Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
masterGTX
HV vaatleja

sõnum 20.02.2012 15:50:31 vasta tsitaadiga

se 50gb on ju allalaadimise limiit või läheb üleslaadimine ka sinna alla ?? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2012 16:04:30 vasta tsitaadiga

pinnawaatluz kirjutas:

tõenäosusega jällegi tekib. icon_razz1.gif Üldiselt pole mõtet nende emm-nettidega onada ja neid ninnu-nännu ühendusi teab-mis tõsiseltvõetavate netiühendustena endale ette kujutada. Strong on kaablis ja jääb sinna veel pikaks ajaks.

no näed, lõpuks ometi kes kogu selle tõe välja ütles.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 17:46:17 vasta tsitaadiga

RCC, kes on väitnud vastupidist?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 20.02.2012 17:58:21 vasta tsitaadiga

75% inimestest , + üks isik veel, keda sa juba tead.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 18:11:15 vasta tsitaadiga

RCC, sa oled endiselt asjast täiesti valesti aru saanud. Ma pole kordagi öelnud, et kaablinett uimane on, aga need sinu 75% ei oma kaablit seetõttu, et selle paigaldamine on kallis lõbu. Minu isiklik põhjus on see, et hinna/kvaliteedi suhe on siinkandis mobiilsel internetil parem.

PS! Kui natukene teisest küljest vaadata, siis mobiilne internet ei riku mitte interneti turgu, vaid hoopis teeb selle palju paremaks. Mida teeb eraisik 100 megabitise ühendusega? Mida mobiilse internetikasutaja EI TEE?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2012 18:20:32 vasta tsitaadiga

OT: Kui tulevikku vaadata, siis võib Tegelik 4G icon_smile.gif (LTE Advanced) endaga kaasa tuua ka ammuräägitud 1 Gigabitise kiirusega mobiilinterneti-ühendused. Igatahes on maailmas seda juba katsetatud nii Huawei ja Ericssoni poolt ning täiesti töötab.
Nii, et aasta-paari pärast, maybe, omame kõik kodudes mobiilset Gigabitt-kiirust ja kurdame, et miks see küll nii aeglane on. icon_smile.gif
-------------------------
Video kah, kus Ericsson katsetab seda 1Gigabitist kiirust:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LvINMnhotKc
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.02.2012 18:26:06 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
OT: Kui tulevikku vaadata, siis võib Tegelik 4G icon_smile.gif (LTE Advanced) endaga kaasa tuua ka ammuräägitud 1 Gigabitise kiirusega mobiilinterneti-ühendused. Igatahes on maailmas seda juba katsetatud nii Huawei ja Ericssoni poolt ning täiesti töötab.
Nii, et aasta-paari pärast, maybe, omame kõik kodudes mobiilset Gigabitt-kiirust ja kurdame, et miks see küll nii aeglane on. icon_smile.gif
Video kah, kus Ericsson katsetab seda 1Gigabitist kiirust:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LvINMnhotKc

3G kuni 21Mbit/s on kättesaamatu
see pre 4G on kuni 100Mbit/s mis on samuti kättesaamatu
vaevalt see päris 4G siis Gbit/s tuleb kui eelnevad pole seda tegelikku kiirust saavutanud.
Mis kõige kurvem, ei imestaks kui ka sellel mingisugune andmesidemahu piirang peale pannakse...siiski suurem kui tänapäevased 15-50GB
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2012 18:39:36 vasta tsitaadiga

Edit: Enne jäi lisamata, et kui maailmas ideed paika peavad, siis näeb maailm juba sel aastal esimest True 4G võrku. Ja see Aasia riik X plaanib samuti siis ehitama hakata lahendust, kus:
- statsionaarselt ja aeglase liikumise peal on kiirus 1 Gigabitt
- ja kiire liikumise korral 100 Megabitti.
Seda riiki saab välja öelda siis, kui on näha, et nad ka reaalselt seda ideed ellu viima hakkavad.

Ning aastal 2013 peaks True 4G võrke tekkima juba ridamisi üksteise järel. thumbs_up.gif
Mida Eesti ISP-d teevad, eks ole näha. Et kas suudetakse ajaga kaasas käia ja hakkavad ka ehitama True 4G-d või ollakse ikka "pea liiva all" ja aetakse Klientidele puru silma sellega, et 3,9G olevat 4G. icon_smile.gif beer_yum.gif
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 20.02.2012 18:43:01 vasta tsitaadiga

