Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.02.2012 12:26:30
|
|
|
LiivaneLord: Väike OT: Elektripostide külge mingite kaablite vedamiseks peab Sul olema leping Eesti Energiaga. Samuti peab olemas olema projekt.
Ja selle lepinguga ei võta Eesti Energia vastutust enda peale, juhul kui juhtub mingi elektriavarii ning posti otsas olev elekter satub sinu sidekaablisse ja mindagi maha põletab.
------------------------------
Kui lepingut pole, siis võivad elektrimehed Sinu kaabli maha lõigata. Ja sama asi siis, et sa mingite elektrijamade tõttu ei hüppaks EE-le turja.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
18.02.2012 12:34:40
|
|
|
nii et võtame teema kokku, kui te tahate netti, siis kolige minema nii lihtne see ongi. ja tundub, et seda ka on tehtud ja tehakse, nii et 5 aasta pärast pole seal taludes enam kedagi.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
18.02.2012 14:15:56
|
|
|
RCC kirjutas: |
nii et võtame teema kokku, kui te tahate netti, siis kolige minema nii lihtne see ongi. ja tundub, et seda ka on tehtud ja tehakse, nii et 5 aasta pärast pole seal taludes enam kedagi. |
peab ikka päris masendus olema, et interneti pärast kolitakse minema
krt, mul saaremaal ema talus on minti levi põhjas+elioni kaabel jookseb sisse, mis sest et maja asub külas kus on veel paar maja keset metsa
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
18.02.2012 15:37:32
|
|
|
nii et võtame teema kokku, kui te tahate netti, siis kolige minema nii lihtne see ongi. ja tundub, et seda ka on tehtud ja tehakse, nii et 5 aasta pärast pole seal taludes enam kedagi. |
ja neti pärast ei koli ma siit kuhugi, urbaniseerunud ajurakud mõtlevad vaid neti jne peale...
mina oma perega elukvalideedi peale
nii et NETTI tahaks, aga nett käib kah... hetkel 2,5Mbit
nii et RCC tarbi seda mis sul on ja rahune 3G teemal maha... elu ongi selline
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.02.2012 16:52:25
|
|
|
Aga milles probleem, USB-modemitega annab kinni püüda ka signaali vajadusel ka a 10-15km. kauguselt. Ja sellistel kaugustel ikka juba mõne ISP mobla-mast olemas on.
A 10km. kilomeetri kauguselt Elisa kinnipüüdmine sai aastal 2011 järgi kontrollitud, USB-modem tuli võimendiga USB-pikenduse kaasabil viia kohta, kus levi oli parim. Ning siiani töötab see ühendus täiesti OK ja ruuter jagab signaali veel omakorda talumajas laiali.
-------------------------------
Nii, et ärakolimise asemel tasub vahetevahel ka tiba mässata ja katsetada.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.02.2012 18:51:01
|
|
|
tahanteada, kui keegi ei näe ega tea, siis ei pea ka lepingut olema. Aga postid postideks.
RCC, ennist üritasid sarjamisega paremat teenust saada, nüüd üritad ärakolimisega teenuse üldse ära kaotada. Otsusta juba ükskord ära, mismoodi internet levima peaks. Kas ainult linnas, kus kõik inimesed kilukarbina koos elavad või võiks internet olla üle terve maakera?
PS! Huvitav, mida linnainimene arvab sellest, kust toit supermarketitesse saab? Päkapikud toovad või jumal annab?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
18.02.2012 19:29:10
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
PS! Huvitav, mida linnainimene arvab sellest, kust toit supermarketitesse saab? Päkapikud toovad või jumal annab?  |
ja maakas arvab, kuhu krt kogu see toit läheb?!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.02.2012 19:51:06
|
|
|
urri, maakas teab, kuhu toit läheb. Maakas toidab linnavurlesid.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
18.02.2012 20:54:29
|
|
|
ei ma üritasin sulle selgeks teha, et elisalt ei saa sa paremat teenust - ära mõista mind valesti mina ei kasuta ühtegi 3g teenust. internet saab levida ainult kaablis, kuna aga oleme taandarengumaa, siis odavam (nii rahalises kui vaimses mõttes) on kolimine
toit> liha tuleb lihakombinaadist, piim -piima - ja leib leivakombinaadist. - lihtne!
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.02.2012 21:35:01
|
|
|
ei ma üritasin sulle selgeks teha, et elisalt ei saa sa paremat teenust - ära mõista mind valesti mina ei kasuta ühtegi 3g teenust. internet saab levida ainult kaablis, kuna aga oleme taandarengumaa, siis odavam (nii rahalises kui vaimses mõttes) on kolimine |
Kui sina ei ole mobiilse interneti kasutaja ning oled mobiilse interneti põhimõtteline vastane, siis miks peaks mulle või kellelegi teisele korda minema sinu arvamus? Ma ei saa aru, kaua sa ühte ja sama juttu suudad veel ajada?
