pole ju vahet - ehitust ei takista pikemas plaanis liigne raskus vaid hoopis selle raskeks tegemine muude võtetega.
exp miner too tagasi ja pigem võib isegi raskem olla. Kõiki ei huvita draakoni jaht, mis on isegi rämedam expi tootja, kui lihtsalt ehituseks masinaid kasutanud mänguritel.
Loomulikult oleks vaja piirata kuidagi masinate arvu - umbes nii, et masin on isikustatud ja üle 5 masina ei või omada. Analoogia uue mapi alguse levelcraftiga - teatud tüübid väärkasutasid ja kannatasid ka need, kes täiesti ausalt mängisid.
superkirka... mis muud ja mitte teemantite jaoks
eff 4 ja un3 või midagi sarnast.
Lihtsalt, et kiiremini teatud kohtades kaevata saaks. Sry, aga mul pole tõesti aega või viitsimust mingiks väärkasutuseks.
------------
põhipoint ikka see, et hetkel ei paku pinget mõõgaga luusimine ja nõnda expi kogumine.
superkirka... mis muud ja mitte teemantite jaoks
eff 4 ja un3 või midagi sarnast.
Lihtsalt, et kiiremini teatud kohtades kaevata saaks. Sry, aga mul pole tõesti aega või viitsimust mingiks väärkasutuseks.
------------
põhipoint ikka see, et hetkel ei paku pinget mõõgaga luusimine ja nõnda expi kogumine.
see et sa mõõgaga expi taga ajad ongi survival btw. See superkirka lisada serverisse ja see muutub koheselt creative serveriks, hääletan kahe käega vastu sellele
Mõni teemantite otsimise mängu vastu ka huvi tunneks? A la teatud arv teemanteid teatud arv kirstudes teatud piirkonda ära peidetuna. _________________ Vaata asukohta
Asi on üsna toores hetkel. Üldjoontes on plaanis chest kuskile peitu panna ning ala dynmapi järgi ära näidata. Pakun, et mainin ka kõrguse piirkonna ära. Kel ettepanekuid on, võib julgelt miskit juurde pakkuda.
Osavõtutasu ma ei oota, kuupäevad on lahtised ning üritus saab toimuma HVMC servus
E: Osaleda võivad kõik, kel vähegi huvi. _________________ Vaata asukohta
Mul siin väike kutt (ProAndMad) teatas et ta on kindel käpp teemantite tuhnimise mängus osalema. Visake kuulutus minekrafti blogisse kah.
/vihm/
Kuna tegemist zuluxe ideega ja mina sellest osa ei võta, siis saan ainult tsiteerida zuluxe sõnu blogisse. Zulul on vaja vaid foorumisse see ära vormistada koos täpse informatsiooniga.
tegin minagi midagi sellist. Peidetud on hunnik teemanteid, rauda, kulda ja muudki. Ma annan ainult ühe vihje ja selle homme õhtul kella 5-e ajal meie IRC serveris, et kõik ühel ajal saaksid hakata otsima, kes tahavad
Mulle väga ei meeldi selline lõikamise plaan, pean hakkama sedasi uut kohta otsima, kuhu linn ehitada -.- Aga ei ole hullu, mõistan isegi, et suur osa kaardist on ehitamise mõttes kasutamata. Samas on aga suurem osa olemasolevast kaardist ära uuristatud ja avastatud kellegi poolt ja materjale jääb selle võrra ju jälle vähemaks.
Pooldaks ikka kaardi laiendamist praegusest olekust ja/või siis mingite olemasolevate juppide välja vahetamist uute bioomide vastu, eeldusel, et seal siis ei ole kellegi ehitisi.
Mulle väga ei meeldi selline lõikamise plaan, pean hakkama sedasi uut kohta otsima, kuhu linn ehitada -.- Aga ei ole hullu, mõistan isegi, et suur osa kaardist on ehitamise mõttes kasutamata. Samas on aga suurem osa olemasolevast kaardist ära uuristatud ja avastatud kellegi poolt ja materjale jääb selle võrra ju jälle vähemaks.
Pooldaks ikka kaardi laiendamist praegusest olekust ja/või siis mingite olemasolevate juppide välja vahetamist uute bioomide vastu, eeldusel, et seal siis ei ole kellegi ehitisi.
Viiruta palun dynmapil osa ära mida sa soovid alles jätta.
Tundub et HV servus tekib seiklusmängu hooaeg
Ametlikku blogi vist pole mõtet risustama hakata, korraldajad võiksid foorumi ja IRCu kaudu oma üritustest teada anda. Katsume kanalil püsida..
Jämejalas nüüd internet ja minecraft olemas? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Nii. Spawnis, 150m raadiuses(spawni telepordi järgi), on 5 silti. Igal sildil on kaks õiges järjestuses numbrikombinatsiooni. Eesmärgiks on kõik sildid üles leida ja koordinaatideks kokku sobitada, mis viitavad chesti asukohale. Koordinaatide valem on X: xxxx Y:yy Z:zzzz.
Kui midagi arusaamatuks jäi, küsige julgelt.
Tuld! _________________ Vaata asukohta
Muidu vahepeal tuli uus technic pack välja 1.1 baasil ning uue launcheriga http://technicpack.net/ _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Muidu vahepeal tuli uus technic pack välja 1.1 baasil ning uue launcheriga http://technicpack.net/
Tekkit 2 kah väljas. Gonnatrythat (peale seda kui nad fixi välja lasknud on) _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Hakkasin kuskil sõbra sõprade serveris mängima seda. Kõik on minu jaoks tundmatuseni ära moditud. Ühesõnaga jama on selles, et ostsin mingi ploti endale, panin sinna benchi maha, kuid nüüd ütleb, et "you don't have the permission to use it". Ära ka lõhkuda ei saa seda. Oskab keegi öelda, mis commandi peaks kasutama, et oma plotil õiguseid saada?
Anna natuke rohkem infot enda mapi kohta: kui pikk keskmine läbitegemis aeg on jms. Samuti mängisin seda mingi 5 minutit ning on paar soovitust: Nimelt kõik seinad, mida sa tahad et ei hävitataks, tee obist. Kui ma jõudsin sinna võitluskambrisse, piisas sellest et ma ukse juures seisin, et skeletonid creepereid hakkasid tulistama ja kõik seinad ära lõhkusid, mitte just kõige parem. Samuti tee save-points. Ehk kui surma saad, saad kergelt sinna kohta tagasi minna ilma tervet värki uuesti läbimata. (lihtsalt mingi tunnel näteks, kus iga takistuse vahel on uks mida sa saad lahti teha alles sinna jõudes. Siis saab ka näiteks toitu juurde toomas käia või uut mõõka vms). Märkasin ka seda et peale seda noolte-dispenceri värki (oli vist 3. takistus), on sul terve kott põhimõtteliselt nooli täis ilma reegleid rikkumata.
Daedroth kirjutas:
Hakkasin kuskil sõbra sõprade serveris mängima seda. Kõik on minu jaoks tundmatuseni ära moditud. Ühesõnaga jama on selles, et ostsin mingi ploti endale, panin sinna benchi maha, kuid nüüd ütleb, et "you don't have the permission to use it". Ära ka lõhkuda ei saa seda. Oskab keegi öelda, mis commandi peaks kasutama, et oma plotil õiguseid saada?
Ma usun et seda pead sa sõbra sõprade käest küsima. Kõige kiirem
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.