lõpuks ometi origin otsustas tööle hakata.
terve aja peksis errorit et "origin network unreachable"
sai ka foorumites tuhlatud ja paljudel sama probleemi ning lahendusi polnud.
nüüd lampi hakkas tööle..eks näis kas mängida ka saab lõpuks _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Krt, mousepad näeb küll hea välja
Kuna mul Hiirematt ammu perses ja tahaks randmetuge ka, võib isegi sellele ehk mõelda. Teised asjad on meh _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Multiplayer jättis üllatavalt hea mulje. Pärast BF3 oli kuidagi värskendav ja teistsugune.
Boosterpackide ostmise süsteem oli samuti mokka mööda.
Nurisema, või õigem oleks öelda muretsema, pani see, et leveldamine toimus meeletu tempoga ning seetõttu said skillid ühel tegelasel kiiresti täis klõpsitud.
Ei tea, kas täisversioonil tuleb skille ja muud pudipadi juurde ?
Või antakse experience`i vähem?
Praegusel kujul ammendab see MP, ennast paari nädalaga.
Multiplayer jättis üllatavalt hea mulje. Pärast BF3 oli kuidagi värskendav ja teistsugune.
Boosterpackide ostmise süsteem oli samuti mokka mööda.
Nurisema, või õigem oleks öelda muretsema, pani see, et leveldamine toimus meeletu tempoga ning seetõttu said skillid ühel tegelasel kiiresti täis klõpsitud.
Ei tea, kas täisversioonil tuleb skille ja muud pudipadi juurde ?
Või antakse experience`i vähem?
Praegusel kujul ammendab see MP, ennast paari nädalaga.
Alguses on leveldamine väga lihtne.
Peale 15 levelit hakkab leveldamine kõvasti aeglustuma. Ise L20 hetkel ja mitu mängu teinud ja levelit veel tulnud pole.
Krt, mousepad näeb küll hea välja
Kuna mul Hiirematt ammu <b>piixus</b> ja tahaks randmetuge ka, võib isegi sellele ehk mõelda. Teised asjad on meh
Proovisin randmetoeaga padjaga shootereid mängida kuid väga ebamugav oli ja nii see suure kaarega kõrvale ka lendas. proovi kindlasti enne randmetoega hiirepadjaga mängida
Uudistan nüüd vaikselt seda MP-d siin. Praegu mängin veel bottide vastu, et mapid selgeks saada ja erinevaid klasse testida.
Pole just parim MP mida mänginud olen aga üsna talutav tegelikult. Vastased on kah piisavalt karmid (vähemalt botid on). _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Uudistan nüüd vaikselt seda MP-d siin. Praegu mängin veel bottide vastu, et mapid selgeks saada ja erinevaid klasse testida.
Pole just parim MP mida mänginud olen aga üsna talutav tegelikult. Vastased on kah piisavalt karmid (vähemalt botid on).
teiste vastu ju ei saagi ?
Ainult botid siis
üksi on hardcore teha bronze'i alguses.
Kui kogenud oled ja mapi tunned ja skilli on, siis võimalik soloda küll, aga raske ikka.
Kaks oleks miinimum, et normilt ära teha. Clueless ei tohi olla
Silveri jaoks minimaalselt 3 kogenud mängijat, 4 parem.
(tho ma solosin Silveri wave 8ni praegu 2x, aga surm on ülikiire tulema)
testi kindlasti erinevaid klasse. Proovisin algul Sentineli ja üldse ei meeldinud. (tho singeplayeris lemmik)
ei suutnud ise ennast eemale hoida ja tõmbasin alla demo, mängisin mingi 1 tunni ja juba leidsin päris mitu närvidele käivat bugi (mängisin ainult multiplayerit)
skille ei saa tõsta "actionbarile"
mõnikord on terve su actionbar tühi skillidest
lugesin, et need asjad on fixitud demos aga kahju on sellega juba tehtud natuke. nii ligidal reliisile ja kohe sellised päris suured apsakad.
ME2 tuli suht bug free võrreldes mõne teise mänguga, sügavalt loodan et ME3 jääb ka umbe samadesse piiridesse, et ei ole selliseid vigu, mis takistaksid sul mängu mängimast.
Single playerit ma demos ei puutu, selle osa hoian täis mängu jaoks _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Mass Effect + MP on halb mõte ükskõik mis nurga alt.
