praegune kellaaeg 23.02.2026 11:45:22
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, DMCA, GDPR... »
Ansip võrdleb ACTAt seagripiga: millest selline hüsteeria?
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13 järgmine
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
09.02.2012 21:06:57
|
|
|
| Liil6u kirjutas: |
| TT kirjutas: |
| Risku kirjutas: |
| MatchMaker kirjutas: |
| Meil pole mingeid õigeid meeleavaldusi olnudki kus tuhanded inimesed tänavatel, nii et öelda et meeleavaldused midagi ei muuda on väär. Ah õigus üks oli * pronksiöö ja see muutis krdi palju. (eestlased ei saa siiani üle ega ümber) Temperatuur pole mingi vabandus- see on enda laiskus ja mugavus. Ja need inimesed kes ütlevad, et miski midagi ei muuda on tropid. See mantra, et me ei saa midagi muuta, kahjustab kogu rahvust. Oma eesmärkidesse/tahtesse midagi muuta tuleb uskuda Vankumatult. |
'88 -'89 meeleavaldused on ma vaatan unustatud. |
Jah, Balti kett ei muutnud suurt midagi ju!
Edit, jõuti ette. |
Samas polnud sellist suhtumist nagu tänapäeval. Poh, istun kodus kotte laiaks. Nii kui nii ei muutu midagi. |
Ja vahepeal on ülesse kasvanud täiesti uus põlvkond (ma ise nende hulgas) kes olid sellel ajal liiga noored või polnud veel sündinudki nii, et paratamatus on selle sündmuse kaugeks jäämine. Rääkimata veel sellest, et suur osa vanemast põlvkonnast kes selles osales on see kes nüüd mokk töllakil istuvad ja kes seda soovi vabaduse järele oma lastele edasi pole suutnud anda. Ei saaks öelda, et meie koolisüsteem ka selles osas parem oleks.
viimati muutis MatchMaker 09.02.2012 21:07:41, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
09.02.2012 21:07:06
|
|
|
| Jänes kirjutas: |
See annab kindluse valitsusele kõigile kõrges kaares kraevahele lasta.Ses suhtes olen margus1000 nõus, midagi ei muutu, hüppa või pükstest välja ! Ajalugu on näidanud, et mingid meeleavaldused ei muuda meil midagi. Need kellele need suunatud on, ei tee sellest absoluutselt välja. Soovitavad sul fooliummütsi kanda.
Kui oleks kasvõi 10% võimalus, et see midagi muudaks, tuleks küll. Hetke 99,99%, et acta tuleb ei aja küll kuskile liigutama (0,01% et tuleb meteoriit või mõni muu suurem katastroof). |
MIKS midagi ei muutu? sest keegi ei tule tänavatele. MIKS keegi tänavatele ei tule? sest midagi ei muutu.
CATCH22
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
09.02.2012 21:08:13
|
|
|
| MatchMaker kirjutas: |
Ja vahepeal on ülesse kasvanud täiesti uus põlvkond (ma ise nende hulgas) kes olid sellel ajal liiga noored või polnud veel sündinudki nii, et paratamatus on selle sündmuse kaugeks jäämine. Rääkimata veel sellest, et suur osa vanemast põlvkonnast kes selles osales on see kes nüüd mokk töllakil istuvad ja kes seda soovi vabaduse järele oma lastele edasi pole suutnud anda. |
Riik - need oleme meie. Mitte need 101 isikut Toompeal vaid Sina ja mina, kes julgevad kõva hääle ja kindla meelega enda eest seista.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
guardv
HV veteran

|
09.02.2012 21:25:49
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| Riik - need oleme meie. Mitte need 101 isikut Toompeal vaid Sina ja mina, kes julgevad kõva hääle ja kindla meelega enda eest seista. |
Antud küsimuses ei puutu need 101 isikut ka vist üldse asjase, nagu ma aru saan saab valitusus/valitsuse volitatud esindaja selle pisikese ja enesestõistetava allkirja ise sujuva käeliigutusega ära anda ja tehtud ta ongi!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
09.02.2012 21:28:12
|
|
|
101 isikut on natukene naljakas väljend ka, sest teada on ju, et tegelikult on seal grupid, kes hääletavad vastavalt, kuidas vaja.