Liivane selle vastusega sa ju panind end sinna 75% gruppi, ja ei ole küsimus üldse selles kas ja kellel millised võimalused on. kaabliga isik pakub samuti esmajoones pulka, ju siis lobitöö on niihea olnud. kaabli paigaldamine on väga odav tegevus. kalliks muudab selle kooskõlastamiste kooskõlastamiste kooskõlastamine, keegi ei keelaks sul labidat kätte võtta ja igapäev viskad 10 meetrit, -mõnus töö värskes õhus ja varsti ongi sul kilomeeter tehtud. 10 meetrit fiibrit paar eurot. AGA et sa saaks labidaga vehikida on vaja paberit>>paberit>>>paberit>>>>paberit jne iga see paber maksab ütleme tuhat eurot, nii et antud näites ongi neli tuhat koos. kusjuures igast paberist saab eksponentsiaalselt uus hulk pabereid ja niiviisi maksad igaühe eest tuhat. - on ka kohti, kus mängu tuleb geomeetriline progressioon - ja siis on asi päris tuksis.
ja sa ei öelnudki et kaabel vilets, sa ütlesid et ohh kui hea see õhunett on , ja ta areneb muudkui icon_razz.gif
et laualame siis seda laulu , et oh kui hea on olla nõid (mindi omanik) kui sa vaid õppind oled

ja need true4g jms huinjaad on toredad paberil, aga ma tuletan meelde, et hetkel on kaablis võimatu saada atlas statust, sest oleme end üle müünud
ka rdsl-i 19kilobitti pole võimalik saada, - oleme jälle üle müünud, seega see 4g gigabitt jääb lähima 20 ne aasta jooksul saavutamata, selle peale võid põlle ette panna ja rotimürki nosima hakata.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 19:08:50 vasta tsitaadiga

RCC, loomulikult olen mina selle 75% hulgas, aga Minti kasutan eelpoolmainitud põhjusel. Peab ju tõdema, et õhu kaudu on saavutatud ikka väga hea tulemus. Levib kaugele ja kiirus on väga hea. Alati saab paremaks, kuid on põhjust olla õnnelik ka praeguse olukorra üle (loe: õhunett ongi väga hea ja praegusi arenguid arvestades see veel areneb). Arusaamatuks jääb see, milleks mobiilset internetti vajab üks tallinnlane. icon_confused.gif Linnas on wifisid piisavalt palju ning sa ei lähe ju läpaka ja netipulgaga linnapeale. icon_biggrin.gif

Ülemüümisega on nii ja naa. Kui õhus levib 5 erinevat internetti ja nende jaoks on liiga vähe kliente, siis äkki tuleks mõni internet kinni keerata. Majja jookseb ka ju enamasti ainult üks interneti kaabel.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 20.02.2012 19:24:24 vasta tsitaadiga

ma ei ela tallinnas, ma elan internetis, sellistes kohades kus tõesti saab öelda, kiirus on väga hea,( 2,5TB/s), no krrt see pulk sulaks sul nagu välgukera , muide türile sai ju nüüd suur estpinni kaabel ja puha, kas sealt midagi ei anna käristada?
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2012 19:27:42 vasta tsitaadiga

Mina igatahes olen väga rahul, et maailmas see asi lõplikult ära otsustati ja paika pandi, et LTE-Advanced = (True) 4G.
Ja nüüd tuleb siis põnevusega oodata Elisa teadeid, et:
- hakkame ehitama (True) 4G võrku
- ja et tegemist on püsivõrguga, kus Klient saab valida temale vajaliku püsikiiruse.
Nii nagu ka traadi peal oleva püsivõrgu korral.

Mulle Gigabitt-ühendust pole vaja, aitab 100 Megasest püsiühendusest küll. icon_smile.gif
Ma selline tagasihoidlik tarbija. icon_cool.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 20:27:49 vasta tsitaadiga

RCC, ma ei ela Türi linna sees.

Sina elad internetis? Internetisõltlane oled siis? Kui sul kiirus on 2,5 tb, siis on kõik kiirused sinu jaoks aeglased.
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 20.02.2012 21:17:57 vasta tsitaadiga

mnjah... EstWin toimetab, a Kuusalu vallas ELA_056 läheb minust ikka teisse suunda
http://ela12.elasa.ee/elakaart/
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pinnawaatluz
HV kasutaja

sõnum 20.02.2012 21:31:14 vasta tsitaadiga

mis teil sellest partsu valguskarvast? see lookleb ju jah mingi aasta+ juba võserikes aga selle otsast te suuremat hampsu ei hakka niipea saama, ärge mitte unistagegi. kiudu kodunurka teile keegi tirima ei hakka ja mastidest tilgub jätkuvalt nagu hiliskevadist kasemahla.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 20.02.2012 21:31:15 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
mnjah... EstWin toimetab, a Kuusalu vallas ELA_056 läheb minust ikka teisse suunda
Heips!
Ärr nuta - aastani 2015 on veel aega ja küll saad sinagi. Prääga nad teevad/mõõdistavad alles geoalust, siis projekt, kooskõlastused jms. Reaalne kaabli ja seadmete paigaldamine algab kevadel, ku mätas juba kuiv ning maad tuhnides enam kärss kärna ei lähe icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2012 21:50:38 vasta tsitaadiga

Kui tahetakse muu maailma lähiaastate arengutega kaasas käia, siis peab EstWin oma varasemad plaanid nagunii minema viskama ja arendust oluliselt kiirendama. Vastasel juhul näeme, kuidas teised riigid oma arendusega näitavad Eesti riigile tagatulesid. icon_smile.gif

