Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.02.2012 12:26:30 vasta tsitaadiga

LiivaneLord: Väike OT: Elektripostide külge mingite kaablite vedamiseks peab Sul olema leping Eesti Energiaga. Samuti peab olemas olema projekt.

Ja selle lepinguga ei võta Eesti Energia vastutust enda peale, juhul kui juhtub mingi elektriavarii ning posti otsas olev elekter satub sinu sidekaablisse ja mindagi maha põletab.
------------------------------
Kui lepingut pole, siis võivad elektrimehed Sinu kaabli maha lõigata. Ja sama asi siis, et sa mingite elektrijamade tõttu ei hüppaks EE-le turja. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.02.2012 12:34:40 vasta tsitaadiga

nii et võtame teema kokku, kui te tahate netti, siis kolige minema nii lihtne see ongi. ja tundub, et seda ka on tehtud ja tehakse, nii et 5 aasta pärast pole seal taludes enam kedagi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
busse
HV veteran

sõnum 18.02.2012 14:15:56 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
nii et võtame teema kokku, kui te tahate netti, siis kolige minema nii lihtne see ongi. ja tundub, et seda ka on tehtud ja tehakse, nii et 5 aasta pärast pole seal taludes enam kedagi.

peab ikka päris masendus olema, et interneti pärast kolitakse minema icon_biggrin.gif
krt, mul saaremaal ema talus on minti levi põhjas+elioni kaabel jookseb sisse, mis sest et maja asub külas kus on veel paar maja keset metsa icon_smile.gif

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 18.02.2012 15:37:32 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:

ja neti pärast ei koli ma siit kuhugi, urbaniseerunud ajurakud mõtlevad vaid neti jne peale...
mina oma perega elukvalideedi peale
nii et NETTI tahaks, aga nett käib kah... hetkel 2,5Mbit
nii et RCC tarbi seda mis sul on ja rahune 3G teemal maha... elu ongi selline
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.02.2012 16:52:25 vasta tsitaadiga

Aga milles probleem, USB-modemitega annab kinni püüda ka signaali vajadusel ka a 10-15km. kauguselt. Ja sellistel kaugustel ikka juba mõne ISP mobla-mast olemas on. icon_cool.gif

A 10km. kilomeetri kauguselt Elisa kinnipüüdmine sai aastal 2011 järgi kontrollitud, USB-modem tuli võimendiga USB-pikenduse kaasabil viia kohta, kus levi oli parim. Ning siiani töötab see ühendus täiesti OK ja ruuter jagab signaali veel omakorda talumajas laiali.
-------------------------------
Nii, et ärakolimise asemel tasub vahetevahel ka tiba mässata ja katsetada.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.02.2012 18:51:01 vasta tsitaadiga

tahanteada, kui keegi ei näe ega tea, siis ei pea ka lepingut olema. icon_biggrin.gif Aga postid postideks.

RCC, ennist üritasid sarjamisega paremat teenust saada, nüüd üritad ärakolimisega teenuse üldse ära kaotada. Otsusta juba ükskord ära, mismoodi internet levima peaks. Kas ainult linnas, kus kõik inimesed kilukarbina koos elavad või võiks internet olla üle terve maakera?

PS! Huvitav, mida linnainimene arvab sellest, kust toit supermarketitesse saab? Päkapikud toovad või jumal annab? icon_lol.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 18.02.2012 19:29:10 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:

PS! Huvitav, mida linnainimene arvab sellest, kust toit supermarketitesse saab? Päkapikud toovad või jumal annab? icon_lol.gif

ja maakas arvab, kuhu krt kogu see toit läheb?! icon_rolleyes.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.02.2012 19:51:06 vasta tsitaadiga

urri, maakas teab, kuhu toit läheb. icon_wink.gif Maakas toidab linnavurlesid.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 18.02.2012 20:54:29 vasta tsitaadiga

ei ma üritasin sulle selgeks teha, et elisalt ei saa sa paremat teenust - ära mõista mind valesti mina ei kasuta ühtegi 3g teenust. internet saab levida ainult kaablis, kuna aga oleme taandarengumaa, siis odavam (nii rahalises kui vaimses mõttes) on kolimine
toit> liha tuleb lihakombinaadist, piim -piima - ja leib leivakombinaadist. - lihtne!

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.02.2012 21:35:01 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
ei ma üritasin sulle selgeks teha, et elisalt ei saa sa paremat teenust - ära mõista mind valesti mina ei kasuta ühtegi 3g teenust. internet saab levida ainult kaablis, kuna aga oleme taandarengumaa, siis odavam (nii rahalises kui vaimses mõttes) on kolimine

Kui sina ei ole mobiilse interneti kasutaja ning oled mobiilse interneti põhimõtteline vastane, siis miks peaks mulle või kellelegi teisele korda minema sinu arvamus? Ma ei saa aru, kaua sa ühte ja sama juttu suudad veel ajada?

Mina ei kiida ega laida mobiilset internetti, vaid võtan seda sellisena, nagu see on. Antud Elisale saadetud kiri on lihtsalt üks väike samm lootuses muuta see teenus veel paremaks. Kas sa arvad, et juba alates interneti sünnist saavutati klientidele kodus 100 megane ühendus või?