Vaidlen vastu, olin skeptiline, hetkel on demo üldiselt väga hästi vastu võetud - ka mina.
Üllatus oli ikka suur.
Täiesti värskendav MP minu jaoks ja mis kõige tähtsam - toimiv (=põnevus)
Suurimad miinused hetkel:
- ühendus kaob = jääd kõigest ilma.. seepärast hostin ise, muidu jama jah.
- heavy melee zoomib liiga sisse. võiks just välja.
- smoothim võiks olla liikumine kaverissse jne
paar nipet-näpet asja veel, aga ehk tehakse korda.
Ma olin ka väga skeptiline kui nad MP välja teavitasid, aga niipalju kui see on töötanud ok, siis on päris hea loodan et player vs player tuleb ka ikka. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
ei suutnud ise ennast eemale hoida ja tõmbasin alla demo, mängisin mingi 1 tunni ja juba leidsin päris mitu närvidele käivat bugi (mängisin ainult multiplayerit)
skille ei saa tõsta "actionbarile"
mõnikord on terve su actionbar tühi skillidest
lugesin, et need asjad on fixitud demos aga kahju on sellega juba tehtud natuke. nii ligidal reliisile ja kohe sellised päris suured apsakad.
ME2 tuli suht bug free võrreldes mõne teise mänguga, sügavalt loodan et ME3 jääb ka umbe samadesse piiridesse, et ei ole selliseid vigu, mis takistaksid sul mängu mängimast.
Single playerit ma demos ei puutu, selle osa hoian täis mängu jaoks
Demo on mängust mitu kuud vana versioon. _________________ TALUSILDID
Ok nüüd vist MP niipalju juba käppa saanud, et päris häbisse ei jää. Origin kasutajanimi RaXelliX
Lisage. Kui juhtun online olema, siis ehk saab veidi MP teha . Hetkel Lvl7 Infiltrator.
Üksi sain bottide vastu kuni Wave 6. Siis sain surma kah aga üle 50% vaenlasi võtsin maha. Bronze challenge. Endale meeldib Firebase White rohkem kui Firebase Ghost.
Ok nüüd vist MP niipalju juba käppa saanud, et päris häbisse ei jää. Origin kasutajanimi RaXelliX
Lisage. Kui juhtun online olema, siis ehk saab veidi MP teha . Hetkel Lvl7 Infiltrator.
Üksi sain bottide vastu kuni Wave 6. Siis sain surma kah aga üle 50% vaenlasi võtsin maha. Bronze challenge. Endale meeldib Firebase White rohkem kui Firebase Ghost.
Firebase White tundub veidi lihtsam olevat jah, vb sp et open ja näed juba kaugelt botte, tho tegelikult on Firebase Ghostis kõvasti mänguruumi = seinad, kuhu end varjata ja järjest taganeda.
Parim koht, kus juba kahekesi saab kinni hoitud kõik on koridor- trepid allakorrusele, aga seda saab viimases hädas tavaliselt kasutada, üldjuhul peab ikka shiftima
lisasin
Soovitusi enne ME3 mängimst:
Video lühikokkuvõte ME1-st ja ME2-st neile, kes mingil imelikul põhjusel ei ole eelnevaid mäng mänginud. Või siis neile kellel on haugi mälu.
Nüüd kus ma tahan mängida on server offline/maintenance vms
Aga mõned mängud sai juba tehtud. Tõesti biootikud on väga võimsad selles mängus. Kui kasvõi üks on tiimis, siis see aitab kõvasti
Kolm eri mängu sai tehtud. Üks oli mina ja drell biotic. Üsna hästi saime hakkama.
Teine oli mina ja veel 3 ehk siis täistiim. Tegime wave 11 ära ja mission complete
Kolmas oli FAIL. Üks tegelane ei mänginud. Läksime teda healima ja surime ka ise
Mafia, päris naljakas jah _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
MPd olid tükk aega mänginud, alles siis avastasin, et 2x on survival pack, 2x medi-gel, 2x thermal clip võimalik kasutada
Kasulikud asjad tegelikult, kui oled eriti tight olukorras, eriti meeldib see op's survival pack, kui mingil põhjusel olen oma salarianiga weaklinguga arvanud, et ma olen krogan ja massi sisse lennanud
Neid on nii palju ka, et ei maksa tagasi hoida - võibolla medigel on ainuke väärtuslik asi pakkidest, sest teisi jääb tohutult üle. Isegi seda Rocketi vmt.
