Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 21.02.2012 14:37:43 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
Kurat, elisa spämmib nüüd nimeliselt adresseeritud e-kirjadega, sisuks 'kasulik soovitus, lukusta oma pulk 3gsse'. Hea meelega lukustaks, aga ma linuxi kasutaja. knetworkmanageris vastavsse kasti linnukese tegemisel ei ühenda võrguga ära, elisa tugi on loll nagu lammas, soovitatakse ikka linuxi asemel ametlikku opsüsteemi ehk windowsi kasutada icon_evil.gif

Ma midagi leidsin sulle E220 lukustamisest 3G-sse: http://designbuildtestrepeat.wordpress.com/2008/04/29/huawei-e220-on-linux-for-sms/#comment-1679
Lingitud kommentaarist ülejärgmises ja samuti artiklis, mille kohta need kommentaarid käivad, on kirjas, kuidas neid käske modemile edasi anda.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 21.02.2012 17:03:03 vasta tsitaadiga

ma pole seda teemat eriti jälginud. Aga
Kas elisa hakkab mobiilile kunagi pakkuma mõistliku kiirusega mint paketti?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
busse
HV veteran

sõnum 21.02.2012 17:08:50 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
ma pole seda teemat eriti jälginud. Aga
Kas elisa hakkab mobiilile kunagi pakkuma mõistliku kiirusega mint paketti?

MINT Wild pakub 3,5mbit/s. mu meelest vöiks see päris möistlik kiirus ju olla telefonis kasutamiseks?
Mul endal on telefonis MINT Light ja ma ei tea. ajab oma asja kenasti ära.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 21.02.2012 17:11:29 vasta tsitaadiga

Mint wild on slow. Tegelt ka nagu. Kaua me peame veel kiviajas elama?
Millalgi sai Mint free kaardiga proovitud telefonis speedtesti. midagi sinna alla 10Mbit/s tuli ära. Nii võiks ka tavaliitumisele saada.

tagasi üles
masterGTX
HV vaatleja

sõnum 21.02.2012 18:20:40 vasta tsitaadiga

sa nurised selliste kiiruste pärast telefonis ????icon_biggrin.gif mul mint strong arvutis ja maksimaalselt 3mbit/s tuleb alla ja saan väga kenasti hakkama ja pole aeglane ka.(nii palju on mul nuriseda et strong paketi kohta võiks ikka rohkem tulla)telefonis on 3mbit küll ja veel
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 21.02.2012 18:24:47 vasta tsitaadiga

no need telefoni syncid ja muud loomad jooksevad ilusti. Aga mul suht tihti vaja tetherdada, siis kõik uimab nagu tatt. Mul on olemas ka E220 modem, mis sinna 5Mbit/s auku välja veab. Seda aga ebamugav kasutada.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 21.02.2012 18:49:44 vasta tsitaadiga

Tegelikult oleks õigem lugeda mitte kaebuste hulka, vaid kaebuste protsenti klientide üldarvust. Kui Eesti Eneriga on ainus elektrit pakkuv firma, siis oleks kummaline imestada, et selle suhtes saabub kõige rohkem kaebusi.

Tegelikult pidavat ka Samsungi kõvakettad väga kvaliteetsed olema, kuigi teadaolevaid probleeme on nende kohta enim. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.02.2012 19:05:41 vasta tsitaadiga

djpvx: Kehv "tehterdus" näitab pigem seda, et Sa kasutad telefoni, kus telefoni A opereermine on telefon ja B opereerimine alles modem. Ehk siis vajad mingit ultramoodsat-imetelefoni, mida saab tööle panna puhtalt modemina, ilma telefonikraamita.

Endal on sama nähtus Google G1 Androidiga ja sellele teevad kõik Huawei modemid pika puuga ära.
--------------------------
Tõsi, olen näinud ka mingit Nokia modemit, mis töötas nagu telefoni-modem ja ka sellele tegid Huawei puhtad modemid samuti 1:0 ära.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 21.02.2012 21:41:32 vasta tsitaadiga

tahanteada, kas ma väitsin, et tetherdus on kehv?
ma pidasin silmas, et 3,5Mbit/s on allalaadimiskiiruse kohta saast ja tahaks kiiremat.