Ja mis mobiilinetti puutub, siis tähendab see täiesti üheselt seda, et 3,9G arendus tuleb lähiajal pooleli jätta, tahetakse või mitte ning üle hüpata True 4G arendusse.
-------------------------------------
Mina olen kahe käega selle poolt, et see suht. mõttetu "kuni kiirusega X", ülireklaamitud ning "4G pähe müüdav" icon_biggrin.gif 3,9G oma arenduses pooleli jäetakse ja et investeeringud ümber suunatakse juba True 4G arendusse.
Ja kui ma olen Elisa klient ning minult saab Elisa raha, siis on mul ka sõnaõigus selles, et minu poolt laekuvaid summasid kasutataks millegi uue, moodsama ja parema arenduseks.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 22:10:41 vasta tsitaadiga

Aga seda kõike enne ei tule, kui ei rakendata plaani, nagu seda plaanitakse sularahaautomaatidega. Ei ole tarvis ühe ruutkilomeetri sees kasutada kuute sularahaautomaati. Piisab ühest või kahest. Samuti pole ühte valda tarvis 3 telefonimasti. Piisab ühest.

Sedamoodi idiootsustega tegeletakse ja palju raha on sinna alla pandud. Paraku võib selle suures osas valitsuse kapsaaeda visata, et pole loodud vastavat plaani.
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 20.02.2012 22:29:58 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:

Heh, minu poole see ela-056 tuleb, aga kuramus keerab kilomeeter enne mind ära.
Õnneks keerab mobiilimasti poole icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 20.02.2012 22:38:59 vasta tsitaadiga

Internetiside-kaebusi on enim laekunud Elisa kohta
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 20.02.2012 23:00:23 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Arusaamatuks jääb see, milleks mobiilset internetti vajab üks tallinnlane. icon_confused.gif Linnas on wifisid piisavalt palju ning sa ei lähe ju läpaka ja netipulgaga linnapeale. icon_biggrin.gif

Enda näite varal (kindlasti on põhjuseid palju rohkem) - liigun keskmisest rohkem, siia alla käib elukohtade vahetus (eelmine aasta näiteks 3 korda). Pluss siis tihti mõned päevad kohas, kus muud neti võimalust polegi (väljaspool Tallinnat).
Teiseks on 3G kokkuvõttes odavam kui analoogne juhe, isegi kui viitsiks nendes mitmetes elukohtades hakata juhet muretsema, lepinguid sõlmima, katkestama jne. Tavakasutajale pole niivõrd kvaliteeti (juhe) vaja, primaarne on hind/mugavus.
Ja linnas pole piisavalt wifisid. Kuigi ma ei saanudki aru, mida sa selle all mõtlesid icon_smile.gif . Mina pole siiamaani oma elukohtades (Tallinnas) kuskil tasuta wifi otsa sattunud...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 23:21:33 vasta tsitaadiga

ewur, Elion pakub mingit traadita interneti lahendust. Kindlasti on neid linnas veel, ma nendega kursis ei ole.

Ega jah, kinnisvarasse, milles varem internetivõimalus puudus, on nüüd ka see mugavus lisandunud. icon_razz.gif icon_biggrin.gif Kui mobiilset internetti poleks, kuid sooviksin omale kodu soetada, siis nimekirjas kriipsutaksin maha need kohad, kus puuduks internet. icon_biggrin.gif Nüüd tuleb vaid pulgaga kohale minna ja veenduda selles. icon_razz.gif
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 21.02.2012 08:25:09 vasta tsitaadiga

Kurat, elisa spämmib nüüd nimeliselt adresseeritud e-kirjadega, sisuks 'kasulik soovitus, lukusta oma pulk 3gsse'. Hea meelega lukustaks, aga ma linuxi kasutaja. knetworkmanageris vastavsse kasti linnukese tegemisel ei ühenda võrguga ära, elisa tugi on loll nagu lammas, soovitatakse ikka linuxi asemel ametlikku opsüsteemi ehk windowsi kasutada icon_evil.gif
busse
HV veteran

sõnum 21.02.2012 10:54:28 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:

ei imesta ka. vaadates kuidas püütakse inimestele mobiilset internetti suruda pulgaga arvuti tarbeks või telefoni, siis imselgelt on vörk juba ammu täis müüdud.

AKE
HV kasutaja

sõnum 21.02.2012 12:07:39 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:

... nii nagu elektrikatkestuste kaebusi on enim laekunud Eesti Energia kohta ja telepildi kaebuseid Elioni kohta...

Tarbijakaitseamet on tõsiselt üks lambakari, sest kui lugeda Delfist majandusuudist, kus nad algatasid järelvalvemenetluse Elisa suhtes sellepärast, et telefonide hinnad on LIIGA SOODSAD (SIC!!!) siis ma soovitaks neil küll mõnele turumajandusteemalisele algkoolitusele ja ühtlasi ka Statistikaametisse täiendõppele minna. Liiga soodsad hinnad... see on peaaegu nagu juba Mart Laari ruum, mis internetis otsa sai....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.