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
09.02.2012 21:36:48
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
Jänes, aga kui ei tule ACTA-t?  |
Kas sina annad garantii ?
| Mark0 kirjutas: |
Ei, ei lähe. Saan siin nädalasees tööjuures piisavalt külmetatud. Nädalavahetuse istun kodus, jalad radikal.
Meil ei ole siin Egiptus, Süüria ega Liibüa. Keegi tänavatele ei tule ja sõdima ei hakka. See annab kindluse valitsusele kõigile kõrges kaares kraevahele lasta.
Ses suhtes olen margus1000 nõus, midagi ei muutu, hüppa või pükstest välja ! Ajalugu on näidanud, et mingid meeleavaldused ei muuda meil midagi. Need kellele need suunatud on, ei tee sellest absoluutselt välja. Soovitavad sul fooliummütsi kanda.
Kui oleks kasvõi 10% võimalus, et see midagi muudaks, tuleks küll. Hetke 99,99%, et acta tuleb ei aja küll kuskile liigutama (0,01% et tuleb meteoriit või mõni muu suurem katastroof). |
Ahha. Ehk siis homme lähed tööle ja ülehomme oled kodus soojas? |
Kui sa nüüd väheke seletaks selle lause mõtet ? Homme jah tööpäev ja see nädalavahetus vaba...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.02.2012 21:40:16
|
|
|
|
Ei, mu point oli pigem see, et kui tänu meie kõigi ACTA vastaste jõupingutustele ja protestidele ACTA jääb vastuvõtmata Riigikogus
Kui aga me vaid käed rüpes istuks, oleks tulemus ehk teine...
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
09.02.2012 21:45:58
|
|
|
| Kas keegi laupäeval ACTA vastu streikima ka läheb?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
09.02.2012 21:47:19
|
|
|
| Kui parlament ACTA't heaks ei kiida ei võeta seda ka vastu. Eks näis millised meeleolud koalitsioonis valitsevad.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
09.02.2012 21:53:53
|
|
|
|
Ei, mu point oli pigem see, et kui tänu meie kõigi ACTA vastaste jõupingutustele ja protestidele ACTA jääb vastuvõtmata Riigikogus
Kui aga me vaid käed rüpes istuks, oleks tulemus ehk teine... |
Värkenda mu mälu, milline asi viimati riigikogus vastuvõtmata jäi ? Ei ole seal kellelgi isiklikku arvamust, on ainult partei liin mida aetakse. Acta läbisurujate parteidel on teadagi enamus, seega on tulemus ette teada ja vaid puhas formaalsus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
09.02.2012 21:55:32
|
|
|
| Le Inc kirjutas: |
| Kui parlament ACTA't heaks ei kiida ei võeta seda ka vastu. Eks näis millised meeleolud koalitsioonis valitsevad. |
Mulje jääb, et neil on mingi hirm tulnud. Kõik on hakanud äkki pasundama ja poliitikud on hakanud ennast järjest rohkem asjaga kurssi viima, sellest ka suurenenud ACTA vastaste avalduste hulk poliitikute hulgast.
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
09.02.2012 21:57:10
|
|
|
|
Kui aga me vaid käed rüpes istuks, oleks tulemus ehk teine... |
Värkenda mu mälu, milline asi viimati riigikogus vastuvõtmata jäi ? Ei ole seal kellelgi isiklikku arvamust, on ainult partei liin mida aetakse. Acta läbisurujate parteidel on teadagi enamus, seega on tulemus ette teada ja vaid puhas formaalsus.  |
Seda enam me peame neile teadvustama, et me ei jäta seda niimoodi ja ei unusta seda
Nagu ma mitmendat korda olen kirjutanud erinevates ACTA teemades, siis mina isiklikult kuulutan välja boikoti ACTA-t toetavate poliitiliste jõudude suhtes.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.02.2012 21:58:46
|
|
|
lkits: Maailmas läks siis üleöö lärmiks, kui Slashdot suutis välja uurida ja avalikkusele lekitada selle salastatud info, et 22 EL-riiki hakkavad ACTA-leppele alla kirjutama.