Tulin eile öösel 6 ajal koju linna pealt ja lindistasin "drunken gameplay of ME3 MP" .. elu esimene video üldse, kokku sai materjali 20 minutit, väga spontaanne ja piinlik Samas naljakas mingi otsa pealt = võibolla viskan üles mingi aeg
Nad võiks multiplayeris selles etapis kus toimub communicating hostiga lisada Cancel nupu, et ei peaks viis minutit ootama kui oled sattunud kellegi viletsa otsa ja lõpus saad ikka connection lost.
Nad võiks multiplayeris selles etapis kus toimub communicating hostiga lisada Cancel nupu, et ei peaks viis minutit ootama kui oled sattunud kellegi viletsa otsa ja lõpus saad ikka connection lost.
Lisaks veel ned asjad võiks olla:
* Invite this person to be a friend valik game lobby-s. Kasulik kui satud heade mängijate otsa
* Teadaanne/tip ekraanil, kui üks mängija pole ready, siis antakse soovitus kickida. Nt Select player and kick to start a round.
* Info selle kohta, et You have unused armor/ammo bonuses. Go to equipment menu to equip them for the next mission
* Mingi chat või voice chat võiks olla ikka lobby-s.
* Host auto transition vms. Varem host ära kadus, siis jäin lobby-sse ja tihtipeale määrati mind hostiks. Nüüd kaovad kõik peale minu ära või siis viskab match find ekraanile hoopis
Eile sai tehtud ka üks Silver challenge. Kohe alguses julmad vastased erinevalt Bronze challengist aga õnnestus koos kahe teise mängijaga kuni level 9 ära teha.
Spoiler
Eesti top eile:
Spoiler
Relvade modimine:
Spoiler
Bronze challenge ajarekordid:
Spoiler
Kui tiimis on erinevaid tegelasi, siis õnnestub asi üsna hästi:
Ise mängin Krogan Soldieri. Mõnus on vaenlastele peale charge´da ja nad kümmneid meetreid eemale lüüa Põhiliselt mängin Silver raskusastet. On täitsa võimalik ära teha kui mingid newbid squadis ei ole
Eestis siis olen 10ndal kohal
Becker2 siis user.
Ise mängin Krogan Soldieri. Mõnus on vaenlastele peale charge´da ja nad kümmneid meetreid eemale lüüa Põhiliselt mängin Silver raskusastet. On täitsa võimalik ära teha kui mingid newbid squadis ei ole
Becker2 siis user.
Kus kohas sa näed statse, kes mis kohal on ? _________________ PC: Planetside 2, Warframe
Becker2 siis user.
Kus kohas sa näed statse, kes mis kohal on ?
Peamenüüst valid Multiplayer -> Leaderboards -> siis vajutad nexti kuni näitab n7 rating - Estonia
Becker2 siis user.
Kus kohas sa näed statse, kes mis kohal on ?
Peamenüüst valid Multiplayer -> Leaderboards -> siis vajutad nexti kuni näitab n7 rating - Estonia
Aga minu Origin arvab, et ma olen Usa`s ning paneb mind üle mere rahvaga ühte patta =)
Ühendusega olid jamad jah. Kui see välja arvata, siis oli üsna ok. Pärast ma tegin teistega mängu aga wave 6-7 on nö "killpoint" silveriga tehes.
killpoint tuleb sellest, et nende wave'ide ajal tuleb jõhkralt phantomeid juba, mis on gamechangerid.
Rahvas ei pane neid ikka väga paljudel juhtudel tähele.
Ise solosin 2x Bronze ära.
Üks kord snaipriga, teine kord shotguniga, päris fun oli
Silveri teeb kenasti ära, kui võetakse strateegiline punkt ja kaitstakse seda vastavalt.
Proovisin goldi, seal on absoluutselt teine tera ikka
Silveri teeb kenasti ära, kui võetakse strateegiline punkt ja kaitstakse seda vastavalt.
Ma mõtlen seda kus landing padilt joosta ainult otse edasi trepist üles-trepist alla ja seal nö dead end. Vähemalt ei hiili keegi selga tagant ligi. Lisaks kitsas ruumis läheb vähem ammot kaduma. Probleemiks saavad seal aga granaadid ja melee tegelased nagu phantomid.
Vb peaks eraldama ühe tiimiliikme eraldi phantomeid alates wave 6 jahtima?. Seda siis kolmese tiimi puhul.