Kui mobiilne internet nii odav on, siis on see ju krdi hea. Ega minagi ei suudaks optilist kaablit ning kopamehe ning bürokraatia tunnihindu kinni maksta. Mäletan veel seda aega (kõigest paar aastat tagasi), kui Elioni tehniku tunnihind oli 40€ + 80 senti oli CAT kaabli meetrihind. Ma arvan, et just mobiilne internet on see, mis sundis sellele, et nüüd on tehniku tunnihind 0€ ja tasuta seadmed. icon_biggrin.gif Kus on siin interneti taandareng?

RCC kirjutas:
toit> liha tuleb lihakombinaadist, piim -piima - ja leib leivakombinaadist. - lihtne!

icon_lol.gif Ega ma paremat vastust ei oodanudki. icon_biggrin.gif

Võibolla sulle tundub, et mu jutt on sind halvustav, kuid vastan samal toonil, nagu sina alustasid.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 18.02.2012 21:50:00 vasta tsitaadiga

asi on selles, et ma ei tegele arvamustega vaid faktidega, ja ma suudan veel ajada, seni kuniks sa jälle kirjutad et ei tööta vms. ei ole halvustav, on lihtsalt väiksemad ja hapumad viinamarjad.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.02.2012 22:07:26 vasta tsitaadiga

RCC, aga kui sa mobiilset internetti ei tarbi, mida sa sellest siis kommenteerid? See oleks sama hea, kui mina kommenteerin Starmani teemas, et kui halba teenust see pakub. Aga ma ei tee seda, sest sellel pole mõtet.

Kust sa üldse tead Elisa mobiilse interneti teemal sõna võtta? Kust sa välja loed, et ma pole Elisa teenusega rahul? Kust sa välja loed, et ei tööta? Selle 6 kuu jooksul, mis ma Elisa internetti olen kasutanud, juhtus ühe korra, et internet kadus ära. See juhtus siin mingi paar-kolm nädalat tagasi ja sellest oli ka uudistest juttu. Levi on stabiilne, ping on stabiilne, internet on olemas. Õhtustel aegadel on koormus suurem, kuid kõikidel teistel aegadel pole Elioniga võrreldes praktiliselt üldse aeglasem, pigem vastupidi. Aga teenuse hind ning kasutusmugavus loeb ka midagi. icon_razz.gif

PS! Kiirus ei sõltu alati levi tugevusest.
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 18.02.2012 22:19:33 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 18.02.2012 22:33:49 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
LiivaneLord, thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

*Lask!ja*
HV kasutaja

sõnum 19.02.2012 01:44:59 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab hästi seletada Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahet? Hetkel Lightiga ja üsna kesine kahe peale võttes. Kas tõesti Extra Strong on niivõrd kvaliteetne ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka? Jään infot ootama.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 19.02.2012 02:22:58 vasta tsitaadiga

*Lask!ja* kirjutas:
Kas keegi oskab hästi seletada Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahet? Hetkel Lightiga ja üsna kesine kahe peale võttes. Kas tõesti Extra Strong on niivõrd kvaliteetne ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka? Jään infot ootama.

Extra Strongiga on kiirus piiramatu (kuni 21Mbits alla ning 5.7 Üles) ning ei ole andmemahu piirangut.
Extra Strong kasutusel Tallinnas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ise saan reaalselt vähemalt 7Mbit päeval kätte ning öösel olen näinud ka 13Mbit.
Kõik muidugi sõltub levi tugevusest ning masti koormusest.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 19.02.2012 14:39:21 vasta tsitaadiga

*Lask!ja* kirjutas:
ja tagatakse mingi miinimum kiirus ka?
Tagatakse vaid see, et saad rohkem maksta.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.02.2012 18:43:54 vasta tsitaadiga

Täpselt nii ongi, nagu salatoimik ütles. Extra strong on mõttetu, kui antud piirkonnas pole võimalik isegi näiteks Light või Mediumi kiiruseid kätte saada.

Mina alustaks Medium või strong paketist ja kui kiirus on maksimaalse lähedane, võib paketi vahetada kallima vastu. Paketivahetus kallima paketi vastu peaks olema tasuta, kuid kindlasti pead vaatama, milliseid kiirusi sinu vastuvõtja võimaldab.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 19.02.2012 20:26:23 vasta tsitaadiga

*Lask!ja* kirjutas:

Mind näiteks eelnevad vastused päris 100% ei rahuldanuks, kui ma ise oleks küsinud icon_smile.gif , aga eks see minu viga...
Igaks juhuks aga vastan:
Lighti, Mediumi, Strongi ja Extra Strongi vahe on lühidalt erinev alla/üles kiirus, kõik.
Kui hetkel Light ja kesine, siis kõigepealt defineeri "kesine", praegu võib see mida iganes tähendada.
Extra Strong, Strong, Medium, Light on kõik ühesuguse kvaliteediga - kui sul üks on "sitt", siis on kõik sitad. Ja vastupidi. Ning miinimumkiirust ei tagata ühegi puhul.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 19.02.2012 23:12:08 vasta tsitaadiga

Extra strongi plussiks on, et pole mahupiirangut. Samas kui kiirus on jama ja 50 gb piirimaile ei lähene siis pole vahet eriti.
pinnawaatluz
HV kasutaja

sõnum 20.02.2012 12:04:56 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
Extra strongi plussiks on, et pole mahupiirangut. Samas kui kiirus on jama ja 50 gb piirimaile ei lähene siis pole vahet eriti.