Nii, et ACTA loojad, lobistid ja läbisurujad on kogu aeg hädas olnud, ikka keegi midagi sellist lekitab, mis pidi varjatuks jääma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2012 22:07:18
|
|
|
Vaatasin ka seda... popp värk jah. See riigikogu esinemine oli küll selline mida peaministrilt ei oota.
FB pildid on ka muidugi tasemel
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
09.02.2012 22:22:29
|
|
|
Ansip võiks ACTA soosimise asemel tegeleda mulle kinnitatud vigase KSP-58B remondiga - oleks vähemasti üks relv olemas, mis neid 101'e santi seal Toompeal vastase rünnaku korral kaitsma hakkab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
09.02.2012 22:52:43
|
|
|
| Jann1 kirjutas: |
| Kas keegi laupäeval ACTA vastu streikima ka läheb? |
Kindlasti kohal ja loodan, et ka paljud foorumlased..
Tanel, sa võiks küsitluse protesti teemasse teha ka... minejate ja mitteminejate kohta...
| lkits kirjutas: |
Mina ei saa aru, miks ei usuta meeleavaldusse.
Nii palju, kui mina mäletan, siis jaanuari keskel polnud veel üldse sellist meediamöllu ACTA ümber, kuigi samas olen veendunud, et EIK ja HV on andnud ÜLIMALT suure panuse selle avalikkuse ette jõudmiseks.
Inimesed! Uskuge, et TEIE ISE suudate muuta olukorda! |
TÄPSELT! on vaja lihtsalt näidata, et on tõsi taga, inimesed hoolivad sellest. isegi kui seda peab näitama matslikul, "tuleme tänavatele" viisil.
sealkohal on ühiskonnas areng seisev... nagu ka meedia leviku puhul (mida muidugi pidurdavad muarust kõige rohkem piraatluse vastased võitlused, kes voolu kinni tahavad panna, selleasemel, et seda suunata.)
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
09.02.2012 23:18:51
|
|
|
Seda enam me peame neile teadvustama, et me ei jäta seda niimoodi ja ei unusta seda
Nagu ma mitmendat korda olen kirjutanud erinevates ACTA teemades, siis mina isiklikult kuulutan välja boikoti ACTA-t toetavate poliitiliste jõudude suhtes. |
No meest sõnast ... ACTA võetakse vastu nagunii, seega jään huviga järgmisi valimisi ootama !
Tegelikult on praegu ideaalne olukord uue partei kokkulöömiseks. Kõik senised on margi millegagi täis teinud. Ladusa jutuga tuntud inimene etteotsa(nagu Tarand seda tegi) ja üheks valimistsükliks mõned kohad riigikokku olemas(mitte et see mingi jõud oleks). Nagu kuningriiklased omal ajal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
10.02.2012 01:12:20
|
|
|
| milline asi viimati riigikogus vastuvõtmata jäi ? Ei ole seal kellelgi isiklikku arvamust, on ainult partei liin mida aetakse. Acta läbisurujate parteidel on teadagi enamus, seega on tulemus ette teada ja vaid puhas formaalsus. |
Praegusel juhtumil võib tulla kõrvalekaldeid hääletamises. Ka reformarite endi sees tekib nüüd kindlasti lõhenemine ja parteidistsipliinile siinkohal vilistatakse. Vähemalt mõned enesekindlad persoonid. Üks neist juba teatas siingi foorumis oma hääletusvaliku. Lisaks sõltumatu Juku-Kalle ajab oma sõltumatut ausat rida ja võib sellega kaasa tõmmata veel mõne oma valimisnimekirja-erakonna kaaslase. Pigem tekib aga küsimus, kas ka opositsiooni hulgas võib samas tekkida lõhenemine või on neile siinkohal esmatähtis parteidistsipliin (antud juhul neile kasulik, kuna sellega on head võimalused Ansipile niiöelda ära panna kah ükskord). Kuid kokkuvõttes hetkel tundub, et ikkagi midagi sarnast ettemääramatut nagu Tarandi hiljutine presidendikatsetus samas kogus häälte saamisel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, DMCA, GDPR... »
Ansip võrdleb ACTAt seagripiga: millest selline hüsteeria? |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|