Ansip demonstreerigu oma fooliummütsi, selle asemel keerutab tolmu üles:
tsitaat:
See (ACTA) meenutab mulle seagrippi. Pikka aega seisime vastu hirmkalli vaktsiini ostule, aga lõpuks ei suutnud enam vastu seista – 20 miljonit krooni läks kanalisatsiooni
Kui ma vajutan liitu, siis tuleb mingi kaka, et mul pole piisavalt õigusi, et seda teha.
(emotsiooni kasutamise manuaal Hiiule ja ühtlasi ka reaalne olukord, kus seda vaja võib minna)
Kuradima loll on see Ansip!
Praegune vajadus ei pruugile olla kuude tagune vajadus! ACTA tulles muutuvad me seadused - see ongi selle leppe mõte!
Tuhanded, sajad tuhanded - VAADAKE UUESTI!
Lolliks vast sõimama ei hakka, aga Ansip koos justiitsministeeriumiga on ehe näide it kaugetest inimestest kes ei näe seda osa lihtsalt laiemalt. IT-riiki ei saa sellised juhtida Kahju et keskerakond ainult sõna võttis, Populism?
Ühesõnaga tulevikus pean ma hakkama kartma karistusi kuna olen "varas". Mitte et ma illegaalset muusikat/filme alla laeksin, Vaid seetõttu et kasutan näiteks slingplayerit et eesti kanaleid välismaal vaadata...
Mis seal ikka, eks maskide asemel tuleb siis foolium mütsikesed kaasa võtta. Et kõiketeadev ja kõikide eest ära otsustaja pähe ei roniks
Ansip jättis kahjuks endast mulje, nagu suvaliselt lahmiv delfi kommentaator, et tema meelest kõik kes vastu on, on aga vargad. Nõrk argument, seltsimees.
Ja huvitav, millest selline karjumine. Peaminister peaks suutma ikka närvi säilitada. _________________ ---
Tean, et see loll küsimus ja vb kuuluks see mõnda teise teemasse paremini aga kus see Islandi väljak veel on ning kuidas sinna saaks? _________________ team of the year http://tinypic.com/r/2rww0sx/6
Ma nii möödaminnes mainiks, et sugulase sünnipäev on kindlasti tähtis, samuti mitmed muud era-asjad aga... antud juhul loeb mass, loeb lai arvamus. Kui kasutajad, kodanikud, tarbijad ei näita välja enda arvamust siis tehakse otsused ära meie eest.
Eestis on nii vähe inimesi, et mingit arvestatavat massi kokku ei saa, pluss otsused tehakse ära nii või naa. Hetkel vaatasin just (jälle) foorumit (ETV) , kus räägitakse (jälle) teemal kuidas valitsus oma eelarvet "töötute" rahaga paikab. Ja (jälle) teeb pevkur selgeks, et kui nii poleks tehtud, oleks meil siin homme kreeka. Mida teised 2 osapoolt arvavad, see valitsust ei koti. Mingeid kompromisse ei ole ega tule !
Vaata asjale teistpidi: 40 aasta pärast lastelastele "vanadest headest aegadest" lugusid pajatades on sul 2 valikut - kas uhkustada kuidas sina olid üks neist kes talvekülmas protestis, või nentida, et olid selle halli massi hulgas kelle vastuseis väljendus soojas toas tugitoolis lösutamises _________________ IMO & GPLed
Eestis on nii vähe inimesi, et mingit arvestatavat massi kokku ei saa, pluss otsused tehakse ära nii või naa. Hetkel vaatasin just (jälle) foorumit (ETV) , kus räägitakse (jälle) teemal kuidas valitsus oma eelarvet "töötute" rahaga paikab. Ja (jälle) teeb pevkur selgeks, et kui nii poleks tehtud, oleks meil siin homme kreeka. Mida teised 2 osapoolt arvavad, see valitsust ei koti. Mingeid kompromisse ei ole ega tule !
Kompromissi polegi ju vaja, ei actale ja kõik _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Vaata asjale teistpidi: 40 aasta pärast lastelastele "vanadest headest aegadest" lugusid pajatades on sul 2 valikut - kas uhkustada kuidas sina olid üks neist kes talvekülmas protestis, või nentida, et olid selle halli massi hulgas kelle vastuseis väljendus soojas toas tugitoolis lösutamises
_________________ Things ThaT You own end up Owning you!
EU kasutusvõtuga kõik kallimaks läinud, näiteks KILEKOTID enne maksid 1kr, nüüd 10 eurosenti või enamgi!!!
