Kas keegi teine on märganud, et näiteks Kingston V200 64GB SSD-ga ei saa mitut asja korraga teha? Näiteks ühte asja installides ei saagi midagi muud teha, kooleb ära kohe . Read speed muidugi tore - 267MB/s, aga seda ainult siis kui ühte asja korraga teha
Viimased paar lehte räägitud V200 lahendamatutest probleemidest. Müü see ketas maha parem.
Kas keegi teine on märganud, et näiteks Kingston V200 64GB SSD-ga ei saa mitut asja korraga teha? Näiteks ühte asja installides ei saagi midagi muud teha, kooleb ära kohe . Read speed muidugi tore - 267MB/s, aga seda ainult siis kui ühte asja korraga teha
Mina ei torgi millegi installimise või suurema kopeerimise korral kunagi arvutit. Need asjad on aegade algusest saati arvuti kooma tõmmanud. Arvad, et mõni arvuti teeb neid lihtsalt muu seas, ilma selle peale oma võimsusi välja käimata? See oleks ju ka võrdlemisi ebameeldiv.
rex, oleneb arvutist. HDD-ga saan muid toimetusi edasi teha ja süsteem ei hangu.
Igatahes, leidsin probleemi - kirjutamiskiirused on jubedad, maksimaalselt 40MB/s sequential write puhul. Kontakteerusin ka Kingstoniga, kes vastas mulle, et firmware update peaks tulema Märtsi lõpus ja too peaks parandama kirjutamiskiiruseid. Teiseks valikuks pakuti muidugi 120GB V200+ SVP200S3/120G SSD-d
E: sequential read 535MB/s, seq write 480MB/s
"...Otherwise, we can propose you a replacement with our SVP200S3/120G. It is a SandForce based controller SSD which offers great write and read speeds as well as great IOPS...
mannatera, on neil siis veel mingeid probleeme peale kirjutamiskiiruse?
LiivaneLord, No kuhugi saates peab ju postikulu ise maksma, tõenäoliselt ei pea nende saadetud uue SSD postikulu maksma.
E: Deem, customer support tegi näpuka, vastu pakutakse ikkagi 60GB V200+ varianti. Samas 260/100 read/write pealt 535/460 peale pole sugugi paha upgrade, kui teine SSD tõesti suudab reklaamitud kiirusi
foorumit lugedes näha et kõik saavad 120gb v200 sama suurusega 120gb v200+ mudeli.
Degwees kirjutas:
Tundub, et selliseid veidrikke SSD-kettaid, mis teevad operatsioone üksteise järel, on veelgi liikvel.
Näiteks selline asjandus nagu KingSpec-i 32GB KSD-SA18.5-XXXMJ teeb samamoodi, et üksikud operatsioonid sibavad kiiresti, kuid kui midagi palju korraga teha on, siis võib mõtiskleda, halvemal juhul, kümneid minuteid, enne kui midagi valmis saab.
Ennekõike on probleemiks ikkagi ülip*sk kirjutamiskiirus mis kastreeribki süsteemi ära. Tegelikult on Kingston mulle juba RMA koodi andnud, saatsin ka kirja AK-sse küsides kas nemad on üldse nõus välja vahetama seda. Kui ei, siis saadan UK-sse.
ma ostsin foorumist 120gb v200, sai siis win7 klooneeritud sinna, algul tähele ei pannud et kirjutamiskiirusega mingi probleem olemas.
veidi hiljem crystaldiskmark testiga@sata3 sain
esimene mõte wtf , teised sata3/sata2 pesad sama kiirusega, partitsioon oli korras, aligned, ahci jm korras.
Oh jah, lugemiskiirus on sul isegi veel hullem kui mul, mu 64GB V200 saavutas Crystalis 250MB/s seq read ja 41MB/s seq write. Samas 512K write oli vist 17MB/s, masendav. E: ja seda SATA3 järel, samuti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.