Ise mängin Krogan Soldieri. Mõnus on vaenlastele peale charge´da ja nad kümmneid meetreid eemale lüüa Põhiliselt mängin Silver raskusastet. On täitsa võimalik ära teha kui mingid newbid squadis ei ole
Eestis siis olen 10ndal kohal
Becker2 siis user.
Ise mängin Krogan Soldieri. Mõnus on vaenlastele peale charge´da ja nad kümmneid meetreid eemale lüüa Põhiliselt mängin Silver raskusastet. On täitsa võimalik ära teha kui mingid newbid squadis ei ole
Becker2 siis user.
Kus kohas sa näed statse, kes mis kohal on ? _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Becker2 siis user.
Kus kohas sa näed statse, kes mis kohal on ?
Peamenüüst valid Multiplayer -> Leaderboards -> siis vajutad nexti kuni näitab n7 rating - Estonia
Becker2 siis user.
Kus kohas sa näed statse, kes mis kohal on ?
Peamenüüst valid Multiplayer -> Leaderboards -> siis vajutad nexti kuni näitab n7 rating - Estonia
Aga minu Origin arvab, et ma olen Usa`s ning paneb mind üle mere rahvaga ühte patta =)
Ühendusega olid jamad jah. Kui see välja arvata, siis oli üsna ok. Pärast ma tegin teistega mängu aga wave 6-7 on nö "killpoint" silveriga tehes.
killpoint tuleb sellest, et nende wave'ide ajal tuleb jõhkralt phantomeid juba, mis on gamechangerid.
Rahvas ei pane neid ikka väga paljudel juhtudel tähele.
Ise solosin 2x Bronze ära.
Üks kord snaipriga, teine kord shotguniga, päris fun oli
Silveri teeb kenasti ära, kui võetakse strateegiline punkt ja kaitstakse seda vastavalt.
Proovisin goldi, seal on absoluutselt teine tera ikka
Silveri teeb kenasti ära, kui võetakse strateegiline punkt ja kaitstakse seda vastavalt.
Ma mõtlen seda kus landing padilt joosta ainult otse edasi trepist üles-trepist alla ja seal nö dead end. Vähemalt ei hiili keegi selga tagant ligi. Lisaks kitsas ruumis läheb vähem ammot kaduma. Probleemiks saavad seal aga granaadid ja melee tegelased nagu phantomid.
Vb peaks eraldama ühe tiimiliikme eraldi phantomeid alates wave 6 jahtima?. Seda siis kolmese tiimi puhul.
Neljase puhul 2 (üks heavy melee killib - teine infiltrator healib) ja 2 siis seal tupikus võitlevad.
hakkasin ka just seda MP tegema ja täitsa funn. Hetkel level 7-8 Soldier. Kas seal mikrit ei saa kasutada? ja võiks mingi aeg siinse seltskonnaga kõmmutada nati. oma kasutaja seal estbearkilla.
hakkasin ka just seda MP tegema ja täitsa funn. Hetkel level 7-8 Soldier. Kas seal mikrit ei saa kasutada? ja võiks mingi aeg siinse seltskonnaga kõmmutada nati. oma kasutaja seal estbearkilla.
Peaks saam mikrit kasutada kui key bindingutes selle määrad. Lisasin su omale nimekirja
Need granaadid on suht ohutud, vaja ainult 3-5m eemale minema + mõnikord, kui olen hea kaveri peal, siis ma ei vaevugi, sest mu shield suudab löögi kenasti ära võtta.
Sa mängisid ka Salarian Infiltratori - temaga on ju lihtne, kui panid perkid õigesti vmt
Shieldiga tegelaselt saad energy drainiga kilbid täis tõmmata.
Kui oled tactical cloaki all, tee 2-3 lasku ja kohe otsa energy drain = tõmbab kilbib täis täpselt sel hetkel kui cloakist välja tuled.
See on oluline, sest cloaki all ei saa kilpe täis laadida ja kui cloak maas on powersite regen time, aga kui ajastus õige saad kilbid täis
Üldjuhul peakski tiimi priority olema Phantom, siis Combat Engineer ja Nemesis. Atlas las tatsub ringi.
Ise jahin alati just boss-bote, et neist teistele tüli pole. Energy drainiga tõmban neid kilbid maha (ka Silveri peal abiks lask v kaks enne-pärast)
Nad jäävad sekundiks, kaheks passima selle tõttu koha peale. Lasud pähe Mantisega ja nad on köögad. Kõige raskem ongi vist paljudel klassidel rebida shield/biotic barrier maha.
Cerberuse vastu vähemalt Salarian Infiltrator teeb seda megalihtsalt. Krogani headbuttbash on ka vist one-shot killer.
Seda trepi kohta kaitsta on ülilihtne. Ma eile tegin selle üksi ära, shotgun ja bronze level muidugi, aga Silveri peal oleks kaks korda wave 8 surnud. Ja just see lollakas Hack computer - mitmekesigi raske
Silveris kui olla seal kolmekesi on juba win win. Kui keegi suudab guardianit dispatchida (shotgun lähedalt, sniper pilust sisse või zoomiga relv v biotic power kilbi eemalelükkamiseks) siis on lihtne.
Aitab ka, kui ei olda kõik ühe "joone"" v "liini peal" = seinad/sambad.
Üks on seina ääres, teised kaks on näiteks raali taga = kaugust vastastest on erinev = granaadid pole probleemiks siis, sest selle tõttu peab max. üks vend end siis ümber positsioneerima.
