Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
whippit
HV vaatleja
|
06.02.2012 16:38:02
|
|
|
Tegelikult ei saa kitsalt ACTA mõistes kriminaalkurjategijaks saada. Vastavad karistused peab ikkagi sätestama nagu praegu, siseriiklikus õiguses. Või, kui Tanel tegi huumorit, siis ma ei saanud lihtsalt aru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.02.2012 19:14:37
|
|
|
Seda tunnistasid tänasel ACTA kohtumisel paljud, et seadusi ON vaja kohandada, eriti kui veel need tulenevad plaanitavatest EL-i direktiividest, mis võivad olla tehtud ACTA-st lähtuvalt (et kõike sellega seonduvat harmoniseerida). Seega peaks ACTA minema kindlasti Riigikogu täissaalile hääletamiseks.
Mis puudutab huumorit, siis ACTA kohaselt kopeerimisvastaste lukkude murdmine on edaspidi keelatud. Seega koopia tegemine enda tarbeks samuti.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
whippit
HV vaatleja
|
06.02.2012 19:27:41
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Seda tunnistasid tänasel ACTA kohtumisel paljud, et seadusi ON vaja kohandada, eriti kui veel need tulenevad plaanitavatest EL-i direktiividest, mis võivad olla tehtud ACTA-st lähtuvalt (et kõike sellega seonduvat harmoniseerida). Seega peaks ACTA minema kindlasti Riigikogu täissaalile hääletamiseks.
Mis puudutab huumorit, siis ACTA kohaselt kopeerimisvastaste lukkude murdmine on edaspidi keelatud. Seega koopia tegemine enda tarbeks samuti. |
Kui muudatused tulenevad EL direktiividest, siis ei pääse me peaaegu kunagi muudatustest. Aga ACTA enda raames tuleb siis midagi või see jäi õhku hetkel?
|
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
06.02.2012 19:30:08
|
|
|
Kas geneetlist koodi saab vaadata kui kopeerimisvastast kaitset? Kui jah, siis saaks ACTA valguses Püha Tool ristirahva kokku kutsuda ja saata nad paganatest orjanärakaid tule ja mõõgaga nuhtlema. Nii et igas halvas asjas võib ka midagi head olla
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
07.02.2012 23:04:58
|
|
|
Mul tekkis kogu selle teema valguses naisel üks küsimus - huvitav mis saab siis Multiply sarnasest galleriist - kas lennatakse ka galerii omanikele peale - kui oled omaks tarbeks, et paberkandjatega kodu mitte koormata koopia
teinud pildiajakirjadest (teema - konkreetselt heegeldamine/kudumine), millised oled ostnud ja sinna enda jaoks üles laadinud ja ajakirja ära visanud?
Keegi tark oskab vastata? Lugedes Taneli kommentaari, siis # ja võivad oodata.
Alusta kohe
Z.
viimati muutis Zaphor 07.02.2012 23:13:21, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
07.02.2012 23:12:28
|
|
|
Zaphor, Kui seda lugeda kui "commercial scale" siis jah, peale ACTA jõustumust ja kohalike seaduste kohandamist oleks tegu kuriteoga
Aga kuna pole sõnastatud, kust maalt algab commercial scale, siis seda on veidi raske hinnata. Selleks, et seda üheselt mõista oleks tarvis kõiki dokumente k.a neid, mis on siiani salastatud siis
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
07.02.2012 23:41:43
|
|
|
See teema lõhnab räigelt, teatava tsunfti soovi järgi maailma kontrollida, kui rootslaste delikatessheeringas.
Tulevad raamatud tagasi ja vaesed telecomid hakkavad oma uksi sulgema - keegi ei taha tsenseeritud internetti ja televisiooni kus ainult reklaami näidatakse (ma ei jaksa niipalju süüa, kui filmi jooksul reklaami on),
samahästi võib tsenseeritud paberkandjat lugeda. ma pole siiani suutnud ühtegi e-raamatut lõpuni lugeda , asi on ikka
läinud ühte rada - "Krisostomus"-es tellimus sisse ja paberkandjal kohale - hind kallim kuid enda silmale sõbralikum.