Reaalselt polegi mingit vahet v.a. juhul, kui kasutaja just kuskil väheasustatud piirkonnas asuva masti all püsivalt ei kükita. Isegi strongiga on parasjagu higistamist 50GB täisimemisel. Kiirused ju täitsa piixus ja piirangud mahukamale liiklusele peal ükskõik, mida ka ei väidetaks. Mis krdi kasu on kasutajal mingist mahu piiramatusest kui muud asjad samas on piiratud? Extra Strong nimetus võiks vabalt olla "Extra Dumb Sponsors", lühendatult EDS. icon_lol.gif

/edit
Tegelt.. üks võimalus võibolla oleks Extra Strongi mõtet rakendada. Tuleb kogu traffik lasta läbi mõne kiire krüptotunneli. Ma pole ise katsetanud kas nad seda ka blokivad või mitte. Kui mitte, siis ehk õnnestub vähe teine jume sellele paketile anda eeldusel aga, et ülekoormust masti piirkonnas pole. Samas, siis suure tõenäosusega jällegi tekib. icon_razz1.gif Üldiselt pole mõtet nende emm-nettidega onada ja neid ninnu-nännu ühendusi teab-mis tõsiseltvõetavate netiühendustena endale ette kujutada. Strong on kaablis ja jääb sinna veel pikaks ajaks.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2012 12:12:23 vasta tsitaadiga

pinnawaatluz: Aga milles probleem, lased oma FTP ja P2P liikluse üle HTTP ja elu on ilus, nagu lill. Näiteks võtad mõne Downloaderi, sellega laed "kama" arvutisse ja siis arvutist vaatad üle ning kustutad arvutist ära. icon_smile.gif

Kuigi, väikseks hoiatuseks: Mint Light 2Mbitine annab tunnis Downloadi a 800MB ja seega kui 24h pidevalt Downloadi rallida, siis on kogukulu 19GB arvestuslikult ja siia liitub veel otsa ka Uploadi kulu. Nii, et 50GB annab vabalt mingi 2-3-e ööpäevaga "täis kirjutada".
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 12:12:30 vasta tsitaadiga

Kusjuures mina pakun, et mobiilne internet levib. Saavad sülearvutid vastavad vidinad ning 4G või 5G või miski areneb ning kiirused ja stabiilsus kasvab. icon_razz.gif

Mobiilid vajavad ju kiiremat netti, kuna andmemahud kasvavad. Wifi sitt ei levi rsk nii kaugele.
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 20.02.2012 12:41:19 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Kusjuures mina pakun, et mobiilne internet levib. Saavad sülearvutid vastavad vidinad ning 4G või 5G või miski areneb ning kiirused ja stabiilsus kasvab. icon_razz.gif
Mobiilid vajavad ju kiiremat netti, kuna andmemahud kasvavad. Wifi sitt ei levi rsk nii kaugele.

sülearvutisse, telefoni, ipadi oma netikaart.. möelge mis rööm see on teie mobiilioperaatorile..maksate 3 seadme neti eest mingi 3x6 euri kuus MINT Light. siinkohal ma arvan, et kui sul on telefon nagunii taskus, tee sellesse hotspot ipadi/sülearvuti tarvis. ma saan aru et mugavus on kui köigis meelelahutusseadmes on juba interneti valmidus sees, aga rahaliselt on see kasulik vaid operaatorile. Muideks elisal on kampaania kus nad helistavad ja tunnevad muret, et sul on MINT, aga kas sul selle kasutamiseks on pulk ka või kas telefonile pole vaja MINTi juurde.

Muideks su telefon ei vaja kiiret internetti. Põhimõtteliselt telefon ei vaja üldse internetti kui sa kasutad seda helistamiseks ja smsimiseks, milleks see lahe leiutis kunagi üldse tehti. meie kasutajad tahame, et me saame telefoni vahendusel teha köike, mille selle lisafunktsioonid vöimaldavad.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.02.2012 12:54:16 vasta tsitaadiga

Ei saa ju rääkida tulevikust praeguste seadmetega. icon_biggrin.gif Internet on siis kindlasti ka odavam ja näiteks on paketid, mis sisaldavad kõiki sinu seadmeid. Telefonis levib internet samas paketis, nagu on sinu kõned. Võibolla on internet siis isegi tasuta.

Mina kasutan ka telefoni ainult helistamiseks. Internetti kasutan ainult siis, kui selleks on röökiv vajadus. Senimaani pole sellist vajadust veel tekkinud ...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.