Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 123, 124, 125  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 17.02.2012 18:46:51 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
..... tulevad alati ebasobival hetkel....

Alati, kui ma olen öelnud, et hetkel pole aega ja helistagu nad kahe tunni pärast või ülehomme kell 14:38, on helistajad sellest aru saanud.
Sa ei pea ju nendega ebasobival hetkel suhtlema.

Ja sobival hetkel võid neilt pikemalt uurida ja neile seletada, kust nad numbri said ja kuidas nad eksisid, kui arvasid, et sa tahad midagi osta.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

sõnum 17.02.2012 18:57:21 vasta tsitaadiga

wiinanina kirjutas:
Mnator kirjutas:
..... tulevad alati ebasobival hetkel....

Alati, kui ma olen öelnud, et hetkel pole aega ja helistagu nad kahe tunni pärast või ülehomme kell 14:38, on helistajad sellest aru saanud.
Sa ei pea ju nendega ebasobival hetkel suhtlema.

Ja sobival hetkel võid neilt pikemalt uurida ja neile seletada, kust nad numbri said ja kuidas nad eksisid, kui arvasid, et sa tahad midagi osta.
Kui vaid näeks tulevikku ette, et millal mul on tsipakene, mõned minutid igav ja võiks nende hulludega oma meelt lahutada, siis selle ajahetke ju võiks välja pakkuda..........
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 17.02.2012 20:17:30 vasta tsitaadiga

Tavaliselt, kui keegi helistab, siis pole nagu harjunud ütlema, et "Ei, ma ei taha, head aega". Ega ma nendele telefonireklaamijatele rohkem armu ei anna kah.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 17.02.2012 22:14:35 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Siis tehke whitelist kelle kõned läbi tulevad ning no problemo.

jajah, ja teinekord tulevad võõralt numbrilt positiivsed üllatused. kuna "ei olnud aega - ei viitsinud - jne" vastu võtta....kes teab millest ilma jääd.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 17.02.2012 22:20:15 vasta tsitaadiga

Tean paari lähedalt tuttavat ettevõtjat, kes kasutavad hoopis automaatvastajat, sest neile tuleb lihtsalt pidevalt nii palju reklaami telefoni teel. Üks on näiteks hambaarst. Kujutad sa ette, et kliendiga on parajasti hamba ravimine pooleli, kuid ootad mingit kõned ning selgub, et hoopis mingi tropp müügiagent. icon_evil.gif

Ma ei hakka siin rohkem näiteid loopima, kuid igaljuhul on inimese poole pöördumine reklaami eesmärgil väga taunitav. Üks mu sugulane on ka taoline ja seetõttu hoian tast eemale.
tagasi üles
puna
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.02.2012 22:55:09 vasta tsitaadiga

Sai nüüd pärast 18 aastat oldud elisa kliendina lahkutud selle operaatori juurest.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 18.02.2012 12:17:07 vasta tsitaadiga

puna kirjutas:
Sai nüüd pärast 18 aastat oldud elisa kliendina lahkutud selle operaatori juurest.
Mis põhjuseks ka oli?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 18.02.2012 12:21:20 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
puna kirjutas:
Mis põhjuseks ka oli?

Vaata 2 lehte tagasi.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 18.02.2012 12:25:03 vasta tsitaadiga

Põhjuseid oli tegelt väga palju.
Ma arvan, et suurim põhjus oli nende suhtumine.
Kauplesin üle kuuaja ja ei saanud midagi
tehti alguses pakkumisi mis läksid kokkuvõttes veel algsest kallimaks
lollitati niisama.
Kõike mida küsisin või tahtsin tuli vastus aa laa ei saa teha sellist pakkumist.
Läksin EMT ja saadi kohe teha kõik asjad ja pakkumised paremad kui elisaga pikalt kaubeldes.
Kuna olin niipikalt kaubelnud ja pead vaevanud siis oli kindel otsus lahkumiseks.
Muidugi viimane päev kui lahkusin ja teise lepingu tegin läks nede aktiivsus suureks.
Kõik muutus odavamaks ja ka netti saan nüüd nautida täislaksu.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 18.02.2012 15:56:40 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel kõned hakivad? Väga keeruline on inimestega rääkida, kui vahepeal 1-2 sekundit vaikust on. Ja ma olen proovinud erinevaid telefone, seega mobiili viga ei saa olla.
AKE
HV kasutaja

