. Bada 2 tõelised beta ajad jäävad juba varsti pea aasta taha, siis esines kohati päris palju vigasid, kuid olles nüüd eelmisest suvest saati bada 2-e kasutanud julgen väita, et bada 2 on oluliselt parem ja bugivaesem kui bada 1.2
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 18.02.2012 14:21:31 vasta tsitaadiga

tunnistan oma viga: ajasin uniselt pleieri ja failihalduri segi. ja seda ainult sellepärast, et pleier on nii mannetu, sorteerimine puudub!

sa võid ju lõvisid unes näinud olla ja väita, et 2.0 on bugivaesem kui 1.2, aga nii see ikka pole. ilmselt oled siin kuude jooksul erinevaid pool-emaseid build-e kasutades unustanud mis oli tehase-1.2...

M@rten
HV kasutaja

sõnum 18.02.2012 17:30:15 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
sa võid ju lõvisid unes näinud olla ja väita, et 2.0 on bugivaesem kui 1.2, aga nii see ikka pole. ilmselt oled siin kuude jooksul erinevaid pool-emaseid build-e kasutades unustanud mis oli tehase-1.2...

Võib-olla tõesti. Igatahes praegu vastab 2.0 minu vajadustele. 2.0 kasuks on minu puhul ka see, et pildistada saab ka ilma vastava nuputa, mis mul juba pikka aega ei tööta.
tagasi üles
vootele
HV vaatleja

sõnum 23.02.2012 20:34:56 vasta tsitaadiga

Tõsi ta on, et enamik vanasid buge on ikka alles. Brauser kisab päris tihti, et veebileht on liiga suur, widgetid kaovad võluväel, GPS-i võibki ootama jääda jne.
Tänane nali on selline, et Samsungapps.com sisse logides oli minu päritolumaa Ungariks muutunud ja sellega koos kõik ungarikeelne. Otsisin siis valikute seast üles seadistuste lehe, kus maa oli Ungari. Seadistuste muutmise lehel oli maa aga Eesti. Salvestan seadistused ära, ikka ees Ungari. Edasi alt servast valisin Eesti poe, mille peale samsungapps.com logis mind kenasti välja. Eesti lehel sisse logides olen aga tagasi vanal tuttaval Ungari lehel ja pood on ka Ungariks muutunud. Ajab ikka sita keema küll. Kõige hullem, et telefonist ei saa enam asju installida, kisab viga 3013 ("sellest riigist ei saa selle kontoga installida").
Masendav...
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 23.02.2012 22:37:53 vasta tsitaadiga

endal oli kohe 2.0-le kolides jama, ei saanud vana kontoga enam sisse logitud telefoniga ja error 3013. lõpuks tegin lihtsalt uue konto...
enx
HV kasutaja

sõnum 25.02.2012 13:36:01 vasta tsitaadiga

kas wave 2-le pole bada 2-te?
zafari
HV veteran
zafari

sõnum 25.02.2012 14:11:56 vasta tsitaadiga

Minu wave2 igatahes veel ametlikku uuendust ei paku kuigi poolakatele on ammu olemas.
Kommentaarid: 245 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 198
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tsihh
HV veteran

sõnum 01.03.2012 15:48:14 vasta tsitaadiga

Kuidas appidelt 3g õigusi ära võtta? Application Profiles alt vähemalt ei õnnestu (vbolla minu mõistus lihtsalt ei võta)
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 01.03.2012 17:48:32 vasta tsitaadiga

mingu ikka perse see Samsung icon_evil.gif raisk jälle error 3013! krt iga kuu aja tagant uut kontot teha on ka jabur thumbs_down.gif ja enne bada2-te oli elu rohkem kui aasta lill...
vootele
HV vaatleja

sõnum 02.03.2012 13:55:25 vasta tsitaadiga

Sama siin, juba teab mitmes konto on tehtud. Meiliaadressid hakkavad otsa lõppema...
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 02.03.2012 18:27:45 vasta tsitaadiga

vootele kirjutas:
Sama siin, juba teab mitmes konto on tehtud. Meiliaadressid hakkavad otsa lõppema...

10 min mail
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 02.03.2012 22:40:21 vasta tsitaadiga

krt ma kustutasin vana konto ära (nii telefonist, kui Samsungist) ja siis tegin uue konto sama meiliga, ikka error 3013 icon_evil.gif
jõuaks juba Galaxy S Advance müügile, jätaks aidaa selle porriga icon_mad.gif

M@rten
HV kasutaja

sõnum 03.03.2012 22:06:30 vasta tsitaadiga

Mis see error 3013 on? Pole veel kohanud vist. Google ei anna ka mingeid vastuseid. Galaxy S Advance ei tundu andmeid vaadates eriline tegija olevat, lisaks mingi nagisev plastmaaskorpus. Sama hinna eest saab arvatavasti parema Androidiga telefoni. Järgmise telefoni ostan ise ka arvatavasti Androidi, aga praegusega olen ka üsna rahul (kui wifi levi välja arvata).
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.03.2012 22:25:25 vasta tsitaadiga

see on error 3013:

Spoiler Spoiler Spoiler

ja M@rten, näita see parem telefon ette!