Neljase puhul 2 (üks heavy melee killib - teine infiltrator healib) ja 2 siis seal tupikus võitlevad.
hakkasin ka just seda MP tegema ja täitsa funn. Hetkel level 7-8 Soldier. Kas seal mikrit ei saa kasutada? ja võiks mingi aeg siinse seltskonnaga kõmmutada nati. oma kasutaja seal estbearkilla.
hakkasin ka just seda MP tegema ja täitsa funn. Hetkel level 7-8 Soldier. Kas seal mikrit ei saa kasutada? ja võiks mingi aeg siinse seltskonnaga kõmmutada nati. oma kasutaja seal estbearkilla.
Peaks saam mikrit kasutada kui key bindingutes selle määrad. Lisasin su omale nimekirja
Need granaadid on suht ohutud, vaja ainult 3-5m eemale minema + mõnikord, kui olen hea kaveri peal, siis ma ei vaevugi, sest mu shield suudab löögi kenasti ära võtta.
Sa mängisid ka Salarian Infiltratori - temaga on ju lihtne, kui panid perkid õigesti vmt
Shieldiga tegelaselt saad energy drainiga kilbid täis tõmmata.
Kui oled tactical cloaki all, tee 2-3 lasku ja kohe otsa energy drain = tõmbab kilbib täis täpselt sel hetkel kui cloakist välja tuled.
See on oluline, sest cloaki all ei saa kilpe täis laadida ja kui cloak maas on powersite regen time, aga kui ajastus õige saad kilbid täis
Üldjuhul peakski tiimi priority olema Phantom, siis Combat Engineer ja Nemesis. Atlas las tatsub ringi.
Ise jahin alati just boss-bote, et neist teistele tüli pole. Energy drainiga tõmban neid kilbid maha (ka Silveri peal abiks lask v kaks enne-pärast)
Nad jäävad sekundiks, kaheks passima selle tõttu koha peale. Lasud pähe Mantisega ja nad on köögad. Kõige raskem ongi vist paljudel klassidel rebida shield/biotic barrier maha.
Cerberuse vastu vähemalt Salarian Infiltrator teeb seda megalihtsalt. Krogani headbuttbash on ka vist one-shot killer.
Seda trepi kohta kaitsta on ülilihtne. Ma eile tegin selle üksi ära, shotgun ja bronze level muidugi, aga Silveri peal oleks kaks korda wave 8 surnud. Ja just see lollakas Hack computer - mitmekesigi raske
Silveris kui olla seal kolmekesi on juba win win. Kui keegi suudab guardianit dispatchida (shotgun lähedalt, sniper pilust sisse või zoomiga relv v biotic power kilbi eemalelükkamiseks) siis on lihtne.
Aitab ka, kui ei olda kõik ühe "joone"" v "liini peal" = seinad/sambad.
Üks on seina ääres, teised kaks on näiteks raali taga = kaugust vastastest on erinev = granaadid pole probleemiks siis, sest selle tõttu peab max. üks vend end siis ümber positsioneerima.
Olen näinud mängijad, kes ühe granaadi pärast freak out ja eemale jooksevad ja siis kuuli saavad, tegelikult Silveri peal igaüks peaks selle vastu suutma võtma kui shieldi järgi on veidi. Piisab 3-4m eemale minna ja siis 0 damage.
Pika jutu lõpetuseks arvan tegelikult, et kõige lihtsam on kui ühel mängijal on mikrofon ja ta ütleb "Phantom xx position, let's take it out first"
ja see ongi kõik Sest neli phantomit on jube, ma jooksin 20 minutit edasi-tagasi mapil, et neist jagu saada teised botid. Lõpuks tõmbasin rocketiga 2 maha ja ülejäänud kaks sain 1vs1 minna.
P.S. see level cap ajab närvi, ei märganudki, et L20 olen.. nüüd ajan teisi chare üles, ilmselt Asari Adepti, tal need biotic powerid tunduvad väga võimsad.
Panin pika jutu spoilerisse, äkki kellegi eetilist pilku riivab tho off-topic pole.
Keegi Gold levelit tahab teha nädala lõpus millalgi ?
