Keegi oskab öelda, et mis jama on: Menüünuppe ei ole näha. Nii mängu minnes "Play", "Settings" jms ei ole. Samuti ka mängu sees esc-ga minnes settingutesse ei ole seal ühtegi valikut/nuppu.
Eelnevat sellist jama pole olnud
Sain korda. Tegin lõpuks reinstalli ära.
Kuid nüüd järgnev probleem... Ei saa sätteid muuta. Kõik sätted on auto conf. peal. Kui seal midagi muudan ja salvestan need muudatused, siis ikka läheb auto confi. peale tagasi.
Keegi oskab öelda, et mis jama on: Menüünuppe ei ole näha. Nii mängu minnes "Play", "Settings" jms ei ole. Samuti ka mängu sees esc-ga minnes settingutesse ei ole seal ühtegi valikut/nuppu.
Eelnevat sellist jama pole olnud
Sain korda. Tegin lõpuks reinstalli ära.
Kuid nüüd järgnev probleem... Ei saa sätteid muuta. Kõik sätted on auto conf. peal. Kui seal midagi muudan ja salvestan need muudatused, siis ikka läheb auto confi. peale tagasi.
Kui palju ta sul mängus videomälu näitab ?
Kui ma ei eksi oli sõbral umbes sama jama, et lubas ainult 800x600 ja videomälu näitas mingi 32mb vms.
Ja kui ma jälle ei eksi siis tõesti peaks patch aitama.
Mul ei õnnestu millegipärast ühegi võrgumänguga ühineda.
"you are disconnected from server" vms teate järel kas viskab tagasi lobby'sse või MP-st üldse välja - elukohta, korterisse.
On kellelgi sarnane probleem olnud?
E: typo _________________
viimati muutis Anna tooli 17.02.2012 22:55:25, muudetud 1 kord
"you are disconnected from server" vms teate järel kas viskab tagasi lobby'sse või MP-st üldse välja - elukohta, korterisse.
E: typo
Pordid peavad ilusti suunatud olema. Kui vajuta 'Home' nuppu ja lähed 'Settings -> Network Information', siis seal peab ilutsema kiri 'NAT Type: Open'.
Hakkasin ka uuesti mängima üle pika aja, aga üks probleem. Mäletan, et Rockstar ise jagas alguses mingit cracki moodi asja, et ei peaks plaati koguaeg sisse toppima, aga enam ei suuda leida seda kuskilt. abi? Mäng täiesti originaal, lihtsalt ei viitsi koguaeg sisse-välja plaati toppida. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Hakkasin ka uuesti mängima üle pika aja, aga üks probleem. Mäletan, et Rockstar ise jagas alguses mingit cracki moodi asja, et ei peaks plaati koguaeg sisse toppima, aga enam ei suuda leida seda kuskilt. abi? Mäng täiesti originaal, lihtsalt ei viitsi koguaeg sisse-välja plaati toppida.
Lihtsalt mõttena proovi Steam.is aktiveerida(juhul kui seal konto olemas). Kui õnnestub siis pole plaate vaja(küll aga mäng alla laadida ja installida).
Samuti saad kõik viimased patchid steam.ist kaasa. Miinusena ehk igasuguste custom patchide peale ajamine muutub keeruliseks. _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
E: typo
Pordid peavad ilusti suunatud olema. Kui vajuta 'Home' nuppu ja lähed 'Settings -> Network Information', siis seal peab ilutsema kiri 'NAT Type: Open'.
Kontrollisin ja 'open' see juba oli .. _________________
Mängu ilusamaks tegemiseks soovitaks tõmmata "realistic car mod pack v4"(link all)
Enne modi peale panemist tuleb võtta kõikide safehouside eest parkimisplatsilt autod ära, muidu viskab peale mõningat mängimist errorit.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.