Hea küll kui nii halvasti ei lähe siis milleks ikkagi üle 5 Mbit interneti kiiruse eest maksta - sellega saab ju ajalehe loetud ja Skype'is
suheldud.
Z.
|
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
08.02.2012 09:56:52
|
|
|
Just nimelt kontroll ongi asja mõte. Mida rohkem meediat kontrollida, seda lihtsam on inimestele selgeks teha, mida ja kuidas mõelda. Interneti häda siiani oligi, et ta oli kontrollimatu, seega igasugu "valed" mõtted kippusid sisse. Kui sinna ka kott peale visata, on elu jälle lill
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
08.02.2012 10:16:56
|
|
|
Kuulsin telekast EMT-i reklaami a'la "vaata filme ja jaga sõpradega muusikat..."
ACTA käänaks EMT-ile nii et pole vähe. Ilmne üleskutse piraatlusele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
08.02.2012 11:11:05
|
|
|
Nexus a sa saada EMT-le kliendina infopäring teemal reklaam ja ACTA - et kuidas ikkagi asjaga on - et millist muusikat jagada võib ja kuidas filmide vaatamisega on.
Z.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
08.02.2012 11:38:07
|
|
|
järelikult kui ACTA jõustub, lõpetab Elion tegevuse
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.02.2012 11:52:06
|
|
|
nexus kirjutas: |
Kuulsin telekast EMT-i reklaami a'la "vaata filme ja jaga sõpradega muusikat..."
ACTA käänaks EMT-ile nii et pole vähe. Ilmne üleskutse piraatlusele. |
äkki nad mõtlevad, et mobla omanik ise laulab ja siis jagab seda sõpradele
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
08.02.2012 12:03:35
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
äkki nad mõtlevad, et mobla omanik ise laulab ja siis jagab seda sõpradele  |
Kui laulab mõnda populaarset meloodiat, siis see on loata kopeerimine
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
08.02.2012 12:10:50
|
|
|
Surmas hullemat asja olla ei saa ja surma ma ei karda, seega suva see ACTA
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.02.2012 12:14:27
|
|
|
Mnator kirjutas: |
äkki nad mõtlevad, et mobla omanik ise laulab ja siis jagab seda sõpradele  |
Kui laulab mõnda populaarset meloodiat, siis see on loata kopeerimine  |
deem, siis tuleb laul ise välja mõelda
Kas suured elektroonika poed maksavad pildi näitamise eest pappi kõikide telekate eest või vaid yhe.
mõnes poes käiatakse korraga 30 telekat, see summa peaks ikka väga suur tulema.
Pm varsti lähed poodi ja pead paluma, et pange telekas käima, tahaks näha pildi kvaliteeti ja maksad selle eest 1€ autoritasu iga proovitud teleka pealt
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.02.2012 12:17:27
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Surmas hullemat asja olla ei saa |
Vilets ettekujutusvõime sul siis
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
08.02.2012 12:20:18
|
|
|
Kas nüüd lõpetab Elion/Starman/Stv sellest veel tegevuse lõpetab, kuid marginaalne kiirete ühenduse
osakaalu langus võib toimuda pikemas perspektiivis - inimestel kaob vajadus suuremate kiiruste järele.
Milleks hetkel kasutatakse kiireid interneti ühendusi - failide allalaadimiseks - suuremahulised
asjad kiirelt kätte saada.
Kui räägime nüüd suuremahuliste piltide allalaadimisest siis palju nüüd fotomaterjali ikka HD
kvaliteedis netis leida on (pean silmas 10-25 Mb pildimaterjali). Kodutingimustes mul aega on.
Tööd tehes on teine teema.
Ma ei tea ... siiani olen omad asjad kodus 2 Mbit netiga tehtud saanud - kiirust taga ei aja,
faile vaja kuhjaga alla laadida ei ole vaja... Skype toimib, Youtube videod saab vaadatud ilusti.
facebooki/Twitteri jmt. jaoks on 1 Mbit ühendus küll...