Mõtlesin, et kasutaks mikrofone ka, kel on. Vähemalt ühel võiks olla või kahel = infot saab jagada..massiliselt
Ise valmis mängima Salarian Infiltratorina (headshotid ja revived jne)
või siis Asari Adeptina, kel phantomeid lukku jm bubble bubble'iga kinni paneb
Vanguard, engineer, adept, infiltrator, whichever classid tegelikult tulnud, kes oma oskustes kindel on.
Andke teada
edit: Solosin veel Silveri täna ära 2x. lükkasin endale shield upgrade'i LII, weapon upgrade'i ja cryo rounds II peale. (disruptor rounds pidi parem olema, proovin)
Esimene kord Salarian Infiltrator (Mantis clip upgrade, damage upgrade), teine kord Asari Adept (phalanx damage, clip).Kaks päeva proovisin. mõlemal päeval 7x, täna siis katse 4 ja 5 läksid õnneks.
Ainuke koht, kus asi läheb suure tõenäosusega tuksi enamasti on see hack terminal, kui seda 2x saan wave'ide ajal on b0ll0cks
P.S. mulle tundub, et üksi mängides on terminali hackimine kiirem + phantomeid jm natuke vähem.
Keegi Gold levelit tahab teha nädala lõpus millalgi ?
Mõtlesin, et kasutaks mikrofone ka, kel on. Vähemalt ühel võiks olla või kahel = infot saab jagada..massiliselt
Ise valmis mängima Salarian Infiltratorina (headshotid ja revived jne)
või siis Asari Adeptina, kel phantomeid lukku jm bubble bubble'iga kinni paneb
Vanguard, engineer, adept, infiltrator, whichever classid tegelikult tulnud, kes oma oskustes kindel on.
Andke teada
edit: Solosin veel Silveri täna ära 2x. lükkasin endale shield upgrade'i LII, weapon upgrade'i ja cryo rounds II peale. (disruptor rounds pidi parem olema, proovin)
Esimene kord Salarian Infiltrator (Mantis clip upgrade, damage upgrade), teine kord Asari Adept (phalanx damage, clip).Kaks päeva proovisin. mõlemal päeval 7x, täna siis katse 4 ja 5 läksid õnneks.
Ainuke koht, kus asi läheb suure tõenäosusega tuksi enamasti on see hack terminal, kui seda 2x saan wave'ide ajal on b0ll0cks
P.S. mulle tundub, et üksi mängides on terminali hackimine kiirem + phantomeid jm natuke vähem.
Vanguard vist, tundub kõige paremini välja tulevat.
Võiks mõned mitte-tibid ja kasvõi paksukesed veidi olla mõned isikud. For real.
Ashley ME1 palju kenam kui ME3. Miranda oli minu jaoks (või minu arvutil?) üldse väga koleda aussie lõustaga piff Ja täiesti emotsiooni mitte-tekitav. (kuigi pidi olema "ideaalne" naine.. siis kukkus väga sitalt välja minu jaoks )
Ainuke, kellega suht sebida oli rets normandy allkorrustel (peale "normaalsete" riiete selga panemist ei riivanud silma) või siis maskiga tulnukas, kellega on suht 50/60 välimuse mõttes, mis sealt alt välja popib
Liara muidugi ka väga normaalne ja see vanem Asari (Justicar). Noorem tundus veidi "I'm gonna rip your balls off" mutt, mida ta tegelikult ongi/oligi.
Kasumi vist oli ka okei ja selline muhe.
Mängus näeb uus Ashley paraku välja mitte eriti veenva transvestiidi moodi:
Spoiler
Kas on mingi põhjus teada, miks teda oli vaja muuta? Sai reaperitelt kurikaga näkku ja taastav operatsioon ei õnnestunud?
kartsingi, et see võib olla Ashley.
tõesti, olgu mängus hea seletus näo-operatsiooniks ning nõustun eelkõnelejatega, et esimese osa Ashley oli kõige parem.
Miranda oli aussie lõustaga vist sellepärast, et Yvonne Strahovski on pärit austraaliast. Kuigi väidetavalt olid vanemad poola immigrandid, ju siis austraalias üles kasvamine teeb sulle "aussie" lõusta ette:D
Kui nüüd kogu voice acting casti vaadata, võiks arvata, et bioware kulutaski eelarve näitlejate palkamiseks:) _________________ Winter is coming...
ME3'me multi on fun, olin suht kindel et mingi jama toodetakse aga nüüd taon seda päris rõõmsalt, eriti meeldib melee vanguard, suisa nii palju et tegin väikse klipi tuubi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.