M@rten
HV kasutaja

sõnum 03.03.2012 22:44:24 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
see on error 3013:

Spoiler Spoiler Spoiler

ja M@rten, näita see parem telefon ette!

Ega Sa juhuslikult ei tee niimoodi, et kasutad näiteks Eestisse mõeldud firmwaret, aga üritad kontot registreerida kuskile mujale maale, kus on parem appide kättesaadavus? Siis tekivad suure tõenäosusega sellised probleemid.

Minu jaoks on Sinu poolt nimetatud telefonist ikka mitmed ja mitmed telefonid paremad: esiteks tahaks paremat kaamerat (samsungi 5mp on suht niru võrreldes mitmete teiste telefonidega), resolutsioon võiks parem olla, plastmasskorpust samuti ei soovi, Android versioon on tollel vana jne - tegu on nuditud Galaxy SII-ga. Ma vaataks uuemaid HTC või Sony mudeleid... Qwerty füüsiline klaviatuur on minujaoks samuti kõva pluss. (kui panna gsmarena phone finderisse vastavad näitajad sisse, siis ikka üht-teist leitakse icon_wink.gif) Aga eks inimeste ootused telefonide kohta on erinevad.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.03.2012 00:13:41 vasta tsitaadiga

ainult ametlikud FW uuendused.

resolutsioon? 5MP ongi resolutsioon. mu vana INNOV8 on 8MPix ja näe, Wave teeb paremaid pilte. ning GS A jõuab meile ilmselt ICS-ga.
ning ilmselt olid sel ajal üsna laps: Tbred-i mäletad? too 1,7GHz madala otsa prose klokkus "isadest" kõrgemale ka ja outperformis neid. sama ka GS A-ga, läheb vähemalt samal kellal tööle kui GS2...

M@rten
HV kasutaja

sõnum 04.03.2012 05:46:09 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
ainult ametlikud FW uuendused.

resolutsioon? 5MP ongi resolutsioon. mu vana INNOV8 on 8MPix ja näe, Wave teeb paremaid pilte. ning GS A jõuab meile ilmselt ICS-ga.
ning ilmselt olid sel ajal üsna laps: Tbred-i mäletad? too 1,7GHz madala otsa prose klokkus "isadest" kõrgemale ka ja outperformis neid. sama ka GS A-ga, läheb vähemalt samal kellal tööle kui GS2...

Eestist ostetud telefon? Registreerid konto ikka Eestisse eksole?

GS A koha pealt ei nõustu, tundub, et tegu on kesklassi telefoniga (Nagu näiteks Galaxy Ace mõnda aega tagasi) ja jääb isegi GS2-le alla, mis on praegu juba üsna vana mudel...

Kaamera koha pealt nii palju, et GSM Arenas on kaamerapiltide testkeskkond üleval: Wave 5Mpix kaamera pildid on reeglina kehvemad kui uuemate telefonide 8Mpix pildid
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 04.03.2012 11:31:36 vasta tsitaadiga

Wave'i ekraan on tugev, peab ütlema. Lausa nõnda, et kui eile maha kukkus, läks amoled-displei kildudeks, aga klaas jäi terveks...
On varem igasuguseid õhulende üle elanud, seetõttu tundus üsna uskumatu, et lihtsalt taskukõrguselt põrandale kukkudes nüüd nõnda purunes. Ju leidis vale nurga.

Aga tuleb tunnistada, et uue telefoni leidmine selle asemele on eriti keeruline. Otsida telefon amoled-ekraani, led-lambi ja mõistliku suurusega tundub võimatu olevat. Korpusest ei hakka rääkimagi, metall
on telefonitootjatele utoopiline materjal.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
vootele
HV vaatleja

sõnum 04.03.2012 13:18:47 vasta tsitaadiga

Motorola uus Razr tundub päris tegija...
http://www.engadget.com/2011/11/07/motorola-droid-razr-review/
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 04.03.2012 14:26:50 vasta tsitaadiga

4.3"? Ei, tänan.
Praegu olen pilgu suunanud SE Xperia Ray poole. Kaotan ekraanitehnoloogias, aga vähemalt on kompaktne nutikas. Ma olen liiga suur kobakäpp telefon-labidate jaoks.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.