kas keegi siit kasutab icenhancer 2.0'i, Beter City Textures by 0hiena0 ja realistic car mod pack v4 korraga?
tegin clean installi, updatesin 1.0.4.0 peale ja kopeerisin scripthookdotnet + IV.FileCheckFix GTA IV root folderisse aga ikka mängu laadides paneb pildi tasku. lasin kõik seadistuse maha niiet savetud autod ei tohiks probleemiks olla.
Olen proovinud gta4 käima saada koos ICenhacer2'ga, steam versioon. Sai proovitud ka värskelt installitud gta 4 puhul, kuid ei saa seda tööle. Loadimise lõpus viksab mängust välja lihtsalt.
Kuidas teie tööle saate selle? Proovinud ka 1.35 versiooni, sama tulemus.
Edit: vajalikud uuendused mängule said tehtud.
kuidas se icenhancer 2.0 korralikult tööle saada ?panin selle peale ja töötas ka aga pilt oli kuidagi läikiv ja varjud ei olnud paigas või ma ei oskagi seletada seda . kas pean kuskilt mingi graafika sätted maha võtma midagi ?ja kas se snow modiga ka töötab,kuna icenhancer 2.0 korralikult ei töötanud siis panin snow modi peale mis on päris äge .keegi teab kuidas neid savegame tööle saab?olen proovind igatpidi aga ei saa
Tundub, et hakkas ka mul 1.0.7.0 patchiga lõpuks täitsa normaalselt tööle. Vb oli tõesti cracki viga, kuna susisin patchide ja crackidega seal üsna palju.
Igatahes kui soovid ka lives mängida, siis pead nii või naa 1.0.7.0-i peale toppima. Kui aga pelad offlines, siis eks ise mässa veidike nende patchidega ja vaata, millisega sul paremini jookseb, kuna olen tähele pannud siin teisigi HV-lasi, kellel ka mõned uuemad patchid ei taha hästi joosta.
1.0.4 oli pärishea, sellisel juhul oled ainult offline.
Küsiks seda, et keegi EFLC mängib võrgus?
Olen paaril õhtul proovinud, aga ei leia mitte ühtegi serverit.
1.0.4 oli pärishea, sellisel juhul oled ainult offline.
Küsiks seda, et keegi EFLC mängib võrgus?
Olen paaril õhtul proovinud, aga ei leia mitte ühtegi serverit.
mängin ja mängitakse , põhiliselt freeroami _________________ Steam: STEAM
Origin: EP1CNESSS
Mina vahete vahel igavusest pelan GTA4 MP, peamiselt EFLC-i TBoGT-d. Seal vist ongi kõige rohkem servereid (keskmiselt umbes 15 tükki on olnud alati, kui ma mängima olen läinud). TLAD-s ja tavalise GTA4 MP-s olen leidnud keskmiselt siiski märgatavalt vähem servereid ning mille tõttu ei raatsi eriti ka nendes pelada.
Müstika, ikka ei jookse mäng kohe üldse.
Sai oma masinasse pandud nüüd 8 Gb mälu, mõtlesin et prooviks gta'd uuesti. Multiplayerit mängides isegi kõik low settingutega on fps mingi 30 tuuri ja kogaeg kukub 20 kanti. No ei saa nii nõudlik see mäng ka olla.
Mingeid nõuandeid? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Müstika, ikka ei jookse mäng kohe üldse.
Sai oma masinasse pandud nüüd 8 Gb mälu, mõtlesin et prooviks gta'd uuesti. Multiplayerit mängides isegi kõik low settingutega on fps mingi 30 tuuri ja kogaeg kukub 20 kanti. No ei saa nii nõudlik see mäng ka olla.
Mingeid nõuandeid?
xbox ?
Sitt port. Jurada võid kaua ja ei saagi mingit head tulemust.
Kuna gta oli rohkem siuke kõrvaline mõte, siis ei hakka drivereid küll vahetama selleks. Kas üldse muu patchiga MP toimib? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
painkillah, MP toimib ainult viimase pätsiga.
Isegi ma oma i3 , 4gb rammu ja HD5670 saan kõik seaded kõige kõrgema peal ca 35 fpsi kanti @ 1080p.
Kui mediumi peale panna, siis tuleb isegi rohkem, pole mõõtnud.
Samas AMD X3'ga oli mul ka probleeme.
Ainult 1.0.7.0 patchga töötab ka live jah... Seetõttu alati ei saa olla ka tegelikult see ainuke lahendus.
Aga no siiski võiksid videodraivereid üritada muuta. Ei usu, et mõned vanemad draiverid hakkavad nüüd teistele mängudele vms halvasti mõjuma. Endal ka AMD kaardil eelmise aasta suve oma, mis töötab laitmatult ja mitu korda paremini mängudes, kui uute draiveritega.
Peab vist viitsimise leidma siis. Praegu tuli meelde, et kui soetasin omale Athlon X2 asemel selle Phenom X3 (ja muutsin ta X4 neljatuumaliseks), sai 4 giga rammu ja 5770ga isegi vahepeal medium sätted mängitud miski 45 fps keskmiselt. Alla 30 ei dropinud. Peale seda on olnud üks wini reinstall uuele kettale. On siis tõesti videodraiver sellise paugu pannud, et ca 2x drop kuigi sätted täiesti nulli kistud? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
painkillah, on sul crack peal? Kui jah, siis ürita cracke muuta. Ning siiski võiksid ju ka proovida vanemaid videodraivereid peale lasta. Muidu ei saagi teada, kas selles probleem.
fomoco., Kuid proovi teisi patche? Vb viga ka videodraiverites.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.