Olen näinud mängijad, kes ühe granaadi pärast freak out ja eemale jooksevad ja siis kuuli saavad, tegelikult Silveri peal igaüks peaks selle vastu suutma võtma kui shieldi järgi on veidi. Piisab 3-4m eemale minna ja siis 0 damage.
Pika jutu lõpetuseks arvan tegelikult, et kõige lihtsam on kui ühel mängijal on mikrofon ja ta ütleb "Phantom xx position, let's take it out first"
ja see ongi kõik Sest neli phantomit on jube, ma jooksin 20 minutit edasi-tagasi mapil, et neist jagu saada teised botid. Lõpuks tõmbasin rocketiga 2 maha ja ülejäänud kaks sain 1vs1 minna.
P.S. see level cap ajab närvi, ei märganudki, et L20 olen.. nüüd ajan teisi chare üles, ilmselt Asari Adepti, tal need biotic powerid tunduvad väga võimsad.
Panin pika jutu spoilerisse, äkki kellegi eetilist pilku riivab tho off-topic pole.
Keegi Gold levelit tahab teha nädala lõpus millalgi ?
Mõtlesin, et kasutaks mikrofone ka, kel on. Vähemalt ühel võiks olla või kahel = infot saab jagada..massiliselt
Ise valmis mängima Salarian Infiltratorina (headshotid ja revived jne)
või siis Asari Adeptina, kel phantomeid lukku jm bubble bubble'iga kinni paneb
Vanguard, engineer, adept, infiltrator, whichever classid tegelikult tulnud, kes oma oskustes kindel on.
Andke teada
edit: Solosin veel Silveri täna ära 2x. lükkasin endale shield upgrade'i LII, weapon upgrade'i ja cryo rounds II peale. (disruptor rounds pidi parem olema, proovin)
Esimene kord Salarian Infiltrator (Mantis clip upgrade, damage upgrade), teine kord Asari Adept (phalanx damage, clip).Kaks päeva proovisin. mõlemal päeval 7x, täna siis katse 4 ja 5 läksid õnneks.
Ainuke koht, kus asi läheb suure tõenäosusega tuksi enamasti on see hack terminal, kui seda 2x saan wave'ide ajal on b0ll0cks
P.S. mulle tundub, et üksi mängides on terminali hackimine kiirem + phantomeid jm natuke vähem.
Keegi Gold levelit tahab teha nädala lõpus millalgi ?
Mõtlesin, et kasutaks mikrofone ka, kel on. Vähemalt ühel võiks olla või kahel = infot saab jagada..massiliselt
Ise valmis mängima Salarian Infiltratorina (headshotid ja revived jne)
või siis Asari Adeptina, kel phantomeid lukku jm bubble bubble'iga kinni paneb
Vanguard, engineer, adept, infiltrator, whichever classid tegelikult tulnud, kes oma oskustes kindel on.
Andke teada
edit: Solosin veel Silveri täna ära 2x. lükkasin endale shield upgrade'i LII, weapon upgrade'i ja cryo rounds II peale. (disruptor rounds pidi parem olema, proovin)
Esimene kord Salarian Infiltrator (Mantis clip upgrade, damage upgrade), teine kord Asari Adept (phalanx damage, clip).Kaks päeva proovisin. mõlemal päeval 7x, täna siis katse 4 ja 5 läksid õnneks.
Ainuke koht, kus asi läheb suure tõenäosusega tuksi enamasti on see hack terminal, kui seda 2x saan wave'ide ajal on b0ll0cks
P.S. mulle tundub, et üksi mängides on terminali hackimine kiirem + phantomeid jm natuke vähem.
Vanguard vist, tundub kõige paremini välja tulevat.
Võiks mõned mitte-tibid ja kasvõi paksukesed veidi olla mõned isikud. For real.
Ashley ME1 palju kenam kui ME3. Miranda oli minu jaoks (või minu arvutil?) üldse väga koleda aussie lõustaga piff Ja täiesti emotsiooni mitte-tekitav. (kuigi pidi olema "ideaalne" naine.. siis kukkus väga sitalt välja minu jaoks )
Ainuke, kellega suht sebida oli rets normandy allkorrustel (peale "normaalsete" riiete selga panemist ei riivanud silma) või siis maskiga tulnukas, kellega on suht 50/60 välimuse mõttes, mis sealt alt välja popib
Liara muidugi ka väga normaalne ja see vanem Asari (Justicar). Noorem tundus veidi "I'm gonna rip your balls off" mutt, mida ta tegelikult ongi/oligi.
Kasumi vist oli ka okei ja selline muhe.
Mängus näeb uus Ashley paraku välja mitte eriti veenva transvestiidi moodi:
Spoiler
Kas on mingi põhjus teada, miks teda oli vaja muuta? Sai reaperitelt kurikaga näkku ja taastav operatsioon ei õnnestunud?
kartsingi, et see võib olla Ashley.
tõesti, olgu mängus hea seletus näo-operatsiooniks ning nõustun eelkõnelejatega, et esimese osa Ashley oli kõige parem.
Miranda oli aussie lõustaga vist sellepärast, et Yvonne Strahovski on pärit austraaliast. Kuigi väidetavalt olid vanemad poola immigrandid, ju siis austraalias üles kasvamine teeb sulle "aussie" lõusta ette:D
Kui nüüd kogu voice acting casti vaadata, võiks arvata, et bioware kulutaski eelarve näitlejate palkamiseks:) _________________ Winter is coming...
ME3'me multi on fun, olin suht kindel et mingi jama toodetakse aga nüüd taon seda päris rõõmsalt, eriti meeldib melee vanguard, suisa nii palju et tegin väikse klipi tuubi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.