Sul jälle rohud võtmata?

tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2012 00:10:42 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Kui tahetakse muu maailma lähiaastate arengutega kaasas käia, siis peab EstWin oma varasemad plaanid nagunii minema viskama ja arendust oluliselt kiirendama. Vastasel juhul näeme, kuidas teised riigid oma arendusega näitavad Eesti riigile tagatulesid. icon_smile.gif

Ja mis mobiilinetti puutub, siis tähendab see täiesti üheselt seda, et 3,9G arendus tuleb lähiajal pooleli jätta, tahetakse või mitte ning üle hüpata True 4G arendusse.
-------------------------------------
Mina olen kahe käega selle poolt, et see suht. mõttetu "kuni kiirusega X", ülireklaamitud ning "4G pähe müüdav" icon_biggrin.gif 3,9G oma arenduses pooleli jäetakse ja et investeeringud ümber suunatakse juba True 4G arendusse.
Ja kui ma olen Elisa klient ning minult saab Elisa raha, siis on mul ka sõnaõigus selles, et minu poolt laekuvaid summasid kasutataks millegi uue, moodsama ja parema arenduseks.

Ma siiralt loodan, et Elisa sinu antud raha ei kasuta sinu tarkuseterade järgi...
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.02.2012 00:17:52 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Ja mis mobiilinetti puutub, siis tähendab see täiesti üheselt seda, et 3,9G arendus tuleb lähiajal pooleli jätta, tahetakse või mitte ning üle hüpata True 4G arendusse.
Mina olen kahe käega selle poolt, et see suht. mõttetu "kuni kiirusega X", ülireklaamitud ning "4G pähe müüdav" icon_biggrin.gif 3,9G oma arenduses pooleli jäetakse ja et investeeringud ümber suunatakse juba True 4G arendusse.

Mis siin vale oli? Ma pole muidugi spetsialist, aga kõik tundub ju thumbs_up.gif . Või on "paigaltammumine"/pidurdamine parem?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2012 00:19:21 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
tahanteada kirjutas:

Mis siin vale oli? Ma pole muidugi spetsialist, aga kõik tundub ju thumbs_up.gif . Või on "paigaltammumine"/pidurdamine parem?

Hm, mille kohta siin küsimus täpsemalt?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.02.2012 09:25:52 vasta tsitaadiga

Mis sest "kuni kiirusega" 3,9G-st ikka taga nutta icon_cool.gif . Võib ju uhkelt reklaamida, et saate "kuni 168 megabitti" või "kuni 320 megabitti" kiiruse, aga tegelikult saate a 1-2 megabitti kiiruse. icon_smile.gif

Selle siis see True 4G välistabki. Valin endale 100 mega, saan enam-vähem 100 megase kiiruse. Valin gigabitise kiiruse, siis pannakse see mulle tööle.
----------------------------------
Aga eks kunagi oli ka GSM-i kaudu töötav internet ainsana olemas. Kas keegi mäletab veel.. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2012 09:29:32 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Mis sest "kuni kiirusega" 3,9G-st ikka taga nutta icon_cool.gif . Võib ju uhkelt reklaamida, et saate "kuni 168 megabitti" või "kuni 320 megabitti" kiiruse, aga tegelikult saate a 1-2 megabitti kiiruse. icon_smile.gif

Selle siis see True 4G välistabki. Valin endale 100 mega, saan enam-vähem 100 megase kiiruse. Valin gigabitise kiiruse, siis pannakse see mulle tööle.
----------------------------------
Aga eks kunagi oli ka GSM-i kaudu töötav internet ainsana olemas. Kas keegi mäletab veel.. icon_razz1.gif

Kus sa sellist asja võtad, palun viita allikale, mis asuks väljaspool su kahe kõrva vahet? St et oleks võimalik
seda kontrollida.

Sest su jutt on pehmelt öeldes "ülimalt rumal".