Ehk ei ole ma nii nõudlik kiiruse suhtes - üleskasvanud põlvkonnas kus 56 kbit oli normaalne, ISDN 128 kbit kiirus oli MEGAkiire..
Z.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.02.2012 12:27:00
|
|
|
Arvesta sellega, et digitaalne elu areneb jõudsalt. Ei ole kaugel aeg, kui tuleb mingi filmi isu ja ma ostan näiteks ametlikult veebipoest 24h vaatamis õiguse 1080p kvaliteediga.
Tahaks näha kuidas sellist asja vaadata 2 megase yhenduse otsas
nii et kiirused tõusevad niikuinii
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.02.2012 12:27:36
|
|
|
Arvesta sellega, et digitaalne elu areneb jõudsalt. Ei ole kaugel aeg, kui tuleb mingi filmi isu ja ma ostan näiteks ametlikult veebipoest 24h vaatamis õiguse 1080p kvaliteediga.
Tahaks näha kuidas sellist asja vaadata 2 megase yhenduse otsas
nii et kiirused tõusevad niikuinii |
No see aeg on juba ammu ju käes... kivi all elad vä? (Elioni videolaenutus, netflix jne...)
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.02.2012 12:29:34
|
|
|
carlking, meil ei ole netflixi.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.02.2012 12:32:14
|
|
|
Täiesti vaadatav eestis... kui tahta. Point on selles, et see aeg ei ole kuskil tulevikus vaid juba mõni aasta kestnud siin maamuna peal.
Kunagi oli vist suurbritannias mingi tegevus kus renditi virtuaalselt välja "reaalset" meediumi.. ehk ettevõte ostis paar James Bondi DVD'd ning tal olid olemas dvd-mängijad mis võrku striimisid ja vastavalt sellele said endale broneerida aja millal tahtsid sealt seda filmi vaadata... linki ei viitsi otsida
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
08.02.2012 12:34:52
|
|
|
carlking, kui tahta... on luku murdmine, mis läheb ka ACTAga keelu alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.02.2012 12:37:15
|
|
|
Oi andestust netimoraalijüngrid
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
08.02.2012 12:48:03
|
|
|
HD contentit vaatad täpselt samuti nagu vaatad muud Youtubes - ok, laadimisega läheb rohkem aega , kuid mul aega on kui ma midagi vaatan - vabalt 1080p jookseb.
Ka see Striimimise teema - see oleks ka ACTA järgi illegaalne - kuna firma soetab DVD "enda kasutuseks" kuid teenib näitamise pealt, jättes maksmata iga vaatamise pealt autoritasu - või siis tuleks selline "vaatamine" nii mõttetult kallis.
Neid J. Bondi filme leiab igas secondhandis 1 € eest - ja siis ka keegi ei taha
Autoriõigus oleks ka see, kui ma näiteks teen mingi mängu episoodist FRAP-iga klipi, esmalt pean ma selle eest küsima firmalt palju nad autoriõiguste eest tahavad, maksma selle summa ja siis selle vaatamise eest küsima omakorda kasutajatelt, kes seda vaadata soovivad (mingi a'la encounter how-to) autoritasu - mis loomulikult on kopsakas.
Ma siis parem kulutan oma aega ja õpin ise kuidas asjaga toime tulla, kui hakkan mingeid ulmesummasid ise välja käima ja siis lootma, et keegi ehk maksab pärast lõbu kinni... Miks ma usun, et 85% siinsetest kasutajatest ei oleks huvitatud mingi youtube klipi eest raha välja panema
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.02.2012 12:59:28
|
|
|
Ma arvan, et see acta läheb läbi... ja tänu sellele kuivavad kõik need filmi-muusikatööstused veel rohkem kokku... kuna massid on ikkagi hetkel tagajalgadele aetud ning ilmselgelt ei hakata kõige eest maksma mille eest üritatakse küsida... isegi autorid on aru saanud, et failijagamine teeb neid tuntumaks mitte vastupidi... aga krdi korporatsioonid ja "esindajad" njah...
Mis saab KõrgeraldusTanel mänguvideode kanalist Ülevaated nimetab ümberjutustuseks ümber
|
|
tagasi üles |
|
 |
|