sõnum 21.02.2012 11:55:20 vasta tsitaadiga

Kui sul nutikas samal ajal, kui kõneled, otsustab vastu võtta mõne apdeidi või lähen syncib midagi või kontrollib su asukohta, siis võib tekkidagi nö hakkimine, minu Android lööb mõne kõne üldse plaksti poole pealt kinni ja see ei ole operaatori viga, vaid Androidi. iOS või Nokia kohta ei oska kommenteerida, kas need ka nii käituvad. Mul on juba suht "vana", mingi aasta ja paar kuud peale, HTC ka ja Androidi versioon vana Froyo. Teeb muid trikke ka, kaotab levi ära näiteks ja viib end emergency calls only režiimile või restardib end ise, kui mõni update alla tiritud. Tahaks Wildfire ChaCha vastu vahetada.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 21.02.2012 19:32:33 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
Kui sul nutikas samal ajal, kui kõneled, otsustab vastu võtta mõne apdeidi või lähen syncib midagi või kontrollib su asukohta, siis võib tekkidagi nö hakkimine, minu Android lööb mõne kõne üldse plaksti poole pealt kinni ja see ei ole operaatori viga, vaid Androidi. iOS või Nokia kohta ei oska kommenteerida, kas need ka nii käituvad. Mul on juba suht "vana", mingi aasta ja paar kuud peale, HTC ka ja Androidi versioon vana Froyo. Teeb muid trikke ka, kaotab levi ära näiteks ja viib end emergency calls only režiimile või restardib end ise, kui mõni update alla tiritud. Tahaks Wildfire ChaCha vastu vahetada.

Ma ei kirjutanud "olen proovinud erinevaid telefone" niisama. Sealhulgas üks vanem Nokia, üks Androidiga Samsung, kaks suvalist Samsungit ning üks LG. Ei ole Androidi süü see kindlasti!
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 21.02.2012 19:42:02 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Ma ei saa aru, suure tõenäosusega teeks Elisa teile parema pakkumise kui teie senine operaator.
Mingil müstilisel "kust-sa-mu-numbri-said-ma-olen-top-secret-vend" põhjusel on kõik nõus pigem rohkem raha maksma kui mõne tädiga paar minutit vestlema icon_biggrin.gif

Minule näiteks ei tehtud mingisugust pakkumist. Ainuke küsimus oli, kas olen era- või äriklient. Pole vaja minu numbrit kuhugi Elisa baasi vastava linnukesega.

Kui aga kodanik marek tahab sente veeretada, siis muidugi jõudu operaatorite vahel pendeldamisele.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 21.02.2012 19:45:51 vasta tsitaadiga

Ma ka niisama lambist huupi ei hakkaks operaatorit vahetama. Peab ju lugema nende kohta lähemalt ning mitte jääma uskuma ainult kõike seda, mida sulle tädike telefoni otsas moositab. Tädike jätab mainimata need asjaolud, mis on väikeses kirjas, sest ta ei näe väikest kirja. icon_biggrin.gif
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.02.2012 11:00:27 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
_marek kirjutas:
Ma ei saa aru, suure tõenäosusega teeks Elisa teile parema pakkumise kui teie senine operaator.
Mingil müstilisel "kust-sa-mu-numbri-said-ma-olen-top-secret-vend" põhjusel on kõik nõus pigem rohkem raha maksma kui mõne tädiga paar minutit vestlema icon_biggrin.gif

Minule näiteks ei tehtud mingisugust pakkumist. Ainuke küsimus oli, kas olen era- või äriklient. Pole vaja minu numbrit kuhugi Elisa baasi vastava linnukesega.

Kui aga kodanik marek tahab sente veeretada, siis muidugi jõudu operaatorite vahel pendeldamisele.

Olen olnud Elisa klient üle 10 aasta ning selle aja sees samuti telefoni teel neilt endilt pakkumisi saanud. Reeglina paremaid kui olemasolev pakett.
Hetkel näiteks kasutan piiramatut mobiilset internetti + enda vajadustele vastavat kõnepaketti, mis võimaldab mul vastavalt enda vajadustele kõnesid-sõnumeid tarbides jääda kokku maksimaalselt 8,8 EUR arve piiresse.

Võib-olla oli asi hoopis sinus, et sa poole kõne pealt esimese küsimuse järel suutsid jätta nii asjast mittehuvitatu mulje, et telefoniteenindaja ei pidanudki vajalikuks edasisi küsimusi küsida või pakkumisi teha?
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 22.02.2012 17:32:24 vasta tsitaadiga

Ei.

Kordan veelkord üle: Elisat huvitas, vaid see, kas olen era- või äriklient. Oled sa seal palgal, et neid niiviisi õigustada üritad?
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.02.2012 17:49:41 vasta tsitaadiga

Ei, mul on pisut kahju neist telefonimüügi töötajatest, kes teevad lihtsalt oma tööd (ja samas pakuvad sageli kliendile soodsamaid lahendusi) ning keda paljud siinkirjutajad armastavad mõnuga "kottida", kuna üks vastuvõetud kõne aastas tapab kohutavalt privaatsust ning tekitab määramatut majanduslikku kahju, kuna "ei lase samal ajal rahus oma põhitööga tegeleda".