Kas sa ise ka tead, mis tehniliselt on LTE ja LTE-A vahe?
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 22.02.2012 10:15:55 vasta tsitaadiga

jah teie mõlemi jutt on.... kas jutt või jutt (st joon), olgu teil või TRUE 40, te ei saa lähiajal mingit 100, või gigast ühengust, ma veelkord kordan, oleme end üle müünud ja isegi 19kbps rdsl ei ole võimalik
kuidas sa seda sadat siis saad?

vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2012 23:19:49 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
jah teie mõlemi jutt on.... kas jutt või jutt (st joon), olgu teil või TRUE 40, te ei saa lähiajal mingit 100, või gigast ühengust, ma veelkord kordan, oleme end üle müünud ja isegi 19kbps rdsl ei ole võimalik
kuidas sa seda sadat siis saad?

Ei tohi olla nii pessimist, raadiovõrkudes saab kvaliteetii garanteerida küll. Kuid vaikimisi pole miski garanteeritud
ja ega seda ka lubata.

"Tahanteadale" ka väike hädasti vajalik tarkusetera, millega saad hiilata: LTE ja LTE-A ainuke sisuline vahe on võimalus sagedusi ja eri diapasoone summeerida
suuremaks kiiruseks. aga prioriteetimise osas pole neil vahet.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 23.02.2012 10:22:43 vasta tsitaadiga

Mintidel on 50GB mahupiirang peal, eks ole. Mis pärast 50GB kella kukkumist juhtub? Piiratakse kiirust? Kui palju?
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.02.2012 10:24:58 vasta tsitaadiga

Dogbert, piiratakse 0,2 mega alla ja 0,05 mega üles -> http://www.elisa.ee/mint/#/milleks-mint-sobib

Lisaks, et piirangust vabaneda, peab 30-päeva andmemaht jääma 10 giga juurde. Seetõttu, ärge üle 50 GB mingil juhul laske.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 23.02.2012 10:50:50 vasta tsitaadiga

Mitte ma ei mõista, kuidas on MiNT seotud nende tingimustega, mis seal leheküljel kirjutatud...
Makstakse ju teenuse eest ning on sõlmitud vastav leping ja lepingus on vastavad tingimused. Otsest siduvust lepingu ja nende tingimuste vahel ei ole.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.02.2012 11:09:22 vasta tsitaadiga

lkits, nüüd on mingid muud kiiruse piirangud?
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 23.02.2012 11:21:31 vasta tsitaadiga

Lepingus ega sellega seotud tingimustes pole kirjas mitte midagi, mis juhtub, kui 50GB ületatakse. Mingitest 10GB piirangutest pole samuti juttu.
Miks te arvate, et te peate täitma mingil kodulehel suvalisi tingimusi? Leping ja selle lisad on sinu ja ettevõtte vahelised siduvad dokumendid, mitte koduleht.

Mnator
HV Guru

sõnum 23.02.2012 11:33:00 vasta tsitaadiga

lkits, aga räägi mida sa oled teinud, et oma vaateviklit/arusaama lepingust Elisa vastu läbi suruda?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 23.02.2012 11:42:52 vasta tsitaadiga

Võtsin ühendust Tarbijakaitseametiga, kuid vastust pole veel saanud.
Mind otseselt nad piirama pole hakanud ehk mind see ei sega. Kui aga piiravad, siis vajadusel pöördun TKA poole uuesti ja palun neid ennast esindama, et probleemile lahendus saada.
Kui lahendust ei saa, siis ütlen lepingu üles.

PS: Muidu, mul ei ole MiNT, vaid Nutikas 5 pakett. Sellegipoolest ennist küsisin, mis MiNT liitumislepingus kirjas on ning seal oli täpselt samad tingimused, mis minulgi.

RCC
HV Guru
RCC

sõnum 23.02.2012 11:48:28 vasta tsitaadiga

ikka üks ja ainus soovitus, kui vähegi saab lõpeta leping, lõpeta leping ka siis kui ei saa.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.02.2012 12:51:17 vasta tsitaadiga

RCC, sedasi suurendad ju ülemüümist. icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.