Korrelatsioon ei tähenda veel põhjuslikku seost. Võta ette suvalise muu riigi sama periood kus oli sarnane inflatsioon ning näed kuidas seal ilma paberil rahanime muutmata toimus üsna sarnane kallinemine. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ja võtke siis hulgim fooliumit kaasa(et kaas kannatajatele jagada), kui 5000 foolium-mütsikesega rahulolematut on protestimas, küll saab Eesti ka maailma meedias ära mainitud _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Tuleks isegi, kui Tallinnas või Tartus elaks. Ei raatsi kahjuks vaid selleks bussiga vms ka tulla:D
Kuid loodan, et sellest protestist on kas või veidikenegi abi ja pööratakse kunagi lõpuks ka kodanikele tähelepanu ja võetakse nende soove ning arvamusi arvesse/kuulda.
ma ei saa aru, mida te seal maskidega tegema hakkate? Maskidega varjates näeb kohe, kes tõepoolest varastab netist. Need, kes ei varasta ja tunnevad muret debiilsete piirangute pärast, ei peaks oma nägu maski taha varjama _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
aga kõrvaltvaatajatele see nii ju ei paista? Esimene mõte on sama, mis mul- VARGAD ja kardavad end näidata, muidu lüüakse hiljem näpud sahtlivahele.
Tsensuurile viitamiseks, katke silmad kinni, või teipige suud kinni. Kasvõi särgid serga, kirjadega "CENSORED", aga näo peitmisega seda effekti küll ei saavuta... _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ise plaanin lõigata välja papist ristküliku, printida välja suurelt 'CENSORED', see sinna peale kleepida, kummid külge ja suu ette. Kui aega on, võin neid ka mitu tükki teha ja jagada.
Läikiv müts pähe (tundlad sobivad ka juurde) ja kotike seemnetega (koos või ilma rosinateta - oma valik) ette. _________________ Iga küsimus on vastatav, kuid mõnikord on vastus küsitav.
Ise plaanin lõigata välja papist ristküliku, printida välja suurelt 'CENSORED', see sinna peale kleepida, kummid külge ja suu ette. Kui aega on, võin neid ka mitu tükki teha ja jagada.
mul hakkab ikka täitsa kahju, et ma sinna ei jõua...
Huvitav kas politsei ja muud eriüksused ka sel päeval kuskil nurgataga piilumas on?
Politsei kindlasti jälgib. Iseasi kui suur huvi neil selle vastu on.
Pole nagu väga kõrge turvariskiga üritus ju. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Eino niisama avalikku koosolekut on neil nagunii kohustus jälgida.
Ma viitasin rohkem sellele, et mingi märulibussid nüüd vaevalt nurgataga seisma hakkavad. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mõni plakatiidee oleks ka oodatud.
Ruuduke laulupeo vihikust, noodid ja tekst, punane rist üle nende.
Gigantne Ansipi näolapiga dildo, kus kirjutet "Ansip majandusabi korras Kreekasse!"
*cough* tuleb vast sündsuse piiridesse jääda.
veel:
Pildil käerauad, all kiri: "Kõigest Instrument"
viimati muutis klf 09.02.2012 22:13:00, muudetud 1 kord
ma ei saa aru, mida te seal maskidega tegema hakkate? Maskidega varjates näeb kohe, kes tõepoolest varastab netist. Need, kes ei varasta ja tunnevad muret debiilsete piirangute pärast, ei peaks oma nägu maski taha varjama
...
Anonymous maski point on ikkagi see, kui valitsus petab/salatseb rahva ees, siis miks peaksid kodanikud enda nägu näitama vms... ala meie hakkame ka siis enda õiget mina varjama.
Nagu ka varem mainitud - ongi parem. Kui me kusagil vaikselt nurga taga midagi teeksime ja seda kuidagi ei jäädvustataks ei oleks sellest erilist tolku. Vaikitaks lihtsalt maha.
aga kõrvaltvaatajatele see nii ju ei paista? Esimene mõte on sama, mis mul- VARGAD ja kardavad end näidata, muidu lüüakse hiljem näpud sahtlivahele.
Tsensuurile viitamiseks, katke silmad kinni, või teipige suud kinni. Kasvõi särgid serga, kirjadega "CENSORED", aga näo peitmisega seda effekti küll ei saavuta...
Lihtsalt ääremärkuseks, kuna Sinu mõttekäik pole seda päris kinni püüdnud: Guy Fawkes (isevalmistatud) maski mõte on sümboolselt vihjata sellele, et tegelikkuses Warner (või kes iganes õigusi sellele kaubamärgile omab) eeldab selle kasutamise eest nö hüvitist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.