Mina ei kiida ega laida mobiilset internetti, vaid võtan seda sellisena, nagu see on. Antud Elisale saadetud kiri on lihtsalt üks väike samm lootuses muuta see teenus veel paremaks. Kas sa arvad, et juba alates interneti sünnist saavutati klientidele kodus 100 megane ühendus või?
Kui mobiilne internet nii odav on, siis on see ju krdi hea. Ega minagi ei suudaks optilist kaablit ning kopamehe ning bürokraatia tunnihindu kinni maksta. Mäletan veel seda aega (kõigest paar aastat tagasi), kui Elioni tehniku tunnihind oli 40€ + 80 senti oli CAT kaabli meetrihind. Ma arvan, et just mobiilne internet on see, mis sundis sellele, et nüüd on tehniku tunnihind 0€ ja tasuta seadmed. Kus on siin interneti taandareng?
toit> liha tuleb lihakombinaadist, piim -piima - ja leib leivakombinaadist. - lihtne! |
Ega ma paremat vastust ei oodanudki.
Võibolla sulle tundub, et mu jutt on sind halvustav, kuid vastan samal toonil, nagu sina alustasid.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
18.02.2012 21:50:00
|
|
|
asi on selles, et ma ei tegele arvamustega vaid faktidega, ja ma suudan veel ajada, seni kuniks sa jälle kirjutad et ei tööta vms. ei ole halvustav, on lihtsalt väiksemad ja hapumad viinamarjad.
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.02.2012 22:07:26
|
|
|
RCC, aga kui sa mobiilset internetti ei tarbi, mida sa sellest siis kommenteerid? See oleks sama hea, kui mina kommenteerin Starmani teemas, et kui halba teenust see pakub. Aga ma ei tee seda, sest sellel pole mõtet.
Kust sa üldse tead Elisa mobiilse interneti teemal sõna võtta? Kust sa välja loed, et ma pole Elisa teenusega rahul? Kust sa välja loed, et ei tööta? Selle 6 kuu jooksul, mis ma Elisa internetti olen kasutanud, juhtus ühe korra, et internet kadus ära. See juhtus siin mingi paar-kolm nädalat tagasi ja sellest oli ka uudistest juttu. Levi on stabiilne, ping on stabiilne, internet on olemas. Õhtustel aegadel on koormus suurem, kuid kõikidel teistel aegadel pole Elioniga võrreldes praktiliselt üldse aeglasem, pigem vastupidi. Aga teenuse hind ning kasutusmugavus loeb ka midagi.
PS! Kiirus ei sõltu alati levi tugevusest.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
*Lask!ja*
HV kasutaja
|
19.02.2012 01:44:59
|
|
|
Kas keegi oskab hästi seletada Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahet? Hetkel Lightiga ja üsna kesine kahe peale võttes. Kas tõesti Extra Strong on niivõrd kvaliteetne ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka? Jään infot ootama.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
19.02.2012 02:22:58
|
|
|
*Lask!ja* kirjutas: |
Kas keegi oskab hästi seletada Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahet? Hetkel Lightiga ja üsna kesine kahe peale võttes. Kas tõesti Extra Strong on niivõrd kvaliteetne ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka? Jään infot ootama. |
Extra Strongiga on kiirus piiramatu (kuni 21Mbits alla ning 5.7 Üles) ning ei ole andmemahu piirangut.
Extra Strong kasutusel Tallinnas:
Spoiler 
Ise saan reaalselt vähemalt 7Mbit päeval kätte ning öösel olen näinud ka 13Mbit.
Kõik muidugi sõltub levi tugevusest ning masti koormusest.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.02.2012 14:39:21
|
|
|
ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka? |
Tagatakse vaid see, et saad rohkem maksta.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.02.2012 18:43:54
|
|
|
Täpselt nii ongi, nagu salatoimik ütles. Extra strong on mõttetu, kui antud piirkonnas pole võimalik isegi näiteks Light või Mediumi kiiruseid kätte saada.
Mina alustaks Medium või strong paketist ja kui kiirus on maksimaalse lähedane, võib paketi vahetada kallima vastu. Paketivahetus kallima paketi vastu peaks olema tasuta, kuid kindlasti pead vaatama, milliseid kiirusi sinu vastuvõtja võimaldab.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.02.2012 20:26:23
|
|
|
Kas keegi oskab hästi seletada Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahet? Hetkel Lightiga ja üsna kesine kahe peale võttes. Kas tõesti Extra Strong on niivõrd kvaliteetne ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka? Jään infot ootama. |
Mind näiteks eelnevad vastused päris 100% ei rahuldanuks, kui ma ise oleks küsinud , aga eks see minu viga...
Igaks juhuks aga vastan:
Lighti, Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahe on lühidalt erinev alla/üles kiirus, kõik.
Kui hetkel Light ja kesine, siis kõigepealt defineeri "kesine", praegu võib see mida iganes tähendada.