Ja miks neid on vaja üldse õigustada sinu silmis? Ei Elisa ega tema töötajad ei ole mitte midagi valesti teinud sulle helistades. Pisut elementaarset suhtlemisoskust võiks olla igal inimesel.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 22.02.2012 18:43:10 vasta tsitaadiga

Elisa telefonimüüjate kohalt ei oska ma sõna võtta - pole olnud au nendega kokku puutuda. Küll aga jääb äärmiselt arusaamatuks, mis statistikat nimetet' ettevõte teeb. Ettevõte, kellega mul pole kordagi ei era- ega ärikliendina kokkupuudet olnud.

Selge see, et Elisa töötajad pole midagi valesti teinud - julgen arvatata, et pole ühtegi seadust, mis keelaks random telefoninumbreid läbi helistada. Küll aga on liiast loota, et läbihelistatud selle üle ülemäära rõõmsad oleksid.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 22.02.2012 18:47:50 vasta tsitaadiga

Hoidke alt kõik need, kellel mobiilinumber profiilis! Hakkan teid varsti ükshaaval läbi helistama ning positiivset kommentaari nujama. Ärge siis palun kurjad olge, sest ma teen lihtsalt oma tööd. Küsida võib muidugi kõike. icon_wink.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 04.03.2012 11:31:48 vasta tsitaadiga

Vaata, millisete ettevõtete teenuseid ei soovita tarbijakaitse kasutada
http://goo.gl/LVEhu
http://www.tka.riik.ee/komisjoni-otsuseid-mittetaitnud-ettevotted-7/

Huvitav oli leida ka Elisa sealt nimekirjast.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 04.03.2012 17:39:21 vasta tsitaadiga

Elisa on juba ammu seal. Mitte, et see neid eriti kotiks - näitab väga hästi Tarbijakaitse võimekust.
http://www.tarbija24.ee/442532/mure-mobiiltelefoniga-viis-elisa-ja-tarbijakaitse-vastasseisuni/
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
ewil-apple
HV kasutaja
ewil-apple

sõnum 04.03.2012 23:35:48 vasta tsitaadiga

Minu viimase aja kogemust Elisaga:
Oli vaja vähekene infot Elisa teenuste ja mobiili soetamisvõimaluste kohta. Kuna klienditeenindaja tundus kõhklev, siis pöördusin meili teel nende poole. Automaatvastus lubas kohe vastamist. Vastati aga nädal hiljem, kui olin juba ühe "teravama" meili saatnud, et puhkavad või. Siis lubati, et minuga võtab ühendust klienditeenindaja ja täpsustati ka päev. Ma olin eraldi toonitanud enne, et tahan e-maili teel infot, mitte telefonikõnega, aga ju see neid ei kottinud.
Kokkulepitud päeval kõnet ei tulnud. Saatsin järjekordselt kirja, et kaua ma vastust ühele küsimusele ootan. Siis tuli vastu kiri hiljem, et helistati teile ajavahemikus 13.48-13.52 viis korda ja oli välja lülitatud. Nii, ma pole küll tuumaprofessor, aga milline idioot helistab väljalülitatud numbrile viis korda järjest? Kas järsku tekib levi? Aga, kõne tuli tegelikult ka päev hiljem, niiet, järjekordselt Elisa ei pidanud oma sõna. Lõpliku vastuse sain siis mõnusalt üle nädala aja hiljem.
Elisa tehniline ja teenuste tugi vajab kas rohkem tööjõudu või paremat tööjõudu!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.03.2012 23:52:40 vasta tsitaadiga

ewil-apple, Elisa vajab vähem reklaami ja rohkem tegutsemist. icon_wink.gif
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 05.03.2012 00:04:57 vasta tsitaadiga

ewil-apple, väga tuttav tunne.
Suhtkoht samadel põhjustel lõpuks ka lahkusin elisast kuna ei olnud nendega võimalik enam normaalselt suhelda.
tagasi üles
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 05.03.2012 09:10:38 vasta tsitaadiga

ewil-apple, parem kui mitte midagi icon_biggrin.gif Ma olen saatnud 3 kirja kokku ja esimene 13 jaanuar ja teised mõni nädal peale seda võibolla ja tagasi olen saanud 0 vastust. Mingi hetk helistasin ja uurisin, et mida kuradit nad teevad ütlesid kenasti, et ma ei ole neile ühtegi kirja saatnud thumbs_up.gif Ja üldse, vastamise aeg on 15 tööpäeva...
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 123, 124, 125  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.