praegune kellaaeg 22.06.2025 22:48:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
31.12.2003 14:06:34
Ati 3D Rage 2+dvd chip video card driver for xp |
|
|
Just sellise kiibiga videokaardile on vaja driverit windows xp'le. Xp annab küll "oma" driveri kaasa, puudu on aga Direct3d, st direct3d ei saa kasutada, win98'ga oli direct3d olemas. Vaja just sellist driverit/programmi, et saaks Direct3d eduliselt kasutada. DirectX näitab et direct3d on puudu.
gonf: windows xp home, p2-300mhz, 64ram, ati rage 2+dvd 4mb, voodoo1 2+2mb. jne....
Ise otsisin ati kodukalt ja seal soovitati kasutada Windows enda driverit, no mina polnud sellega rahul
Edit: Sellele peaksid sobima ka igasugused ati rage pro driverid...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
31.12.2003 14:45:07
|
|
|
Rage 2 on nii vana kaart, et kui see tehti siis polnud isegi Windows 2000'ndet olemas, Rage 2'le pole olemas Windows XP draiverit, ainult see, mis kaasas on, mis Direct3D'd sa sealt nii väga tahad? kui ma ei eksi siis sel kaardil pole isegi triangle setup engine't, nii et arvestatavast 3D'st ei saa juttugi olla... Rage 2 ja Rage Pro (Xpert@Play, Xpert@Work, Xpert98 jne.) ei ole sama asi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Superglue
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
31.12.2003 15:00:07
|
|
|
Ix kirjutas: |
Rage 2 on nii vana kaart, et kui see tehti siis polnud isegi Windows 2000'ndet olemas, Rage 2'le pole olemas Windows XP draiverit, ainult see, mis kaasas on, mis Direct3D'd sa sealt nii väga tahad? kui ma ei eksi siis sel kaardil pole isegi triangle setup engine't, nii et arvestatavast 3D'st ei saa juttugi olla... Rage 2 ja Rage Pro (Xpert@Play, Xpert@Work, Xpert98 jne.) ei ole sama asi.  |
Ma tean et see väga vana kaart, aga Half-Lifet ja mõndasi pisimänge sai mängida. Rage pro driverit proovisin win98 peal ja töötas väga hästi, need on tõesti erinevad, olen mõlemaid omanud.
To Superglue: kohe proovin...ei töötanud, see oli win95/98'sale..
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|