Extra Strong, Strong, Medium, Light on kõik ühesuguse kvaliteediga - kui sul üks on "sitt", siis on kõik sitad. Ja vastupidi. Ning miinimumkiirust ei tagata ühegi puhul.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
19.02.2012 23:12:08
|
|
|
Extra strongi plussiks on, et pole mahupiirangut. Samas kui kiirus on jama ja 50 gb piirimaile ei lähene siis pole vahet eriti.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
20.02.2012 12:04:56
|
|
|
miq1988 kirjutas: |
Extra strongi plussiks on, et pole mahupiirangut. Samas kui kiirus on jama ja 50 gb piirimaile ei lähene siis pole vahet eriti. |
Reaalselt polegi mingit vahet v.a. juhul, kui kasutaja just kuskil väheasustatud piirkonnas asuva masti all püsivalt ei kükita. Isegi strongiga on parasjagu higistamist 50GB täisimemisel. Kiirused ju täitsa piixus ja piirangud mahukamale liiklusele peal ükskõik, mida ka ei väidetaks. Mis krdi kasu on kasutajal mingist mahu piiramatusest kui muud asjad samas on piiratud? Extra Strong nimetus võiks vabalt olla "Extra Dumb Sponsors", lühendatult EDS.
/edit
Tegelt.. üks võimalus võibolla oleks Extra Strongi mõtet rakendada. Tuleb kogu traffik lasta läbi mõne kiire krüptotunneli. Ma pole ise katsetanud kas nad seda ka blokivad või mitte. Kui mitte, siis ehk õnnestub vähe teine jume sellele paketile anda eeldusel aga, et ülekoormust masti piirkonnas pole. Samas, siis suure tõenäosusega jällegi tekib. Üldiselt pole mõtet nende emm-nettidega onada ja neid ninnu-nännu ühendusi teab-mis tõsiseltvõetavate netiühendustena endale ette kujutada. Strong on kaablis ja jääb sinna veel pikaks ajaks.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.02.2012 12:12:23
|
|
|
pinnawaatluz: Aga milles probleem, lased oma FTP ja P2P liikluse üle HTTP ja elu on ilus, nagu lill. Näiteks võtad mõne Downloaderi, sellega laed "kama" arvutisse ja siis arvutist vaatad üle ning kustutad arvutist ära.
Kuigi, väikseks hoiatuseks: Mint Light 2Mbitine annab tunnis Downloadi a 800MB ja seega kui 24h pidevalt Downloadi rallida, siis on kogukulu 19GB arvestuslikult ja siia liitub veel otsa ka Uploadi kulu. Nii, et 50GB annab vabalt mingi 2-3-e ööpäevaga "täis kirjutada".
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.02.2012 12:12:30
|
|
|
Kusjuures mina pakun, et mobiilne internet levib. Saavad sülearvutid vastavad vidinad ning 4G või 5G või miski areneb ning kiirused ja stabiilsus kasvab.
Mobiilid vajavad ju kiiremat netti, kuna andmemahud kasvavad. Wifi sitt ei levi rsk nii kaugele.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
20.02.2012 12:41:19
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Kusjuures mina pakun, et mobiilne internet levib. Saavad sülearvutid vastavad vidinad ning 4G või 5G või miski areneb ning kiirused ja stabiilsus kasvab.
Mobiilid vajavad ju kiiremat netti, kuna andmemahud kasvavad. Wifi sitt ei levi rsk nii kaugele. |
sülearvutisse, telefoni, ipadi oma netikaart.. möelge mis rööm see on teie mobiilioperaatorile..maksate 3 seadme neti eest mingi 3x6 euri kuus MINT Light. siinkohal ma arvan, et kui sul on telefon nagunii taskus, tee sellesse hotspot ipadi/sülearvuti tarvis. ma saan aru et mugavus on kui köigis meelelahutusseadmes on juba interneti valmidus sees, aga rahaliselt on see kasulik vaid operaatorile. Muideks elisal on kampaania kus nad helistavad ja tunnevad muret, et sul on MINT, aga kas sul selle kasutamiseks on pulk ka või kas telefonile pole vaja MINTi juurde.
Muideks su telefon ei vaja kiiret internetti. Põhimõtteliselt telefon ei vaja üldse internetti kui sa kasutad seda helistamiseks ja smsimiseks, milleks see lahe leiutis kunagi üldse tehti. meie kasutajad tahame, et me saame telefoni vahendusel teha köike, mille selle lisafunktsioonid vöimaldavad.
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.02.2012 12:54:16
|
|
|
Ei saa ju rääkida tulevikust praeguste seadmetega. Internet on siis kindlasti ka odavam ja näiteks on paketid, mis sisaldavad kõiki sinu seadmeid. Telefonis levib internet samas paketis, nagu on sinu kõned. Võibolla on internet siis isegi tasuta.
Mina kasutan ka telefoni ainult helistamiseks. Internetti kasutan ainult siis, kui selleks on röökiv vajadus. Senimaani pole sellist vajadust veel tekkinud ...
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|